Új privát üzeneted érkezett!

Szia nyuszo!

Márk is imádja pancsolni a vizet.Uszik az egész szoba tölle. :D
Ha átköltözünk akkor már lesz nagy kád és abban lubickolhat majd.

Kép kicsinyités:Hogy is kezdjem megnyomod a Start gombot-minden program-Kellékek-Paint utánna fájl-megnyitás és akkor keresd ki a képet,utánna kép menüben a nyujtás döntés.Ott kisebbre állitod a számot és akkor ok gomb.Ha ez kész van akkor fájl és a kép mentése másnéven.
Remélem tudtam segiteni ha nem akkor szoljál! :D
Nem nagyon értek a gépekhez de a párom programozo tölle tanulok. :lol:
Na mentem

Puszo-nyuszo :D
g.zsoltné

Szia Móni !

Kép

na szerinted ez mi? lekicsinyitettem a képet de a Lara sehol !

mit nem állitottam még be?
ugy csináltam ahogy mondtad de ezt rakta fel

na pusza várom hogy mit csináljak most?
nyuszo 73

Jajjj sikerült !!!

bemutatom a lányom ! LARA kisasszony

Móni köszi ugy örölök
nyuszo 73

Kép

még egy kép a picuri Larámrol.Van sok de még le kell őket kicsinyiteni nem baj majd gyakorlom.

Köszi Móni , tök szupi ezt is tudom legalább

pusza
nyuszo 73

:D :D :D :D :D Kép

pusza pusza
nyuszo 73

Szia Nyuszo

Örülök hogy sikerült.Nagyon ügyes vagy :D
Gyöngyörü ez a kislány.Tényleg nagyon ügyi vagy.

pusza
g.zsoltné

Nyuszo, hát gratula nagyon tündéri kislányod van :-). Nekem az utolsó kép tetszik a legjobban olyan aranyosan mosolyog.

Én is vettem a réteslapot nem vacakolok a nyújtásával. Aztán csak cseresznyét raktam bele miután megkentem olajjal a lapot és rá egy kis zsemlemorzsát szórtam. Feltekertem és megkentem tojássárgájával a tetejét.

Kép

Kép
antekirt

Nyuszo,

Ma voltunk méreckedni. Ti is a toronyházhoz jártok méreckedni? Minden oké hízott a kiscsaj egy hét alatt 180g-ot. Úgyhogy még jó a tej tápértéke. :-)

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok !!

Antekirt!

nem járunk oda , amikor megszületett a kisasszony még akkor vettünk mérleget. A súlya meg szerimtem sok is 5 hónapos és 7 kg.

Lídia mennyi ? Nektek melyik pelus jött be?Nekünk a Libero
kiprobáltam a pamperst de hamar átázik .

töltelék turóba mit szoktál tenni? / rétesnél /
Ja és mennyi ideig szoktad sütni ?

Csajok mikor talizunk ?olyan meleg van nincs is az embernek kedve kimozdulni . Ti hogy vagytok ezzel ?

Képzeljétek a Lara mindig korán kell 5 - 6 között de volt már párszor 4 től fent csacsogott.
Este fél 8 fele alszik be.

Mit csinálhatnék hogy legalább 7 ig aludjon?

Lídia meddig alszik? mikor alszik el este ?

Móni!

Márk meddig alszik? mikor alszik el este?

Pusza nektek , később jövök
nyuszo 73

Szia nyuszo

Márk össze-vissza alszik.Jo lenne már ö is normálisan aludna.
Van iwiw-ed,mert ha nincs akkor van egy meghívóm ha gondolod. :D

Hát ebben a melegben nem sok kedvem van sétálni.Nem is érzem magam valami jól ettöl a melegtöl.

Na megyek játszok a fiammal,mert ma voltunk közjegyzönél és sokáig voltunk távol.Már nagyon hiányzott.Nem tudom ti hogy vagytok ezzel de ha egy kis idöre is el kell mennem tölle akkor nagyon hiányzik.

Na majd jövök puszi
g.zsoltné

huuu az szuper lenne

köszi elfogadom
nyuszo 73

Móni !

Én is igy vagyok Vele , sőt nem is szeretem ha sir inkább felveszem
ugy megsajnálom az jut eszembe hogy kivan szolgáltatva nekünk, tudom hülyeség de Én ezt érzem.
Különben is nagyon érzékeny a Lara.

A Márk és Lídia is nagyon érzékeny ?

Később jövök , előre is köszi az iwiw meghivót
nyuszo 73

Nyuszo!

Küldj nekem egy e-mail cimet amire elküldhetem a meghivot,mert az nélkül nem nagyon tudlak meghivni iwiw-re. :D
Tudod miröl szol az iwiw?Ismerösöket kereshetsz és ök is megtalálhatnak rajta.
Várom az e-mail meg a nevet amire küldjem.de küldheted privátbanis és akkor más nem látja.

Pusza
g.zsoltné

Móni !

elküldtem privibe email cimet és nevet
nyuszo 73

nyuszo

ok
g.zsoltné

Moni

ok de idő amig megismerem a dolgokat itt
majd böngészem ha lesz időm.
Olyan fáradt vagyok biztos ettől a melegtől, te nem ?

pusza
nyuszo 73

Nyuszo

nem nehéz meg lehet tanulni semmi komoly nincs benne.
képeket rakhatsz fel stb....

na puszi
g.zsoltné

Nyuszo.

Lidi, nem annyira érzékeny de én is felveszem ha sír. Csak velem hajlandó elaludni. De ő csak cicin alszik.

LIdi 5 hónaposan 7260 g volt, de ne aggódj most majd lefog állni a gyors súlygyarapodás. Most 7620g volt.

Nem szoktam túrós rétest csinálni, nem szeretem. Találomra szoktam amúgy sütni de kb addig míg kicsit elnem kezd barnulni a teteje a tésztának. kb fél óra.

Nekünk a Pampers vált be.

Lidi tovább alszik kb 8-ig de nekem még van fegyverem a cicim így visszaalszik egyből, hogy még szinte fel sem kelt. :-)
Este változó, hogy mikor fekszik. Általában ő jelzi ha fáradt. De kb 9 körül. De votl, hogy még 11-kor is fent kukorékolt. Igaz egész napot előtte átaludta. :-)

De területileg ide tartoznátok? Mármint védőnőileg.

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!!

Ma volt az első napom amikor élvezkedtem... :D :D
Találtam olyan pediküröst aki szépen dolgozik és szépen fest körmöt !!! Nagyon boldog vagyok !! Szépen megcsinálta a lábam.
ilyen kis apróság hogy boldoggá tudja tenni az embert !

Nálatok mi ujság ??

Képzeljétek visszairtak a story ujságbol, 2 honapja elküldtem a Lara születési adatait, horoszkop , azt hittem nem fognak visszairni
de mégis.Elég érdekes dolgokat irtak
Ti nem probáljátok ki?

na mentem majd jövök, elfáradtam

pusza nektek
nyuszo 73

szia nyuszo!

Na hogy haladsz az iwiw-el?van már ismerösöd?képeket raksz fel?
bejelölt a fiam ismerösnek téged. :D majd jelöld vissza. :D
Örülök hogy jol érezted ma magad,rám is rámférne egy kis kényeztetés.Hogy müködik ez a horoszkopos dolog?Mit irtak neked?Kis kiváncsi vagyok :lol:

Na mennem kell pusza
g.zsoltné

Nekünk is megcsinálták Lidi horoszkópját, egy ismerős csinálta. Nekem elég általánosnak tűnik de lehet, hogy rá vonatkozik. :-)

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!!

Móni!

Az iwiwen találtam ismerösöket de még az enyémet se csináltam meg.Most sok elintézni való lesz majd utána !!!
A storyba beküldesz a Márkrol egy képet ráirod születési dátumát, óra , perc és egy felbélyegzett boritékot mert ha nem kerül be az ujsába akkor a cimedre küldik el.

Nem nagy szám de még is valami.

Ja nekem van egy közeli ismerősöm Ő tanulta a horoszkopot
Hát mit mondjak amit eddig mondott minden bejött
sajnos erre az évre csak rosszat látott és eddig semmi jo nem történt / kivéve a csodálatos kislányom születése / csak a
problémák , sőt azt is mondta sokat fogunk veszekedni a párommal
és ez is bejött.
Szóval nagyon tud !!!
De már nem akar belenézni mert nem akarja elmondani a rosszat
de én meg ugy vagyok vele jobb tud és felkészülni rá már ha lehet a rossz dolgokra.

Csajszik ti mentek nyaralni valahova ? mi nem hiszem
max 1-2 nap a Balcsin.

na megyek mert sok a dolgom
NEM BIROM EZT A K.... MELEGET

pusza nektek
nyuszo 73

Nyuszo

Nekem se ártana ha az ismerösöd josolna.kiváncsi lennék egy két dologra.
Nekem egyszer josoltak és az mind bejött. :D
Mi sem birjuk ezt a nagy meleget.Nem tudom miért de már egy hete késik.Csináltam tesztet de negativ lett.

Na megyek
Sziasztok
g.zsoltné

Csajszik hol vagytok??

Antekirt !!!!

Móni!!!!

Látom kipurcantatok a melegtől !!!!

na pusza
nyuszo 73

Szia nyuszo!

Hát igen kipurcantunk a melegtöl.Nem nagyon birom ezt a meleget.
Lánykád hogy birja ezt a meleget?
Márk elég sokat szenved mostanában a melegtöl.Jövöhonapban meg viszem dokihoz szurira.Már elölre félek tölle. :D

na puszi
g.zsoltné

Szia Móni!

Ne is mond, a szurira én is utáltam vinni .

Nagyon nehezen birjuk a meleget, főleg most mert jön felül a kisfogunk mármint Laurának.
Azt mondják az a legfájdalmasabb.
Nincs semmihez kedve az embernek ettől a kánikulátol .

na mentem pusza
nyuszo 73

Sziasztok !!!

Merre vagytok?

Móni? Antekirt?

na pusza nektek gyertek ám
nyuszo 73

Sziasztok!

Mától nagylány vagyok újra. :-)Vége a spórolásnak.

Elvoltunk új építésű sorházat nézni, és hát a párom felment megnézni a padlásteret. Mivel azt mondták, hogy oda lehet pakolni stb, és lehúzhatós létra volt hozzá amin fel lehetett menni. Erre lépett egyet a párom és beszakadt a mennyezet és lógott ki a párom lába a plafonon, hát a frász jött rám. Az ingatlanértékesítő is csak nézett, úgyhogy most nem tudjuk mi lesz ennek a folytatása. Mondjuk ránkverni nem verhetik ránk ha már az ember meg akarja venni akkor nehogy már ne léphessen fel a padlásra. Főleg,hogy a felső szintről lehet feljutni oda.
Végül is, akár perelhetnénk is ezért, azt mondta egy ingatlanértékesítő ismerősünk.
Szóval most olcsóbba kerül a sorház .

Szerdán meg telefonált reggel a párom, hogy a Király utcában nem sokkal előtte, hgoy odaért felrobbant egy lakás . Még jó, högy később indult el. Mert ő ott szokott leszállni a Király utcánál a villamosról és begyalogol a Hősökig minden reggel. Utálja a metrót.

Tegnap beázott az ablakunk amire másfél éve nem volt példa mivel elvileg szigetelték az ablakokat. Hát sikerült. De ott nem folyt be ahol a párom szigetelte csak ott ahol egy cég szigetelt.

Hát ezek történtek nálunk.

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!

Antekirt

Hát nem semmi ahogy jártatok.Még ilyet. :shock: .A vihar nálunk nem csinált semmi kárt hála az égnek,csak az egyik kismadarat a fához vágta a szél,de nem lett semmi baja.Nagyon féltem ilyet még nem láttam.Kint áltam és néztem,de legalább a levegö jo volt.Lánykád?

Nyuszo

Hogy birjátok ezt a meleget?Lánykád?Lassan megyünk szurira.Azt mondták ettöl nagyon befog lázasodni.Félek is tölle. :(
Egyik nap ha gondoljátok talizhatnánk.

Na most mennem kell.

sziasztok
g.zsoltné

Sziasztok!!

Antekirt!

Hol voltatok sorházat nézni?
nem semmi ami történt !! .még jo hogy nem lett a párodnak valami baja.

Tegnap a vihartol nagyon féltem,utálom pedig régen nem féltem !

Igen talizhatnánk állitólag jövőhéten jobb idő lesz / hüvösebb /

Móni ! szoritok hogy ne viselje meg a kis Márkot az a csunya szuri!!

na puszi nektek
nyuszo 73

Nyuszo, Sorin néztünk házat de kb úgy van, hogy egyik utca még Pesterzsébet a másik meg már Sori. Tudod a temetőnél néztük Erzsébetinél.

Szia Harivera!

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!!!

Nagyon ritkán vagytok csajok!!! Mi van veletek??? HAHOOO !!

Antekirt!

tudom hol a temető de hol vannak ott sorházi házak ?

Szia Harivera, mi nem ismerjük egymást , üdvözöllek !

A meleg elvette a kedveteket az irástol ? :))

na pusza gyertek ám
nyuszo 73

Szia nyuszo!

Tényleg régen voltam :lol:

Mi ujság felétek?Nagylány hogy van?Mi nem nagyon birjuk a meleget.Azon kivül jol megvagyunk.
Most lesz pénteken Márk egy éves már készülünk a bulira. :D
Kiváncsi vagyok már hogy mit fog kezdeni a tortával.
Majd rakok fel képeket. Kép
Na most megyek.

Jok legyetek

pusza
g.zsoltné

Sziasztok !!!

Merre vagytok?

Móni?!!!

Antekirt?!!!

Már nagyon rég beszéltünk!!!

Hahoooo

Na pusza nektek
nyuszo 73

Szia nyuszo!

Van msn-ed? Sokkal többet szoktunk beszélni msn-en,azért jövünk ritkán.

Nincs kedvetek strandolni egyet? :D

Na mentem

UI:Nyuszo nekem van msncimem,ha gondolod akkor elküldöm és dumálhatunk

Puszi
g.zsoltné

Szia !!

Megkaptad a privát üzit? tegnap irtam.

Tényleg milyen volt a szülinap? Márknak tetszett a torta?

puszi nyuszó
nyuszo 73

Sziasztok!

Néha benézek, de már rég nem írtam ide.

Tudtok valamit a kerület általános iskoláiról?

Andi
diandie

Sziasztok!

Most költöztünk a XXIII. kerületbe. A környéken keresnék egy jó és megbízható nőgyógyászt. Aki tud ilyet kérem segítsen. Köszönöm.

Melinda
frakkné

Sziasztok, szia Diandie!!!
Elég régen nem írtam már ide, néha megnézegetem, miről beszélgettek, de elég kevés az időm.
A fiam a Stromfeldbe jár, hatodikos, mi meg vagyunk elégedve vele, a lányomat is oda akarom majd vinni (2009-ben).
A kerület többi sulijáról írok priviben, Diandie, én is tanítottam (a Hajósban).

Tünde
tünde28

Sziasztok!

Játékos mozgásfejlesztő torna indul Pesterzsébeten 1-3 éves gyerekeknek a Kincsessziget játszóházban, első INGYENES BEMUTATÓ ÓRA: NOVEMBER 14.-ÉN 10.30KOR.

Bővebb infó: www.ficankatorna.fw.hu www.kincsessziget.hu
csibe26

Sziasztok Kismamák!

Szeretném bemutatni nektek az új vállalkozásomat, hátha segítségetekre lehetek. Kismamaruha készítéssel foglalkozom.

www.kismamaruci.hu

Új kismamaruhák: nadrágok és felsők

Sztreccs kordbársony kismamanadrágok 3 színben: sötétbarna, sötétkheki és mályva színekben, 4 méretben: M, L, XL, XXL. Ára: 3900.-

Sztreccs farmer kismamanadrágok 2 színben: s.kék, s. barna,
szintén 4 méretben. Ára: 4500.-

Pamut, belül bolyhos melegítőnadrágok 3 színben: kék, kheki, homok, 4 méretben. Ára: 3900.-

A nadrágok pocakrésze pamut, sztreccs passzé, állítható kismamagumival,így a terhességed végéig hordani tudod őket.

Sztreccs pamut felsők 3 színben: kheki, mályva, drapp csíkos,
2 méretben. Ára: 3500.-

Egyedi méreteket rendelésre elkészítünk!
Árukínálatunk folyamatosan bővül!
Weblapunk: www.kismamaruci.hu

Elérhetőségünk: gwinike@hotmail.com
0620-581-6463, 294-3798
Budapest, XVIII. ker Akácos utca 23/B

gwini

Sziasztok!

Valaha én is aktív tagja voltam a topicnak, de kinőttünk a Babanetből. (Azért jó látni, hogy Andi és Tünde is felbukannak még néha. :) )

Amiért írok: takarításra és vasalásra keresek háztartási segítséget a XX. kerületbe, a Mártírok útja Tesco-felöli szakaszának környékére. (99-es, 123-es és 54-es busz).

Ha tudtok valakit, írjatok a henikia@t-online.hu címre, kérlek. Előre is nagyon öszönöm!

Tünde,
Tudom, hogy annak idején ajánlottál valakit, akit végül nem kerestem meg, mert talaltam valaki mást. Róla tudsz valamit? Egyébként jól vagytok? Nálunk Lili szeptember óta ovis, nagyon szereti, de sokat emlegeti még a bölcsit. Ma lesz a karácsonyi ünnepség, nagy az izgalom. :)

Andi,
Mi két általános iskolát próbáltunk ki a kerületben. A Nagy Lászlót és a Stromfeldet. A Nagy László (legalábbis a zsolnais osztály) szerintem embertelen és súlyos gondok vannak (vagy legalábis 4 éve voltak) az ott tanuló gyerekek olvasásával és helyesírásával. A Stromfeld elfogadható, de nagyon meg kell nézni a tanítónőt. Nagyok jók és rémesek is vannak közöttük. És Nálatok mi újság?

Üdv,
Anna
tinalila

Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kapni. Babát várok:-) még nagyon az elején vagyok, de szeretnék tájékozódni arról, hogy Pesterzsébeten helyileg hol tudok védőnőnél jelentkezni, vagy esetleg valaki tud-e nekem egy olyan listát küldeni amely tartalmazza a lakóhely szerinti illetékes védőnőket. (Sajnos a Net-en nem találtam)
Előre is köszi a segítséget.
szuzen81

Kádúszás otthoni környezetben 2 hetes kortól;
Babaúszás 3 hónapos kortól 3 éves korig Monoron a Városi Uszodában kedden 8.00-8.30-ig és szombaton 7.30-10.30-ig.
TESTVÉRKEDVEZMÉNY!

További információ: Viczkó Andrea úszóoktatónál 30-407-8301; www.andiuszi.extra.hu; www.andiuszi.fotoalbum.hu

Viczkó Andrea
Úszóoktató
30-407-8301
viczkoa

Sziasztok!

Én teljesen új vagyok.Szeretnék segítséget kérni Tőletek.Érdekelne,hogy a kerületben melyik bölcsi jó?Kisfiam még csak 6 hónapos,de a védőnőm azt mondta,hogy nem ártana már most nézelődni bölcsi ügyben.

Előre is köszi a segítséget!

edike78
edike78

Szia!
Mi az Ady-ba járunk, nem rosz, bár én többet vártam tőle.
Kicsit túl van ajnározva, de a kisfiam szereti

Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem! Október közepétől kezdenénk az ovit, helyhiány miatt at ill. ovi nem fogad minket . Két lehetőségünk van Erzsébeten Zöld Ovi (Torontál u ) vagy Mákvirág (Rákóczi u ) Ismeri valaki? Ha igen mit tud róla?
botya

Szia botya!

Először is köszi,hogy válaszoltál,már azt hittem senki sem olvassa ezt a topicot.Én nem sok jót hallottam az Ady-ról.Én még a Lila bölcsit nézegettem(Baross u.).
Viszont a Vörösmarty u-i oviról jókat hallottam.Nekem is azt javasolta a védőnőm,hogy sétáljak el arra és nézzem meg,hogy bánnak a gyerekekkel kint az udvaron.Abból már le lehet szűrni,hogy viszonyulnak hozzájuk.
Ha van kedved írjál.Szép napot!
Üdv:
edike78
edike78

Sziasztok!

Nem bánjátok, ha csatlakozom hozzátok? 6 hetes kislányommal vagyok itthon, és nagyon egyedül érzem magam. Csak 1 éve lakunk Erzsébeten, és a környékünkön nem nagyon van kisbabás anyuka.
A rossz idő meg amúgy sem segít az ismerkedésben. Szóval sziasztok.

Detti
detty74

Szia Detti!

Mi is most koltozunk Erzsebetre, az en kislanyom 11 honapos. Ti merrefele laktok? MEgszoktad mar a kornyeket azota?

Petra

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?