Új privát üzeneted érkezett!

Zsókuci

Tegnap még jó volt, mára törölték a regisztrációnkat. :roll:
Hamarosan újra felteszem.

Agnese

Kép

Kép
agnese

Lexi

nem emlékszem a névre de én arra gondolok akivel beszélgetett Klaudia a stúdióban.Nem értem.Én nem kértem UH-t,így csak egy rövid ismertetőt tartott a pasi aztán vérétel és kész voltam. :?: :?: :?:

Kép
lukrécia

vérétel=vérvétel :oops:

Kép
lukrécia

Lexi,írtam privit

Kép
lukrécia

Sziasztok!

LExi: én is külök sok sok vérömlenyűző és méhlepény felkúszós drukkokat!

Megtudtam, hogy a dokim nem eltűnt az éterben, csak szabin volt a múlt és ehéten, én meg pont ekkor próbáltam elérni...beszéltem több nődikval és egy endokrinológussal, aki tök profi a hipofízisadenómában, és mindenki egybehangzóan azt mondta, hogy ne aggódjak, már nem kell szednem a Bromot!!! :D :D
Azért kíváncsi leszek mit mond a doktornőm!!

Egyébként én a 12.hetit a Shöpf Méreiben csináltattam, mivel ott vaoltam 6. hetesen genetikai tanácsadáson a toxofertőzés gyanuja miatt és a dokinő visszahívott erre az uh-ra, amit nem bántam meg!Profi uh gép, 3-4 D minden volt, 15-20 percig, és a legszebb hogy tök ingyen (szánalmas, hogy az ember már ezeknek is örül :( )Egyébként őgy tudok oda be is lehet jelentkezni legalábbis míg ott voltam többnek is mondta telefonon a nőci. (babakalauz.hu vagy mamakalauz.hu nem emlékszem)
Szép napot mindenkinek, ma egyik barátnőmnek megszületett a fia!:)

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Ja, és pont tegnap panaszkodtam a páromnak, hogy ez nemér, én mindig parázni fogok valamitől?jött, hogy nem jön a baba, aztán valahogy mégis, akkor meg a toxogyanu, most a bromo miatt...tök gáz...én nem vagyok alapból parázós, de félek, ez így marad már míg meg nem halok! :wink: Már nehéz "szülőnek" lennem :?
A védőnő barátnőm le is tiltott a minden utánaolvasásáról, mert csak totálkáros leszek, ami senkinek se jó...
na lelövöm magam... 8)

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Lukrécia!
akartam kérdezni,hogy a kiskönyvedhez a védőnő nem tűzött egy kis cetlit a kötelező vizsgálatokkal?
aki engem UH-zott az Istenhegyin:Bátorfi József volt!
szerintem ott mindenki profi és szívből tudom őket ajánlani genetikai UH-miatt!At igaz nem olcsók,dee.....
Bibar!
Majd várom a képet!
Tényleg hihetetlen élmény volt az UH.Már el sem tudom mondani hányszor néztük meg azóta!
Sharon!
Én is akartam a kombinált tesztet,de mivel már rég elmúltam 12 hetes,így lecsúsztam róla!
Viszont a nagy genetikait ott csináltatom meg!
Lexi!
Csak úgy csináltattam az UH-t,mert kiváncsi voltam,hogy megvan-e mindenük!Az én dokimnak nincs a legjobb UH gépe!Örülök,hogy csökkent a vérömleny mérete!És beszélj,beszélj,beszélj hozzá!
Szúrkálás,ha alul van nő a méh,ha oldalt akkor nyúlnak a méhtartó szalagok!
Bibike!
Köszönöm!
Mindjárt itt a vége tényleg!Kapsz egy erősebb hidegfrontot és huhhhh de izgi!
Réka!
Legalább nem tűnt el a dokid!

Juci!
Van egy lány akit a neten ismertem meg és ő is Fehérvári!Érdekelné a bálnabalett!Küldenél címet hova kell mennie?
Vendég

Rékaróka!

Én is ilyen parázós lettem, pedig előtte soha nem voltam az! A nővérem három gyerekét állandóan vittem ide-oda, eszembe se jutott, hogy baj lehet, persze a nővérem mindig agyonizgulta magát, én meg jól kiröhögtem! És most tessék! Még meg sem született és már mindenen aggódom! Az én barátnőim is azt mondták, hogy ne olvassak gyereknevelési könyveket, mert szart sem érnek, általában!

Zsókuci!

Köszi, kicsit megnyugodtam. Bár tudom, hogy a terhesség elején a mindent vagy semmit elv érvényesül. Tehát, ha gond van, nem fejlődik tovább a terhesség. De annyira más minden, ha rólam van szó. Én is parázós lettem!

Még mindig nem nőtt a hasam! Minden ruhám jó rám. Mindenki azzal cukkol, hogy eldugtam a babát!

Kép

Kép
sharon

Lexi!

Hát éppen ez a gáz, már annyira vártam, hogy betöltsem a 12. hetet és kicsit megkönnyebbüljek! De azért mégsem úgy van, hogy a 12. hét után már tuti nem lehet baj... kár! Most aggódhatok tovább! Tegnap annyira fájt a hasam, hogy majdnem bőgtem, aztán egy pillanat alatt elmúlt, ki érti ezt?

Kép

Kép
sharon

Sharon
Ne aggódj, olyan kismama nincs, akinek nem nő meg a pocakja! :lol: eljön annak is az ideje. Amit írtam Neked azért írtam, mert nálam is pont a 12. hét utolsó napján kezdődött ez az egész rémálom. Bár azóta visszavettek a terhességem heteiből, és gyakorlatilag már magam sem tudom, hogy akkor most hány hetes is vagyok, de végülis tök mindegy. Élvezni úgysincs alkalmam. Neked volt mensigörcsöd anno? Vagy az inszemeknél nem görcsöltél be? Lehet, hogy ennyire érzékeny vagy a méh növekedésére. Örülj neki, hogy nem vérzel, hiszen addig nincs baj. Bár ahogy elnézem, én annyit vérzek, hogy az egész fórum helyett letudom ezt a dolgot. :twisted: :lol: Most már soha nem lesz vége????(a vérzésnek) Több betétet használtam el,mint az utóbbi években összesen. UTÁLOM!
Vendég

Brigi
Mi újság Veled? Kaptál kimenőt hétvégére? Csütörtökön megyek uh-ra, majd beugrom hozzád. Remélem minden rendben és még bírod a kórházi légkört. Én nem sokáig bírtam.:) Növesztgesd a csajokat és kitartás.
Vendég

Benszi

Engem a dokim beutalt a SOTE-ra a 18-ik héten nagy ultrahangra.Gondolom téged is a Jánosba.Ezen felül még elmész az Istenhegyire?Bocs a sok kérdésért!

Lányok ma reggel ráállltam a mérlegre és 6 kg!!!!Hihetetlen de ettől a gyomorsavtól meg állandó keserű szájíztől egyfolytában ennem kell.... :?
Ideje megvennem a Rubint Rékát,majd megkérdezem a dokim,szabad-e,bár miért ne lenne szabad?Szép kilátások... :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok Lányok! :lol:

Igen LEXI, itthon vagyunk ismét kimenőn.Bár olyan rövid ez a pár nap és annyi mindent kéne intézni. :shock:

Csütörtökön megyünk az Istenhegyire at utolsó UH ra.Már várom, hogy láthassam a kis pofikájukat!! :lol:

A csajok szépen nődögélnek,BPD 80mm,illetve78,5.
Ma este megyek vissza a "koleszba", de most csak 3 napra. :lol:

Lexi, csak szerdáig leszek bent, addig jöhetsz ha arra jársz.Vigyázz magatokra!Jó pihizést mindenkinek!!

Mindenkinek sok puszit küldök!!! :D

Majd jelentkezem!

Sziasztok!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Benszi!

Székesfehérvár, Cento u. 10. Babauszoda ( egy magánháznál van, családi házat kell keresni )

Előtte fel kellene hívnia a Tóth Erikát ( ő tartja, 06-20-8863454 ) mert egy alkalommal max. 8 fővel foglalkozik.

Puszi!

Judit

jucicuki

Brigi
Sajnos szigorúan szobafogságra vagyok ítélve. A helyzet változatlan. Csütörtökön kell mennem uh-ra, drága Baráth doktorhoz, azért akartam beugrani. Addig ki sem mozdulok az ágyamból, csak wc-re. Bár már használna is valamit, mert lassan teljesen depressziós leszek. Fekszem, mint egy kisangyal és a helyzet semmit nem változik. Én is sok mindent terveztem a nyárra. Hétvégi kirándulások, apával és a családdal, lakásfelújítás, a tesómnak segíteni, ehelyett Ő próbál nekem egyfolytában segíteni, lemenni Fonyódra és csak gyönyörködni a természetben (és persze fagyizni Sharonnal) Boldog kismama szerettem volna lenni, aki kiegyensúlyozott és élvezi az életét és a kismamaságot, amiből lehet, hogy ez az utolsó. Ehelyett ezt dobta a gép. És tudom, hogy boldognak KELL lennem, mert a kicsikém él, és az apukája minden percben mellettem van, de valamiért nagyon nehéz. Biztos bennem van a hiba. Én vagyok alkalmatlan erre az egészre és emiatt szenvedünk mindannyian. Vagy nem tudom, csak azt, hogy ez így nem jó. Ez így nem okoz boldogságot, csak félelmet. Annyira félek még a wc-re kimenni is, pedig sűrűn kell, mert nem szabad begörcsölnöm.
Bocs, hogy sír a szám! (vagyis a kezem :lol: )
Vendég

Lexi!

Régen nem voltam hasfájós, bár akkor mindig bekaptam 1-2 cataflamot. Még az előző vetélésemnél sem éreztem semmit, csak véreztem, se görcs, se hasfájás, semmi! Csendben meghalt a baba, még a hülye orvosok sem vették észre!
Ez a hasfájás nekem új, állandóan olyan érzésem van, mintha kiesne alul minden, pedig zárt a méhszájam, és nem képzelem be, tényleg azt érzem. Lehet, hogy a méhműtéteknél jól szétbarmolták a méhszájamat és most feszül. Végül is háromszor műtöttek, mire rendbehozták a méhemet.
Nagyon remélem, hogy nem lesz gond. Bár én sem így képzeltem el a terhességet. Azt hittem én leszek a világon a legboldogabb! Most meg utáloma fekvést, néha úgy érzem nem bírom tovább... és közben azt látom, hogy sokaknak a környezetemben semmi gondjuk a terhességgel. Sőt! Én meg be vagyok zárva, már olvasni sem szeretek, pedig mindig is szerettem a könyveket, sokszor már semmihez nincs kedvem.
Remélem elmúlik ez a rosszkedv, valamikor!
Örülök, hogy a fagyizást nem felejtetted el! A dupla adag mára már trilpára emelkedett! Csak jussunk el odáig, mert az azt jelenti, hogy mindketten jól vagyunk és a bébik is!

Kép

Kép
sharon

Sharon
Úgy tűnik csak mi tartjuk itt a frontot, mert a többiek a friss levegőn, a szabadban vannak. Legalább nekik jó!!!
Fura, amit írtál és rossz érzés lehet. Nem semmi, amiken Te is keresztülmentél. A fagyizást nem felejtettem el, mert minden nap eszembe jut, hogy a tesómnak is megígértem lemegyünk együtt és párommal szórakoztatjuk a kisfiát, ezzel segítjük a pihenését. Bánt, hogy nem így alakult. Pont most olvastam, hogy 1% az esély arra, hogy valakinek ott tapadjon meg a lepény, ahol az enyém van. NA EKKORA BALEK VAGYOK!!! A terhesség 30. hetétől szükség lehet vérátömlesztésre a vérzés miatt. Képzeld a tesóm azt mondta, hogy majd Ő ad, csak derítsem ki, hogy mi a módja. Pedig amíg a kisfia meg nem született nem voltunk jó testvérek. Tegnap hozott egy szatyor gyönyörű ruhát, ami rámjön. Szerintem nem is hordta őket, amikor kismama volt. A kórházba is bejárt, sőt, mikor mondtam, mennyire hiányzik a kisfia, behozta egy kicsit őt is. Csak az állandó aggódásommal nem tud azonosulni.
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én nem merek lélekben közel kerülni a kisbabámhoz. Tök hülye érzés. Beszélgetek vele, de tartok pár lépés távolságot. Félek közel kerülni hozzá, mert mi van, ha........
Remélem, Neked még van esélyed arra, hogy véget érjenek ezek a furcsa fájdalmak és kikerülj az ágy fogságából! Kívánom Neked! Mivel nekem nem sok esélyem maradt arra, hogy a szülésig mászkáljak, így csak azt tudom mondani, hogy akkor viszont pulyákkal a kezünkben fogjuk elfogyasztani azt a fagyit, de most már nem adjuk fel. puszi és kitartást
Vendég

Lexi!

Tényleg csak mi vagyunk net közelben. Hát nekünk ez jutott, nem tudom mivel érdemeltük ki ezt, de remélem kibírjuk!
Jó, hogy most jobb a kapcsolatod a tesóddal, de inkább ne ilyen körülmények miatt javult volna a helyzet!
Szar ügy ez az 1%, én sohasem gondoltam, hogy ritka dolgok velem vagy az ismerőseimmel megtörténhetnek. Neked van egy 1%-os méhlepényed, nekem meg egy ritka fejlődési rendellenesség a méhemben. Pont, mint abban a szőke pasis filmben, akinek mindig balszerencséje van! Nem jut eszembe a címe, de biztosan tudod mire gondolok.
Még én sem merem igazán beleélni magam abba, hogy gyermekem lehet, még olyan messze van a vége és addig még annyi minden... most olyan vagyok mint a nagymamám, mindenen csak aggódik, tiszta ciki!
Már nagyon várom, hogy valami jó is történjen, talán akkor lelkesebb leszek!
Tartsuk egymásban a lelket! Ha visszajönnek a többiek szerintem kikapunk, hogy ilyen pesszimisták vagyunk, de néha nem árt a fejmosás!

Kitartás!

Kép

Kép
sharon

Sharon
Azt hiszem igazad van, biztos kapunk a fejünkre. Persze ők egész nap kiengedték magukból a rettenet sok energiát, így tiszta fejjel könnyebb gondolkodni. A mi energiáink viszont nagyon az ágyban rekedtek. És sajnos nem a szó erotikával fűtött értelmében, hanem a legnegatívabban. Akkor innentől "javuljunk" meg. :lol:
Vendég

Lexi!

Ok. Megjavulok!

Kép

Kép
sharon

Sharon, Lexi, itt voltam ám én is, mára ágyra ítéltem magam, mert a péntek-szombat kicsit hosszúra sikerült, csak nem akartam beleszólni :lol: néha jobb, ha kiírja magából az ember a fájdalmát, félelmét és úgy tűnt Ti most jól egymásra találtatok :wink:
Szóval tőlem nem kaptok ki :roll: miután nyolc hétig mi is megjártuk a poklokat Dorkával, tudom, min mentek most át :cry: :cry: :cry:
Fel a fejjel lesz ez még sokkal jobb, csak nagyon hinni kell benne :!: :!: :!:
Csak még Lexinek annyi okoskodás, hogy én pont fordítva voltam ezzel a lelki közelséggel, szerintem még senki nem volt ilyen közel a magzatához mint én, úgy éreztem ezzel a láthatatlan szállal tartom "köztünk", meg persze Ti is sokat segítettetek azzal, hogy gondoltatok ránk.
Na ennyi mára! Pihenjetek!

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Lexi, Sharon
Sajnálom az ágyhozkötést :( , sok kitartást kívánok. Senki sem így képzeli el az áldott állapotot. Főleg miután ennyit várt, hogy babája legyen, boldog, sugárzó kismama szeretne lenni. Ki kell bírni, még ha nagyon nehéz is, hogy a végén boldog anyukák lehessetek. :D És ha javul a helyzet, Lexi nálad elmúlik a vérömleny és a méh növekedésével jobb helyre kerül a méhlepény, Sharon nálad pedig elmúlik a fájdalom lent, akkor lehet, hogy ez a szigorú ágynyugalom enyhülni fog. Bízzunk benne, hogy így lesz.

Zsókuci, Chesti és mindenki, aki kíváncsi rá
Ezen a honlapon(még kezdetleges) megnézhető a fiamról a miből lesz cserebogár(képek), és az első hozzátáplálos próbálkozás.Ez utóbbi lassan jön be, mert nagy a mérete.
http://www.mongoose07.atw.hu/

üdv

Agnese

Kép

Kép
agnese

Juci
Jól tetted, hogy pihentél. Irigylem a sok kulturális programot tőletek. Nagyon műveltek lesznek a lányok.

Ágnese
Pontosan ebben bízom! Ez tartja bennem a lelket. Az orvos szavai, mely szerint ez a baba él és virul, fejlődik és nem foglalkozik a körülötte levő zűrzavarral. (vérömleny és lepénygondok)
Nagyon édi a kis "Cserebogarad" :lol: :lol:
Vendég

Agnese

Nekem a cserebogaras nem töltődik le,de a másik tündér!!!!!Főleg amikor kezébe kapja a kanalat és vigyorogni kezd.... :lol: Édes pofa!

Kép
lukrécia

Juci és Agnese!

Köszi, aranyosak vagytok. Tényleg jó volt kiírni magamból a fájdalmamat. A barátnőim sohasem értenek meg, nekik elsőre összejött, semmi godjuk nem volt és virultak a terhesség alatt is. Csak nektek (és most mindenkire gondolok) tudom őszintén elmondani, hogy mi bánt és tudom, hogy Ti meg is értitek. Köszönöm mindenkinek!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok,

Hogy vagytok? Nekünk jól telt a hétvége. Tegnap buliban voltunk, na nem olyan „ereszd el a hajamat” stílusúban, csak olyan szolid evős-ivós-társasjátékozósban :D De nagyon jól éreztük magunkat, 2-re értünk haza :wink: Ma főleg punnyadás volt, meg Vandát vittük végre az utolsó oltására. Jó nagy kutyi már, de nagyon aranyos! :D

Bibike,
Nem semmi, hogy hamarosan jön a Te napod is, jól elrohant az idő!!! Pocakképet mikor kapunk? :wink: Írjál sűrűbben, hogy mi van veletek, ne csak olvass minket :D Ne aggódj, biztos minden rendben lesz, de azért várjuk, hogy megírd mi volt a hétfői UH-n! Puszi!

Lukrécia,
Nemsokára mindennapos lesz, hogy érzed a kis basád mozgását :D A kilókkal meg ne foglalkozz, majd lemegy! :wink:

Réka,
Azért szólhatott volna a dokid, hogy szabira megy, nem? :roll: Remélem Ő sem mond mást a bromoval kapcsolatosan…
Gratulálok a barinőd kisfiához!!! :D:D

Sharon,
Teljesen normális, ha aggódsz! Anno a védőnőm mondta, hogy ő imádja az ilyen aggódós kismamikat-anyucikat, mert ez az élet rendje :wink:
Az „eldugott babával” kapcsolatosan: itt, a környékünkön régen volt egy csajszi, aki 6 hónapos terhesen teljesen lapos hassal mászkált, hihetetlen volt, hogy terhes. Hátrahajló méhe volt neki is, aztán persze utána az utolsó 2-3 hónapban hirtelen megnőtt a pocija, úgyhogy lehet, hogy nálad is így lesz :D
Pocifájásra szedsz magnéziumot, ugye? Kitartás!!! És semmi további negatívkodás!! (ez most a kikapás helye :wink: :lol: )

Lexikém,
Mivel nekem most nem számít, átvenném szívesen a vérzéseidet. Mondjuk havi 5 napra, rendszeresen, hm? :lol: :lol: Ne aggódj, biztos hamarosan felszívódik, vagy kiürül a vérömleny, és élvezheted a terhességedet!!! További vérömleny-űzők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Brigii,
Örülök, hogy szépen nőnek a kiscsajszik! :D:D:D Tőled mikor kapunk pocakképet? :D

Agnese,
Fantasztikus a kis Milán cserebogár-sorozata, na meg a hozzátápi is :D Teljesen elérzékenyültem :oops: :oops:

HAHÓÓ TÖBBIEK, HOL VAGYTOK????

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Lexi,Sharon
nem harapunk,igazatok van,jó kibeszélni ezt olyannal aki ugyanolyan cipöben jár :oops: :oops: Lexi,leszel te is remélem még felhőtlenül boldog :P :P meg kell szenvedned ezért a kisbabáért,de a végeredmény számit :oops:

Zsókuci
már megint buli?? :shock: :shock: nem semmi csajszi vagy :P :P

bibar

Sziasztok!

Teszek fel képet, megint nagyot nőttünk.

Zsókuci drága, továbbra is sokat gondolok rátok, még ha nem is írok túl sűrűn. Remélem hamarosan nagyon-nagyon boldog leszel!

Chesti, írtam privit. Mi újság Nikivel?

Lexi, Sharon, kitartás. Persze fontos megkönnyebbülni, és ha ez segít nektek, hát írjátok ki a fájdalmaitokat. Igen, sokaknak nagyon egyszerű a terhesség, másoknak meg nagyon nehéz. Ezt el kell fogadni, mert attól még nem lesz könnyebb, ha ostorozzátok magatokat. Azt gondolom, hogy sokan még így is cserélnének veletek, és szívesen átvállalnák azt is, hogy esetleg 40 hétig fekszenek. Szóval beszéljétek ki magatokból, de ne süppedjetek bele az önsajnálatba, attól még nem lesz könnyebb.
A hülye orvosos megjegyzést csak annyiban kommentálnám, hogy ez a fórum nem is létezne, ha nem lennének jó orvosok.
Bocsánat az őszinteségemért.

Juci, örülök, hogy végre valahára egyenesbe kerültetek. Megnéztem, 20 hetesen én is 4 kilónál tartottam. utána viszont meglódult a mérleg... :) :)

Bibar, hát te vagy a következő! Izgulunk nagyon!

Manda, ezek szerint már Ti is kezdetek? Hű, nagyon drukkolok!

Agnese, Milán nagyon helyes kiskrapek!!! Milyen gyümölcsöket adsz neki?

Rozus, de jó hallani felőled! Megvolt a keresztelő? Hogy Veronika már mekkora!

Puszi mindenkinek!
Lucia

Kép
lucia1

Lucia
Bocsi, de mi ez a "hülye orvosos megjegyzés" én írtam ilyet? Nekem eddig mákom volt, a sajátom mindig aranyos volt. Csak a kórházban a főorvos volt gyökér, de sajna az mindenhol van. Szerencsére nem rajta múlt a dolog, mert akkor már egyedül lennék.
Vendég

Bibar, bebuktam, :) nagyítom Niki szemeit. :)

Lippa Petra édes lehetett apa papucsával. :)
Csináltál pancsis képeket? :)

Lukrécia, privi csak természetes. :) Milyen volt a balcsin? :)
Már érzed a picurt? :) Hát Te nagyon ügyi vagy. :) Én azt hiszem 16. hét körül kezdtem el. :)

Benszi :) tessék csak erősiteni a zacsis tábort. :) Valahogy nem tudtok kivágni a filmből és feltölteni youtube-ra? :)

Zsókuci mi már beszéltünk, de azért puszi :) Imádtam az ilyen "nyugis" barátos, játékos estéket. :)

Agnese megnéztem, kész voltam tőle :) Milán nem sokat változott szerintem, ugyan olyan isteni kis pasi, mint amikor megszületett. :) A hozzátápis :lol: :lol: most is vigyorgok. :) Főleg amikor boldogan megszerzi a kanalat. :)
Kipróbáltam a cseles cicis-csőrős pohár trükköt. :) Sikerült. :) Kiváncsi leszek holnapra emlékszik e rá. :) Bár igazándiból nem nagyon ivott most sem belőle, de már erőteljesen szívta. :)

Bibike de jó hallani rólatok. :) Hát kezd izgi lenni a dolog. :) De lennék a helyedben. :) Tudosíts mindenképpen. :) Van valami érteséti láncod, legalább egy valaki közülünk? :) Mi is had örüljünk veletek. :)

Rékaróka nem semmi a dokid...ez azért hát mit is mondjak. :roll: Jó lett volna ha tudatja, vagy az aszisztense vagy akárki.
Mindig parázol valamitől. Innentől egy nagy-nagy felelősség az élet. :) De annyi-annyi örömöd is lesz, hogy csak na. :lol:
Én sem voltam egy parázos típus, de Niki óta...pláne ezek után a szériák után. Megviselt nagyon, de erősnek kell lenni.
Egy anyuka ettől is igazán jó anyuci szerintem. Neki Én vagyok az otthon, a biztonság. Ha ideges vagyok, akkor Ő is. Ha boldog vagyok, Ő is. Mikor vittük a sebészetre, és vérzett tartottam a karjaimban, és énekeltem neki. Nyugodt volt. Nade mikor elaltatták....., akkor kirobbant belőlem.
DE végeeeee :) Telnek a napok, és minden nap egy újabb boldogság vele. Ahogy dumcsizik, ahogy nevet, ahogy mászik..ezek mind-mind kárpótolnak mindenért. :) Nézem Őt és mosolygok, boldog vagyok vele. Anya lettem. :)
Ne aggódj, ott van veled, és hülyeségeket ne olvass feleslegessen. :)

Sharon ne akarj már egyből nagy pocit. :) Nyugi, lesz az még nagy. :)

Lexi drága tudom, h nehéz, és érzem rajtad a depresszió, és elkeseredettség minden rezdülését. Kérlek valahogy próbálj meg kimozdulni ebből. Valaki írta azt hiszem az agykontroll dolgot. "Gyógyítsd magad". Ne süllyedj bele, próbálj pozítivn állni hozzá. Ott a baba, és él. :!: Ez a legfontosabb :!: Lehet végig kell feküdnöd, de aztán ott lesz a kezeidben.
Hallgasd a nyugi zenéket amiket küldtem. :)
Sharon ez rád is vonatkozik. Nem akarunk mi rátok koppintani, és teljesen megértjük amiken átmentek, és ki is kell írni magatokból. Nekünk viszont az a dolgunk, h utat mutassunk, hogy segítsünk, és nem hagyni, hogy elkeseredjetek. Veletek vagyunk.

Lucia drága válaszoltam is. Épp írni akartam, h eltüntél!
Képeket kééérrünk! :lol: Don Zsombor, és Luca kisasszony h vannak? :) Ne csak másnak irogass, rólatok is hallani szeretnénk. :)

Taptau megint eltüntél! hahhhóóóóóóóó :)

Hahóóó anyukák, és kismamik akik régen írtatok! :)

Kicsit rólunk. :) Tegnap Füreden voltunk. :) Úgysem bírom ki, és megbombázlak titeket képekkel. :lol:

Anya jövök! :)
Kép
Ez itt fű. :)
Kép
Én is kártyázom, mint a nagyok :)
Kép
Kép

ééssss...anya bevitt a balcsiba, ami nagyon-nagyon tetszett. :)
Kép

El is aludt benne. :) Mindenki olvadozott Tőle. :)

chesti

Sziasztok!

Agnese,
Nagyon édes a kis Milán! :lol:

Zsókuci,
A jövöhéten teszek fel pocak képet, és probálok többet jönni! :lol:
Aranyos vagy nagyon! :lol:
Kutyirol nem kapunk képet ? :wink:
Puszi

Chesti,
Irtam privit.

Kép
bibike27

Sziasztok,

Újra itt :wink:

Bibar,
Jaja, kihasználjuk az időt, amíg lehet. Idén még 2 nyaralás, aztán jövőre újra BMC :D Utána csak babócával szeretnénk menni nyaralni :wink:

Lucia,
Édes vagy, köszönöm! Én is remélem, hogy most már nem áll majd semmi a boldogságunk útjába… :roll:
Várjuk a képeket!!! Millió puszi!

Chesti drága,
Kééész vagyok ezektől a képektől :D:D:D Nekem az első a kedvencem, annyira kis hussiiiii :D:D:D Imádom :wink:

Bibike,
Na jóóó, a te kedvedért 1-2 Vanda-kép :wink:

Kép
Kép

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,
Hogy mennyit nöt Vanda!
Nagyon aranyos!! :lol:
Imádom öket!!!
Puszi

Chesti,
Hát Niki tündéri nagyon édes! :lol:
A kártyázástol meg a balcsitol teljesen kész vagyok.

Jo éjt mindenkinek!

Kép
bibike27

Chesti
Jajj, de jó lehetett a Balcsin. Niki, kis Popeyeként is nagyon édes.
Ami engem illet nem is pusztán a fekvés, ami megvisel, hanem a vérzés. Tegnap este nem volt semmi, annyira boldog voltam, erre ma reggel tripla adagot kaptam, amitől a frász jött rám. Terhes vagyok, de soha életemben nem véreztem még ennyit. Ezt elég nehéz helyrerakni. Most jól van, a kis drágám, de körülötte mindenhol vérömleny van. Bármelyik pillanatban kimondhatja az orvos, hogy nem fejlődik rendesen, mert a vérömlenytől nem tud.
Amiket a méhszájon elhelyezkedő lepényről olvastam, hát az sem okozott túl nagy örömet. Tudom, hogy harcolnom kell, tudom, hogy ezt akartam, csak azt nem tudom, hogy miért pont így kell lépegetnem a cél felé. Az nem érdekel, hogy nekem rossz, de a babának is bármikor rossz lehet és a párom is szenved. Ez viszont nagyon nem tetszik! Én bírom, volt rá 32 évem, hogy megszokjam.
Vendég

Lucia
a képek hol vannak?olyan régen raktál fel :oops: :oops: annyira jó nézegetni ezeket a szép babákat :P :P

Chestikém
zabálnivalóóóó.amikor a balcsiban van,annyira édes ahogy vigyorog.látszik rajta hogy nagyon élvezi :P :P

Zsókuci
tündér ez a kis kajla kutyi :lol: :lol: jól teszed hogy kihasználod az időt,aztán jön a baba,és egy ideig nem lesz buli :P :P

Lexi
ezt tényleg nehéz lehet feldolgozni,de a baba még jól van és jól is lesz!!!!!!!!!!!ilyen erös baba,aki már ezeket átvészelte,nem történhet vele semmi!!!!!!!nagyon meg szeretne születni,és azért csak telnek a napok,hetek :P :P kitartás! :oops: :oops:

bibar

[quote="sharon"]L írta:sharonexi!

Hát éppen ez a gáz, már annyira vártam, hogy betöltsem a 12. hetet és kicsit megkönnyebbüljek! De azért mégsem úgy van, hogy a 12. hét után már tuti nem lehet baj... kár! Most aggódhatok tovább! Tegnap annyira fájt a hasam, hogy majdnem bőgtem, aztán egy pillanat alatt elmúlt, ki érti ezt?

Sharon!
akkor töltöd be a 12.hetet,ha a vonalzód 13+0 napon lesz!Ha csak fájdogál állítólag nem gáz.Ha görcsöl,akkor nagy a gáz!
Vendég

Lukrécia!
ma megyek a saját dokimhoz és majd megbeszélem vele ezt a genetikai UH-t,hogy is van ez!Bátran kérdezz,azért vagyunk!
Én 5kg-ot híztam eddig!
Chesti!
Ez egy angyal!Megmondom őszíntén fogalmam sincs hogy kell feltölteni a youtubera a dvd-t,mert nem vagyok egy gépzseni,de majd megpróbálok szólni valakinek,hogy segítsen!
Sharon!
Csak pozitívan a gondolatokkal és nem parázni,mert a gondolatoknak teremtő ereje van!
Zsókuci!
Nagyon ées ez kis kutyor!
Bibar!
Lekicsinyítettem!
Lexi!
Minden ok?
Bariném!
holnap várjuk a híreket!
Vendég

Benszi
megkaptam,köszönöm,a többit is :lol: :lol: egyenlöre nem tudtam felrakni,olyan szar ez az uj freemail :cry: :cry: a pocis kép ilyen hohályosan ment át neked?vagy a kicsinyitéssel lett ilyen?mert nekem olyan tiszta volt :oops: :oops: megprobálom felrakni megint :oops:

bibar

Benszi
ujra megpróbáltam de nem menti fototárba :evil: :evil: felraknád nekem a neved alatt??????már lassan örökbe is fogadhatnál :P :P :P kösziiii :P

bibar

Halihó!

Tegnap éjfélkor hatalmas buli volt a pocakban! :lol:
Olyan jóóóóó volt újra érezni!!! :lol:

Chesti

Fantasztikusak a képek,az uccsó olyan muris,megzabálom!!!!

Zsókuci

Nagyon nagy lett a kutyid és milyen szép!!!

Benszike

Nagyon köszi,tündér vagy!
Ha rám hallgatsz azért Bibarkát ne fogadd örökbe.... :wink: Ha nyugira vágysz..... :lol: :lol: :lol: Hihi

Bibarci

Ööö...izé...azért este csörgök.... :lol: :lol: :lol:

Bibike

Most én voltam lusti,nem írtam mailt!!!!De sürgősen pótolom,még a végén megszülsz itt nekem,mielőtt írhatnék!!!!Ma estére front jön.... :wink: :lol:

Lexi,Sharon

Kitartást nektek lányok!Miért ne írhatnátok le ami bánt?

Puszilok mindenkit

Kép
lukrécia

Kép
Kép

SZÓVAL Ő BIBAR ÉS A BABÁJA!!!!!!!!!!!
Bibar!
Sajnos a kicsinyítés miatt lett ilyen homályos!
Azért örökbe fogadlak!
Lukrécia te tudsz valamit!Ugye milyen állat a buli a pocakban?
Vendég

Benszi
kösziiii :P :P drága vagy mami :P :P nem baj hogy homályos,legalább nem látszik a bozontos szemöldököm,nem jutottam el 10 hete kozmetikushoz :oops: :oops: ja és a hajam is vicces,csak a pocit nézzétek :P

bibar

Szerintem nagyon szép a kismami! :lol:

Kép
lukrécia

Bibar
Csak a pocit néztem, meg a csini ruhádat. A szemöldök amúgy se tűnt volna fel, mert a tükörből hetek óta Brezsnyev elvtárs néz vissza rám. Nagyon édi a pocakod és a mosoly is gondtalannak tűnik. (vagy azt nem lett volna szabad megnéznem??? Hoppá, lebuktam! :oops: :lol: )
Vendég

Jányok!
Az én szemöldököm sem egyszerű!
Szép vagy rajta Bibarci lánykám!
Lexi!
minden ok?
Vendég

Benszi
Az előbb írtam egy regényt, de eltűnt. Talán a babás topikon megvan. Megnézem.
Vendég

Vagyis izééééééééééééééé, szóval most ott vagyok, úgyhogy a másikon. És a gondjaimat kiegészíteném némi tájékozódási zavarral és enyhe agybajjal. :oops: :oops: :lol:
Vendég

Lucia!

A hülye orvos megjegyzés tőlem származik. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy minden orvos hülye, hanem az, aki engem kezelt. Nem akarom offolni a topicot, nem részletezem pontosan miért írtam, de szerintem annyi elég, hogy én is, és a méhem is majdnem ott maradt...Azt kívánom, hogy soha ne kerülj olyan helyzetbe, mint én, mert akkor neked is ez lenne a véleményed! Persze rengeteg a jó orvos is, akiket továbbra is tisztelek, de vannak akik inkább hentesnek valók és nem orvosnak.

Bibar!

Édes a pocid! Én is ilyet akarok! De már tudom, én leszek az első kismami rejtett pocakkal. Ma megpróbálom telepíteni az új fényképezőgépünk lemezét és akkor teszek fel pocis képet magamról. Akkor megértitek miért aggódok a nem létező poci miatt.

Lexi!

Hogy vagy? Nekem nagyon jót tett a tegnapi dumálás, mára már semmi bajom!

Kép

Kép
sharon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?