Új privát üzeneted érkezett!

Erika, Lívia

Köszi az ötleteket. Közben találtam egy oldalt, ahonnan lehet rendelni ostyaképet. Azt hiszem csinálok én egy tortát, és teszünk a tetejére egy ilyen képes ostyát.
Ha valakit érdekel, akkor ez a cím:
http://tortafoto.extra.hu/index3.php

A mesetortás oldalról elég sok negatív dolgot találtunk a neten, hogy nem küldi a megrendeléseket a csajszi.
Vendég

Zsani!

Cirmike tett fel nemrég a Jeneiből rendelt - asszem oroszkrém - és olyan verdás kép volt rajta, szerintem az is ilyen ostyás. A tescoban is lehet ilyen ostyásokat rendelni. Csak nekem a tescós torta nem annyira ízlik.
És Lívinek igaza van, a Stop nem olyan fini és
ahhoz képest iszonyat drága.
Még Tatán a Petrében is vannak nagyon fini, marcipánnal bevontak, de 8-9000! Ft-ok!
Így a legolcsób szerintem, ha te csinálod meg, igazad van.

Erika!
A mesetortásról én is rosszakat olvastam az nlc-n! Nehogy rendelj, csak ötletnek használod, mondjuk gondolom!

Lívi!
Hogy Timi mennyit nőtt és husisodott is, nagyon! Egész jó húsban van! És már mennyire csajszis a mosolya! Sokat változott, látszik rajta, hogy milyen kópé csaj lehet!

Kocsinkat pénteken átvettük, elég nagy hajcihő árán! Kicsit hosszú történet, de a lényeg, hogy a Géringer egy szemét kereskedő, hazudott a vámpapírokkal, hogy húzza az időt (a bank rég átutalta neki a 2.200.000 pénzt), a kocsit nem adta át, holott tavaly nov. óta van vámpapírja. Ezt a fejükhöz vágtam, 3 nap múlva mehettünk az autóért, akkor az alkalmazott le akart nyúlni + 40.000 Ft-tal! Neki fizessük ki az átírási dolgokat (körny.díj, rendszám, illeték... stb.) és ha nem kérünk számlát, akkor 110.000! Mondta nekem, aki KÖNYVELŐ vagyok és nem HÜLYE! Ezek nem áfás szolgáltatások, tárgyi adómentesek, vagy áfa körön kívüliek, de a lényeg, hogy nem több, ha kérsz róla számlát. ÉN ezt mondtam, így nem tudta a 67.000 és a 110.000 közötti külöbözöetet zsebre rakni. Nem adott semmi ajándékot (amit megígért), flegma volt, nem mutatott meg semmit az autón.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Tök ki voltam! Ilyen világ van!

Lívi! Ezért mondom Neked, hogy nehogy elhigyétek, hogy ha nincs számla, többe kerül. Minden csekkből, számv.bizonylatból Tiétek az eredeti (járműkísérőlap, körny. véd. felülv. lapja) a kereskedőé a másolat! Így látod Te is mit fizettek ki a hatósági díjakként helyettetek. Ez nálunk 67.000 volt!

Ja, és nem csak a Géringer ilyen kereskedő, hanem SAJNOS a legtöbb! Előre ne adjatok ilyenre pénzt, csak ha kirészletezi papíron, hogy mi mennyi lesz!

Végül a képek, mert a kocsinak persze tök örülünk!

Kép suzukink

Kép

lola77

Sziasztok!

Sajnos rossz hírekkel jövök.
Dorkának valószínű megint vesemedence gyulladása van,és kezdődő torokgyuszi.
Reggel bementünk a kórházba pisivel,és már ránéztek és mondták hogy hát ez nagyon csúnya.Várni kell az eredményekre 12-30-ra megyünk vissza.Ez az idő iszonyú hosszú.De sztem mivel neki eleve baj van a veséjivel,így 90%hogy benntfogják,ráadásul a rooming szobák foglaltak,így estére nem maradhatok vele.
7 nap bennt,megint braműr,azt megint kitépi,ááááááááá,iszonyú.
3* pancsizott a kismedencéjébe,és itt az eredménye,pedig elötte ki is domestosoztam,és még fürdőpelust is adtam rá,hát ennyit ér :cry:
Ha ma már nem jövök ,akkor sajna bennt fogtak minket.

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ma itt volt a barátnőm aki a Disney-s cuccokat árulja,nagyon meg vagyok elégedve az anyag minőségével és a mintával is!
Szitanyomással készülnek,tehát nem fog megtöredezni a mintája pár mosás után mint a rávaslat figuráké.
Teszek fel majd pár képet a hálóingről,meg egy pár hétvégit is,ha nem bánjátok :lol:
A hálóing amúgy 98-as méretű,tehát még bőven nőhet bele Viki :lol:

Egy kis infó a rucikhoz:
mivel a nagykerben mindig rengeteg féle variációban vannak a minták/tehát ha valaki Micimackósat szeretne akkor azt jelezze és amilyen lesz olyat hoz,ha mégsem megfelelő akkor lehet cseréltetni/.
Overál csak ősztől lesz.
Minden héten csüt-ön rendel a barátnőm,íme az e-mail címe:kincseskrisztina@freemail.hu vagy a tel.száma:
0620-5501245 Kincses Krisztina
Vagy nála adhatjátok le a rendeléseteket vagy nálam :lol: ,a rucik átvételét meg még megbeszéljük :lol:
Akinek megvan már,hogy mit szeretne és milyen méretben az kérem jelezze neki vagy nekem!!!Köszönöm!!!
Gyerekméret 98-146-ig.

Mnzsani,Lola
én nem olvasom a nlc-t,de a mesetorta honlapján leírta a csaj,hogy ő a torta készítést csak hobbyból csinálja és nem is rosszul,de egy nap 1 tortát tud csak megcsinálni,viszont annyira nagy rá a kereslete,hogy nem győzi.
Ezért úgy próbál sok anyukát tortakészítésre ösztönözni,hogy segítséget nyújt azok elkészítésében,ami tök rendes tőle.
Ha rákerestek,van egy története,hogy régebben mi történt vele a kimerültségtől,mivel ő ezt munka,háztartás,gyereknevelés mellett végzi!!!!
Én nem védeni akarom meg vitát elindítani ez ügyben,de el tudom képzelni,miért nem vállal már annyi készítést mint régebben.
Amúgy a honlapon lévő dolgokat tényleg majd kipróbálom egyszer :lol: jó,hogy olyan részletesen le van minden írva és a segítségével talán egyszer én is tudok olyan gyönyörű tortákat csinálni mint ő.

Most ezt elküldöm,nehogy elvesszen,aztán folyt.köv. :lol:

cseriviola

Még a Disney-s cuccokhoz egy kis segítség,itt találtok pár mintadarabot,ami alapján könnyebb eldönteni a rendeléseteket:
http://www.pampress.hu/component/option ... /Itemid,1/

Lívia
nagyon édes Timi :lol:
Múltkori hsz-ra nem válaszoltál :evil: :roll:
Kocsitok mennyi lesz,milyen színű,sedan vagy kombi,hány km van benne?
Komáromban a strand milyen,hány medence van benne,belépő mennyi?Honlapjuk van?

Mnzsani
köszi az ostyás tippet!
Mit kap Máté szülinapjára,mikor lesz a buli megtartva?
Képeket majd raksz fel a nagyfiú szülinapjáról?
Tesco-s tortát ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azok olyan szarok!!!!!!!!!!Semmi természetes nincs bennük csak mesterséges,egy nagy adag méreg!!!!!

Lola
nagyon szép az autótok!!!!!!!!Gratula hozzá!!!!!
Köszi amiket leírtál,jobb tudni az ilyeneket,nehogy más is így járjon mint ti :evil:

Ági
mielőbbi teljes gyógyulást Dorkának!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++-gyógyenergiák!
Nektek pedig kitartást!!!!!!!!!!!
Gondolom milyen rossz lehet bent hagyni szegénykét egyedül :cry:
Majd jelentkezzél ha tudsz!!!!!

Jöjjenek végezetül a képek:

Viki anyukásat játszik :wink:
Kép
Viki Vinivel a kis négylábú barátjával :lol:
Kép
Megtanítom pacsit adni :P
Kép
És tapsolni :lol:
Kép
Indulunk Tatára
Kép
Apával a tóparton
Kép
Pónilovaglás
Kép
Kép
Viki csúszni készül
Kép
Csúszás!!!!!!!!!!!
Kép
Ugrálóvárban
Kép
Megpróbálok felmászni....
Kép
...mindjárt fent vagyok....
Kép
..éljen!!!!!!!!!
Kép
Házamban olvasok :lol:
Kép
Család kidőlt :P
Kép
Csodálkozok
Kép
Disney hálóingben :wink:
Kép

cseriviola

Elfelejtettem elköszönni :oops: :oops:

Sziasztok,jó éjt:ERika

cseriviola

Lola
Köszi Neked is az ötleteket!
A Stopról kb. már jó 1 éve leszoktunk, mert nekünk se ízlett már a tortájuk. A Gálából rendeltünk eddig, de most nem szeretnénk olyan nagyon krémes külsejüt. Egyébként szerintem finom a Gálás torta. Tavaly mikor renedeltük a Matyek tortáját a Bartán voltam meglepődve, hogy nem tudtak fényképet mutatni a tortákról....aztán ezért nem is rendeltük onnan. ( A Gálában 2 albumnyi választék is volt). Szóval tényleg megpróbálok majd én sütni valamit, de sajna nem vagyok zseni e téren :oops:
Sok sok kirándulást az új kocsitokhoz:)

Erika
Mi a keresőbe írtuk be a nevét, és ott találtunk olyan dolgokat, hogy a már kifizetett megrendeléseket nem teljesítette, nem válaszolt a levelekre, később pedig a postára fogta. Persze ettől még lehet nagyon ügyes, tényleg jókat csinálni, rendelni meg úgyse fogunk Tőle....szóval ezen ne "vesszünk" össze :wink:
Egyébként arra is gondoltam, hogy sima gyümitortája lesz ilyen ostyás képpel...abból legalább nyugodtan adok a Máténak, mert szinezékes az egész.
Egy rollert vettünk neki, remélem megtanulja majd hajtani. 4 kerekű és rendes kerek a kormánya, nekem nagyon megtetszett. Majd teszek fel róla képet a nagy nap után :lol:
Viki bátor volt a lovaglással, nagyon ügyi. Máté az állatkertben csak 1 kört mert menni, aztán leakart szállni.

Lívia
Érdemes elmenni a komáromi strandra? Van jó játszótér meg minden? Még nem voltam ott, csak télen áztatni és úszni mikor még nem volt a Matyek.

Na jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok

Lola
Hát a Géringer talán a legszemetebb az összes kereskedő közül.Én az ő kínálatukat alapból meg sem néztem.Mondjuk ilyen téren azért volt tapasztalat mert az okmányirodában azért mennek az infok.Mi az autó göbölösnél vettük,eddig meg vagyok elégedve.Holnap veszzük át 9-kor. Én tök izgulok mert eddig más autóját vezettem csak és az más volt.De most a sajátunk és az más.Még meg sincs már féltjük:). Ilyen suzukijuk van a férjem tesójáéknak csak az övék sport változat,de kényelmes volt vezetni.Bár hátul nem olyan jó ülni,de az övék 3 ajtós csak.

Mnzsani,ERika
A komáromi strand szerintem nagyon jó.Igaz a játszó az annyira nem jó mert semmi nem takarja és tűz oda a nap,de ez annyira nem gáz,mert a víz miatt senki nemigen akar odamenni.Timit elvittem de nemigen érdekelte,pláne hogy hozzáért a hintához és meleg volt.A belépő olyan 8-900 ft,nem tom pontosan mert én diákot vettem. Bent van finom fagyis,azt tudom ajánlani:)

Erika
A bugyi is úgy van méretezve mint a többi ruci?Ha igen akkor én szeretnék micimackósat rendelni egy 4 darabot,meg egy trikósat is 98-asat.Ha bugyi máshogy van akkor abból 2 évesre valót.Köszi addig is

Ági
Kitartást nektek. LEhet jobb lett volna ha a saját medencéjébe nem adsz rá semmit.Mert tényleg ezek az uszópelusok beszívnak mindent. Jobbulást Dorkának reméljük nem fogkák be.

Nálunk meg névnapozás volt hétvégén a kertbe,nagyon jó volt.Majd teszek róla fel képeket csak most éhes vagyok már:)

Üdv mindenkinek LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok újra akkor jöjjenek a képek.

Ja még valami.

Lola
Írtad Timi milyen husis:) Kilót pontosan nem tudom de olyan 10,5 és 11 kg között van,és most sokat nőtt az utóbbi 1 hónapban,most 83 cm.

Kép két kicsi locsolja a nagyotKép
ha jól megnézitek Timi épp vizsgálja mi is van a kis Andrisnak odalentKép A nagymamával és a Timi unokatesójávalKép :D

Kép
slivia

Sziasztok!

Szerencsére otthon vagyunk :lol: ,de ez még változhat sajna.
Szerdán kell visszamennünk pisivel,és ha roszabb,vag ynem javult az állapota,akkor sajna infúzió lesz belőle.
De én úgy érzem hogy már nem olyan büdi a pisije,és a kedve is jobb,láza tegnap volt,de estére lement,és még nem mennt fel,kopp-kopp.
Azért engedtek csak haza,mert a labor eredményei jók lettek,de a pisije szerint megint vesemedence gyuszija van,de ez a gyengébb vltozatu,és nagyon hamar lett közbelépve.
Amin tegnap átmentem,azt még az ellenségemenk sem kívánom.
Amikor közölte a dokinő,hogy a labor az okés,hát akkor már nem tudtam tovább tartani magam,és úgy elbőgtem magam.Ekőjöttek a régi emlékek ,hogy miken mentünk át,és úgy éreztem mégegyszer ezt mots nem tudtam volna végigcsinálni.Max.a férjemmel,de ő nem kapott volna szabit.

livi:
Sajna nem a pelus miatt kapta a fertőzést,hanem valószinű a játszón a homokozóból.Bár soha nem ette a homokot,csak dobálta,és figyeltem azt is hogy ne üljön sokat,a homokban nehog yfelfázzon,bár 50fok van ott,de látod mégsem volt ez neki elég.Amúgy ő csak a saját medencéjében lett pancsiztatava,és eg yidő után le is vettem a pelust róla,mert semmi értelme nem volt,de hát ezek szerint,őt még ennyire sem lehet fürdetni.Visszaszoktunk a kiskádhoz is esténként,pedig olyna jó volt már hog yő is a nygkádban fürdött,tökre élvezte,de hát ez van sajna..
Ja és azt mondta a dokinő hogy sajna oviban ez még roszabb lesz nála,mert ott mégtöbb bacit hazahoz,és neki nagyon hajlamos hogy a veséjére megy minden :cry:
Hallod mennyit változott Timi :lol: ,nagyon kiscsajos lett,a kedvencem amikor vigyorog a medencében,ott nagyon helyes.A többi képen i slátszik,hog ytökre jól elvan.

Angika:
Milyen volt a lagziban????Képeket kérek :lol: Ja tegnap megint átküldtem a képeket a freemali-ra megkaptad???

Na most mentem ,mert elkezdődött a Melrose Place,és tök imádom.
:lol: Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági!
Elöszöris Dorkának sok-sok gyógypuszit küldünk!!!! Így biztos minden rendben lesz szerdára!
Az esküvö nagyon jó volt. Julcsi nagyon jól viselkedett. Végig pörögte az egészet. Fényképeket még sajnos nem tudok mutatni még elö kell hivatnunk öket. Én hülye a telefonommal meg 1et sem csináltam :twisted: de ami késik nem múlik :wink:
Nem jött hozzám semmi :cry: Küldd légyszi a tothangika@gmail.com -ra. Hátha oda már átkúszik :)

Lívi!
Nagyon aranyos Timi! Hogy vizsgálja az unokatesót :wink: :lol: nagyon édesek!

Megyek mert Julcsi még randalírozik. Pedig délután sem aludt :cry: :roll:
angika

Sziasztok,

Nagyon jó volt a Tisza-tónál. Bár a szállás drágább lett, pedig már egy felújítás is ráférne, ráadásul a medencéjét épp leengedték, mert javítottak vmit rajta.
Szombaton egész nap csónakáztunk, többször kikötöttünk, élvezték nagyon.
Vasárnap pedig a medencés fürdés helyett felmentünk északra Szilváváradra pisztrángozni és kisvasutaztunk is!

A héten minden nap a Rehabban vagyunk intenzív konduktoros fejlesztésen. 4-5 gyerekkel vagyunk együtt, Réka a legügyesebb. :lol: Külön feledatokat kap. Sajnos a többiek 2-3 évesek még megülni sem tudnak egyedül.
Réka még agyban nem érett meg az egydül álláshoz, járáshoz és még türelem mire az egyensúlyérzék kialakul kellőképp.

Aztán voltunk gégészeten orrmandula kivétel ügyében: a doki azt javasolta most még semmiképp nem vegyük ki csak ha rosszabbodik a helyzet. De szokatlanul nagy az orr és gége mandulája is a korához képes. Folyamatos kontroll... :cry: itt is...

Ági,
Nagyon átérzem, hogy min mész keresztül.
Jobbulást Dorkának +++++++++++++++++++++++++++++++
Ügyes vagy, hogy időben elkaptad és bevitted!

Timi, Erika
Aranyosak a képek!

Engem is érdekel a Disney-s cucc. Van kisebb méret is??? 80-86 kell a Rékára.

Cirmike

UI: Szorítsatok, hogy ne legyen semmi betegség mifelénk, mert jövő héten kedden (1 hét múlva) altatnák Rékát az MR-hez.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Most csak gyors bekukkantottam :lol:

Aki már tudja,hogy milyen disney-s cuccot kér,az legyen szíves leírni,köszi!!!!!
92-146-os méretben vannak,lányoknak hercegnősek/micimackósak,fiúknak micimackósak/verdásak.
Kérném a méretet és a minta megnevezését/pl.füleses,tigrises,arielles,hófehérkés mintájú legyen/ és persze a termék megnevezését,darabszámot:)

Emlékeztetőül a honlap ahol vannak minták:
www.pampress.hu

Csüt-ként rendel a barátnőm:)

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Most csak gyors bekukkantottam :lol:

Aki már tudja,hogy milyen disney-s cuccot kér,az legyen szíves leírni,köszi!!!!!
92-146-os méretben vannak,lányoknak hercegnősek/micimackósak,fiúknak micimackósak/verdásak.
Kérném a méretet és a minta megnevezését/pl.füleses,tigrises,arielles,hófehérkés mintájú legyen/ és persze a termék megnevezését,darabszámot:)

Emlékeztetőül a honlap ahol vannak minták:
www.pampress.hu

Csüt-ként rendel a barátnőm:)

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

bocs,kétszer küldte el :oops: :roll:

cseriviola

Sziasztok!

Reni
nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok:Erika

cseriviola

Erika!

Köszönöm szépen! Megkaptak a képeslapunkat? Ha nem, én is 1 nap késéssel nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!

Rena

KépKép
renáta29

Sziasztok

Erika
Bocsi véletlenül 98-ast írtam,de 92-est akartam írni.Lehet még korigálni?A micimackós mindegy hogy ki van rajta.Köszi

Most csak ennyi voltam.Bocsi Üdv Lívia

Kép
slivia

Ismét.
Erika
Most nézem az oldalt,hogy a bugyi az szettben van.Akkor 1 szett bugyi kellene.Plusz akkor egy trikós bugyi.
Na azért apránként összeszedem magam.
:D
REmélem érthető

Üdv

Kép
slivia

Erika!

Nekem kéne Verdákos póló, de gondban vagyok!
A babanetes link alapján a 2. oldalon a 6. kép az rövidgatya-póló szett (piros)? Vagy rövidnacis pizsi?
A pampresses linked alapján a r. ujjú pólóknál találtam egy fekete színűt az kellene 110 v. 116 méretben.
Ma este még írok egy pontos póló hossz/szélesség méretet Neked, úgy könnyebb lenne a méretet kiválasztani. Ez a fekete póló egyébként mennyibe kerül?

Ági!
Dorka hogy van?

Cirmike, szorítunk, hogy ne legyen semmi Rékával és mehessetek mostmár MRI-re!

Edi!
Mivel méred meg ilyen pontosan hogy mennyit eszik Kata? Jó nagyon a videó, ti küldtétek be oda? 20 év múlva ha majd magát visszanézi... :P

lola77

Sziasztok!

Erika!

Közben rájöttem Kata még kicsi a disney cuccokhoz. Majd ha nagyobb lesz. Pizsit meg már rendeltem nagyobbat.
Nagyon jók a feltett képek, Viki a csíkos ruciban nagyon menő :lol: Milyen ruci amúgy az?
Csúcs ahol a férjeddel alszik :lol:
Nagyon szép a hálóing, de Kata még pici hozzá.

Lívi!

Nagyon aranyos Timi. Hu, ezer éve nem voltam Komáromban. Ahol Timi van az a kismedence? Ilyen szépen felújították? Csúszda nincs benne?
A fagyis mindig is fini volt ott :D
A homokozós képen is látszik mennyit nőtt Timi, hosszban. Meg nagylányos a mosolya. A haja ekkora vagy te vágtad le?

Lola!
Szép a kocsi, elegáns. Vezetted már?
Nagyon kell vigyázni sajnos, igen ilyen sz@r világ van, aki nem figyel lenyúlják, még jó, hogy értettél hozzá!

Ági!

Mihamarabbi jobbulást Dorkának!!! Mizu vele most? Gyógyszert kap? Na olvasom a jobb híreket, legalább nem fogták a kórházban! Drukkolok, hogy javuljon! Elhiszem, hogy nem bírtad tovább és elsírtad magad :(
Én is azt hittem meleg a homok, de mégis hideg lett Kata feneke, vittem alá egy vastag párnát.

Cirmike!
Szilvásvárad, mi is voltunk majdnem 2 éve. Nagyon tetszett. Gyalog mentünk fel és kisvonattal jöttünk vissza. Annyira szép az a rész, finom az illat, szépek a fák és a sok vízesés... A gyerekek is élvezték gondolom. Na meg is nézem a fényképeket amiket készítettünk akkor.
Szorítunk ne legyen gond Rékával!

Rólunk: Kata négykézlábon van sokat, hintázik meg próbál előre mozdulni, de inkább előredobja magát a jó kifejezés. A parkettán hátrafelé tolat. Oldalfekvésből és 4kézlábból is fel tud ülni. Szépen ül, csak amikor helyzetet akar változtani, az nem mindig sikerül és volt, hogy lefejelte a kiságyat vagy a földön vmi játékot. :(
Evéssel sincs gond. Napi 2x főzi, 2x gyümi - változó mennyiségben. Plusz szopi 4-5x (kisebb-nagyobb mennyiségben)
Holnap megyünk súlymérésre. 2 hónapja volt 8790g. Kiváncsi vagyok :D
Edit

Kép
Kép
edi78

Erika/Lola!
Köszi :D
Én szoktam mostanában Katát videózni, aztán felvesszük DVD-re. Már van 4 Kata DVD :lol:
De ez volt az első ilyen kisvideónk. Még több ilyet kellene felvenni az eredeti kaziról. Nevetés, pörgés, forgás stb. Igen, férjem tette fel a videót, és így egyszerűbb a linket elküldeni. Érdekes amikor a fejét lóbálja Kata mi? :D Olyan mozdulatokat tud tenni, hogy nem igaz.

Digitális mérlegen lemérem a tálkát kajával és evés után visszamérem. Nem nagy dolog, megszoktam. Írom mikor, mit, mennyit eszik Kata. Tudom már túlzás néha amit művelek, de nekem ez nem teher, hülye vagyok na...:lol:
de így látom mit evett régen stb.
Edit

Kép
Kép
edi78

Erika!

Akkor 43 cm hosszú és 35 cm széles póló kellene, nem tudom ez melyik méret!

És boldog születésnapot Neked is és Renának is. Látod, Te mindenkiét tudod, számon tartod. Mi meg a Tiédet nem... :oops: Sok boldogságot, egészséget, szerencsét az Életedhez és a kerek évfordulóhoz!

Kép

Kaptál tortát, vagy alkottál magadnak?

Ági/Edi!
Homokozó: több kisgyerekestől hallottam, hogy "fertőző" a homok, bátyámék lányának 2 éves kora körül olyan csúnya lett a kézfején a bőre, állítólag a homokból szedett össze v.mit. Mondjuk nem csodálom, mikor a kutyák belesz@arnak, pis@lnak, meg a madarak is, meg még ki tudja, tán embertársaink is... Szóval vigyázni kell!
De hogy hogy magyarázdd meg egy ilyen kisgyereknek, hogy nem mehet bele... nem tudom hogy csinálnám!
Dorka is lehet, hogy nem felfázott, hanem bacit szedett ott össze, ki tudja, hiába van pelus, csak nyitott ruha van rajtuk azért!

Szép súlya van Katának, Soma 1 évesen volt ekkora, mint most Kata. Saját mérlegetek van, vagy még kölcsönzős?

Ja, még múltkor kérdezte v.ki a tatai sétahajó árát, felnőtt 400 v. 500 Ft volt, de a menetrendjét nem tudom.

lola77

Sziasztok!

Barátnőm írt e-mialt,hogy pl.a disney-s pólók drágultak 200 ft-tal :cry:
Így bár leadtam neki a rendelést,de utólagos engedelmetekkel megírtam neki az e-mail címeteket,ott fog veletek egyeztetni/Lola,Lívia,Csanita/,hogy még így is kéritek-e.
Ezentúl jobb lenne ha nála rendelnétek,mert meg tudnátok beszélni a dolgokat áremelés esetén :lol:
Kincses Krisztina:kincseskrisztina@freemail.hu
06205501245
Köszi a megértéseteket!

Cirmike
szorítunk,hogy minden oké legyen és végre túllegyetek azon a vizsgálaton!!!!!!!!!
Disney rucik sajnos csak 92-146-os méretben vannak,fiadnak esetleg valamit? :wink:

Reni
igen,megkaptam a képeslapot, köszi,csak még nem tudtam visszaírni :oops: :roll:
Pénteken du.lejöttök a máltaira?Vissza szeretném adni a Noddys könyvecskét és ha lehet egy másikat elkérni kölcsönbe/ a Teca macis elejű szeretnénk :lol: /

Lola
a piros rövidnacis szett az nyári pizsi.
Kriszti barátnőm majd ír nektek e-mailt és megírja az árakat.
Azért tudom a szüli és névnapokat ilyen jól,mert a netes füzetemben van egy oldal ezekről :lol:
Köszi a köszöntést!
Tortámat és csokromat én csinálom magamnak,hogy milyenek lesznek titok,majd ha jól sikerül lefotózom őket és megosztom veletek :lol:
Annyit elárulok,hogy ilyeneket még nme csináltam,úgyhogy izgulok is emiatt rendesen :lol:

Edi
köszi a dícséreteket :wink:
az a csíkos ruci Vikin sima pamutruha C and A márkájú.
Ha összejön mi is lemegyünk holnap méreckedni a védőnőhöz :lol:
Viki május elején volt 11,5 kg :P
Viki szintén 1 évesen volt 8700 gr :P
MOstanában eléggé étvágytalan,főleg ami a vacsikat illeti :cry: szerintem azért mert jönnek a fogak,már majdnem kibújt a 19.

Gangi
nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!
Hogy vagytok?
Bocs,hogy ma úgy elrohantam,de sok dolgom volt :roll:

Puszi:ERika

cseriviola

Pár mai kép:

Kép Kép Kép Kép Kép

Sziasztok:ERika

Lívia
milyen az autótok?KÉped nincs még róla?

cseriviola

Kép

bocs,de ez egyik kép ez lett volna

cseriviola

Sziasztok

Erika
Még nem fotóztam le az autót,majd hétvégén.Sajna férjem azzal jár dolgozni és reggel viszi este hozza :( . De amúgy jó én már vezettem,még szokni kell.

Edi
Timi haja kb 3 hete lett levágatva,de nemigen volt hosszabb a mostani méreténél.Neki mostanában inkább dúsul,és ezért kell igazgatni mert sokszor elég torzonborzúl tud kinézni :D . Már várom mikor lezs olyan szép hosszú haja mint ERika Vikijének,vagy Aranka Izájának. Bár jelenleg el sem tudom képzelni hogy nézne ki olyan hajjal. :D

Angia
Mizújs veletek?Voltál mostanában a Varjúnál?Rég hallottunk felőled.

Velünk röviden annyi,hogy ismét rosszak az éjszakáink,mert Timinek jön a szemfoga.De tök érdekes hogy az 1 szemfognál semmi nem volt,mostmeg folyik az orra,meg nagyon be van neki gyulladva az ínye is.És nagyon sokat sír amiatt hogy fáj neki.És tetőzi hogy sokkal nyűgösebb mivel ő sem alszik jól. De tök furi hogy mostanában a kakiján nem látszik hogy fogzik.Pedig jó lenne mrt elég bogyós a drága.

Na mentem.Jók legyetek Üdv LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok!

Utólag,de boldog szülinap :D ot,Erika,és Reni :D

Cirmike:
Nagyon szoritok hogy nehogy megbetegedjen Réka,nem szabad na és nem is fog :lol: .Hát igen szerintem sajna mi ketten értjük meg egymás problémáit a legjobba,mert aki ilyesmiken nem ment át az igazándiból nem tudja elképezlni hogy ez mennyi idegeskedéssel,és aggódással jár.Az tök jó,hogy ti álltok a legjobban a társasában Rékával,2-3 éves és még nem megy,szegénykék :cry: Meg ahogy olvasom,sajna te is egyedül viszed a Rékát minden hova,férjed nem tud veled menni,melózik ezerrel,nálunk is így van és egyedül mégrosszabb ez az egész...

Lola:
Hát igen sajna el van Dorka tiltva a homokozótol,mert keresztanyám is mesélte hogy az unokájának kiskorában szintén olyan nagyon csúnya lett a bőre a homoktól...,úgyhog yvalószinű Dorka is ott szedett össze valamit.Na meg azt is halottam,hogy a homoktól már megvakult egy kisfiú :shock: .csak az a baj tényleg hogy nekik még nem lehet megmondani hogy na ezért nem mehetsz bele...

Angika:
Julis hogy van???Hogy viseli szegénykém??Lázas még?Amúgy Dorkának is van kis torokgyuszija,lehet hogy a játszón szedtek össze valamit?Gyógyszert megeszi?

Rólunk:
Tegnap voltunk vesegondis kontrollon,és a pisije sokkal szebb,már csak 3-4 fehérvérsejt van a pisijében,és az is roncsolt,és kevés a baci is,tehát javuló félben van szerencsére.Majd júli,11-én kell újra vinnem,és sajna utánna megint havonta egy darabig,pedig most lett volna már az hogy 3 havonta kéne vinni...Dokinéni megdicsért hogy ilyen hamar léptem,és hogy,így kiszúrtam hogy baj van a pisijével :lol:Ha nem viszem be vasárnap a kórházba,akkor hétfőn már bennt aludtunk volna,ezt ő mondta,úgyhogy huhhhh,most kicsit megnyugodott a kis lelkem :lol: ,mert magam okoltam hogy én csinálok rosszul valamit,és azért lett megint beteg...Mondta még hogy a kinti pancsizást azt dorka esetében elfelejthetjük :cry:

Mentem,mert kezdődőik a filmem :lol:
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is. Jó sok minden történt az utóbbi időben. ..
Gratula az új autósoknak,

Évi,
nagyon szép a suzukitok. Mekkora hely van benne? Még jó hogy nem tudott átverni a szerelő, én biztosan kivertem volna a balhét..

Ági,
húúú szuper hogy akkor minden rendben van a Dorkával! Mikor olvastam nagyon aggódtam értetek, de akkor már úgy néz ki, hogy javulgat a kiscsaj. Én úgy látom, hogy te mindent megteszel azért hogy ne legyen beteg, szerintem ne okold magad!!
Azt hallottam a homokozóról, hogy gáz, mi ezért csak elkerítettbe megyünk, és utána mindig letusolom a Mátét, mondjuk inkább praktikumból, mint a bacik ellen, uis mindig nyakig homokos :) De azért ez eléggé ijesztő, de hát nem tudod megmondani egy kisgyereknek hogy ne menj be, mert bajod eshet? ááááááá elkeserítő..

Erika,
aranyos a Viki nagyon, az alvós kép nekem is nagyon tetszik. Nálunk is van egypár ilyen kép, mondjuk nem értem miért mindig az apa alszik ????? :) :)
A Krisztivel felvettem a kapcsolatot- én is rendeltem 1-2 dolgot tőle.
Aztán majd meglátjuk az átadást. Ő tatabányai?
A Hugivak meg a Virágnak puszit küldünk régen hallottunk róluk. Nincs net-ük?

BOLDOG SZÜLINAPOT utólag is az ünneplőknek!

Néhány szó rólunk. Történt pénteken egy eset, amitől egy kicsit besokkoltam. A jubiba mentünk 3an és mikor mentünk át zöldnél egy baromállat áthajtott a piroson és kb 80al elhúzott a Máté előtt, esküszöm kb 20cm múlott hogy halálra ne gázolja. Nem tudom elmondani mit éreztem, de teljesen kivoltam-vagyok. Már egy kicsit jobb, de most megint elszorult a torkom, hogy leírtam. A hétvégét végigbőgtem, folyamatosan az járt a fejemben mit lett volna ha akár 1mp el előbb lépünk le a járdáról.... lehetetlen leírni...
a rendőrség szerint feljelentést utólag tenni nem érdemes, akkor kellett volna kihívni őket (persze egyből erre gondolsz, örülsz hogy él a fiad)akkor nyomot rögzítettek volna (mit) és akkor lett volna esély elkapni. A kereszteződésben működik egy kamera, amely állítólag nem rögzít. FASZA. Így most keressük a kocsit - láttam a rendszám első részét és tudjuk a típust - és ha megtaláljuk....
Azért írtam le hogy vigyázzatok nagyon, én is hiába láttam hogy zöld van gyalogosnak, hiába néztem meg hogy megállt az autó, a külső sávban így is jött egy állat akit nem láthattunk előre! Vigyázzatok nagyon!
Szóval nem volt túl jó a hétvégénk :oops: .

Voltunk esküvőn is, egész jó volt, igazi paraszlagzi volt csinadrattával együtt :). Szép volt. Csak fáradt voltam nagyon így nem igazán tudtam élvezni.
Itt vannak 1-2 kép:
Anyával
Kép
Apával
Kép
Mi 3an
Kép

mentem mert ez az ördögfióka már megint nem alszik... :(
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Zsanka!
Tudom, hogy állatok vannak az utakon! Engem is majdnem terhesen elütöttek. Látták, hogy nagy a hasam. Vártam vagy tíz percet, jött egy teherautó, de nem 50-nel, hanem 100-zal. Majdnem levitte a fenekem! :evil:
elhiszem, hogy kiakadtál, na meg persze megállt az ütő benned...!!! És ha megtaláljátok a kocsit mit csináltok?
Szegény Máté, sírt, vagy nem is vette észre?
Nagyon jól néztetek ki az eskövőn! :D Máténak új a frizurája?

Lola!
Vigyázunk a homokban. Teli van minden sz@rral :(
Kata 9590g. :lol:

Ági!
Dorka javul ez jó hír. Amúgy hogy veszed észre ha gond van a pisivel? A szaga más lesz?

Katának úgy néz ki felül a bal felső foga jön. Volt akinek nem "normális" sorrendben jöttek a fogak?

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Ági!
köszi,Julcsi már jobban van. Szerencsére ma már nem volt láza. Az orra még folyik és a hangja is nagyon rekedt még. Nem tudom honnan kapta el. Zolti is meg van fáza,de neki nem fáj a torka. Julcsinak meg ugye torokgyuszija van. A gyógyszereket a nurofenes fecskendövel eszi csak meg. Kap kalciumot,meg valami kanalas torokcuccot. :)
Küldünk gyógypuszit Dorkának,hogy minél hamarabb újra játszhassanak.
Nagyon ügyi voltál és tényleg tök nagy szerencse,hogy idöben észrevetted,hogy gond van!!!!

Zsani!
Szörnyü lehetett a kocsis sztori! :cry: sajnos elég sok ilyen ökör autós van. Minket itt a vasúti hídnál felfelé jövet szoktak 'letolni' az útról. Mindenki lendülettel jön fel a lejtön és szarnak rá,hogy te meg épp sétálsz át a zebrán :twisted:
Az a lényeg,hogy nem történt semmi komoly baj! Máté is megijedt? gondolom amikor látta,hogy Te megijedtél akkor Ö is.
Hol voltatok lagzin?
Csinik vagytok a képeken! ;)

Cirmike!
Drukkolunk,hgoy ne legyetek betegek!
Mi tavaly voltunk Szilvásváradon :wink:
[/b]

Erika!
Rena!
Angi!
Nagyon sok boldogságot Nektek

Kép Kép
Kép
angika

Julisképek még hétföröl! :)
Kép Kép Kép Kép
angika

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket!

Mindenkinek jó hétvégét, és szép nyarat kívánok!

Rena

KépKép
renáta29

Zsanka!

Még a szőr is felállt a karjaimon, mikor olvastam az eseteteket. Hát én is fogok vigyázni ezentúl jobban, csakhát v.hogy az ember "megszokta", hogy ha zöld a lámpa a zebrán, akkor nyugodt szívvel megy át, meg terelgeti a gyerekét, nem???? Sőt hangoztatjuk, mondjuk 1000-szer a gyereknek is, hogy figyeldd mikor zöld a lámpa és szólj, ha mehetünk... stb! Félelmetes lehetett.
Mentek át mások is akkor ott? Gondolom feljelentenétek, ha megtaláljátok a kocsit, illetve a tulaját, nem?

Jövő héten kinek van kedve Fényesre menni? Kitűzhetnénk egy napot, aztán meglátjuk, hogy milyen idő lesz... nem? :?:
Lívi! 1 napra el tudod kunyizni a kocsit a férjedtől, nem? Végülis nem messze dolgozik... :lol:

lola77

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket!

Edi!
Kata a Lackóra emlékeztet ő is így ült és próbált mászni én is nagyon sokat nevettem rajta, és akkor még milyen jó volt hogy beraktam a szobába és mire kiért a konyhába rég elmosogattam. Most meg??? hamarabb ott van mint én! :lol:

Zsanka!
Sajnos mi már hozzászoktunk ehhez itt nálunk Dózsakert és Bánhida között lévő átjárónál, hiába áll meg az egyik autós rendszerint a mellette lévő sávban továbbmennek :( szomorú

Rólunk.
éjszakáink nem igazán jók, megint kelünk 3x-4x azt hittem a műtét miatt, aztán hétfőn belázasodott Lackó reggelre, nah mondom elkaptunk valami nyavalyát. Nem adtam neki semmit mert a legmagasabb érték 37,6 volt mondom hagy harcoljon a szervezet. Estére eszembe jutott, hogy belenézek a szájába, erre látom hogy a hátsó rágófoga jönne ki de nem bírta áttörni az inyét olyan csúnya volt szegénykémnek :( Mondtam is neki óóóóóó a buta anyád meg egész nap hagyott kínlódni :( 3 napig láz aztán már tegnap és ma sincs semmi :)
A műtéti heg gyönyörű olyan mint amikor elvágod az ujjad és lesz ott egy kis heg, szóval kopp kopp kopp minden okés
és és és és a lényeg Hajdúszoboszlóra terveztük a nyaralást és tunézia lesz belőle jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (hozzáteszem 50.000,-Ft a különbség a kettő között)

Nah most már eldugulok, mindenkinek szép napot, a betegeknek jobbulást!
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Zsani:
Nagyonnn durva amit írtál...Nálunk is volt pont ugyan ilyen eset,csak mi kocsival voltunk.Tatán a buszvégnél a 4 sávoson mentünk.Férjem megállt a zebrán és melette úgy elhúzott egy autó,és persze az úton meg mentek át.Egy idősebb nénike az unkoájával,hát szerencsére hogy lassan mentek,mert kb 2 másodperc kelett volna a tragédiához.Na mi nem hagytuk annyiba,férjemmel utánna mentünk,és olyankoat kapott tőlünk,hogy sztem megjegyezte hogy ilyen esteben meg kellllll állni!Amúgy én is olyan vagyok,hogy mi lett volna ha...,na de utánna meg úgy fogom fel,hog yfenntről vigyáznak ránk,és mindennek meg van az oka hogy mi miért történik így.Máté felfogott ebből valamit?Megijedt??Szépek vagytok a képeken :lol:

Gangi:
Hu de irigy vagyok ámm 8) ,na jó mi Horvátba megyünk az se rosz,de csak 4 napra,de az is elég lesz Dorka nélkül.Kis pocaklakó hogy van??Hányingered,étvágyad milyen?mikor mentek nyaralni?

Lola:
Én már most tudom hogy mi nem megyünk sajna a Fényesre,Dorkát nem lehet vinni,pláne nem most.Hétfőtöl amúgy már megint kánikulát mondanak.

Edi:
Hát nem lehet sztem nem észrevenni ha baj van a pisivel.Van olyan hogy pl,olyan kaját eszik amitől kicsit más erősebb lesz a pisije,de amikor baj van azt a szagot nem lehet összetéveszteni.Nagyon erős,szúrós,büdi szaga van.Leginkább az ammóniához tudom hasonlitani.Na meg a szine is más.Csúnya sötét sárgás színű.Nagyon édi Kata a videon,többször megnéztem ám,kicsit nosztalgiáztam :lol: .Huha nagyon jó súlyban van,Dorka 1 évesen volt ennyi.

Megjött Dorka pisijének a bacitenyészete,az első pisinek.Hát nagyon nagyon csúnya rossz lett :cry: ,10az 5.-en feletti eredmény,ami azt jelenti hogy haez egyből kiderül akkor azonnal bennt fognak minket.Még jó hogy ezt a vizsgáltot nem itt csinálják,és azért kell ennyit várni az eredményre.Olyan bacikat találtak benne,ami ellen pont ez a gógyszer kellamit Dorka szed,huh.

Mindenkienk naygon szép napot és hétvégét,Ági és Dorka

Kép

Kép
ági01

Szia Zsani!

Írtam Neked privit.

Amúgy üdv mindenkinek!

Emeseanyu/Szilvia
emeseanyu

Sziasztok,

Először is SOK BOLDOGSÁGOT A SZÜLINAPOSOKNAK! (bocsi, hogy megkésve)

Ági,
Hát akkor most nagyon szerencsésen jöttetek ki ebből a fertőzésből... Szegény Dorka, pedig gondolom mennyire élvezi a vizet meg a homokot...

Zsani,
Naggggyon szerencsések voltatok!!!

Edi,
Nekem Réka lassan 2 éves, de még nincs ennyi kiló, de fejlődik súlyban és centiben is magához képest így nem gáz. Tehát nem baj, ha nem eszik Kata ha nem finomat főztél... :lol:

Angi,
Mikor utaztok??? Bírni fogod a meleget? Gratulálok hozzá!
És örülök, hogy szép a heg is!

Erika,
Köszi a cuccokat de most van minden Rolinak csak Rékának gondoltam, de ő még csak 81,5 cm

Sajnos:
Réka éjjel felsírt, majdnem 40 fokos láza volt. Azóta is lázas.
Roli ma reggel nem tudta kinyitni a jobb szemét. Kötőgyuszi! Hamar elkaptam, már a 2. cseppentés után abbamaradt a csipásodás!
Kint volt a dokinő: mindkettőnek csúnya vírusos a torka (hólyagos), de nem kell gyógyszer, csak lázcsillapítás, bár Roli láztalan.
Ha nem lesz hurutos Réka és láztalan keddre akkor lehet szerinte altatás. Szóval remélem nem kezd el taknyozni.
Egyébként szerencsére nem nyűgösek, Réka áldott jó kislány. Mindent nagyon jól tűr, pedig miken megy keresztül...
A héten egyébként (ma már nem voltunk) a Rehabos konduktoros kurzus jó volt, egy csomó eszköz segítette Rékát a fejlesztésben. Úgy néz ki szeptembertől majd járhatunk rendszeresen erre is a gyógytorna mellett. (így nem kell Tatára menni, ez egyébként is szimpibb)

Szóval: rossz a kedvem, de legalább holnap du kijön Dédi és elmenyünk a párommal egyet gurulni a motorral (már 1 hónapja nem ültem rajta)

Jó éjt és szép hétvégét!
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Képek a múlt hétvégéről.
5 csónakot béreltünk (baráti társaságunk, akikkel motorozunk, de mindenki családostól jött) és bejártuk a lagúnákat a tavon...

Réka a csónakban (rajta saját mellényünk)

Kép

Roli és apa irányítja a motorcsónakot

Kép

Fürcsizés

Kép

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Minden okés velünk nincs hányinger meg ilyesmi csak fáradtabb vagyok a megszokottnál :) Étvágy addig nagyon volt (2 hónap 4kg)amíg az elevitet szedtem most átálltam aloe verás gélra+folsav és így már sokkal jobb nem zabálok folyton vissza is ment 2 kg, mert ez ráadásul a székletemet is rendben tartja.
A meleget tuti bírni fogom mert egyszerűen imádoooooooooooommmm és persze ott van a vííííííííííííííííííííízzzz a másik lényeg :lol: Én a Lackóval is végigvittem a nyarat jól el voltam, most meg nincs is még nagy hasam szóval hávájdizsinapfény 8)
Július 20-án utazunk 7éjszaka Souess-ba, még idén ingyenes a Lackónak ezért is döntöttünk ez mellett, Hajdúszoboszló lehet még jövőre is :)
Képzeljétek olyan édes volt kisfiam ma reggel, tegnap voltam kozmetikusnál és utána lazáztam egyet és kimentünk a csajokkal a Pikantóba és nem láttam Lackót csak mikor aludt már :) szóval ma reggel azt mondja nekem "anya szemö, szemö" odajön hozzám megsimítja a szemöldököm "szemödö szép" óóóóóóóóó majdnem elolvadtam és mondtam neki kisfiam tartsd meg jó szokásodat a csajok oda lesznek érted :lol:

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát és kellemes hétvégét!

Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem, mert nagyon fáradt vagyok!!
2007.06.22- reggel 7.50-kor megszületet a kicsi Zsófia!!
Igaz 36 hetes és 5 napos terhes voltam, de a Zsófika 55cm és 3870 gr volt! Szép és egészséges! Sajnos kicsit besárgult és ráhuztunk 3 napot a kórházban! Jól szopizik és már 110 gr is képes megenni 10-15 perc alatt! Szerencsére tejci is van! Megprobálok képet feltenni!
Ha tudok még jövök!

Sziasztok! Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
moncsi76

Moncsi!
Nagy-nagy gratula a kicsi Zsófihoz!!! Szépek a méretei.
Sok boldogságot és tok tejcit neki!
Nagyon szépek a gyerekek együtt. :)
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Jó sokat írtatok,lesz mihez hozzá szólnom :lol:
Aki érintett a disney-s cuccokban,mindenkinek sikerült felvenni a kapcsolatot Krisztivel?

Lívia
oké,akkor türelmesen várjuk a kocsiról a képeket :lol:
Sajnos nálunk is fogzási időszak van :evil: ,Vikinek napi 4-5 kakis pelusa van,mellette,éjjelente 3-4-szer felsír,de úgy mint akit megijesztettek :cry:
Lassan de biztosan bújik ki az utolsó két foga,jöhetne gyorsabban vagy legalább kíméletesebben :roll:
Mi a felső fogakkal eddig is kétszer annyit szenvedtünk mint az alsókkal..... :x

Köszi mindenkinek a köszöntést!!!!!!!!!

Ági
szegények,hogy miken kell/kellett végig mennetek :cry: ,jobbulást!!!!!!!!!!

Zsanka
Kriszti Vértestolnán lakik párjával és 3 éves kislányukkal,anyukájáék tatabányaiak,így elég gyakran jönnek"haza".
Csinik voltatok az esküvőn!
Szörnyű amit leírtál!!!!!!!!!!Elhiszem,hogy hogy ki lehettél akadva!!!!!!!
SAjnos velünk is előfordult már a közelmúltban egy hasonló eset :cry:
Jöttünk át a MÁV szállónál lévő zebrán zöld lámpajelzésnél,erre egy balf...sz öreg hapi biciklivel nekünk jött,persze neki piros volt a lámpa!!!!!!!!!!
Még jó,hogy csak nekem jött és nem nagy sebességgel.....
A tömegben sokan felmordultak,hogy milyen bunkó,figyelmetlen ember,de még neki állt feljebb,mert át mertünk menni a zöldön :shock:
Utána jó darabig remegtem,olyan ideges lettem!!!!!
Azóta kétszer is körülnézek,hogy átmenjek-e a zöldön.....

Edi
hát igen a homokozók eléggé gázos állapotbna vannak mindenhol,még itt a máltain is :roll: szerintem mióta nyitva van,azt hiszem 7 éve nem is volt még teljes homokcsere,meg eléggé kezd elgazosodni 1-2 helyen :cry:

Gangi
tök jó helyre mentek nyaralni,jó pihit és kellemes időt hozzá,aztán vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!
Lackó édes lehetett ahogy megdícsérte a szemöldöködet :lol:
Most már egyre több ilyet fog mondani majd meglátod,Viki is elég gyakran mond ilyeneket mindkettőnknek,van véleményük :lol:

Emeseanyu
hogy vagytok?
Mindig csak rejtélyesen 1-2 mondat erejéig bekukkantasz,aztán eltűnsz hónapokig :cry: :roll:
Mikorra vagy kiírva?Jól viseled a pocakosságot?
Tudjátok már mi lesz?

Cirmike
a mindenit!40 fokos láz???????
Jobbulást,gyógyúljatok meg a vizsgálatig ám!!!!!!!!!!
Nagyon jók a képek!
Olyan jó,hogy ilyen sűrűn és sokfelé eljártok kikapcsolódni a társaságotokkal!
Remélem,hogy 1 hónapon belül már mi is a kocsitulajdonosok táborába fogunk tartozni :twisted: így több felé el tudnánk menni a szabadnapjaimon :lol:

Moncsi
szívből gratulálunk itt is Zsófiához!!!!!
Sok-sok tejcit kívánunk és sok pihenést!!!!!
Vigyázzatok magatokra!

Most már megyek aludni,holnap szülinapi bulim lesz,nem nézhetek ki karikás szemekkel :lol: :lol:
Amúgy elkészítettem életem első marcipán bevonatú puncs krémes tortáját :P :P :P
Holnap fotózok 1000-rel,estefelé lehet,hogy jövök :lol:

Sziasztok,jó éjt!

Erika

cseriviola

Sziasztok!

Erika: az az igazság, hogy munka mellett kevés időm volt a netre, most, hogy két hete meg már nem dolgozom, a lakást csinosítgattuk, meg készülünk a babára. Néha olvaslak titeket, de nehéz bekapcsolódni, mert nagyon sokatokat nem is ismerem.

Egyébként minden ok, hétfőn kezdem a 37. hetet, még elvileg két hét, mert megcsászároznak (Emese is azzal született). Kislány és egészséges (remélem így is marad). A meleget nehezen viseltem, meg az éjjszakai 3-4 wc kimerít, de hát ez van...

Emese egy tündér, 5 és fél éves, nagyon szép és aranyos. Igazi kiscsaj... be nem áll a szája

Sziasztok, mindenkinek minden jót

Szilvia
emeseanyu

Sziasztok!

Ma anyukámékkal elmentünk Kecskédre ebédelni,aztán anyuéknál megtartottuk du. a tortázást,íme pár kép róla:)
Viki csodálkozik
Kép
Családi ebéd kezdete
Kép
Viki egyedül eszik
Kép
Kép
Öcsémmel csúzdáznak
Kép
Behozzuk a tortámat :P
Kép
Íme a tortám :wink:
Kép
Ég a gyertya.....
Kép
Nézzük meg a belsejét :lol:
Kép
Virágcsokraim
Kép
Kép

Szilvi
örülök,hogy írtál!!!!!!!és,hogy jól vagytok!!!!!!!!
Mi lesz a neve a picinek?
Emese várja már?
Kinél fogsz szülni?
Minden jót nektek a továbbiakban!!!!!!!
Majd ha lesz meglesz a pici jelentkezel? :wink:

Puszi mindenkinek:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Moncsi!
Gratulálunk Zsófiához! NAgyon aranyos,szép kisbaba. Nagyon édes Dóri amikor megpuszilja a kishugát!!!
Jó nagyra nött a pocakodba! Hol szültél? Milyen volt a szülésed? Dóri mit szól a kistesóhoz?

Erika!
Nagyon szép tortát készítettél! A rózsákat is Te csináltad?
Belerázódtál már a munkába?

Cirmike!
Rékának jobbulást!!!! Reméljük megtudják csinálni az mrt.

Megyek sziesztázom egyet :)
Kellemes napot!
angika

Sziasztok!

Angika
igen,az egész tortát én csináltam :lol: :lol:
Köszi a dícséretet :oops:
Igen,már belerázódtam a munkába,csak a hétvégi meló nagyon rossz :cry: a szombat azért,mert nagyon hosszú,vasárnap meg unalmas :cry:

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Erika!
Aztaaaa,nagyon szép torta,és bizti nagyon fincsi is volt.Én ebéd után fűtem a férjem hogy menjünk már el sütizni valahova,most alszik azt a felkelnek úgyis éhes lesz és megyünk :wink: Te is nagyon csini voltál,jól áll a piros,és sztem sokat fogytál is.

Moncsi:
Gratula a kislányodhoz,nagyon szép babó.Tejci legyen is bőven sokáig :D Dóri mit szól Zsófihoz?Éjszakázást hogy bírod?Kinél szültél?

cirmike:
Hogy van Réka???Nagyon drukkolok hogy megtudják csinálni a vizsgálatot kedden.Milyen volt a motorzás?Pénteken elütöttek egy motorost sárberekben a békepipa elött.Balázs pont látta a motort és mondta hogy nagyon öszze volt csukva.Nem tudod mi lett a motorossal?

Livi:
várjuk a képeket a kocsitokról :lol: Timinek kijött a foga?Ő még kiságyban alszik?

További szép napot mindnekinek,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Mónika
Gratula Zsófihoz.Szép nagy baba.Akkor valószínű elszámolták egy kicsit. Aranyosak együtt a csajok.

Erika
Nagyon ügyes van.Nekem nem lenne ilyesmihez türelmem. Jól áll az új hajad is.Meg szerintem is fogytál. :lol:

Ági
Timi 1 éves kora után kicsivel már nem aludt a kiságyban. Most egy kihúzható kanapén alszik,amit neki nem kell kihúzni mert úgy is teljesen jól elfér. Hál istennek eddig nemigen volt gond a leeséssel.

Cirmike
Timinek is volt 2 hete ilyen hólyagos vírusa,és 1 napig volt csak láza.Reméljük Rékánál sem tart tovább és mehettek a vizsgálatra.

Sajna majd csak jövő héten teszek fel képet a kocsiról,mert az egész család dögrováson volt.Rég volt ilyen szar hétvégénk.Pénteken kezdődött azzal hogy Timi hányt egy jó nagyot.Levittem dokinénihez,aki közölte hogy vyrús,ne adjak neki enni,inni is csak kanalazva,meg dadelon kúpot.HÁt az evéssel nem is volt annyira gond mert nem is kívánta,azért vacsit kapott de azt us csak ímmel ámmal ette.Kúpot persze nem tudtam beadni mert azt meg kifosta. Na szombatra meg terveztünk egy kis autós kikapcsolódást családilag,de nem jött össze.Reggelre nekem ment a hasam,tataáig el tudtunk jutnii,ott Timi kidoba a taccsot.Mire hazaértünk én teljesen szarul voltam.Estére a férjem lett szarul.Szal egész hétvégén fetrentünk hol az ágyban hol a wc-n.Nagyon rossz volt.Timi már jól van szerintem teljesen,én alakulok,a férjem még kicsit gáz holnap nem is megy melóba.
Szóval vigyázzatok mert állítólag most ez a fosós hányos vírus kering.Nem kíváénom senkinek sem.

Na most mentem .Üdv mindenkinek.Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Erika: Hajnal Dóra Lilla lesz a neve. Emese adta neki. Szinetár Dóra a nagy kedvence és ő róla kapja a nevét.

Emese már várja nagyon. Az első napon, amikor megtudtuk, sírt, hogy nem akarja, mert vele mi lesz stb, mi is meg voltunk lepődve és rettenve, de boldogan várjuk már.

Lollokhoz járok terhestanácsadásra, de ő már nem vállal szüléseket, úgyhogy annál szülök, aki épp bent lesz... császár lesz, így annyira azért nem tartok. Három orvosnak jelen kell lenni, egy főorvosnak. És mivel Emese is így lett, így nagyjából tudom, mire számíthatok.

Igen, majd jelentkezem...

Sziasztok

Szilvia
emeseanyu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?