Sziasztok!
Itt vagyok am!
Ugy hallottam hetvegen jon vmi "hidegfront",10 fokos lehulessel meg ilyesmi...talan akkor lesz vmi
Igazabol en amugy is ezt a hetveget neztem ki,es mar jeleztem is Attinak,hogy ha o is benne van....
Na majd meglatjuk..
Sokoszor vannak josloim,meg hasmenes is..ejjel azt almodtam,yhog elment a nyakdugo,de amugy nem
Meg ha megyek total nyom lefele a gyerkoc...biztosan ereszkedik,vagy mi....
Most mar azert lassan helyre kerul a lelki bekem a hetvegi tortenesek utan.....csak a gyuru
De igazad van Toti,az egben kottetett es ember szet nem valaszthatja!
Esztora,
nekem is inkabb estere vannak a joslok...na meg ejjel!!!!
Ha nem muszaj sztem se nagyon maszkalj az utcan..tegnap en is elmentem egy ket dolgot intezni,de csak ide a kozelbe..hat meg igy is nehez volt..
Erre megallitott egy kerdoives pasi
Mondtam neki,hoyg ugye nem gondolja komolyan????????????????Megallit 40 fokban egy nagy pocakost...pffffff
Ez a b.szakodas a TBnel azert nem semmi!!!Kepzelem,hgyg duhit!Neked is jokor,pont szules elott szorakoznak ezzel....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Remelem megoldjak most mar!!!!Ideje lenne,ha azokkal foglalkoznanak,akik tenyleg nem fizetik a jarulekot!!!!
Sokan eltuntetek,kerunk hirt adni magatokrol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toti,
jaj ez tipikus,amikor az emeber elhelyezkedik,akkor szolnak vissza mashonnan...
ne bankodj,biztosan jol dontottel!!!!Ez azert furi,hoyg nincs net!Gondolom,hoyg hianyzik...az ember ugy hozza tud szokni..tok termeszetes mar,hoyg van!
Horvatorszagot imadjuk!3-4 nap is kirayl lesz,hidd el!!!!!!!!!!!!Huuu en is ugy leugranek,de Atti meg nagyon pindur-pandur lesz a nyaron.Majd jovore
De akkor megyunk delre!!!!!!!!!!!
Szavazok majd Rad az oldalon, amit irtal!!!!!!!!
Vicky,
de aranyos vagy,hogy beneztel!!!!!!!!!!!!!!!Huuuu de jo lehet Nektek!Elkepzeltem a helyet!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erezzetek nagyon jol magatokat!
Az meg sztem is szupi,hoyg meg eloszezon van!Mi sem szeretjuk a zsufi helyeket!
Mar sokfele jartunk,de a szivunk csucske a Horvat szigetvilag..de nem a zsufolt szigetek,hanem a kisebbek....
Ferjem ott elt sok evig,szinte ott nott fel (na nem a szigeteken) igy jol ismeri az orszagot,beszeli a szerbet-horvatot...igy mindig belemerulunk az ottani kulturaba..imadom!Es olyan oblokbe megyunk,ahol csak mi vagyunk....nem kell mondanom,hogy mennyire romantikus
Nandorka,
huuu de edes Dorka baba!!!!!!!!Megzabalom a tappancsait!!
Ez a ruha nagyon jooooooooo!Mar onmagban a ruci is tetszett,d emost Dorkaaaaaaaaaaaaan.....
Hajni,
tok jo lesz kocsival az ut,annyiszor alltok meg,ahanyszor csak akartok (es alljatok is meg jo sokszor,muszaj megmozgatnod majd magad!!!!!!!!!!!!!!)
Es ha odaertek!!!!!!!!Hu de jo lesz!Pontosan mikor indultok?
Porsika,
mi is nemet auto partiak vagyunk
Hajjaj de meg mennyire!En si azt mondtam,hogyha veszunk nekem kulon "kis" autot,akkor golf.Mondjuk nalunk Dragam Mercedes fan ezerrel,nemreg vettuk meg a masodik kozos autonkat,aminel mar nem volt kerdes az elso utan,hoyg mi lesz...
De a Golf cabrio az tenyleg olyan jo kis szaladgalos,nocis
nekem mindig a tengerpartot idezi
Pinkine,
sztem nem sertettel meg senkit a reklamoddal,hisz vagyunk mar ilyen joban
ha vmi ilyesmire lesz szuksegunk,majd gondolok rad!!
En is lattam a 2testort a TV2n!Szoktam nezni!!!!Mashol meg nem hallottam a fagyonyg tearol,csak most a musorban.Sztem kerdezz ra egy gyogynoveny boltban,es vegyel!Artani nem hiszem,hyog art.Max kerdezd meg a dokid!!!
Orsi,
hu a ti sztoritok is jo durva!
Amugy az a legfelhaboritobb,hoyg akarkinek meselem,szinte mindenkinek van vmi hasonlo sztorija!!Nagyon hihetetlen!!!!!!!!!!!!!!!
Hoyg vagytok?
Terveztek vmi nyaralast?
Osszeszedem magam,megrendeltem az uj telomat es azt mondtak 2ig hozzak (ugyanolyat,mint ami volt,ugy a szivemhez nott),szoval nem akarom a futart haloingben fogadni
Brutal ez a hoseg.....