Új privát üzeneted érkezett!

SNIKi, a viráglocsolós képet direkt fényképeztem, mert úgy tetszett ahogy Ákos locsolja, és tegnap először Farkó is a cumijával elkezdte locsolni őket, akkor kicseréltem locsolókannára,. de van benne egy kis csalás :arrow: nincs víz a kannában :lol: :lol: :oops: .
Mi is nagy jégkrémesek vagyunk, az én kedvencem corpo di bacco :arrow: csokis kekszes, illetve bonbonmeggyes hmmm, ma veszünk is :)

Andi, van nagy medencénk is, Most épp abban ülnek a gyerekek (ja, a nagyobb fiúcska nem az enyém! a nővéremé, csak mi együtt lakunk egy kert, két házban). Megyek én is melléjük mindjárt, csak bejöttem mert szokás szerint szétmegy a fejem és iszom egy kávét hátha jobb lesz....
Ja és nyugi, ilyen lesz Eszter is!!!! :lol: :lol: :lol:

na, mentem, pusz

ja, még vmi....

Kata, igenis jól nézel ki!!!!amikor a képeket néztem én is erre gondoltam, hogy milyen jól nézel ki, szóval tényleg hidd el, ha nem így lenne nem írnánk!!!

Zsófi, Samu popójával mi a helyzet, ugye nem gomba? Farkóé is nagyon sokat piros mostanában, én a melegre gyanakszom, sokat le is veszem róla napközben, olyankor jobb lesz.

eldugultam, ma már nem hallotok..... :lol: :lol: :lol:

Kép
nóri8

nóri nagyon édes ákos!!!!!!! cupp a szép kerek pocakjára!!! (samunak is ilyen :) :))

andi: én az ágyban altatnám mindig! napközben és este is!

nem gomba, hanem valszin a foga :( nagyon piros neki és fájlalja. :( :(
kerekpocak

Sziasztok.

Samut is így altattad? És Ő nem hisztizett???
Nem tudom mit csináljak, mert szívem szerint állandóan oda tenném, ahol én vagyok, de gondolom, ahogy elmennek a nagymamák és csinálni kell a házimunkát is, be fogom tenni az ágyikójába. Mégis nagyobb biztonságban érzem, mint körbepárnázva.
Most a nagymami vigyáz rá, amikor fürdök vagy reggelizem... Nehéz, de azt hiszem ez most csak egy átmeneti időszak, amíg hozzászokom ahhoz, hogy nekem is csinálnom kell a dolgomat mellette. Nem?
Nincs a fogára valami szer/lötty??? Valamit olvastam a védőnőmnél. :roll: Nyugtatja a piroskás ínyt!
Nóri: most nagyon irigykedek ám!!! Jó pancsolást! :lol:

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Sziasztok!!

Tegnap írtam egy csomót erre elszállt :twisted: aztán már nem volt időm.

Niki - mi B.örsön lakunk.

StellinaNiki
nálunk az volt szintén egy durva időszak, mikor Julinak 6 hét alatt 8 foga jött ki, a második nyolc tehát csupa rágó meg szemfog. De ez a mostani már teljesen tudatos ellenállás, de szerencsére úgy néz ki, tudom kezelni. Gondolom majd jön még a durvább fokozat, illúzióim már nincsenek :lol:

Kata még a betegséggel együtt sem vagytok lemaradva!!! Hányszor mondjam még irgumburgum :twisted: Lizi annyira jó fej hogy titokban csinálja az újdonségokat. Figyeld meg, egyszer kimész a szobából aztán titokban utánad megy. :lol:

Zsófi
Samu tök ügyi! Innen már nincs megállás, szó szerint. Itt kezdődik az igazi mamaaerobik mikor Juli elindult fogytam vagy 2 kilót annyit ugráltam utána.

Nórineurológus mit mondott? Azért jó hogy már kicsit jobban vagy!!! És Farkas nagyon fiús ő is kezd egyre kisgyerekesebb lenni!

Andi az eleje nagyon nehéz, de próbáld meg lekötni magad, mikor alszik pl, gyere ide!! Vagy olvass valamit (NE szakkönyveket) és most nem a házimunka a legfontosabb, figyeld a babádat, ő adja a legtöbb infót magáról! Annyi jelet adnak már ilyenkor is!! Ahogy Nóri is mondta, egy-két hét múlva már sokkal jobban fogod ismerni, med tudod különböztetni a sírásokat, ő is megszok téged. Juli két hetes volt, amikor elmentem egy órára a tescóba (gááááz) de olyan volt mint egy 2 hetes hawaii nyaralás (na ez még gázabb :lol: ) :arrow: ezzel csak azt akarom mondani hogy ilyenkor MINDEN perc amit egyedül töltesz(baba nélkül) feltöltődés!!! És persze úgy sincs túl sok ilyen, használd ki ha van segítséged!! És egy friss anyukának is kell feltöltődés ne hidd azt hogy rossz anya vagy ha elvágyódsz egy picit a baba mellől, ez teljesen normális.

Edus csini vagy nagyon!!! Emlékszem 15 hetesen tettél fel képet, akkor azt írtam mekkora a hasad de most már nem is olyan nagy... A tornázós képen alig látszik...

Na remélem most nem száll el...

KLári

Klári
Kép
ganti

Juliról még pár szót: villával már nagyon szépen eszik egyedül, és a kanállal is egyre jobban megy. A levesnél a hibaszázalék még 99% de pl. tejbegríznél (vagy ami szilárdabb) már csak 20% :lol:

Ő is etet-itat mindenkit, macit, babát, engem stb.

Ja és a nyári nagy projekt: beállítottunk egy bilit a a szobába, hogy szokja a gondolatot. Persze semmi erőszak, ott van és kész, és mondjuk neki hogy ott a bili, ha kakilni kell, ülj rá. A babákat már ráültettük. Juli ugyanis már szól ha kakilt, tehát sejti mi az amit keresünk. :lol: Viszont ha elmegy a bili mellett rázza a fejét vadul hogy ő erre bizony rá nem ül... :lol: De ma mutogatott a bilire és közben kakilt. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből, de persze erőltetni egyáltalán nem akarom, ő különben is eléggé óvatos az újdonságokkal.

Na mára ennyi, azért egy kanalazós képet felrakok (éppen tejszínhabos málnát eszik vaníliapudinggal 8) Hiába, ő már nagylány.... Na ezért nem evett annyit mint amennyi előtte van csak pár kanállal)

Klári

Kép

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Sajnos, nem tudok jönni napközben, mert Maja baba keveset alszik ebben a hőségben, és inkább sokat játszunk. És a nap végére mindketten lemerülünk. De majd a hétvégén talán, akkor apával leszünk váltott műszakban. :lol:

Így csak a képeket tudtam gyorsan megnézni:

Kata: Lizu nyaralós képei!!! A kedvencem az anyával a medencében képek. De annyira cukkancs a nyuszis törcsiben. Ennivaló kispofa. Jól áll neki a nyuszi jelmez!!!!

Edus: De édes "kis" pocid van!!! Látom, kezd már növögetni. Annyira jól áll neked!!!! A fiúk is arik, édes az altatóst játszós kép!! Helyes pasik, milyen jókat játszanak. :wink: Néha!! :lol:

Stellina: Hát, akinek ilyen nagy fia van, hogy ilyen sokat segít neki a takarításban!!! Így könnyű!!!! :lol: :lol:

Nóri: látom, neked is van segítség. Legalábbis a virág locsolásban. Annyira édes!!! A sarazós, meg az evős kép!!! Csak az anyag más, ami a babán van. :lol: :lol: :lol: Mindegy, hogy kaja, vagy homok!!! Zabálnivaló édes kispofa!!!

Klári: Látom Juli is tud ám egyedül enni!!! És milyen ügyesen!!! És így a szép, ha néha mellé is megy a kanál!!! Legalább lehet lepuszilgatnia a maminak!!! :lol: :lol:

Édes kis babák. Szeretek ide feljönni, és nézegetni a sok szép képet. Remélem, a hétvégén tényleg tudok jönni, és teszek fel én is képeket.

Ja, és remélem, tudunk venni játszószőnyeget is. Úgy szeretnék!!!! Láttam Brendon katalógusba 26ért. Azért az nem semmi!!!! Beszélni is tud, és lehet, hogy repülni is. Szóval az nem kell, még a végén elvinné az én kis pillangómat!!! :lol: :lol:

Jó éjszakát, kellemes hűvöset, vigyázzatok magatokra, és a babákra ebben az örült hőségben. Állítólag holnap lesz a csúcs!!!
Szuper!! De aztán LEHÜLÉS!!!!!!!

Puszi: Andi

Ez is új ruci, és persze RÓZSASZÍN!!!!!! :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép
b79andi

SZiasztok.

Olyan szép babaákat raktatok fel, mindenkinek mégegyszer gratulálok!!!! :lol: :D
Majd én is teszek fel, ha a párom végre beállítja őket!!! :roll:

26 e egy játszószőnyeg?????? ÚRÍSTEN!!!!!!! :shock: NEEEEE!!!
Klári: ezt a gyönyörűséges kislánykát, tündéri. :lol:
Na, megyek, mert jön ma a védőnő és készülődnöm kell + ma be kell mennem a Jánosba az anyakönyvi kivonatért!
Puszi.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Sziasztok!

Csatlakozom b79-Andihoz, sajna Beni sem bírja a meleget és egész nap fenn van, sokat sírdogál vagy nyögdécsel :( Enni csak reggel eszik, napközben nyammog csak. ÚÚÚÚgy várom már a hűvöst!

Majácska nagyon édes!!!!

Juli is aranyos és olyan helyesen hamizik!!!

m-l-Andi: kitartás! hamarosan kezd majd összeállni benned is a kép. Nálam mostanra már félig-meddig kialakult és ugye Benike még csak vasárnap lesz két hónapos. Én azt tettem amit az öreg róka anyukák tanácsoltak: figyeltem!! Sírni nem hagyom, de nem mindegy hogy hogyan vigasztalom meg.... A Suttogó nagyon bevált, bár az elején tartottam tőle, mert ugye miért kell erőltetni egy pár hetes babánál a rendet, most már belátom hogy igenis fontos. Főleg az ágyban alvás. Bár minden baba más és lehet, hogy valakinél nem működik azért próbálgasd. Nekünk napi egyszer vagy kétszer már sikerül!!! A lényeg, hogy pihenj és egyelőre ne törödj vele, hogy ha káosz van, ki fog alakulni. Bennem még friss az emlék és sose hittem volna hogy ilyen hamar elmúlik ez a bizonytalanság. Igaz most a meleg miatt szenvedünk, de mindig lehet valami tényező ami kibillenti az embert, ezért erre fel kell készülni. Drukkolok, hogy Eszterke mintababa legyen és kiváncsian várom a képeket!!!!

Szép Napot Mindenkinek!

Viki

Kép
viky30

jajjj de édes husi drágaság Farkas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahogy ott ül tarkóig maszatosan mint aki jól végezte dolgát... :lol: :lol:
na és a sarazás!!!! az valami isteni mulatság ám!!! naná h szereti! :lol: :lol: :lol: :lol:

Liza egyébként ha nem vagyok elég odafigyelős akkor úgy eszik, h én adom a szájába, és utána már kb 0,1 mp alatt a keze is bent van :arrow: ergo mindent kitúr bentről, aztán tátog a köv. falatért, közben persze kezét leengedi és a bokájáig összemaszatol mindent. elsősorban saját magát persze.
majd egy kis mérges orr és szemdörgölés a majszos kézzel és már kész is a műremek :arrow: evés után irány a kád!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
törölközni persze utál, akkor meg nyávogás és küzdelem van :lol: :lol: :lol:

szal nem egyszerű, és az a baj h nincs mindig erőm erőszakoskodni vele h márpedig ne vegye be a kezét.. :lol:

amúgy azt is megfigyeltem, hogy ezt főleg azoknál a kajáknál csinálja ami nem annyira ízlik neki.
mert ami ízlik, annál nem ilyen...
érdekes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majácska is már nagylányosabb!!!!!!!!!! :lol:
szép a rszín ruci :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Samubaby nagyon ügyi fiú!! :wink: :wink:
már nem is baby :cry: :lol: :roll:
télleg Zsófi mikor is mentek Pagra?? hűű dejó lesz!

Juli annyira drága! nagyon kíváncsi vagyok mit fog szólni a bili projekthez :lol: :lol: :lol: :lol:
édesem, amúgy Lizu sem ugrik elsőre az újdonságokért, neki is kell idő h szokja....
oké Klári, tudom!! csak viccből írtam h 2 hónap múlva nem fog szaladni még :lol: :lol: :lol: :lol:

amúgy Lizinek mindig prblémája lesz az idővel, mindig késésben lesz, mert előre kitűzték a szülinapját, idő előtt vették ki :arrow: és ettől mindig az van benne, hogy ráér még, neki még van ideje... :lol: :lol:

megyek, még torna előtt van mit tennem a lakásban :?
ciki, de még mindig van egy-két kipakolásra várós balatonos szatyor, satöbbi.. :lol: :lol: :lol:

pusszok
lmkata

muszáj leírnom...:

csajook! egyébként ha valaki gyermeke nem mintababa akkor sincs semmi... és bytheway mi a mintababa???? ki dönti el???

szal no para!!!! ne mintababát akarjatok!!!
ha nem olyan mint a könyvekben, akkor könnyen lesz az ember lánya frusztrált, és ha te elégedetlen vagy emiatt, akkor kvázi a gyerekeddel vagy az. neki az meg nagyon nemjó....

úgysem lesz egyik gyerek olyan mint a másik! soha!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

az elején én is meg voltam kavarodva, azt hittem olyannak kell majd lennie mint a könyvekben... ha úgy csinálom.
lótúrót! Lizinél egyáltalán nem jött be....

sőt: Liza volt h hetekig köztünk aludt. nem azért mert sírt egyébként, hanem mert nekünk jól esett, és azért így nyugodtabban aludt éjjel. :arrow: én is :lol:

most a meleg miatt néhány napja ismét az ágyába teszem.
láss csodát simán alszik ott is, ugyanúgy mintha köztünk lenne......
tökjó!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

még néhány kép :oops:
most töltöttem át a gépből....

playboy nyuszi
Kép

rózsaszín Andinak!!! :wink:
Kép

így alszom kint, míg anya a konyhában tevékenykedik
Kép

amerikás nacit kaptam a turiból 350ért !! :) :lol: :lol: :lol:
Kép
lmkata

sziasztok!
este próbálok jönni képekkel :) :wink:

most csak annyit, hogy Farkas nagyon édes!!!!
Samu ügyes, Julika nagy lány már!!
Majácska egy tündérke, és Lizu a nyuszmantó csúcs!!!!!!!
Mazsola család nagyon tutiii!!

szóval jövök majd, nehezen bírom a meleget :lol: :lol: :lol:

és teljes mértékben csatlakozom Kata előző írásához!!!
mangó

Sziasztok!

Kata: igazad van és már sajnálom hogy ezt a szót használtam, nem valami szerencsés. Én azt értem alatta, hogy a baba egyen és aludjon eleget , szépen gyarapodjon, ne fájjon semmije, minél kevesebbett sírdogáljon és legyen boldog, tudjon mosolyogni, vidáman gőgicsélni.
Az mindegy hogy hogyan érjük el, a lényeg hogy a babának és anyukának is jó legyen.

Lizu nagyon aranyos! Olyan édes a csíkos nacis képen, de palyboy nyusziénk sem semmi!

:lol:

Kép
viky30

Anyukák!

Mikortól lehet menni baba-mama tornára? És tudtok ajánlatni valami jó helyet? Ez a kérdésem vonatkozik a babaúszásra is.

Fürcsi után vidám a baba:

Kép

Kép
viky30

Viki, akkor megnyugodtam! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

csak mindig megijedek ha valaki ilyet ír, mert ez a sok szakkönyves okosság sztem manapság inkább árt mint használ de ne menjünk bele..........

a lényeg a lényeg, hogy Beni írtó helyesen integet a türcsiben!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

tényleg kispicúros anyukák!!
hogy viselik a babák a fürdés-mizériát?????

mert példul emlékszem Marcsi Loloja imádta az elejétől, nem sírt.
Lizus ordított mint akit nyúznak, előtte-közben-utána
aztán egyszer már közben nem
aztán már előtte sem
aztán mostmár jóideje utána sem :)

na nem ugrik ki a bőréből, nem röhögcsél közben, de elvan.
érdekes, mert a medencében meg nagyon szeretett lenni!
ott még kaptam 1-2 mosolyt is!

amúgy ő nem az az agyonmosolygós fajta. idegeneknek pláne ki kell érdemelni... :lol: nekem mindig jár (el is várom :lol: :lol: :lol: ) de apa is példul már eggyel kevesebbet kap :roll: :wink: :? :lol:

Anzsi és Bende hogy viseli a meleget??
télleg ilyenkor még játszóterezni sem lehet mert hőség van, nem?

MEGKAPTA LIZI AZ OLTÁST!!!

megkérdeztem és szerencsére már nem oltanak a higanyossal !!!!!!!!!!!!!!!!!! legalábbis a mi dokink nem olt, de sztem úgy értette hogy más sem....
amúgy azóta tök más forrásból is mondták nekem hogy figyeljek erre! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
de szerencsére mára ez vaklárma.

na felébredt a cica, megyek!

ANZSI KÉPEKKEL NEM ÁM ELMARADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

pusszok

ZSÓKA HIÁNYZOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reni te is rég voltál! :wink:

na ciao
lmkata

én úgy tudom hogy a torna meg úszás is 3 hótól ajánlott
de Zsófi mindkettőt tesztelte, majd hátha ír :wink:

mi is megyünk Lizuval úszni!
Kalovits módszerre (köszi Anzsi :wink: ) itt közel Gödön van.
plusz azt mondták az alapítványnál hogy egy szuperklassz csaj tartja! úgyhogy nálam ez döntött.
nekem nem a merülés meg a móka a fontos, sőőőőőőőőőőőőt!! azt kihagyjuk - merülést. a móka jöhet :lol:
hanem mert vízben jobban lehet a mozgást gyakorolni és Lizinek ez a szempont :wink: :wink:

dugultam.

uff.

(sztem amúgy ma be-be nézek szal írjatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
lmkata

jahaj mindig ez az ösztönös vs. könyves vita....

zárjuk le lányok! nem?

utsó véleményem: a szakkönyv (pl suttogó) igenis kell, főleg annak aki szereti ha van rendszer. mások vagyunk. van aki így van aki úgy. van aki úgy boldog ha van valami ami mentén mozoghat, amihez igazodhat, és van aki ettől megőrül. a lényeg h mama és baba, a nekik legmegfelelőbb módon elégedettek, nyugodtak és kiegyensúlyozottak legyenek.
ha valakinek ez azt jelenti h napjában 45x szoptat, akkor úgy. ha napirendet tart akkor úgy. ha együtt alszik akkor úgy, ha külön szoba akkor meg úgy. kinek mi ad segít. de a szakkönyvek mentén csinálni, azoknak a tanulságát leszűrve, nem feltétlenül baj, pont úgy ahogy az igény szti dolog is van akinek bejön van akinek nem. minden a mamán/babán múlik.
(ja és még a korábbi véleményekhez egy gondolat: minden baba más, de bizonyos nevelési alapelvek minden babára irányulhatnak egy családban, pl h hogyan alszanak este, meg h mikor esznek. és ez sztem működhet hasonlóan több gyereknél, mert ezt a szülő határozza meg)

sztem kellenek a szakkönyvek (mert nem egy anyukának az adja a mankót) és kell az érző szeretet, ami meg az irányelvek igazodási pontjai közötti lényeget megtölti. és nyilván nem a szakkönyvek minden oldalának minden sorának ésbetüjének 100% alkalmazására gondolok, amikor könyveket emlegetek, hanem ötletcsenésre, próbálkozásra, tippekre.

ezt a témát én részemről lezártam.
kerekpocak

Zsófi te most felhúztad magad valamin? csak mert hirtelen olyan sokat írtál...
lmkata

:roll: :? :oops: :cry: :wink: :lol: 8) :shock:

ezek lemaradtak.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
lmkata

most ébredtünk egy húzós nap után (Parents rotaztam...), és most csak az utolsó hsz néztem meg, majd később a többit is. 8)

Zsófitól:
[quote]( írta:ja és még a korábbi véleményekhez egy gondolat: minden baba más, de bizonyos nevelési alapelvek minden babára irányulhatnak egy családban, pl h hogyan alszanak este, meg h mikor esznek. és ez sztem működhet hasonlóan több gyereknél, mert ezt a szülő határozza meg)

ezt elfogadom, h ugyanabban az időben altatni, etetni, viszont azt nem tudja egy szülő meghatározni, h egy gyerek mennyit egyen. (nem egy bnőm mesélte, ami nálunk is van, h Zsigu sokszor keveset, Zsomb meg ha tehetné állandóan enne. Azaz, ahogy vannak rosszul alvó babák, úgy vannak rosszul evő gyerekek is, ahogy pl sok felnőtt nagyon válogatós az ételeknél, ill nem tud csak csendben, sötétben aludni...Szal sztem ezt mi nem tudjuk meghatározni, mint szülők. De mondom/írom, sztem. :oops: 8) :wink:

A könyvet én is mankóként használom..., de erről én is írtam. :)

na még jövök, mert hívnak a pasik, ugyanis karamboloztak..., :oops: 8) még jövök, mert az utalásokból úgy vettem észre vannak fent képek... :)

Kata, még jó, h ismerjük Zsófit annyira,h tudjuk nem, csak ő egyből leírja, amit gondol az adott témában. :)

Lizunak jó pancsikázást, és remélem, h nem lesz semmi gond az oltástól. De mért lenne, hiszen ő egy stramm csajszi, aki már annyi mindent "elviselt" a gyógyulásért. :)

pusszok, még próbálok jönni.
mazsolák

[quote="mazsolák"] írta:mazsolákZsigu sokszor keveset, Zsomb meg ha tehetné állandóan enne.

rájöttem,h ez csak nekem sokszor, mert magamból kiindulva, én nem 10óraizok (gyümölcs), meg nem uzsizok(joghurt). Szal inkább annyi, h eszik, de nem sokat... (ami persze megint relatív, h mi a kevés, és mia sok??!!) :oops: :oops: :? De kedv kérdése, mert van, amikor én magam meglepődök, jé mennyit evett... :oops: :oops: 8) A másik, hiába eszik/enne sokat, nem látszik meg rajta... :oops: :oops: 8) :wink:

na ez a magam korrigálása, ha visszaolvastam, még jövök. :)
mazsolák

na gyorsan átolvastam..., rengeteget termeltetek, ami benne maradt az agyamba, próbálom leírni... :oops: 8) :wink:

Nóri, köszi!!!Majd felolvasom Zsignek, de most épít 1000el.Megcsodáltam Farkast a képeken, nagyon nagy fiú már, és annyira szép. :) :) Látom, csodálja Lócit - jól emlékszem a névre??!! :oops: (Azon gondolkodtam, h nálatok is 3 lány után, az első unokák fiúk..., hozzánk hasonlóan... annyira érdekes, a lányos család átment fiúsba... :oops: 8) :? ) Puszit átadom :) , dícséretet köszi! :) Anyós téma átérezve, szintén zenész... :oops: :?

SNiki, levél kipipálva, kérdések megválaszolva. :) Neked is köszi, és nagyon helyes kispasi Ákos, édes, ahogy segít anyának takarítani!!! :) :)

Viki, neked is köszi, és nagyon édes Beni a türcibe csavarva. Látszik rajta, h imád fürcsizni!! :) :)

Kata, igenis csinos vagy! :) :) Nem vagy bálna, különben is tudod, nem mindenki van oda a "ropikért"... :oops: :oops: :? 8) Oltás jó tudni! Gratesz Lizu tudományához!! :) Nagyon ügyi a kiscsaj!!!! :D :D És köszi!!! Ja és továbbra is nagyon tutik a képek!!!! :)

na ezt gyors elküldöm...
mazsolák

Eszti-Andi, persze gyere!!!! :) Depi ellen jó orvosság vagyunk, és ahogy a csajok írták, h az elején ez az érzés vhol ott van, csak mindenkiben másképp, hiszen erre igazán nem lehet felkészülni, hiába próbálkozunk...A kezdeti nehézségek után, hidd el olyan hamar könyebb lesz minden.szal, amit a csajok írtak. :oops: :oops: :) :)

Niki, Emmának, gratula!!!Látod milyen ügyi a kiscsaj!!!Szerelem, NANÁ!!!!!én már csak tudom, nekem már 3 van, és jön a 4. Mert mindegyik szerelemnek megvan a maga varázsa!!!! :oops: :oops: 8) 8) :wink:

Klári, nyári projekt nálunk is alakul. Már ráül a wc-re (Zsig miatt adott a szűkítő), és mondjuk neki nyomja a pisit, kakit, nyomja - tök édesen - , és int, h még nem jön. 8) Én sem eröltetem, majd alakul, de nagyon édes, ahogy próbálja utánozni Zsiget. :) Vizsgákhoz gratula, nagyon ügyi vagy!!Julcsi nagyon cukkancs, ahogy próbálja az önálló evést. érdekes, nálunk még nincs nagyon hiszti, inkább ami Julikánál, h szeretne mindent önállóan csinálni.Mi is hasonlóan állunk a témához, mint te/ti. :) :)

Maja-Andi, nagyon édes a rózsaszín tündéred!!!!! :) :) játszószőnyeg használtan??!! :roll: a csajok ismernek egy csomó oldalt, ahol talán lehet kapni használtan és/vagy olcsóbban, ez csak tipp... :)

Anzsi, Bende képet én is követelek!!Főleg hintásat!!!! :) :)

Panni??!!! :)

Anaci Nóra??!!! :)

Zsóka??!!! :)

Mircike??!! :)

Reni??!!! :)

Timtom??! :)
!

és többiek...

bocsi, ha egy kicsit hektikus lett, de apa megjött, mesél közben, figyelek, és még a kicsi pasik is itt köröznek.... :oops: 8) :wink:

szóval mindenkinek puszi!!! :D
mazsolák

Sziasztok!
S.O.S kérdés!!!
Beni üvöltve sír és nem tudom mi baja, pedig elvileg minden rendben.
Lehet a vihartól? Érzékeny lehet rá ennyire???
Még soha nem sírt ennyire!!!!!

Kép
viky30

Viki, szerintem lehet a vihartól. TAvaly nálunk ugyanez volt. Vihar volt, nálam a gyerek, én félek a vihartól, belül biztos ideges voltam, Farkó üvöltött, átadtam a papának aki nem fél a vihartól és elhallgatott. :) Remélem nálatok is nyugi van már. De a hidegfronttól is lehet....
Édes Beni tündérke a törülközőben :)

Rózsaszín Majácska is gyönyörű!Kell a csajoknak a rózsaszín :lol: én ma talpig rózsaszínben voltam :lol: :lol: .

Kata, Lizus olyan édes, okos! Nagyon örülök, hogy jobban van, látszik a képeken, okos gyönyörű a tekintete! :)

Klári, ugyanígy voltam én is, mint te a tescoval. MI az intersparba mentünk, és minden embert néztem, és irígyeltem aki már nagyobb gyerekkel volt. :lol:
Julika nagyon ügyesen kanalazik!

NA, most abbahagyom, mert "nem tudnak vacsorázni a kutyák" :lol: :lol: (ez most Zsolti mondta).

De Anzsi azért még a képek miatt benézek ma!!! :lol:
Edus puszi!

megyek mert a papa nagy sóhajjal bevonult a szobába...... :lol: :lol:

puszi Mindenkinek!!

Kép
nóri8

itt vagyok a képekkel, reagálni is szeretnék, de előbb a képek! :)

Kép amikor még hüvősebb volt, először mentünk hintázni

Kép fodrásznál jártunk
mangó

most értem haza:
kata: - természetesen nem húztam fel magamat. csak írtad h a szakkönyv mizéria milyen gáz. arra reagáltam. de nem dühösen. :lol: :lol:
-edu: egyetértünk. én sem gondolom h a mennyiséget a szülő meghatározhatja. de ezt nem is írtam. miből gondoltad h ezt írtam ? (vagy csak félreértettem?) :oops: :oops: ??

bende gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!

lIZU CUKORMACI!!!!! ÉLJENEK A PUCÉR BABÓK!!!

Beni lehet h a vihar miatt nyugtalan!

tsók. holnap ballagás.
kerekpocak

Nóri, remélem nem alszol még!!!!!! :wink: :lol:

Kata! gratu az oltáshoz, tuti nem lesz semmi gond!
szóval Bende imádja a meggyet!!! a meleget viszont én viselem rosszabbul :) neki most rövid a haja így jobban bírja :wink: :lol:
Gratulálok Lizi átfordulásához!!! nagyon ügyes a kis tündérke!!!

Klári! köszönöm kérdésedet!! a pici srác minden nap produkál valamit, most ami nagyon tetszik neki, hogy kiabál, bárhol vagyunk, ja és (Kata :wink:) teli szájjal berreg :lol: :wink:

Niki, ismerős ez a szerelem dolog! én egyre jobban és jobban szerelemesedek bele a pasikámba!!! :lol:

Zsófi! jövő héttől várunk ám az "unatkozó anyák" klubjában!!! :wink:

Viki, simán lehet a vihár, nálunk az elején, de van, hogy még most is Bende sokszor így reagált a frontra. Remélem jobban van kicsi Beni!
mangó

Viki, sztem is lehet a vihar, bár innen messziről nehéz lenne okosságot mondani.. :oops: :oops: :? sajnos enyém első gyerek is érzékeny rá, sőt a teliholdra is - talán mert akkor fogant, ill akkor született??!!! :roll: :shock: :oops:

Nóri, ez olyan "életszagú volt", annyira bírom, amiket írsz!!! :) :)

Anzsi, hát nem tudom fokozni..., BENDE GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!AKKORA PUSZIT TUDNÉK NYOMNI A HOMLOKÁRA!!!!!!!NAGYON VAGESZ AZ ÚJ SÉRÓ!!!!!!!!!IMÁDOM A KISPASIT!!!!!!! :) :)

Zsófi, lehet, h a "szakkönyv" miatt. :oops: :oops: :oops: 8) :wink: :lol: :lol: Jó ballagást Nektek holnapra! :D

na lépek vacsizni..., pusszok:e
mazsolák

[quote="mangó"]Z írta:mangósófi! jövő héttől várunk ám az "unatkozó anyák" klubjában!!!

ja vmi ilyesmit egyik nap imri is mondott miközben ügyet intéztem, mondta, h írjam meg Neked Zsófi, h akkor jövő héttől átküldjük neked a 2 srácot... :oops: 8) 8) :lol: :lol: :lol: Na mit szólsz hozzá??!! (na ennyire nem jutok ide, h ha most nem írja Anzsi, akkor el is feljtem...)

na pusszok, jó éjt!
mazsolák

Nóri, még akartam írni, hogy nekem a saras kép nagyon tetszik!!!!!

m-l-Andi, kitartás, az első időszak nekem is nehéz volt, aztán valahogy elmúlt! valahogy olyan hamar elrepült, de amikor nekem ezt mondták nem akartam elhinni, szóval drukkolok Neked, meglátod rendeződnek a dolgok! pihenjél amennyit csak tudsz, francba a házimunkával!!! puszi Nektek!

ja képzeljétek Bende nagyon szereti apa mini diskjeit kiszedni, és ha kinézi magának, akkor nagyon huncutul néz és gurul is oda :)

Kép á megvagytok!!!!

és most már tényleg jönnek a fogak, duzzadt az inye és én látni vélem a recéket, apa nem :lol: :lol: :lol:
mangó

Edusom, Zsófi!!! köszönöm!!!! :) :) :)

na megyek! jó éjt!!!
mangó

Szép jó reggelt!

Viki, ugye Beni megnyugodott aztán?
De nem estél kétségbe?
Bár gondolom rossz lehetett, hogy úgy sír, mint még eddig sosem és közben meg nem tudod mi a baj. Nem tetted mellre, hogy picit megnyugodjon? Jó, nem biztos, hogy ez a jó megoldás, mondanák sokan, én biztos ezt tenném ilyen helyzetben.

Nagyon édesek a gyerkőcök, mindegyik egytől-egyig!
Mangó, a fodrász utáni képen Bende egy igazi vagesz kissrác!
És a kis huncut szereti a cd-ket? :)

Tegnap rájöttünk, hogy Emma hogy nem üvölt a babakocsiban. Hason.
El is aludt egyből.
Sőőt, tegnap a vacsi után apa még kicsit ringatta, majd nyitott szemmel behelyezte az ágyába és Emma magától elaludt. Jó, gondolom nem lesz ez így mindig, de kezdetnek nem is olyan rossz.
A kulcs, h. hason van.
Azért tök érdekes, hogy a szülők idővel rájönnek, mi a jó a babának és megismerik őt. Én ezt nem is hittem volna, hogy így megy. Tök jó! Jó megismerni a babámat! :D

Kép
niki30

Sziasztok!

Kellemes hűvös a reggel, mosolygós Beni fogadott ma a kiságyban :wink:
Nem gondoltam volna, hogy a nagy vihar így meg tud viselni egy ilyen pici babát. Vajon mit érezhetnek amit mi nem? Tényleg annyira keservesen sírt, hogy azt hittem nagyon fáj valamilye, de ezek szerint mégsem. Apa hazajött, kézbe vette amikor pont kitört a vihar, ez a két dolog elég volt, hogy végre megnyugodjon.

Ennek kapcsán kérdzeném, hogy meddig sírjon egy baba amíg arra kell gondolnunk hogy tényleg fáj valamilye és dokihoz kellene fordulni???

Mangó:
Bende gyönyörű kisfiú! Szép szőke huncutság. :lol: Nem semmi az a kép, ahol lesben áll, hogy lecsaphasson apa cd-ire.

Zsófi: Jó ballagást! Amúgy szerintem ne zárd le a témát! Mindig jönnen tanácstalan újdonsült anyukák akik támpontot keresnek és akkor igenis fontos, hogy a Te véleményed is elolvassák, főleg hogy olyan határozott és tárgyilagos vagy. Nekem sokat segítettél amikor NIki felhozta a napirend témát!!

A véleménycsere nagyon fontos és mindenkitől szívesen olvasom a bevált mószereket!!!

m-l-Andi: Hogy boldogultok??

Niki: Emmácska egy tündérke!! És én is így érzem ahogy te, a számból vetted ki a szavakat. Szerelem és megismerés. Fúú kicsit rózsaszínnek tűnhet egy kívülállónak ez a nagy áradozás, de hát mit tegyünk ha tényleg így érezzük??

Kép
viky30

valamilye=valamije

fú de ciki :oops:

Kép
viky30

Niki, köszönöm!!! igen nagyon szereti!!!
szerintem is olyan izgalmas, ha rájövünk, hogy mi a kulcs egy bizonyos dologra, akkor olyan jól tudja érezni magát az emberlánya :lol: :lol: :lol:

Viki, hogy van Beni? még meg sem dícsértem!!! nagyon édes kis pasi!!!!
mangó

Viki, egyszerre írtunk!!! örülök, hogy jól van Benike!!! :lol: :D

hogy mennyi idő után vinni, illetve szólni a dokinak, én talán úgy tenném, hogy ha mindent megpróbáltam és semmi, de semmi nem segít, talán akkor :roll: :? :shock:
mangó

viki: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Sziasztok!
Mindenkinek puszi!!!!
Sajna sokat visszaolvasni nem tudok .Most estem haza a munkából....és rohanok tovább az óvodába:)
Egy kis izelitő a szülinapozásból
Petikém június 15 -én 10ÉVES lett
Krisztián pedig június 18 -án 4Éves lett
Még jövök feltéve ha ma még lesz áram ...ugyanis jön a vihar:( Kép
Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 635.79.jpg[/img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8673.8.jpg[/img]
Kép
Kép

Kép
Kép
vera70

Kép
Kép Peti Évzárón
Kép
Kép

Kép
Kép
vera70

Zsófi akkor jó! :wink: (mármint h nem húztad fel magad mert tök olyan feelingem lett, és nem értettem miért kell így kiakadni... de akkor jó h nem :wink: :roll: :lol: NA!)

Anzsi te olyan egy olyan nőszemély vagy!!!!!!!!!!!!
Meg sem ismertem Bendét a képeken!!! főleg fodrász után!!!!!!
szóval azé' vagy olyan mert ritkán mutatod meg nekünk :wink: :P :P :P
gyönyörű szöszke herceg!!!!!!!!!!!!! olyan igazi tejfölszőkének nézem.... :roll: :wink: :lol:
hajrá recéééééééééék!!! :lol:
Lizinek napról napra nagyobbak a fogak! :shock: :lol:
és felül is dagad már.... a dokinéni szerint 1-2 hét....

ja! oltás pipa, semmi problema, szal tökjó! :lol:
pontos adatok 9735 gramm, 73 cm (tudom múltkor többet írtam de azt mi mértük úgy nagyjából és a doki nochdazu csak sarokig mér! :lol: )

[quote]m írta:egyek mert a papa nagy sóhajjal bevonult a szobába...

:arrow: Nóri ismerős!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nem tudják elképzelni hogy lehet a "fránya" babanettel ennyit bíbelődni! :shock: :lol:
remélem a kutyák is jóllaktak :lol: :lol:

[quote]N írta:em gondoltam volna, hogy a nagy vihar így meg tud viselni egy ilyen pici babát. Vajon mit érezhetnek amit mi nem?

:arrow: :) :) :) :) Hát Viki, bizony ők ilyenkor még más dimenzióban vannak és el sem tudjuk képzelni miket éreznek/látnak amit mi nem :!: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

meddig sírjon??? :arrow: hidd el, hogy AZONNAL TUDNI fogod ha baja van és úgy sír, az összetéveszthetetlen!
ezt mondják a hasfájásra is :arrow: ha azt kérdezed h most vajon azért sír e akkor tuti nem, mert azt megismered! :wink: :wink: :wink:
(Lizu nem volt hasfájós mondjuk, de télleg soha nem is gondoltam rá ha sírt, mert nem úgy sírt.....na értesz...)

van hogy csak sír, ne feledd mennyi mindent kell feldolgoznia ezeknek a csöppségeknek!!!!!!!!!!!!!!!!!! épphogy megérkeztek testben közénk....
ilyenkor babusgasd hogy érezzen téged, a nyugalmat, biztonságot!!! ha nagyon nem vígsztalódik, bizony elő a cicivel én (is) azt mondom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink:
de minél kevesebb ilyen keserves sírást kívánok persze! :wink:

VERA HAPPY BIRTHDAY A NAGYFIAIDNAK!!!

Edusom puszi!
már épp gondoltam tegnap h ma mindenképp írok neked mizu, mert nem voltál.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na milyen kis pofás hszt írtam látszik alszik a családom :lol: :lol: :lol: , a lakás tiszta, a kaja rotyog! mi kell még?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(a szokásossá vált esti testedzésen kívül... :roll: :wink: :? :? )
lmkata

Vera ma is jön a vihar??????????????????
nanemáááááááááááá......

nekem elég volt a tegnapi.
itt olyan volt hgy én még nem éltem ilyet.
levonultunk majdnem a pincébe, szal a nappaliban egy sarokba bekuckóztuk magunkat. :? :? :?
és ott énekeltem Lizinek meg apa is beszállt :)
így én sem féltem annyira, és Lizus meg pláne nem, mert köztünk feküdt :lol: :lol: :lol:

drágám majdnem elfelejtett éjjel kelni, és az szar mert gyoygit kell bevenni ugye... :? :lol: úgy aludt mint a bunda :lol:

de ma nem legyen vihar plííííííííííííííííz.........
:roll: :?

nem írtatok friss anyukák a fürcsiről!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
hogy szeretik e a babók vagy ordítás van??????

holnap megyünk esküvőre, meg bulizni!!
gyermek nélkül :wink: :wink: :wink: :wink:
anyu itt alszik, ő felügyel, anyós pedig vasárnapra főz hogy tudjunk aludni/pihenni :lol: :lol:
hű már várom!

mi lesz a mi találkánkkal???
utazósok (Zsófi, Klári) írjatok mikor vagytok itthon!
Edus ti mikor is jöttök? de gondolom akkor már szülni :lol: :P sorry de szitagyú vagyok dátumilag... :oops: :oops:
lmkata

Fú, jövök majd egyszer csak, de most megint csak a képekre futota:

Kata!!!!!! Imádom a playboynyuszis képet!!!!! Egyszerűen zabálni való. Párommal itt röhögtünk rajta egyet. Szuper jó kép let!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No a többit majd holnap talán. :lol: :lol:

Megyünk sétálni!!!!

Kép

Kép
b79andi

Anzsi!!!! KAtával teljes egyetértésben vagyok! Olyan gyönyörű ez a Bende baba hogy még! és milyen rosszcsont, huncut ő is! :)

A Vera Fiúk is édes nagyfiúk! Hú Vera azért velük már olyan jó lehet kirándulni, nyaralni,meg egyszerűen a mindennapok. Irígyellek ám! Edusnak is ilyen jó lesz majd! :)
Vihart ne!!!!!!!!!!!

Csajok, én már úgy várom Tarekről a képeket....:)

Kata, jó bulizást holnapra! Mi is így voltunk esküvőn két hete, hogy Farkót itthon hagytuk, de körbeültettek csupa sírós kisbabával :lol: :lol: :lol: .

Edus, aranyos vagy, köszi! :) Én is mindig látlak ám titeket magam előtt, ahogy kőröznek a fiúk... :)

Mi ma moziba megyünk, mivel elmaradt a züllés... a Harmadik Shreket nézzük 5-en haverok, kukorica, kóla éljen!!!!!! :lol: :lol: :lol:

megyek is, puszi!

Zsóka, jó már az a laptop??????

Kép
nóri8

jujj Nóri az jóóóóó!
énis-énis!! :lol: :lol: :lol:

de a züllés azért csak kéne, nem???

nem merek dátumot hirdetni, mert Klári, Zsófi is nyaralni megy...
nemtom....

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓ MIKOR MENJÜNK????
lmkata

Katám, most csak én is röviden, mert 1 kézzel nyomom, mert zsom az ölemben trónol.... 8)
találka, amikor Renivel összefutottam a kórházban, ő is felvetette, h legyen mindenképpen augban, amire én azt mondtam, h részemről ok, de beszéltük, h az eléggé rizikós a nyári utazások, nyaralások miatt...De ha találunk rá időpontot, akkor sztem többen bennelennének. :)
mi...aug első hetében (nekem kb a 34. hét környékén) mennénk haza, ha megvesszük a kompjegyet, akkor megírom,h pontosan mikor. De nekem igazándiból aug 2. fele lenne jobb, mert az első 1-1,5 hetet vidéken, nagymamiéknál leszünk... :)

Vera, srácok nagyon szépek, és eszméletlen, h milyen nagyok!! :) Ilyenkor automatikusan elgondolom, azta az enyémek is ilyen nagyok lesznek... :roll: :oops: 8) :wink: Fiúknak nagyon sok boldogságot!!!!! :) :)

na megyek, mert nagyon rossz így gépelni... 8)

Klári??!! azt írtad, ha vége a vizsgáknak gyakrabban jössz :oops: :oops: 8) :wink:

Zsófi, ballagás? :)

mindenkinek pusszok :)
mazsolák

Kata, akkor ezt most megint félreértettem... :oops: :oops: :oops: :? , te a züllést kérdezted, nem a találkát.., látszik, csöppet sem vagyok terhes... :oops: 8)

Nóri, tök ari vagy!!! hát igen, itt mindig van valami :oops: :oops: ...mozi, tök jó!!!!! :) :) esküvő, jót nevetttem 8) 8) , de tényleg vhogy az élet mindig produkál ilyen helyezeteket..., :oops: :oops: 8) én is tudnék mesélni.. 8)

Katám,
jó bulit nektek!!! :) :)

most befejezem, mert egyszerre 3an beszélnek körülöttem, +a tv...., inkább nem is részletezem... :oops: 8) :wink:
mazsolák

ja még Nórinak annyit, h a saras kép Farkasról :D :D kicsit megnyugodtam, h nemcsak az én fiaim ilyen koszosak....
na mára eldugultam. :oops: 8) :wink:
mazsolák

ballagás megvolt, sírtunk meg minden. hát ez van.
züllés: én már nem megyek sehova, szal jó minden .
30-án egy esküvőre megyünk és aug 18-26ig (kláriékkal egyetemben) pagon nyaralunk. szakl züllés, találka stb bármikor máskor mehet!

majd leszek hosszabban is, egyelőre olyan fáradt vagyok h nincs rá szó. 2 hete reggeltől estig dolgozom.
kerekpocak

samu 1 hetesen apájával:

Kép

és most közel 11 hósan:

Kép
kerekpocak

na pont fordítva, de értitek... :lol: :lol:
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?