Régen voltam, valameddig sikerült visszaolvasnom (14-ig Timi hsz-ével kezdek majd holnap
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Most, hogy én főzök Katának, meg ilyen meleg van, egyszerűen nem jutok a babanet elé.
Ráadásul múlt hét közepe vége felé volt tüszőrepedés, de így még nem szenvedtem. Rosszabb volt, mint amikor a szülőszobán voltam és fájdogált. Fájt az alhasam oldalam, derekam, olyan furcsa volt és kisugárzott mfelé, nyomott is voltam. Szerdán meg rákszűrésen voltam, a doki is mondta, látszik a félidő, védekezzünk ha nem akarunk bébit
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Kajában haladunk. Én főzök neki. Ma elég pürés lett, nagyon nehezen csúszott. Sajtot rendszeresen adok. Joghurtot 1x adtam (Nestlé Bebi Yogo-t). A mi joghurtunk nem kellett neki. Fogunk nulla.
Gratulálok minden kis fogtulajdonosnak
Kata hisztizik. Ha elveszem tőle a kenyérhéjat mert túl vizes már, (nehogy egészben bekapja) eltorzul a feje és sírni kezd. Szerencse abbahagyja. Meg ha altatom és énekelek, abbahagyom akkor meg nyög egyet vagy elakarja sírni magát, hogy folytassam. Sőt ha nyűgöske és kimegyek a szobából akkor is sírni kezd. Pár hete kezdte ezt.
Timi!
Éjjel a múlt héten 1x kelt Kata, de tegnap és előtte megint 2x. Nem tudom mitől függ ez nála. Ha eszik sok főzit ugyanúgy felkel. Most éppen főzi után, fürcsi után nem kellett neki a szopi. Gondolom majd kel 10kor meg éjjel
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Nyugtalan alvás: egy hete Kata is ezt csinálja. Eddig letettem hasra úgy volt kelésig. Most meg akármikor bemegyek a szobájába mindig máshol, másmilyen pizicióban van. Legaranyosabb az oldalt fekvése.
Beusa!
90 napos diétát nem próbálod ki?
Beuka!
Kata éjjel pizsirugiban alszik, lábfej nélküli. Hosszú ujjú. Amikor leteszem hasra a háta megizzad meg a nyaka, (elalvás után már nem izzad) de ez nekünk jobb megoldás, mint a body + hálózsák, mert akkor 2 rétegen feküdne. Most pelussal takartam be, de mindent lerúg ahogyan forgolódik. Mivel nyitott ablaknál alszunk, betakarom egy plüsstakaróval, aminek a belső része pamutanyagú.
Lívi!
Anyós, após: jól tetted, hogy megmondtad. A másik variáció, hogy egyik füleden be a másikon ki…
Beuka! még egyszer
Köszi az érdeklődést. Kata már sok mindent eszik. Anyukám hétvégén hozott papámék kertjéből finom vegyszermentes zöldségeket (tök, cukkini, répa, zeller, petrus, kapor, saláta) Most amíg idény van sokat kap ezekből. Husival v. sajttal. Holnap kap 1x rízst. Eddig krumplit kapott. Mindent eszik, még ha nem is óriási mennyiségeket. Vmelyik nap 150g gyümit evett, rá 2,5órára egy üveg bébiételt. Azóta meg 60-80g gyümit. Nagyon változó. Szopikat sem fogadja el. Ebéd után csak a nagy meleg miatt kínálom 2 szívás és kész. Igazán reggel eszik és délután alvás után. Ma kihagyta az estit, majd felkel ugyis.
Olvasom elég gáz nálatok is az éjszaka L
A kedves rokonod utána sem vette a lapot? Nem szóltál be neki? Mi lett végül, elaludt Boti?
Linda!
Milyen az a darálós retro süti? Hát nem elég Katának a cumi. És tegnap állítólag 4kézlábból felült, apja látta. Aztán vmikor benéztem a szobába akkor meg esett éppen hátra. Gondolom fellöki magát, de nem bírja megtartani és puff.
Ribizli!
Kata ma kihagyta az esti szopit kivi vagyok mikor kel újra. Majd holnap beszámolok
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kata is 4kézlábra állt és hintázik. Eddig csak hátrafelé sikerült mennie. Ált. a relax szék vagy a radiátor alá szorul.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Békaugró poziciónak nevezem a köv. képet:
![Kép](https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1182195324.77.jpg)
Itt pedig az első medencés fürcsije:
![Kép](https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1182195353.85.jpg)
Így alszik
vmikor:
![Kép](https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1182195397.18.jpg)
holnap folyt. köv.
Edit