Sziasztok!
Ancsi!
A legjobb úton haladsz! De ne hnyagolj minket légysziiiiii !
Petra!
Engem is nagyon megnyugtatott a dolog, hogy nem írta fel a doki a Clostyt. A múltkor fel akarta írni, akkor a hormonvizsgálatom nem mutatott rendellenességet, de a ciklusom írtó hosszúra nyúlt, ezért javasolta. Most ez utóbbi már ok, a hormonszintet ismét meg fogják nézni a ciklus 2. felében, mert lehet, hogy egy kis progeszteronpótlásra van szükségem.. De majd meglátjuk! A doki írtó kedves volt, tényleg megnyugodtam.
Megkérdeztem tőle, hogy mit szól az Elevithez, mert én már két hónapja szedem.
Azt mondta, hogy ő személy szerint NEM SZERETI TÚLSÁGOSAN, ő csak a sima Folsavat szokta ajánlani.
Azt mondta, hogy orvosi körökben is sok a vita erről, mert az A vitamin tartalma elég magas, nem számol a természetesen fogyasztott A vitaminnal, s a korai terhességnél ez gondot okozhat. Nem 100%, hogy okoz, de okozhat..
MOndta, hogy van benne egy jó nagy adag reklám.
Arra nagyon jó, hogy a terhességre felkészítse a szervezetet, de utána vigyázni kell vele. S inkább természetes dolgokat kell fogyasztani.
Petra, úgy emlékszem, Te is csak folsavat szedsz (szedtél), ugye?
Gondoltam leírom, hátha okosodunk belőle...
A listán rajta vagyok (Krita), de szerintem az elején elírtam valamit, mert csak ez a 3. ciklus. Időnk, mint a tenger...
Jázmin
Nekem is van minden ciklus elött, hat most majd kiderul, miert is van ez.
Ikrek? Hm... Hajrá! Az esetek túlnyomó részében, csak az egyik tapad meg, illetve könnyen felszívódhat, de Te akkor is dupla eséllyel indulsz, mint mi! Igy könnyű!
Irigykedem!
Imádom az ikreket! Kockázatos, az egeész kilenc honap ggodas, de TÜNEMÉNYESEK!
Rita