Új privát üzeneted érkezett!

Sonjus,
én is kivagyok a vízivástól, meg az állandó pisiléstől miatta. De ha csak ez kell, hát legyen!! Ez a legkevesebb. 8)
katata

Kata, 28-30 naposak.
Én is vedelem a vizet :lol:

Kép
domo

Kép
katata

kata, domo és aki még iszik mint...én is iszom ez vígasztaljon benneteket :lol: :lol: sonjus, a váladékozás (nem akarom elkiabálni) de nálam is volt mielőtt meg kellett volna jönnie....most hogy így írtad, emlékszem rá..

andi én 1450g-al születtem és most 68 kiló vagyok:o)))))8. hónapra születtem, koraszülöttként és semmi bajom, csak néha lütyő vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Boris,
de ezért szeretünk! :lol: :lol:
katata

Sziasztok!

Kata!
Köszi a hideget, esőt, de tudod itt Szegeden ennek napokig kéne tartania, hogy tartós lehülés legyen. Ma is nagyon meleg van...
Ebből még lehet bármi, de türelmesen várunk hétfőig.

Kisboris!
Azért nem fáj annyira, hogy arra keljek. Váratlan nagy mozdulatok vannak, amin meg lepödöm és kiugrika a szemem.... Dávid fejjel lefelé fekszik és a bal oldalon van a törzse és jobbon a lába. Tehát amikor az oldalamon fekszem., akkor kirugja magát és a balon szinte az oldalamon köt ki, de persze a picurka lábmozdulatait és érzem. Na majd eg tudod! Mindent megérnek ezek az érzések!

Andi!
Én is szép nagy darab nő lettem és szintén épp 2kg val születtem.
Nézd meg a 4es ikreket, milyen picikék és hála mind jól van. Ne idegeskedj.

Kép

Kép
odry

odry, jó érzés lehet, esz a fene, és nagyon örülök hogy jól vagy :wink:

Most kaptam néhány gyerekírást, ha nem haragszotok szerintem nagyon aranyosak, bemásolok párat.

Kedves Isten!
Nem gondoltam, hogy a narancssárga megy a lilával, amíg kedden nem láttam a naplementét, amit Te készítettél. Klassz volt.
Eugene

Kedves Isten!
Ha vasárnap figyelsz a templomban, megmutatom az új cipomet.
Mickey

Kedves Isten!
Lefogadom, hogy nagyon nehéz neked mindenkit szeretni az egész világon. Mi csak négyen vagyunk a családban, és mégse megy.

Kedves Isten!
Tényleg láthatatlan vagy, vagy ez csak egy trükk?

Biztosan a mi gyerekeinknek is lesznek ilyen aranyos dolgai :D
bbilona

Boris!
A váladék miatt, már én is levontam a megfelelő következtetést :D
Babás vagyok és kész :) Vagy hát ugye mégsem, de az előbbinek 50% esélye van és az magas :) a másik 50% nekem nagyon alacsonynak tűnik :D Ti is így látjátok a helyzetet?
sonjus

sonjus, naná hogy így látjuk, tetszik ez a fajta matematikai számítás :wink: Azért sztem a rádolgozás nem ront az esélyeken!
bbilona

Sonjus,
:lol: :lol: Ezt én is így látom!!!!!! :wink:
katata

Jó hétvégét lányok!

katata, fel a fejjel, én erősen bizakodom hogy te odry elé kerülsz a táblában, én meg eléd :D
bbilona

szép hétvégét, alssan megyek a fogdokihoz :cry:
legyetek jók, tesztelők legyetek 'résen :lol: :lol: :lol:

puszó

Kép
kicsiboris

Nektek is jó hétvégét!

Ilonkám,
egyszer tuti mi is odakerülünk és remélem az az idő nagyon közel van már!!! :wink:
katata

Boriska,
hát neked meg kitartást a fogdokihoz. Én is nagyon utálom... De utána sokkal jobb lesz! :wink:
katata

Sziasztok!

Nem megy az alvás...

[color=green]Ilona! Kata!
Én is szeretném már,hogy a tábla 3 része foggyon, de nem elém......hanem Málna útán jöjjetek. :wink:
Nagyon szépek az idézetek. Nekem van egy hasonló kisfilmem, amit ha egnézek sírva fakadom..... Elküldöm Nektek szívesen, hátha.... csak adjatok valami email címet, priviben [
/color]

Kép

Kép
odry

Lányok nagyon aranyosak vagytok, hogy így bíztattok! :D
Azaz én fő bajom, hogy szuper aggódós anyuka vagyok, és így nagyszerűen meg tudom nehezíteni a saját életemet. Küzdök ellene, de a bőréből senki nem tud kibújni! :?

Kata, Sonjus!
Remélem hétfőn jó hírekkel jöttök. Nagyon drukkolok.

Odry!
Félelmetes, hogy hirtelenjében a tábla élére ugruttunk. :lol: Te, hogy viseled a 7. hónapot?
Én néha alig bírom felemelni a lábamat, úgy nyom ez a kis lurkó. Nekem is medence végű, mint neked. Petyka is végig úgy helyezkedett el.

Hétfőn megyünk Petykával kukac vizsgálatra, nagyon kíváncsi vagyok mit mond a sebész! :?

Jó hétvégét mindenkinek!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Andi!
Én is ezt éreztem, mikor a Móniról kaptuk a hírt, hogy megvan a lány... de igazán akkor ' rémültem" meg, amikor Tizának is meg lett a babája. Hát igen én, aztán Te.
Az én párom Pesten dolgozik, igy én most azon kezdek parázni, hogy akkor történjen valami, ha itthon van. Aug 4 től van szabi, mert remélem ha betöltjük a 37. hetet akkor már nem kell sokat várni....
Majd kérem a tanácsokat, mert a mi családunkban nincs fiú, meg az első babám, igy kicsikét tapasztalatlan vagyok....
Olvasom, hogy a kukit nem szabad hátra húzni!? Szóval vannak és lesznek ilyen kérdéseim, Ha nem baj?
Kötelező ez a vizsgálat a fiúknál, vagy van valami baj Peykánál?
Na majd írd meg mi volt a sebésznél.

Jó hétvégét!

Kép

Kép
odry

SZiasztok!

Ezer és egy éve nem írtam, de azért, ha nem is folyamatosan, de szoktalak titeket olvasni. Felsorolni lehetetlen, de mindenkinek gratulálok, akinek azóta sikerült, és akiknek megszületett a babájuk. Mi már a 24. héten vagyunk "A" baba Babett Míra, "B" baba Balázs Márk. Mindketten csodálatosan fejlődnek. Minden rendben van velük. Most jön az az idő amit el sem tudok képzelni, mert most akkora a hasam, mint a Zitával volt a szülés előtt. Nem tudom hova tud még nőni, és milyen érzés lesz viselni, még több mint három hónap van hátra. Ha ágyhoz leszek kötve biztos többet jelentkezem majd, de most még teszek-veszek, és nyár lévén minimális az az idő, amit a lakásban töltök. Puszi mindenkinek. Jó babásodást Tamara
tamaranna

Tamara!
Nem irígyellek ebben a hőségben, két babával még nehezebb lehet.

Odry!
Nyugottan kérdezz! Szoptatás és kukac témában nagyon ott vagyok a spiccen! :lol:
Sajnos nálunk fitymaszűkület van, szinte biztos, hogy műteni kell! Ezért kell sebészhez mennünk. Egyébként az új álláspont szerint egy éves korig nem szabad húzogatni, utánna kell finoman fürdésnél próbálgatni.
Megyek rendet rakok a spejzban, mert a Petyka elment a mamáékkal kertészkedni, úgyhogy most van időm! Most először ment el velük egyedűl! :o A párommal nem hittünk a fülünknek, amikor mondta, hogy menni akar.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Andi!
Köszike elöre is a tanácsokat. Én már elkeztem a gyerek ruháit és dolgait kimosni, mert ki tudja és igy esetleg csak átöbliteni kell. Egyébként is a szekrényébe tisztán akartam berakni öket. Nagyon fura , milyen minik, pedig nem vettem csak 62es dolgokat, talán 2-3 badi van 56os.
Vettem kézi mellszívót, aventet, bár raktározni nem akarok egyenlőre.... Rengeteget babáztam edig, hisz sok gyerek van körülöttem, de most kezdek aggodni, hogy mikor mit kell csinálni és honnan fogom tudni, hogy neki jó e.... Biztos ezen mindenki átesik az első babánál.

Tamara!
Gratulálok!!! Ügyesek 'Voltatok" egy fiú-lány, szerencsések vagytok. Én is nagyon szerettem volna 2 babát egyszerre, de most már ennek örülők és el sem tudom képzelni, ha másképp lenne. Nagyon szép nevük van. Ovatosan a pakolgatással.

Móni!
Biztos nagyon elvagytok havazva és gondolom mindenki a csodájára jár a lánynak, de minket se tessék feledni....1-2 képet... köszike!

Kép

Kép
odry

Kisboris!!!

Gyöngyi!!!

EMAILT KÜLDTEM

Kép

Kép
odry

Odry! Válaszoltam. Köszike..
bgyöngyi

Lányok,
most teszteltem egy negatívat. :shock:
A mensi még sehol.
Megint elkerül a csoda. :roll: :(
katata

katám, hát lehet ez? Szokott késni? Ne keseredj el, hiszen már várnak rád sokan, neked csak elő kell készíteni a terepet, ne aggódj, hamarosan kismama leszel :D

tamaranna, igazán nagyon jó hírek, csak vigyázz magadra!

andi, barátaink kisfiánál is úgy volt műteni, kell aztán egyszer csak sikerült amit addig nem. Egyébként a gyerekorvos szegénykének mindig hátrahúzta a bőrt és állandóan berepedt neki, aztán anyuka rájött hogy a doki néni kezére kell csapni, mert elmegy az esze, a gyerek meg üvölt. :?

kicsiboris, fogaid rendben? Ez volt a góckutatás?

zel, frissen, üdén?
bbilona

Jó Reggelt!

Kata!
Sajnálom, de van olyan tüneted, hogy meg akarna jönni!? Hanyadik napon vagy?

Kép

Kép
odry

Hát Ilonkám,
nem nagyon szokott késni, de lehet, hogy a múlt havi túlstimulálás kavarta akkor meg a ciklusomat. Nem tudom. :roll:

Odry,
fájdogál a hasam napok óta, olyan mensisen, de ugye ez jelenthetett volna mást is. A 29. napon vagyok és nekem 27 naposak a ciklusaim, szinte mindig pontosak.
katata

Sziasztok!

Ez a fütyihúzogatás borzasztó, és szerintem egyáltalán nem normális dolog. A barátnőm dokija már pár hónapos kortol folyamatos huzogatást ajánlott. Ő huzogatta is. Én biztos, hogy nem fogom. Én mindig azt veszem alapul, hogy mi a természetes. Természeti népek, és az állatok nem huzogatják, úgyhogy nem hiszem, hogy ez szükséges. Ez a véleményem az újszülöttnek orrba-szájba rutinszerüen ledugott nyákszívóról is. Szörnyű és biztos, hogy fölösleges. Ma már bababarát korházakban, csak indokolt esetben csinálják.

Kicsiboris!

Én nyugodtan mennék nyaralni, és a vízbe is. Zitánál nem tetszett a dokimnak, ennek ellenére úsztam, most meg sem kérdeztem a dokit. Majd mindennap a Dunaparton vagyunk vagy strandon, és én minden nap úszom két gyerekkel a pocakomban. Ha nincs nyitva a méhszáj, márpedig koraterhességben ez rettenetesen ritka, nincs akadálya az úszásnak. És a legkevésbbé megterhelő mozgásforma, hűsít és tök jó. Én ki sem bírnám úszás nélkül. A kismama újság rovataiban mindig bátorítandó írtak az úszásról. Nem tudom idős-e a dokid, de az idősek ellenzik meglátásom szerint.
Na puszi mindenkinek : Tamara
tamaranna

Kata,
Tudod amíg nem jön meg addig van remény a tesztek is tévednek sokszor :wink: drukkolok tovább :lol:
Vendég

Kata!

Igen ez a legjobb, mikor reménykedünk és pont akkor nem pontos a dolog.... Mi is amikor inszemre jártunk az útolsó kettőnél késett és nagyon csalodott voltam. Amikor sikerült, még csak egy napnál tartottam és éreztem, hogy basszus most sikerült. Na nem azért basszus, mert nem akartam..... hanem az volt úgye az első hónap, hogy tényleg 'feladtam"..... nem akartam elhinni és nem is mertem tesztelni, csak 4-5 napos késés útán.

Kép

Kép
odry

Jó reggelt!

Tamara!
Örülök, hogy ilyen jól vagytok!

Kata!
Hátha tévedett a teszt! Ha meg nem, akkor jöhetnek a fagyibabók, és 1 hónap múlva már babás is vagy :lol:

Odry, hogy kell csinálni a feladást? úgy szeretném, ha nem mindig ez járna a fejemben, de nem megy...

Sonjus, Kamilla! Hogy vagytok?

Kép
domo

Jaaaj! Úgy szorítottam érted Kata! De ne add fel kérlek!

Azért ezzel a "késik a mensim" dologgal vigyázni kell egy mesterséges ciklusnál. Nekem a doki mondta, hogy nem szabad nagyon belelovallnia magát az embernek, mert a stimu felborítja a megszokott rendet. Nekem november óta csak akkor jön meg, ha abba hagyom az utrot. Úgyhogy volt már, hogy ezzel "manipuláltam" a következő inszem időpontját. Ja, és a hőt is befolyásolja a stimu, úgyhogy én már csak a vérvételnek hiszek. Neked nem kell menni vérvételre?

Sonjus?

Kép

Kép
kamilla306

Domo!
Köszi a kérdést, én sehogy nem vagyok!
Úgy szeretném, ha valaki arról számolna be, hogy semmit nem érzett és mégis babás volt!

Odry! Amikor úgy érezted, hogy "basszus, most sikerült" mit éreztél pontosan?

Domo te mikor tesztelsz?

Kép

Kép
kamilla306

Pandácska, Domo,
még azért reménykedem, de ez is olyan rossz. Ha egyszer negatív,akkor jönne már meg...

Domo,
te mikor tesztelsz?

Kamilla,
nem kell vérvételre mennem, mert ez most egy spontán hónap volt, mert a 26 petesejt leszívása után muszáj volt pihenni egy hónapot. Tehát nekem ez nem stimus hónap volt, de nekem még akkor is pontos volt mindig... :roll:
katata

Jaj lányok,
tudom, hogy ott vannak a fagyibabók, és nagyon örülök is nekik, de akkor is annyira beleéltem magam a késés miatt... :roll:
katata

Én még nem tesztelek, szerintem nem is fogok.
Pont úgy érzem magam, mint mensi előtt szoktam

Kép
domo

Halihó!

Katata!
Még akármi is lehet, tudod!!! Nem adjuk fel olyan könnyen!!!

Kamilla!
Én szeretnék lenni az, aki semmit sem érez és babás lesz!!! :)
Mondjuk szombat reggel :) Aztán tessék követni! (Most, hogy írtad a gyogyit, elgondolkodtam, hogy nálam a duphaston mennyire befolyásolja most a ciklust!

Nekem holnaptól már esélyes, hogy megjöjjön, mert 26 és 32 közt simán megjött eddig össze meg vissza :)
(kicsit elgondolkodtam egyébként, hogy lehet, hogy vasárnap kellene tesztelni, mert párom éjszakás a héten és szombaton reggel 7-re ér haza, ha meg ott állok majd akkor egy pozitív tesztel, lehet szegény nem fog tudni aludni :) de aztán úgy döntöttem, hogy majd alszik később :) )
sonjus

Így visszaolvasva azt amit írtam, kicsit elmosolyodtam :)
hogy én mennyit gondolkodom :D
teljesen fölöslegesen
no mindegy :wink:
sonjus

Sonjus,
A Duphastonra azt mondták nekem Kaáliba hogy eltolja a ciklust szóval az hogy nem jön meg mellette az természetes és nekem tényleg csak akkor jött meg ha már nem szedtem. Persze van akinek jelenkezik a mensi szedés alatt is de az a ritkább.
Vendég

Pandácska!
Addig szedjem, míg meg nem jön? Akkor egyből abba lehet hagyni?
Az marha jó lesz ám, ha szombaton nega lesz a teszt, nem jön meg :) nem leszek ám ideges, tuti :)

Megnéztem a táblázatom magamról.
(minő meglepő táblázatot vezetek magamról :lol: )
Szóval felváltva jött meg eddig, 26 és 30 napra, úgyhogy most mégsem várom holnapra a dolgot, meg ugye a gyogyi is bekavar!
Egyébként vadiúj terhességi tünetet fedeztem fel magamon :lol:
Tankcsapda számon bírok sírni :)
Tisztára bediliztem :)
Egyébként érdekes, hogy sok ilyen baromság jut eszembe, de feszültnek nem érzem magam. Laza vagyok, majd szétesem :)Kíváncsi vagyok persze, hogy mi lesz, de bekészítettem a tampont a táskámba, felkészülve bármire!
Azon gondolkodtam még, hogy azt a tesztet amit a Kaáliban adtak, hogy is kell használni, mert csak megfogdostam azt a mini valamit a tasakban, de nem tudom, hogy milyen lehet! Rápipilős?

Ahhoz képest, hogy nem izgulok, csak írok és írok és írok :)
bocsi :oops:
Ezt hívják tagadásnak? :)
sonjus

Sonjus,
Nem beszéltél Krizsával inszem után? Mert ő pontosan elmondja az utasítást ami úgy szól hogy inszem után 15.napon teszt ha pozitív éljen ha negatív akkor másnap is egy teszt és ha az is negatív akkor már nem kell szedni a progit. Onnan kb 1 héten belül kell megjönnie.
Vendég

Nekem csak a pozitív verziót mondta el!
Lehet ő már tudott valamit ? :)
sonjus

Sonjus,
Úgy legyen :wink: de azért érdekes hogy nem mondta el normálisan hogy mit kell csinálni... nekem minden inszemnél pontosan elmondta.
Vendég

Annyit mondott, hogy mikor mennem kell a 6 hetes UH-ra, akkor ő szabin lesz! :shock:
Mostmár nagyon remélem, hogy tényleg ő tudja jól és ezek a dolgok így lesznek :)
Köszi egyébként az infót!!!
sonjus

Hú Kata! Bocsi, de én tisztára azt hittem, hogy kapsz progi-pótlást.
Na most akkor úgy módosítok, hogy az előző hozzászólásom még igaz, csak rád most nem vonatkozik. Sonjus rád viszont igen, úgyhogy csak óvatosan örülj, ha késik. De ennek ellenére szívből kívánom, hogy sikerüljön!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Köszi Kamilla!
Óvatos leszek, illetve próbálok nem belelkesedni! :)
sonjus

Kamilla,
semmi gond, hisz nehéz mindenkit pontosan nyomon követni. Hisz össze-vissza, ide-oda megy minden. :D
katata

Egyébként csajok,
már jobban érzem magam, az első sokk után folytak a könnyeim, de most már jobb. Most már várom, hogy jöjjön végre meg és visszakapjak két babót, minél előbb. 8)
katata

Domo! Kamilla!

Majdnem 2 éves probálkozás útán , összes inszem és a doki lombikra küldött...... semmi gond egyikünknél sem. Mindenkitől azt kaptam, hogy görcss akarás és majd akkor jön, amikor nem számítok rá.
Amikor a doki mondta, hogy menjünk lombikra, nem akartam elfogadni és féltem töllle, persze ne értettem miért velünk. Úgye ezen mindenki átmegy.
A párom nagyon vágyott egy magánházra. Vettem egy nagy levegőt és azt mondtam Novemberben, hogy Oké, vágjunk bele. Addig vissza tartottam és mindig azzal érveltem mi van ha most jön a baba és mi meg ekkora dologba kezdünk. A párom azzal érvelt, hogy gyerekkel sem könnyü..... szóval, útolag mondhatom, hogy be voltunk kicsit tojva. Mindent szerettünk volna, talán.
Fájó szívvel mentem a dokihoz és mondtam neki, hogy csináljunk egy rákszürést és egy darabig nem lát mert más tervek vannak.
Természetesen nagyon biztam abban, hogy majd amikor meg gebedünk és 100 fele szaladunk,akkor tényleg jönni fog a baba.
Legyen igaza azonak, akik szerint ' nem szabad Görcsölni' Tényleg rettenetesen biztam benne.

Aláírtuk a kivitelezőkkel a szerződést és elkeztünk, mi rohangáltunk az anyagokért. Azt az estét tényleg olyan meghitten éltük át a párommal, hogy valami más volt a lelkünkben és tényleg élveztük az estét.... nem azért voltunk együtt, hogy hátha.
Mintha az első ejszakánk lett volna, varázsa volt a dolognak és hát akkor fogant Dávid baba.

A basszust nem rossz értelemben írtam. Azért is meséltem el részletesebben, mert igy talán értitek. Mosolyogva mondtam és reszkettem, hogy ez hihetetelen, de igaz. Éreztem a szívem mélyén, de nagyon féltem a csalodástól és magam elé tüztem 5 napot, hogy ha nem jön ,meg akkor tesztelek.

Kép

Kép
odry

Katata!
Én akkor is drukkolok még neked! :)
A minél előbb, szerinted mikor lehet?
sonjus

Domo! Kamilla!

Majdnem 2 éves probálkozás útán , összes inszem és a doki lombikra küldött...... semmi gond egyikünknél sem. Mindenkitől azt kaptam, hogy görcss akarás és majd akkor jön, amikor nem számítok rá.
Amikor a doki mondta, hogy menjünk lombikra, nem akartam elfogadni és féltem töllle, persze ne értettem miért velünk. Úgye ezen mindenki átmegy.
A párom nagyon vágyott egy magánházra. Vettem egy nagy levegőt és azt mondtam Novemberben, hogy Oké, vágjunk bele. Addig vissza tartottam és mindig azzal érveltem mi van ha most jön a baba és mi meg ekkora dologba kezdünk. A párom azzal érvelt, hogy gyerekkel sem könnyü..... szóval, útolag mondhatom, hogy be voltunk kicsit tojva. Mindent szerettünk volna, talán.
Fájó szívvel mentem a dokihoz és mondtam neki, hogy csináljunk egy rákszürést és egy darabig nem lát mert más tervek vannak.
Természetesen nagyon biztam abban, hogy majd amikor meg gebedünk és 100 fele szaladunk,akkor tényleg jönni fog a baba.
Legyen igaza azonak, akik szerint ' nem szabad Görcsölni' Tényleg rettenetesen biztam benne.

Aláírtuk a kivitelezőkkel a szerződést és elkeztünk, mi rohangáltunk az anyagokért. Azt az estét tényleg olyan meghitten éltük át a párommal, hogy valami más volt a lelkünkben és tényleg élveztük az estét.... nem azért voltunk együtt, hogy hátha.
Mintha az első ejszakánk lett volna, varázsa volt a dolognak és hát akkor fogant Dávid baba.

A basszust nem rossz értelemben írtam. Azért is meséltem el részletesebben, mert igy talán értitek. Mosolyogva mondtam és reszkettem, hogy ez hihetetelen, de igaz. Éreztem a szívem mélyén, de nagyon féltem a csalodástól és magam elé tüztem 5 napot, hogy ha nem jön ,meg akkor tesztelek.

Kép

Kép
odry

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?