Montana!
A zárón az áll, hogy inkomplett vetélés, és vérzéssel jelentkeztem az osztályon. Mivel ez sürgősségi esetnek számít, többet kapnak az OEPtől. Amúgy befejezetlen vetélésem volt, nem véreztem egyáltalán. Persze a hülye felvételi orvos még ezt írta epikrízisnek. Szóval fő az összhang. (Kb. annyi a különbség a kettő között, mint a vakbélgyulladás, és a perforált vakbélgyulladás között). Ilyet a Margitban nem csináltak, azért hogy A betegség helyett B álljon a zárón, mindenhol ráírnak vadakat, mint diétás tanácsokkal ellátva stb. de ez már a durva kategória, legalábbis szerintem. Ha meg baj van, és máshova megy az ember egyrészt magyarázkodhat, másrészt ha nincs eszméleténél, ezt veszik alapul.
A méhszájgyulladásra nem tért ki, de valszeg ez is Vácnak a maradványa, nem voltak elég gondosak. Oké, hogy csak minimális, meg felületi, de pl. azért is vérezgethetek. Valamint az uh-n megnézte a méhem, és még mindig van egy kis vér benne, ami szintén furi, de belefér. (Kofa szerint azért csinálták "csak" 98%-osra, hogy visszamenjünk, és ijedtünkben tejeljünk
, mert nem adtunk a dokinak pénzt.)
Ma este lefényképezem a lekvárt, bár nem szép kis üvegekbe raktam, hanem hagyományosba, és holnap felteszem a fotót.
Zsuzsu!
Hát az ismerős:
Védekezni, védekezni, védekezni!!! Ha meg nem atombiztos módszerrel, pl. gyogyó meg óvszer egyszerre, akkor meg vállani a felelősséget. Nagyon szomorú, de nem tudsze vele mit csinálni.
Én mndig csak hallottam a Ritát, meg egyszer aláírt nekem egy ctg-t, megsimizte a hasam, megnézte a lábam (nagyon toxémiás voltam), mosolygott, miközben kérdezte, hogyan bírom a sok vizet, rákérdezett, hogy van-e orvosom, majd mosolyogva mondta, hogy a baba még jól érzi magát odabenn, és elment.
Igen a Pállfy nézte meg az uh-t, és furi volt, mert a nyakamba borult, hogy sírjak. Ezzel nem tudtam mit kezdeni. Jól esett, de olyan nagyon közvetlen volt.
Én pl. nagyon szerettem a Margitot, mert katonás, tartják az időpontokat, nagyon kedveltem az uh-s csajt, gyors, pontos, megbízható volt, sajnos, mikor rossz hírt mondott, akkor is. És emberien álltak hozzánk. Mondjuk én ha tehettem elkerültem a terhesgondit, mert ott elültem az ifjúságom, és volt, hogy be sem jutottam az orvoshoz. Inkább magán jártam hozzá. Így jár az az orvos, akinek megszámlálhatatlan betege van, mint a Ritának is.
Anyukád több, mint érdekes jelenség. Az enyém sem piskóta, de ez egy másik kérdés. Ő teljesen nagymama, és a Tündérmackója a szeme fénye.
Ábelnek ott van akkor anyósod, aki a mama. Szomorú, de vannak ilyenek.
Akkor én is dobok vasárnapi képet, a lányom új, extra mászsátechnikájáról. A régi-hagyományos- már uncsi.
A régi:
Az új, popókitolós:
Mert Kinga Ábellel ellentétben még nem jár, hanem mászik, de azt úgy, mint a falmászók, hihetetlen helyekre is felmászik, mint fa játszótéri vár, létralépcsői.
Én meg alatta pánikolok, és apukák segítségét kérem, hogy hozzák le.