Sziasztok!
Szerintetek hova bújjak szopiztatni?
Már nincs olyan hely, ami ne lenne érdekes Nátánnak, és ha azonnal nem kapja, vagy nem jön belöle (még) ugy, akkor rögtön fordulna meg, és menne felfedezöútra. A hálószoba sem jó, mert az ágy végben polcon könyvek vannak, és nagyon érdekes. Természetesen a szobájuk szóba sem jöhet. A nappali szintugy sem.
A másik, ami viszont rosszabb: negyedik napja nem tudom, mi van Nátánnal. Letesszük aludni (néha belealszik a szopiba, de van ugy, hogy még ébren tesszük le), és max. 1,5 órával késöbb olyan sirást rendez! Szinte sikit, pedig még nem is biztos, hogy rendesen ébren van. És csak a vizszintes helyzet a baj, ha apja felveszi, akkor semmi baj, alszik a vállán, de ha leteszi, akkor megint ordit. Tegnapelött és tegnap este már nem tudtam mit csinálni, otthagytam, tegnapelött mire leértem a lépcsön, be is fejezte (mintha elvágták volna az orditást), tegnap pár percig még sirt. Nem értem, mi van vele, nem találom az okát. Nem hagynám sirni... Nem tudom kideriteni, mi okozhatja (szerintem nem volt változás a korábbiakhoz képest)!
És a legfurcsább, hogy csak akkor egyszer csinálja egy este (nem minden ébredésekor), aztán alszik tovább hang nélkül, az elmúlt két napban 1-szer ébredt még fel éjszaka (szopi), utána alszik vissza, és semmi baja!
Csics!
Tudod, vigyázok nagyon, hogy mit adjak neki. Lehet, hogy valaki már túlzásnak érzi
, de hát ez én vagyok, más meg csinálja ugy, ahogyan szeretné.
Kenyér, zsemle vagy vizes kifli a jó. Tejes nem jó.
Persze remélhetöleg olyat talál az ember, amit nem segitenek be mindenféle adalékanyaggal, de még jobb, ha magad sütöd (abban biztos nincs semmi).
Én mostanában mindenen elolvasom, hogy mi van benne. Van babapiskótánk is (mi esszük tiramisuban), és nem tetszett pl. az, hogy tojáslé van benne (meg aroma, amit nem is irtak le, hogy mi, meg van benne egy E is (igaz, legalább ártalmatlan)).
Viszont eszembejutott, hogy lehet kapni babakekszet is, majd abban is megnézem, mi van.
Zulu, Pocok!
Azt miért nem bámulja senki, ha valaki eszik az utcán?
Szóval engem sem érdekelnek a bámészkodók (igaz, magam miatt
amugy is igyekszem nagyon diszkrét lenni), a gyerek fontosabb.
Ilke!
Tali: a tegnapi nap alapján a szabadot javasoltam volna, viszont a mai nap alapján Mikkamakkát! Na erre köss csomót!
Nem lehet feltételesen mondani nekik, hogy megyünk? Aztán elötte való nap (vagy ha tudunk mindenkit értesiteni, akkor aznap) eldöntjük. Mert még annyira változó lehet az idö. Ha jó idö van (mint tegnap), akkor én sem szivesen lennék bent (tegnap szinte az egész délutánt kint töltöttük a két gyerekkel).
8 fog? Hát nagyon belehúzott. Nálunk még "csak" hét van kint, pedig milyen korán volt meg az elsö!
Képzeld, tegnap Nátán végre elfogadta a teljes egészében általam készitett hamit
(körte-alma-burgonya), és annyit evett, mint a bébiételböl szokott.
Ági!
Nyugi! Fog ö még rendesen enni. Lehet, hogy még nem kell neki! Ne eröltesd, nehogy a kedvét elveszitse!
Viszont a szopikihagyás már rosszabb, azt tényleg nem kéne csinálnia!
Beszti