Új privát üzeneted érkezett!

Én már kedden megyek szülésfelkészítőre, köszi, hogy leírtad Emese, hogy merre kell menni, biztosan a szülészeten kerestem volna! :)

Edis

Kép
ediske

Hello!

A vonalzómat próbálgatom...
Jövök hamarosan! :)
fatima

Na??? Vajon sikerült?

fatima

Sziasztok!

Végre jó idő van! Hurrá!! :lol:
Nekem felül nagyon feszül a pocim (főleg levegővételnél), lehet, hogy nem kellett volna összeissza ennem?! :roll:

Fatima: jó az új vonalzó!!!

Na jó 7végét!!

Zsu
svs

Svs: ott nekem is szokott, de az nem tudom mit jelent. Én nem ettem össze-vissza... :(
breeki

Fatima, a vonalzód nagyon jó, igen sikerült!
De egyszerűen nem töltődik le egy fotó sem Tarekről.
Biztos a mi rendszerünk ben van a hiba :wink: .

(Egyébként a paki barátunk segített egy kicsit, mert a helyesírással gondunk volt :wink: )
mazsolák

Sziasztok Lányok!

Én még mindig egyben, Lili nem akar jönni...
Bő 1 ujjnyira ki vagyok tágulva, puha a méhszájam is nagyon, de ezen kívűl semmi....

Ha keddig nem lesz semmi, kedden vagy szerdán be kell feküdnöm és csütörtökön valószínű beindítják a szülést...

De remélnykedem, hogy Lili meggondolja magát és jön nemsokára!

Puszi Mindenkinek,
Verus

Kép
buborka.

Sziasztok Csajok!

Most csak a képekre van idő.... :)

Íme:
Kép Utolsó pocis kép Kép Ágyikóban Kép Szépszemű Kép Anyával Kép Fincsi az anya tejcije...

fatima

Drága FATIMA!!!

Hatalmas nagy cuppancs a kis Tarek gyönyörű szép buksijára!!! annyira szépséges kishercegetek van, mégegyszer gratulálunk! gondolom nem győzöl /győztök betelni vele :) javult a helyzet a melleddel? a képek alapján is látszik, h egy végtelenül kiegyensúlyozott kisbaba! annyira jó titeket igy együtt látni :lol:

lassan most már mi vagyunk a soron. teljes lázban égünk. szinte minden pillanatban szabolcs után vágyakozom......

sok-sok puszi
niki
Vendég

Fatima: Nagyon szép kis baba, gratulálok nektek!
breeki

Fatima, mégegyszer szívből gratulálunk Nektek!
Ez a kisfiú egy gyönyörűség! Szépek vagytok, nah! :lol: :lol:
Apa boldog?
És milyen az anyaság? És úgy egyébként? Jó kisfiú?
Szoptatás megy? Cuki az a zöld rugi:)

Mi holnap megyünk az első vizsgálatra a doktornénihez. Ez lesz úgymond az első kiruccanásunk. Be kell pakolnom a cserecuccokat, pelusokat...izgi. És ez lesz az első autós utazása (kórházi hazajövetelt leszámítva), ráadásul csak anyával kettesben. Ettől még izgisebb. Na de ha végigüvölti is esetleg az utat, no para, mert 5 perc.:)

Jó éjt Lányok!
El is felejtettem kérdezni. :oops: Hogy vagytok? Ez mindenkinek szóló kérdés!

Kép
niki30

jo reggelt csajok!

nem voltam mar jo ideje, hiszen hetköznap 2 helyett dolgozom, 7vegen pedig aig voltunk itthon, szombaton gyaloturaztunk 5 km-t es tegnap hegyet masztunk, de ovatosan, rengeteg pihenövel.
nagyon jo volt a sok mozgas, Mini is jol van :D
ma nem melozom, pakolok, 7vegen kötözünk.
Fatima, edes a kicsi Tarek, szepek a kepek :D
Ediske, köszi, hogy gondoltal ram, akkor varom a privit!

meg vissza kel olvasnom benneteket, csak gondoltam beugrok :D

Niki, remelem sikerül Emmacskaval az elsö doktorneni latogatosdi :lol:

ha tudok, majd jövök

pusszancs
Vendég

Hahó!

S/Niki! Nagyon köszönjük a dícséreteket! :) Tényleg nem győzünk betelni a kisfiunkkal. Állandóan csak puszilgatnám.... :) :) Ő meg úúúgy élvezi. :) Néha még szájon is csókol, ahogy ide-oda mozgatja a kis fejecskéjét és összeakadunk! :wink:
Na szóval nem lehet ezt szavakall elmondani! :P
Így a vége felé sok drukk nektek Niki! Szabolcs hamarosan kibújik és akkor újra átélheted azt, amit már Ákossal. :)

Breeki! Hello! Ugye mi még nem ismerjük egymást??? (Sajnos nem tudok visszaolvasni :() Neked is köszi a gratulációt és a dícséretet! :)
Nálatok mikor lesz baba? Kisfiú vagy kislány?

Niki drágám! KÖSZI!!!! :lol: Remélem tetszeni fognak egymásnak a gyerkőcök, különben cseszhetjük a tervünket! :wink:
Apa naná, hogy nagyon büszke!!! Olyan ügyesen bánik vele. Már tette tisztába, etette stb. Jól áll neki!!!
Veletek mizujs? Hogy van Emma baba??? Basszus olyan hihetetlen, hogy már egy hónapos! Nem? Tegyél fel friss képeket. Kíváncsi vagyok mekkorát nőtt az a csöpp kis manócska! :)

Velünk amúgy minden OK! Szopi sajnos nem megy! :( Viszont rengeteg a tejem. Olyan vagyok, mint egy fejős tehén! Baj tehát nincsen, mert Tarek így is megkapja azt, amire szüksége van.
Úgy tűnik ez a gyerek csakis a könnyebb utat választja mindenben. :lol: Cserébe viszont nagyon jó baba! Nem hisztis, csak nagyon ritkán. Olyankor is csak azért sír, mert fáj a pocija! A reggeli elalvás megy neki a legnehezebben. Gondolom még mindig hozzá van szokva a kórházi vizit időhöz (7-9). De már az is alakul! :)
Egyszóval jól vagyunk és alakulunk! :)

Na most csak ennyi!

Előre is bocsi azoktól, akik az anyukásba is járnak, mert egy ez egyben ezt fogom oda bemásolni. Sajna nincsen időm oda is külön írni. De lassan már csak oda fogom írni a lényeget, ide meg csak bekkukantok majd egy-két szó erejéig!
Remélem nem haragszatok meg érte! :roll: :wink:

Sok puszi!
F.

fatima

Fatima: nagyon szépek vagytok mind a ketten!

Edis

Kép
ediske

Hello csajok!

Lassan kezdünk kiürülni itt, többen "távoznak" az Anyukásba, mint ahány új pockos jelentkezik be! Kááááááár!!! :cry: :cry:

Fatima: gyönyörű a kis Tarek!!! :lol: Sajnálom, hogy a szopi nem megy, de fő, hogy tejci van, nem? Lehet, hogy a szeme tisztára a tiéd (én úgy látom)???

Stellina: nálad van valami történés??? :wink:

Buborka: drukkolok, hogy Lilike elinduljon magától! Én is attól félek, hogy nálunk is így lesz, mert annyira "eseménytelenek" a napok, úgy érzem tuti, hogy én is túlhordom majd! :roll:

Niki: hajrá a dokinál! Az autóban elöl vagy hátul utazik Emmácska? :)

Evu: neked aztán van energiád! Stramm csajszi vagy! Majd ha Minike rád hasolít, rohangálhatsz utána!!!!!! :lol:

Húúúú, most nézem csak, látjátok mit ír a vonalzóm!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu
svs

Sziasztok lányok!

Akkor röviden a szülésem története: június 13.-án reggel 7 órára kellett bemennem a kórházba. Akkor megvizsgált a dokim és még az osztályos orvos is: az eredmény: méhszájam 2 ujjnyira volt kitágulva. Ezért úgy döntöttek, ha tetszik, ha nem, akkor is ma szülünk. Hát két hét túlhordással nem is csoda. Ezután következett a borotválás és a beöntés :cry: amit nem kell ecsetelnem, hogy milyen. :oops:
háromnegyed tízkor elmentem lezuhanyozni és 10 órakor repesztették a burkot egy tűvel. Ezután kaptam oxitocint is, hogy kezdjek már végre tágulni. A vajúdás rész kegyetlen volt, nagyon fájt. A dokim végig ott ült mellettem, tartotta bennem a lelket, de ő nem tapasztalta a fájásokat. Bezzeg én a csillagokat láttam. Délután 1-kor még mindig csak 2 ujjnyira voltam kitágulva, ezért kaptam no-spa injekciót, amitől háromnegyed kettőre végre elérte a 4 ujjnyit a méhszájam. Na ekkor kezdődött a nagy munka: a kitolás. Ez a rész már szinte felüdülés volt a vajúdáshoz képest. pár nyomás (kb 10 komolyabb) után 14.40-kor kipottyant a "kicsi" Petra Réka a maga 4200 grammjával. A gátvágás mellett jól szét is repedtem. :cry: Utána varrtak is vagy egy órán keresztül, de ekkor már kit érdekel? A lényeg, hogy ott van egy picike kis manó, aki egészen addig a mama pocijában lakott.
Hát röviden így történt.

Buborka: ne siettesd, nem olyan olyan vészes ha beindítják! Sőt...

Fatima: gyönyörű a pici Tarek!!! Még egyszer nagyon gratulálok hozzá!!!!
pruci

Fatima:Nagyon szép baba Tarek, de ahogy elnézlek nem is csoda:)!!! Tényleg gyönyörű kis manóka!!!Reméljük előbb- utóbb a szpizás is beindul rendesen!

Mi ma voltunk Uh-n törpével, minden rendben volt, az értékek:
BPD: 79mm
AC: 246 mm
FL: 56 mm
HC: 290 mm
OFD: 100 mm

És kis puffancsnak a becsült súlya: 1512g :shock:

Ahogy megígérte manóka a szüleinek mindent szépen megmutatott, a szép kis fejét, közbe nagyokat ásítozott, de nem is csoda nagyon korán volt. Plusz, aminek apa nagyon örült újból megmutatta a zacsikat ( mostmár tuti, hogy kis pasasunk lesz)

Már alig várom, hogy a héten negyjából összerakjuk a babaszobát, képzeleteim szerint igazi kis manó lak lesz. Ha majd kész lesz teszek fel képeket :lol:

remélem mindneki jól van és a pocaklakók is izegnek-mozognak ebben a nagy hőségebn!
Puszi mindenkinek, legytek jók:)

Kép
kis pupu

Sziasztok Lányok!

Nemrégen jöttünk haza a kórházból....
Reggel 7re odaértünk, vártunk a 8.30kor kezdődő UH-ra, amikor kiderült, hogy bedöglött az UH :evil:
1,5 órát feleslegesen vártunk...
CTGn minden ok volt, utána dokim megvizsgált, még mindig csaj 1 ujjnyira vagyok tágulva :(

Holnap be kell feküdnöm, nagyon el vagyok keseredve :( :( :(
Hogy mikor indítják meg a szülést ha nem indul magától, az jó kérdés... :(

Nincs valami tippetek, hogyan indulhatna be Lilike?

Van benn valaki most a kórházba innen?

Mindenkinek nagy puszi,
Verus

Kép
buborka.

SÉTA/LÉPCSŐZÉS/FŰSZERES ÉTELEK /SZEX

sajna nekem annak idején egyik sem vált be....
muszáj befeküdnöd? nem elég csak az indíts napján v éjszakáján? (nekem úgy volt)
kerekpocak

és ebben a sorrendben :)

de akkor én is cseszhetem, ha nem jön be :)

A dokim nagyon ragaszkodik hozzá... Mondta, hogy hazaenged holnap saját felelősségemre ha akarom, de hozzátette, hogy azt szeretné ha benn lennék :(
De minek? Nem értem...

Kép
buborka.

Verus: drukkolok neked !!! Ne aggódj ki lehet bírni azt az egy napot és én tapasztalatból beszélek. Vigyél egy jó könyvet és akkor el vonod a figyelmedet vagy egy feltöltött mobilt, mert most még fel tudsz hívni mindenkit, szülés után nem lesz időd. Plusz menni kell CTG-re és UH-ra, úgyhogy így hamar elmegy az idő. Amúgy állítólag a szex hatásos, de én nem mertem kipróbálni.

Pruci: hát nem volt egy egyszerű szülésed, de azért derekasan helyt álltál! Mikor látunk képeket Petráról????

Zsu: jajj de jó már nálad is kevesebb mint egy hét!!! DRUKKK!!! Gondolok rád és ha eltűnsz akkor gyanakszom....

Szép Napot Mindenkinek!!

Kép
viky30

Pruci, gratulálok, Petra jó nagylány! És ha nehezen is indult, azért elég "hamar" a kezdedben tarthattad a babát :D Ügyesek vagytok!

Fatima, nektek is gratulálok, Tarek igazán nagyon gyönyörű. Szupi hogy sok tejed van, a fejés jó kis munkás dolog, de lehet még visszakap a cicire :wink:

A finishelőknek nagyon-nagy drukkok, hát igen a hasmenés már jó előjel! :wink: Csak bírjátok ezt a meleget!

Velünk minden rendben, hordom a pocakomat, de vhogy elég sűrűek a napjaink, pedig azt hittem szétúnjuk majd magunkat a nyáron.
Szüleim lent vannak a Balcsin, és a fiamat hétközben leviszem, és lentmarad velük pár napig, értemegyek. Közben sógornőm jött Amerikából Londonon keresztül, csak a csomagjait nem hozta a repülő... Úgyhogy van intéznivaló

Ja, és megvan a kiskönyvem! :D Csajok, ha nem a János laborjába vagytok illetékesek, akkor hogy intézték nektek a vérvételeket? Hova kellett mennetek? Doki vagy a védőnő írta ki a laborokat? Mert lakhely szerint a SOTE-hoz tartozom, a védőnő szerint, ha ő küld vérvételre, akkor átveszik a terhesgondozást is, és akkor oda is kell menni min. 2 uh-ra, stb...

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Fatima: mi nem ismerjük még egymást, csak én láttalak a kórházban többször is. Pocakosan a ctg-n, és már a gyönyörű kisfiaddal. :D
Én holnapra vagyok kiírva, kislányunk lesz, Szonjának fogják hívni, és nagyon nem akar még kibújni, de én nem siettetem, mert valószínű hogy 1 héttel elszámolták a szülés időpontját... :)
breeki

Viki, Doreen: köszi! A képekkel még szerencsétlenkedem., hogy milyen úton tudom lekicsinyíteni hogy látható is legyen... Hát igen, nem vagyok egy számítógép zseni :oops:

Doreen: ha jól tudom, oda kell menni laborra, ahova beutalnak. Ha a doki eleve a Jánosban van, akkor ott veszik le a vért. Nekem a doki oda adta a beutalót.

Fatima: örülj hogy van tejed, a picike meg majd megtanulja a módját, hogy hogyan is kell kiszopizni. Nekem nagyon kevés a tejem, és muszáj tápszert is adnom. Már esténként bőgök emiatt, mert nagyon rossz érzés. :cry: :cry: :cry:

Kép Petra a kórházban

Kép Itthon
pruci

Szép ez a pici Petra! Kis pufók:)

Kép
niki30

Teréz: nem kell sírni!!!! Nincsen semmi baj. A képekből ítélve, jól fejlődik a pici Petra, és ez a lényeg!!!!!!!! Sok baba felnőtt már tápszeren! :lol: És lehet, hogy ha nem idegesíted magad emiatt, akkor több lesz a tejci is. :roll: Sokat számít, milyen idegállapotban van a mami!!!!
Egyébként meg gyönyörű ez a kislány!!!!! Lehet még képet kérni róla???? :oops:

Ja, képkicsinyítés. Próbáltad a paintben??? Ott a kép menü alatt, van egy nyújtás/döntés, és ha a nyújtáshoz beirsz mindkét %-hoz, akkor úgy könnyebb a kicsinyítés. :wink:

Puszi: Andi

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Csak nagyjából olvastam vissza mert sok a meló és a vizsgám is közeleg na de majd ha vége lesz.... :lol:
GRATULAAAAAAAAAA még egyszer a kis Tarekhez gyönyörű kis baba.
Fatima anyucinak is a sok tejecskéhez....

Teréz ne aggódj anyucimnak semmi teje nem volt csak tápszert kaptam és tök jól felnőttem még allergiás sem vagyok szóval nem kell túlaggódni minden rendben lesz... egyébként a Petra is gyönyörű babóci gratula hozzá.... tényleg nagyon ügyesen helytálltál ehhez is gratula.... remélem én is leszek ilyen bátor

Csajok úgy néz ki csajunk lesz de a dokibá még nem merte leírni mert nem biztos benne azt mondta, hogy kukit nem lát ezért valószínűsíti hogy kislány nagyon örvendünk de hát akármit mondott volna ugyan ekkora lenne az öröm :D
Apuci örül hogy immár 2 csaja lesz és össze vissza puszikálta a pocimat :roll: meg is lepődtünk....

Buborka kitartást szurkolunk neked!!!!!!!!!!

puszi mindenkinek

Kép
cica_1

jo reggelt csajszik!

hat ninncs idöm visszalovasni benneteket, de a kis Petrahoz mindenesetre gratulalok, nagyon edes!!!

sok a melo csajok, nemtom mikor leszek..
szombat du költözönk, addig sok a dolog, de azert megprobalok jönni.

Zsu, szoritok!!
Fatima es NIki, remelem jol vannak a minikek! Edesek mind a ketten!

csajok, ha kifelejtettem valakit, sorry, de azt sem tudom hol a fejem.. :shock:

ja, tegnap megint meg volt az 5 km gyaloglas..es elvezem, tök jo! :lol:

Edisek, nagyon köszi az infokat, meg at kell gondolnom, mert en mindig 6ig melozom este, kiveve penteken :cry: de majd jelzek..sztem jövö honaptol tudnek valamikor jönni..

pusszancs csajszik es babucik :D
Vendég

Evu, azért ne hajtsd túl magad.
Jó költözést! És azt is csak óvatosan!
Vigyázz MINIKÉRE! :lol:

Kép
niki30

Niki, nekem ö a legfontosabb, vigyazok ra :wink:

en a költözesnek csupan " jelen leszek", nem en fogok rakodni es emelgetni 8) minden rendben lesz :wink:
Vendég

Kép

ti merre vagytok lanyok??????????????????????ß :?

nezzetek mekkora a pocim...csak ugy feszit :shock:

Minikem ma 22 hetes :D

melozok, de ha latom, hogy van valaki, jövök..

pusszancs
Vendég

Pangás???

Zsu, mi van veled??? Régen jelentkeztél!!!!!

Verus???? Csak nem már veled van Lilike????

Más ugye nem minden órás???

Mindenkinek jó pocakosodást!!! Végre nincsen hőség!!!!

Üdv: Andi

Kép

Kép
b79andi

Hahó Csajok!

Na most van egy kis időm, utána meg még az anyukásba is mennem "kell"! :)

Verus! Még nem válaszoltam neked! Bizony mi voltunk azok, akiket láttál hazajönni a kórházból. :wink: Vicces, hogy ilyen "könnyen" felismerhető vagyok! :)
Nagyon drukkolok Neked! Már az is lehet, hogy megszületett a ti kis Lilikétek azóta! Várjuk a jelentkezésedet! :)

Teri! Én is tiszta szívből gratulálok Petrához!
Édes nagy baba!!!! :) És ugye, hogy minden rendben ment attól még, hogy indították a szülést?!? A tej miatt ne stresszelj különben pont azért nem lesz! Csak nyugi! Minden OK lesz!!! Csak hinni kell benne!

Zsu! Basszus nagyon a finishben vagytok már! Ezerrel drukkolok!!!! HIHETETLEN!!! Sokat gondolok rátok! Tudsz majd sms-t küldeni, ha van valami???

Breeki! Tényleg vicces, hogy te is felismertél a kórházban! :)
Neked is mennek a drukkok! Lassan megérkezik a ti pici Szonjátok! Tök izgi!!!

Cica! Gratula a kislányhoz akkor!!! :)

Evu! Szépen alakul a pocid! :) És ügyi vagy + piros pont jár a sok sétáért! Jó, ha nem hagyod el magad! Minike hogy vagy mostanság?

Velünk minden OK amúgy! :P
Tarek továbbra is nagyon rendesen viselkedik! Sokat alszik. Van, hogy úgy kell keltenem, hogy egyen. :) Hétfőn volt NAGYON ROSSZ napunk. Egész nap szinte sírt. Valószínűleg nem bírta azt a nagy meleget. Egyszál pelusban volt + egy textilpelus volt rajta. De nagyon nyűűűgös volt egész nap. Mára már minden olyan, mint ahogy a NAGY könyvben meg van írva (kopp-kopp-kopp)! :wink:

Még egyszer köszi mindenkinek a sok drukkot és gratulációt! Jó érzés, hogy ennyien gondoltatok ránk! :)

Most ennyi!

Puszik,
F.

fatima

Fatima: a mi kis Szonjánk még nem akar megszületni. tegnapra voltunk kiírva, de a doki bácsi azt mondta, hogy a héten szerinte még nem lesz semmi... Én sem érzem semmi jelét annak hogy szülnék, de én nem bánom, ha Ő jól érzi bent magát... :)
A dokim meg elutazik szombaton, és csak csütörtökön lesz legközelebb, szóval jó lenne ha addig kihúznánk...

Hol a többi utolsó idős kismama? Az Ő kis picikéjük, lehet hogy kikívánkozott ebben a nagy időjárásváltozásban :?:
breeki

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, egyben! Továbbra sincsen semmi jele annak, hogy a kisasszony kikívánkozna! :wink: Este ctg, de nem hiszem, hogy okosabbak leszünk utána!
Szorítok a többi mindenórásnak is!! :wink:

Breki: találkozunk jövő héten?? :wink:

Evu: drukk a költözéshez! Szép pocak! :)

Fatima, Andi: kérünk mindig friss képeket!!!! :wink:
Sztetek így nyáron, mikor lehet először babakocsizni vinni a bébiket?

Zsu
svs

Svs: nem jelentkeztél, és már azt hittem, hogy megszületett a kis Emma! :) De akkor, nincs kizárva, hogy a jövő héten talizunk a kórházban.... Hogy hogy este mész ctg-re? A dokid magánrendelőjébe mész? Én úgy tudom hogy csak 8-12-ig van ctg?! Nekem legközelebb hétvégén kell ctg-re mennem a szülőszobába. Tényleg oda nem kell bejelentkezni, ugye? Megyek amikor tetszik?

Kitartás neked is, és a többi pocakosnak...
breeki

breeki, bocsi, rólad mint minden órásról megfeledkeztem!!! :oops: :oops: De azért még te is egyben!! Szerintem várjátok meg egymást Zsuval!! :lol: :lol:

Zsu: mi mikor hazajöttünk a kórházból, már másnap vittük. Volt, aki már a kórházban is, bár én szerintem az kicsit meredek, mivel azért mégiscsak kórház!!! De inkább akkor érdemes vinni, ha nincs őrült meleg. Bár gondolom ezt magad is gondoltad. :oops: Jót tesz nekik a levegő, jól elfáradnak tőle, és jót alszanak!!!!!!

Drukkolunk pocisok!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Köszi Andi! Úgy szeretnénk már vinni! Majácska hogy van? :)

Breki: van fogadott szülésznőm (mivel a dokim jelenleg szabin van) és hozzá megyek a szülőszobára! Én 4-énél tovább nem szeretném halasztania dolgot, neked megfelel? :wink:

Zsu
svs

Köszi Zsu, jól vagyunk. Bár ez az időváltozás kicsit meviseli Maját, dehát ezt lassan majd te is tapasztalni fogod. :lol: Gondolom, milyen nagyon szeretnéd már megfogni a kicsi Emmát! De izgi!!!! És milyen jó a vonalzód, nem??? Lehet hogy ma születek??? Ez olyan tényleg mindenórásnak hangzik!!!

[quote="kerekpocak"]
SÉTA/LÉPCSŐZÉS/FŰSZERES ÉTELEK /SZEX [quote]

Nekünk bevált!!!! :lol:
:wink:

Kép

Kép
b79andi

Andi: semmi gond, nemrég csatlakoztam csak hozzátok!

Svs: az én dokim csak 5.-én lesz újra, és jó lenne megvárni, de majd meglátjuk.

Nekem nincs fogadott szülésznőm, de szerintetek simán besétálhatok a szülőszobára hétvégén, hogy jöttem ctg-re? :?
breeki

[quote="breeki"] írta:breekide szerintetek simán besétálhatok a szülőszobára hétvégén, hogy jöttem ctg-re? :?

Breki, szó szerint így kell tenni ! odamész, becsöngetsz, és kész. {és drukkolj, h. ne szüljön épp senki.. :wink: }

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Ok, köszi Marcsi, így fogok tenni! :wink:
breeki

Sziasztok lányok!

Köszi a jó tanácsokat! Igyekszem nem kétségbeesni, de olyan rosz érzés, hogy egyik nap van teje az embernek, a másik nap meg annyira nincs, hogy egész nap sír a baba, és az ember nem tudja, hogy mi lehet ennek az oka...

Fatima: szerencsére a szülésnél minden rendben ment, és állítólag azért ment ilyen "gyorsan", mert beindították.

Evu: Nagyon helyes a pocid!

Svs: nekem a doki azt mondta tegnap, hogy 2 hetes korban kell először kivinni 10 percre, utána 15-re, majd 20-ra szép fokozatosan, de a nappal vigyázni kell!
pruci

Jó reggelt!

Tegnap voltam ctg-n: szívhang tökéletes, méhösszehúzódás sajnos gyakorlatilag nulla volt most! Szóval én nem szülök még!! :cry: Hétfőn ismét ctg, kedden doki.
Vasárnap lesz az első házassági évfordulónk, úgy látszik a bébi nem akarja megvétózni a tervezett romantikus vacsinkat! :wink:

Köszi a sétáltatós tippeket, már alig várom!!

Andi: ilyen sorrendben jó lesz?! :wink:

Breeki: ha így folytatjuk, simán összefuthatunk! Ha van kedved írd meg a nevedet, hogy esetleg megkereshesselek! :wink:

Zsu
svs

Zsu, előre is gratulálok a első házassági évfordulótokhoz! Ez olyan szép.
Ki tudja, lehet Emma akkor születik. :wink:

Vigyázz magatokra, már nincs sok hátra!
És remélem nem aggódsz, h. még nem akar kibújni!
Jön majd, ne félj!

Kép
niki30

Zsu: én fordítva kezdeném, de te tudod!!!! :oops: :oops: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ja, még azt akartam mondani, hogy ne keseredj el, ha esetleg nem jön időre a baba. Mi azt csináltuk, hogy a kíírt időpontban igyekeztünk nem gondolni a szülésre. Elfoglalni magunkat, mert azt mondták, hogy az a legrosszabb nap. Várod, várod, és ha mégsincsen semmi, nagyon elkeseredsz. Szóval, kitartást, és ha minél jobban elfoglaljátok magatokat, annál szebb a várakozás.

Majd visszasírjátok ti még a pocakosodást!!!! :lol: :lol:

Mosolygós szép napot Mindenkinek!!!!

Kép

Kép
b79andi

Köszi csajok, nagyon aranyosak vagytok! :)
Igen, az a helyzet, hogy baromi türelmetlen vagyok már, és szeretném, ha legalább lenne valami jele a közelgő szülésnek, de semmi!! Nem fáj semmim, odalenn minden zárva, nem ment el a nyákdugó, szóval olyan, mintha kb a 36. héten lennék még!! (Most épp ablakot mostam :wink: )
Úgy látszik Emma baba nem nézi a vonalzót!!! :wink:

Tényleg, lehet hogy a lépcsőzést kihagyjuk és az utolsó "feladatot" duplán végezzük el!!! :oops: :oops:

És állandóan irigykedve nézem a gyönyörű lányaitokat (a többi babát is persze), és nagyon várjuk már őt!!! :lol: Biztos ők is élvezik ezt a hüvősebb időt! :)

Zsu
svs

szep napot mindenkinek, gondolok a finishben levökre, sok pusszancs!!

melozom..
Vendég

sziasztok,

csak egy gyors bekukk és helyzetjelentés, mert többre nincs időm.

zsu, én is iszonyatosan türelmetlen vagyok, pedig tényleg az az igazság, h nagyon is élvezni kellene ezt a misztikus időszakot, amikor teljesen EGYEK vagyunk a drágaságunkkal :lol:
most jöttem a ctg-ről, szabi is teljesen jól van, és a vasárnapi erős jóslófájásokat leszámítva komolyabb jeleket én sem érzek. én már kezdek azzal kalkulálni, h túlhordás lesz.....rá is kérdeztem dokibánál, h mi a protokoll. ha minden rendben lesz, akkor a kiírt nap +10 nap a megengedett, aztán beindítják.

ne tudjátok meg, annyi de annyi kismama hordja túl a babáját.....ma szinte mindenki beindításra jött. van vmi a levegőben....? vagy az időjárás teszi?

most mennem kell, de sokat gondolok mindenkire és nagyon-nagyon szorítok minden finishben lévőnek!

puszi
niki
Vendég

Sziasztok!

Nálunk sincs még semmi, egy-két jósló fájástól eltekintve, sőt tegnap éjjel olyan bulit csapott a mi Kislányunk, hogy szerintem esze ágában sincs még kibújni! :)

Svs: ne aggódj, és ne légy türelmetlen, ők nagyon jól tudják hogy mikor jön el az Ő idejük. Azt olvastam valahol, hogy azért van ennyi túlhordás mostanában, mert minden kismama a lehető legtöbbet megteszi azért, hogy a terhesége alatt minden rendben legyen, ezzel túl jó környezetet biztosítva a babáknak, és ezért nincs kedvük kibújni. :roll:

Köszi mindenkinek a drukkokat!!!
breeki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?