Napszemcsi!
Mi egy napon szültünk?
Junius 12.
Ne görcsölj a 100 %-on. A lényeg, hogy Neked meg a férjednek megfelelj, a babák nem tudják, hogy nincs elmosogatva. Kb 1-2 hónap mire rend lesz, mikor már könnyebben etethetők és kiszámithatóbb minden. Ha nincs segitséged, akkor is próbálj pihenni, ha a babák alszanak, pár hétig nem fonots a főzés, lehet házhoz rendelni kaját, a vasalást is csak minimumon végezd, fő hogy a babák rendben legyenek.
Pompika!
Hát mi is ott tartunk ahol Ti a szopi terén. Már jónéhány napot végigbőgtem emiatt, de kb. mára tudatosult bennem, hogy a sirás nem segit, és ha rajtam a fejés sem, akkor marad a tápi. Luka egyre nehezebben akarja kiszivni azt a hatalmas 40-50 meg 10! gr-ot, ami van a 2 mellemben összesen! + jó esetben a fél óra alatt kicsöpög kb 20 gr és egyre kevesebb, szóval azt hiszem lőttek a tejünknek, a fiatalember néhány nap alatt rájött, hogy mennyivel könnyebb üvegből szivni. Emesének ehhez 2 hónap kellett, Neki 5 nap is elég volt. De nem ettől leszünk jó anyák. Ha valaki kérdezi, szépen azt mondod, persze, csak szopnak, és akkor nem fog senki huhogni, a doki meg a védőnő meg láttak már ilyet. Hát ez van. Nem lesz betegesebb (Pöri eddig 1x volt csak beteg, és Mátém is igen ritkán), nem fogod kevésbé szeretni őket, sőt lehet hogy több időd lesz rájuk, mert nem nyammognak olyan sokáig a cicin és nem fejsz + fél órát, meg még a tápi is, szóval ez nagyon macerás valóban.
Mirr-Mur!
Én szülés után adtam a szülésznőnek.
Nem kiszámitható hogy mennyire vérzel majd. Vegyél inkább kétfélét, a kórházba vidd el mindkettőt. Valszeg ott a kisebb fog kelleni, mert sokat fekszel, de ha hazamész, meglódul 1 kicsit jobban, és lehet hogy kelleni fog az erősebb.
Napszemcsi!
Még az Apgarról akartam irni, hogy valszeg forditva lesznek az eredményeitek, tehát 6/9. Az első érték 1 perces, a másik 5 perces korban van. Nekem a kórházban azt mondták, 5-nél lehet már aggódni, felette jók. a 10 a legjobb, de az egypercesek nem igen szoktak 10-ek lenni. Szerintem Barnusnál átmeneti probléma volt a légzés, az altatás miatt. Van légzésfigyelőtök? Érdemes alátenni.
Manó!
Te hamarosan megszülsz!Jóslófájások lehetnek!
Emma!
Te pedig még maradj akkor 2in1!
Mirr-mur!
Örülök hogy szimpi a doki, hátha nála szülsz majd! Bár szerintem nyugodtan lecserélheted a régit, mert azért ő sem volt tul fer!
Orsi!
Nem irtad, hogy zajlanak Nálatok a közös programok!