Új privát üzeneted érkezett!

Pupy!
Most én is barnáztam pé-kor!!!Mindent bele este!!! :wink: Azt mondják ez is normális, ha pé-kor van egy kis barnázás.Nekem eddig sosem volt, de most nagyon fájt hozzá a hasam is.
Anyukádat nagyon sajnálom, reméltem, hogy nem ez lesz.Műtét?Pontosan hol van a daganata?
Menjetek is hozzá!

Tina!
Mégegyszer gratulálok!Nagyon jó akép, jól látszik a kis Minimanó! :wink: Család tudja már?Mit szóltak?Vonalzó?

Eszter!
Fel a fejjel!Én is keresni akartam az itteni andrológia telefonszámát, amikor másnap megcsináltam a pozitív teszet! :wink: :lol:
Nekem működött aPG53, most is kimutatta a pé-met.:-)

Heni!
Mi volt a kardiológián?Hogy vagytok?

Bea!
Nagyon nagy már Ádika!Kis cuki!Ügyike a mászással, akkor loholhatsz utánna :D
Nem egészen értem ezt a Brefes dolgot. :roll:
Én ha takarítom a wc-t,mind1 mivel, és benne marad a wc kagylóban, és utánna pisilek, akkor elszíneződik.De ezt már régóta tapasztalom, amikor még nem voltam terhes akkor is.Szóval nem tudom, hogy mire gondolsz, de annyi biztos, hogy a teszt azért megbízhatóbb. :D És azt el is lehet tenni emlékbe :wink:

Ma voltunk dokinál, 3 hós oltáson, és képzeljétek ez a kis bestia, végig vigyorgott, főleg mimor a doki beadta a szurit neki! :shock: :D 6050 g, és 63 cm!Nő már a kiscsaj! :wink:
Este egyébként evett 240-et!, majd hajnalban fél 3kor 160at, és utánna aludt fél 8ig! :shock:
Csak lestem, hogy most mi van?De este kapott Gripe Water-t, meg citromfű teát is.Lehet ezek hatottakl mert ma meg kisangyalka. 8)
Du. megyünk babamasszázs tanfolyamra, ingyenes, és 2 alkalomból áll.Remélem ott is viselkedni fog! :roll:
Szombaton meg babaúszásra.
Tegnap este megint együtt fürödtünk a anagykádban, és megint nagyon élvezte, jól el is fáradt! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Pupy!

Anyukádat nagyon sajnálom :cry: Biztos hatásos lesz a kemoterápia!

Timika!

Így már aztán teljesen érthető a rosszkedv :( Ha lnne még egy szobánk, akkor legközelebb alhatnátok nálunk, de nincs :(
Nálatok is hamarosan eldördül a startpisztoly :) Mingyá' babásodsz :)

Juca!

Hát tényleg nem kicsit huncut a lányod :) Dórival párban azt hiszem verhetetlenek lennének :)

Angie!

Neked is köszi a képeket :) Sajnálomszegény picikédet a szuri miatt, Dorcikám csütörtökön kap majd. Már előre görcsben van a gyomrom tőle...
Apa és fia nagyon édesek!

Panka!

Nagyon jól áll Emilinek a fülbevaló! Olyan dögös :) A kis ruci is vagány :)

Csibe!

Gratula Gábornak az első fogacskákhoz! Megszenvedett velük?

Tina!

Gratula a kis 7 hetes babácskához :) Csodaédes az első sztárfotó :)

Anikó!

Köszi! :oops:
Dóri már teljesen meggyógyult, kutya baja :) Klassz hogy minden rendben Ágoston kis csípőjével :)

Eszter!

Ne szomorkodj! Ha van is valami icipici kis bibi a gépezetben, akkor azt hipp-hopp kijavítják, és már kerekedhetsz is :) Az átjárhatóságitól ne félj, viszonylag sokan túlélik :twisted: (Persze én is rommá izgultam magam előtte) Nem kellemes, de a jó eredmény feledteti a macerát, meg aztán lehet, hogy nem is lesz rá szükség!
Azééé' én még fenntartom, amit a költözésről mondtam :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Reggel hívott Tündi, köszöni mindenkinek a drukkokat, ma haza engedték. A görcsök szerencsére elmúltak, semmilyen fertőzése nincs, tehát igazából nem értik, mitől indulhattak be ennyire a fájások. Most fog kapni gyógyszert, aztán reméljük még pár hétig egyben maradnak.

Pupy! Istenem, nagyon nagyon sajnálom anyukádat!!! :cry: :cry: :cry: Kemény csata áll előttetek. Nagyon bízom benne, hogy sokat fog még a gyerekeitekkel játszani! Végülis hol van neki pontosan a daganat?

Tina :) Gratulálok a kis dobogó szívű babádhoz, gyönyörű képet kaptál róla! :D Jól vagy egyébként? Nincsenek rosszulléteid?

Bea :) Nagyon szép a kisfiad és már hatalmas! :lol:

Eszter :) Ne legyél így letörve, lehet, hogy csak a hormonjaiddal nem stimmel valami, azon meg könnyű segíteni és jöhet a baba! HSG-m nekem nem volt (csak kilátásba volt helyezve, de aztán bebabásodtam), de én is paráztam tőle.

Maci :) Bizony izgalmas napok ezek, főleg mikor már el is kezdődik a „projekt” 

Angie :) Sok puszit küldök a kis hősnek!

Évi :) De aranyos vagy, köszönöm szépen! A 15 hós oltást kapjátok most, ugye? Kristóf csak egy kicsit sírt, mert bőr alá kapják közvetlenül az oltóanyagot és egy kicsit csíp. De pár perc és már vigyorgott is újra :D Kiváncsi vagyok, hogy már ti is a Priorix-et fogjátok-e kapni (ha jól emlékszem a nevére).
Babásodás? Hááááááááát, néha bizonytalan vagyok… alapvetően nagyon szeretném, de kicsit félek is még… :oops: :oops: :oops:

Pussz

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Nagyon köszönönm mindednkinek az együttérzést!

Timi!
Én is remélem.... ezt az ajándékot szeretném neki adni, azért mert felnevelt. A tüdején van a bal oldali tüdőcsúcson és a jobb oldali lebeny alján.

Tina!
Én is gratulálok a kis tündérkédhez!!!!

Panka!
Én azért megilyedtem ettől a barnázástól,mert ilyen még nem volt, de majd este beleadunk mindent

Évi!
Dórci meggyógyult már??

Juca!
Hogy vagy?

Angie!
Ez a kép!!!! Gyönyörű!!! :lol:

Tündi!
örülök,h. jobban vagy!!!!
Vendég

Angie!

El vagyok olvadva a képtől :D annyira aranyos és szép... :D

Pupy!

Írtam mailt!
Bocsi, de kissé hosszúra sikerült :D
Az jó ötlet, ha leutaztok! :)

Lányok!

Köszi a vígasztaló szavakat! Ma már egy csöppet jobban vagyok, de persze nem bírtam ki hőmérő nélkül reggel :oops:
Lehet, hogy függő lettem??? :oops: :wink:
Hát, ma még megmértem, és vettem egy doboz ovulációs tesztet, addig még méricskélek, míg érik a petém, meg megpróbálok egy pozitív LH tesztet produkálni, aztán rábízom a dolgokat a sorsra! :)
majd meglátjuk mi lesz...

Most megpróbálok még kicsit tanulni!
Jajj, képzeljétek, még mindig nincs meg a vizsgáim eredménye! Azt mondják a tanulmányin, hogy talán majd holnap... Bár mindig ezt mondják :?

Puszi mindenkinek! :D

eszter82
Budapest

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Hűvös estét!

Pupy
Annyira drukkoltam anyudnak... Nagyon sajnálom! Bízom benne, hogy időben elcsípték a bajt és hamarosan teljesen egészséges lesz.
A ma estéhez meg nagyon szorítok. ;)

Panka
Mindig ilyen oltásokat kívánok! Nagyon ügyi volt Emili. (Bár ha oltásra megyek én is végigvihogom, mert nagyon csiklandoz :D)
Milyen volt a masszázs?

Timika
Ha jól nézem, neked se sok van hátra. :)

Eszter
Úgy kell csinálni a hőmérővel is, mint nálunk a billentyűzettel. :D Lazít, elernyednek az ujjak, eltávolodik a számítógéptől.... :D:D:D
Jó tanulást!
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Természetesen ma is duruzsoltam Eriknek... :lol:
Pont elcsíptem, amikor álmában mosolyogott... :wink: :D úgyhogy én is "rajta vagyok az ügyön"!!! :D

Juca!
Memorizáltam a fotózási ötleteket! :lol: :lol: :lol:
A kivitelezést meg majd meglátjuk...
Kingusról tutik a képek! :D

Angie!
Tudom, hogy kimaradt a bébik neve, de nem fért ki... :( és hajnalban már nem volt energiám korrigálni...
Nem vonjuk össze a két albumot??? Ha megfelel, átküldöm a képeket...
Sziszkó hogy van az oltás után??? Láz? Ugye nincs?!
Mi is ma kaptuk meg délután... Erik szolidan tűrte :D Akkor volt egy pici sírás, amikor lefogták a lábát... ennyi. :lol:
Nagyon szép a bújcsis kép!!! :D

Panka!
Bizony, jó lenne Benneteket is személyesen megismerni! :D
Nagyon csini a fülcsivel Emili! :D (azért micsoda pechetek volt a belövésnél... :shock: )
Lehet, hogy megtaláltátok a megoldás, hogy nyugodt legyen Emili! De jó lenne!
Milyen volt a masszázstanfolyam?

Tina!
Gratula a dobogó szivecskéhez! Kép
Szuper az UH kép!!! :D

Aniko!
Köszi a dícséretet, aranyos vagy!!! Kép
Hidd el, Te is csini vagy! Hamarosan rendeződni fog a hasid és nem kell majd a haskötő!!! :wink: Különben meg két hét előnyöm van... :wink: :D
Örülök Ágoston hibátlan eredményeinek! :D

Eszter!
Tudom milyen sokkoló lehetett hallani az orvos szavait!
Nálam is ugyanez volt a helyzet... zéró peteérés - bár Nálad még nem bizonyított a dolog, csak feltevés - szóval azért ennek ellenére is van remény!!! :wink:
A HSG-ről nekem nincs rossz tapasztalatom.
Oké, igyekszem Eriket csoportos "érkezésekre" buzdítani!!! :wink: :D
Hőmérőfüggés ismerős szitu... :lol:

CsHeni!
Írd meg légyszi, mi volt a magzatkardiológián! (nagyon izgulok Értetek!) Köszike!

Pupy!
Jaj, nagyon sajnálom Anyukád rossz eredménytét... :(
A kemo durva dolog, de ha ez kell a gyógyuláshoz! na meg nem feladni!!!

Tündi!
Jó hír, hogy haza mehettél/tetek a kórházból! :D ( Timika köszi a híreket! :D És hiányoztatok a taliról, csak nem akartalak még jobban elszomorítani... )

JMaci!
Megint éjszakázás??? :D

Jucmuc!
???

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Brill
Ahogy mondod, az utolsó éjszakai műszak. Majd jövő hét szerdán folyt. köv. :D
Örülök, hogy rendben volt a szurinál.
Érdekes módszer az Erik baba fülébe duruzsolás. De ha beválik...
:lol:
Vendég

JMaci!
A "módszer" tesztelés alatt áll... :wink:
Kitartás az éjszakához!!! :D

Puszó
Brill Kép

Kép
brill

Brill
Köszi, neked pedig jó éjszakát!
Vendég

Lassanként a távozás hímez mezejére lépek. Majd csütörtök délután jövök ismét. :)
Mindenkinek kellemes napot!
Vendég

Jó reggelt!

Pupy: nagyon sajnálom a rossz híreket!! Kiatartást!!Írok neked privit!

Pankaa, Brill: köszönöm az érdeklődést! Az Istenhegyin azt mondták minden rendben a szivecskével...Tegnap el kellett mennem a Hajdú Krisztához, de jobb róla nem beszélni...Az a vizsgálat semmi nem volt...Jüvő héten megyek a Hajdú Júliához a SOTE-re...Viszont már nyugodtabb vagyok, mert szépen látszódik a négy kamra, és jó a keringés...Majd még hétfőn várom a megerősítést a docens asszonytól!!

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Jaj de jó,hogy nincs gond!A 2 dokinő rokon, vagy csak névrokon? :roll:
Nevetek van már akis kukacosnak? :lol:

Brill!
Hát igen jó lett volna menni. :(
Emili sem szereti ha lefogják(bár szerin tem egy gyerek sem).
Szerencsére lázas nem volt, csak az oltás helye volt kicsit piros, duzzadtabb.
A jobb oldali fülbevalót vlszleg újra kell majd lőni, mert nagyon fent van.Hacsak nem teszünk bele 2 fülbevalót a kis punknak. :wink: :lol:
Masszázs jó lett volna, ha nem bömbizi végig, de az egyik csemete rázendített, és mint a dominó, borult mindenki. :wink: :lol:

Kancellárka!
Mi van veletek?Régen jártál erre! :D

Hangyi?
Nomi?
Ági?
Sziszka?
És a többi "lógós"? :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Maci!
Köszi az együttérzést. Valószínű a barnázás tényleg a PÉ-m volt,mert délutánra már elmúlt és most sincs már semmi. Viszont este nem voltunk együtt... mire beértem az ágyba Apa már horkolt is, én pedig próbáltam picit simogatni, felébreszteni de semmi... :( Viszont nem akartam erőszakos lenni Vele. De tegnap előtt éjszaka voltunk együtt, és végülis a barnázás tegnap kora reggel volt, hát bízzunk benne.

Brill!
Teljesen igazad van, az a legfonotsabb,h. anyu ne adja fel!!

Eszter!
Köszi az sms-t, amint leadtam a leadandó munkám, írok! :wink:

Heni!
Úgy örülök,h. ide is írsz és annak is,h. a kis Tündérednek minden rendben a szivecskéjével!!! :lol: Talit hamarosan összehozzuk!!

Puszi!
Vendég

Hát, sziasztok lányok!

Bocsi, hogy így eltűntem, de sűrűre sikeredett a program az elmúlt 1 hétben! Múlt csütörtökön elutaztunk a szüleimhez, aztán velük együtt jöttünk haza szombaton és itt voltak egészen ma reggelig, így majd' 1 hetet tölthettünk velük, és program is volt bőven...
Szombaton Szombathelyre mentünk egyet sétálgatni, vasárnap és hétfőn itt voltunk (Sárváron) a fürdőn, tegnap pedig Celldömölkre mentünk át a Vulkánfürdőbe. Nagyon szupi volt, szép színünk is lett és Dani minden nap jál kifáradt.
Sajna most megint jönnek a szürke hétköznapok. Úgy hozzászoktam, hogy nem vagyunk egyedül és mindig mentünk valahová...

Képzeljétek el, múlt csütörtökön a kórházban kötöttünk ki, mert Dani egész reggel óta szó szerint örjöngött. Nem tudtuk miért csinálja, de nem bírtam megvígasztalni és ennivalót sem fogadott el. Bevittük a munkahelyemre és megvizsgálta a doktornéni, de sajnos vagy sem, semmit sem talált nála. Úgy néz ki, a szemfogakkal kínlódik ennyire! Aztán hívott anyósom és mondta, hogy vigyázzak nagyon, mert az apja is "fogfrászt" kapott annó. Injekciózni kellett és felvágták az ínyét, hogy ki tudjon bújni a foga!
Na és ezek után az a k... fog még mindig nincs kint!

Ja! Néztem a táblát.... Ugye 47 cn van írva és egy szorító ujjacska!
Sajna felesleges, mert nem baba miatt késik! Hétfőn voltam dokinál, de nem látott babát (szerencsére bajt sem, ami miatt késhet), de tegnap le kellett adnom azért egy pisit a laborba, hogy teljesen kizárjuk a terheséget, mielött olyan gyógyit kapok, ami meghozza a mensit! (hogy most igazán rástartolhassunk a tesóra! :wink: )

Pár kép az elmúlt hétről:

Kép

Kép

Kép

Kép

Pusz mindenkinek!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok! :)

Panka :)

Igen, nagyon telik az idö, mer 9 hetes vagyok! Holnap delutan megyünk ultrahangra, utana csinalok vonalzot is!
Sajnalom a szombati füllyukasztasos dolgot tenyleg horror lehetett szegenykemnek!

Lilia :)

Köszi, en is nagyon varom mar! :)

Brill :)

Nagyon szuperek a kepek! :)

Evi :)

Igen, holnap kiderül, hogy egy vagy kettö de szerintem egy. Valahogy igy erzem. Nagyon varom mar mert most szivhangot is kell hallanunk.

Timika :)

Köszönjük az infot Tündiröl remelem jol vannak!

Pupy :)

Nagyon sajnalom anyukadat! :( Remelem hamarosan meggyogyul!

Angie :)

Nagyon szep a kis Szilard es a fotok is szuperek! :)

Nagyon örülök, hogy ilyen jol sikerült a talalkozo, remelem egyszer en is ott lehetek majd! :)

Kép
Kép
jucmuc

Kismamik!

Ti meddig szeditek az elevitet/gravidat? Az egesz terhesseg alatt? Es mindennap vagy csak ketnaponta?

Köszi,

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!
Már nagyon várom,h. mit mutat a holnapi UH. :lol: Tényleg hogy érzed magad? Én anno 2 naponta szedtem és mindedn másnap folsavat. De nekem problémám volt a székletemmel. (szoruláás) :oops:
Köszi, bár sajnos a tüdőrák nem egy olyan betegség, amiből könnyen meg lehet gyógyulni. :cry: De bízom benne, és segíteni fogok anyunak amiben csak tudok.
Vendég

Tina!

Még azt hiszem nem is gratuláltam az uh-hoz, nagyon fotogén a kis babszem. :-)

Pupy!

Nagyon rossz hírek. Erőt, kitartást, és hitet kívánok!

Jucmuc!

Várom a holnapi híreket, meg vonalzót.

Most mennem kell, kitakarítottam, és ma estére kimenőm van. :wink:
Itt kevesebbszer leszek, egyrészt Kingázom, másrészt újra blogolgatok, ha van időm, harmadrészt meg alapítottam egy "vetélős" tiopikot, pár sorral feljebb. Úgy éreztem, hogy kell egy ilyen, és sokan vagyunk sajnos :( viszont, ahogyan szántam nem a kesergős, hanem a kilábalós vonulat a fontosabb, és egyelőre ilyen bejegyzések is jönnek. Aki nem érintett, azokat nem szeretném itt terhelni a nyűgjeimmel, sem a nyári babásoknál, viszont biztosan sokan vannak, akik benéznek, és egy hajszállal nyugodtabbak, mert 2 vetélés után is összejön a baba.
Szóval ez most nekem fontos volt, egyrészt, hogy beszéjek róla, másrészt, hogy másokból erőt merítsek, vagy éppen én adjak.

Ha van időm olvasgatok, de nem állítom, hogy mindenbe belefolyok, és válaszolgatok.

Pusza!

tjuca

Jucmuc!

14. hétig szedtem, mivel ősz volt, meg tél így a végén inkább naponta. Aztán télen egy héten bekapkodtam egy-két szem gravidát. Folsavat is a 14. hétig szedtem.
Kérdezz rá holnap az orvosnál, az ő szava legyen az első! :wink:
Mondjuk most tombol a nyár, ha tudsz enni elegendő vitamint, fehérjét, stb. akkor lehet elég a kevesebb.

tjuca

Sziasztok lányok! Kép

Panka!
Nagyon örülök,hogy rendezödni kezd az evése Emilinek!
Még arra gondoltam(ha nem eszik jol)hogy nálunk az vált be hogy Avent-es volt a teázo és Nuk-bol volt a tápszer!Valamiért csak azt fogadta el ha kaja volt!Eseteleg majd probáld ki ha megint megmakacsolja magát a kis hölgy!

Angie!
Nagyon aranyos a kép!
Örülök,hogy igy talán rendezödik a cicizés!Ne menjen "kárba" a tejecske!De jo nektek,hogy már tul vagytok az oltáson!

Brill!
Én tudod mikor leszek csini ha majd már nem fogok szoptatni!Ez Marcinál is igy volt amig tejem volt Donna-tonna voltam!Utána viszont egy honap alatt leszalad minden!Addig bálna-bébi vagyok!Gratulálok nektek is hogy ilyen kis hös volt Erik is mint Szilárd!

Jucmuc!
Várom a holnapi ultrahangot nagyon!!!!!
Én végig szedtem minden nap mert diétáznom kellett a cukor miatt és féltem nem elég a vitamin ami bekerül a szervezetembe!De nem lett oriás bébi Ágoston!!!

CsHeni!
Örülök,hogy minden jol alakul!Sokat gondolok rád és nagyon szoritok érted!!!!

Tina!
Gratulálok a dobogo szivecskéhez!
Már most gyönyörü ez a gyerek :lol: !

Pupy!
Annyira nagyon sajnálom anyukádat!
És tényleg nem feladni,ha nem csinálni csinálni csinálni!
Nekem van egy barátnöm és ö átment egy két dolgon de nem részletezem! :( Viszont GYOGYULT és van egy két dolog amivel lehet még segiteni a gyogyulásban!De azt hiszem inkább emailbe irok le neked minden csodaszert!

Kacsa!
Merre vagy???

Zsuka!
Ha olvasol minket egy-két sort irjál magadrol!!!!

Jmaci!
Mit dolgozol???

Timika!
Örülök,hogy Tündiéket hazaengedték!
Minden nap egy ajándék a 30-ik hét után!!!
Szoritok neki nagyon!

Juca!
Ha nem lesz ilyen idö akkor összefuthatnánk egy Dkeszis talira persze környékbeliek is jöhetnek :D !

Andy!
Sajnálom ezt a fránya fogacskát!
Mi is megszenvedtünk minden egyes foggal! :(
Szuperek a képek!

KépKépKépKép
aniko24

Eszter!
Kihagytalak! :oops:
Sajnálom,hogy ezt mondta a doki!
De hidd el ha a peteérés a gond akkor egy-két bogyo és minden rendezödik!!!!A HSG-töl meg ne félj annyira nem szörnyü!Nekem nem fájt csak picit feszitett utána!Fel a fejjel minden rendben lesz!!!! :D :D

KépKépKépKép
aniko24

Teszek fel két képet!

A járokában!
Kép

És közelröl a kis hurkák a karon :D !
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok! :D

Először is köszönöm a drukkokat a vizsgáimhoz, jelentem, hogy még egy lesz jövő hétfőn, de a többi megvan. :lol:

Köszönöm a vígasztaló szavakat is a doki miatt! :D
Képzeljétek, ma csináltam egy LH tesztet reggel, és talán, mintha egy nagyon halovány második vonal is látszana! Most először, pedig már annyit csináltam,... :lol:
Lehet, hogy mégis van peteérésem???!!! :D
Most azt gondoltam, hogy ha már úgyis van itthon egy hétnyia lh tszt, akkor csinálom, hogy hátha majd én is "megijedek" a vizsgálati időpontjaimtól, és végre produkálok valami szabályszerűt :lol:
Azt hiszem, nem az a baj, hogy félek a HSG-től, hanem hogy nem tudok róla eleget, és ez a bizonytalanság az ami zavar! De nem akarok utána olvasgatni, mert akkor nagyon belefeledkezem a témába, és megint görcsösen ezen fogok kattogni!
Ha meg kell tapasztalnom, majd megtudom, milyen! :? :)

Anikó, Andy!

A képek szuperek :lol:
Naggyon szépek a gyerkőcök!!! :D

Pupy!

OK! Ha tudsz, írj! Nagyon várom! Most éppen a leveledre vagyok rágörcsölve, nem a babára! Kb 5 percenként nézem, hogy írtál-e :oops: :D
De türelmes vagyok, kivárom :D

Puszi Nektek!
Eszter :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Jucmuc!
Már alig várom a délutánt,h. gyere az UH fotóval! :lol:

Eszter!
Bocsi a késlekedésért, de tegnap nagyon zűrős napom volt a 20-ák mindíg így telnek, de válasz ment. :wink:

Juca!
Köszönöm! Láttam a topicot, szívfacsaró,h. ennyien vagyunk. :(

Anikó!
Köszi és várom az ötleteket emilben. :lol: Szerintem így is nagyon szép és csinos vagy, az a pár kiló meg ami fent van, nevezzük édes áldozatnak. :wink:
Tündéri Ágoston a képeken!! :wink: Lehet,h. én is csatlakoznék a Dkeszis talihoz, ha nem baj.

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

CsHeni
Örülök, hogy minden rendben a szivecskével.

Pupy
Benne van az intelvallumban. Szorítok! ;)

Andy
Irigykedek! Meló helyett én is mentem volna a strandra. Iszonyat melegem van, a Velencei-tóról ábrándozom....
Sajnálom a szemfogacskát, remélem, hamarosan előkerül.

Jucmuc
Nagyon várom az UHt, remélem képet is kapunk. ;)

Anikó
A nagy kéknél rendszerfelügyelek. Ezért kell éjszakáznom. Ebben a melegben kifejezetten áldás volt, mert nem a legnagyobb melegben kellett jönni-menni, mint most. :?
Jók a képek Ágoston babáról, nagyon tüneményes.

Eszter
Gratula a vizsgákhoz, a hétfői is sikerülni fog.
Vendég

Sziasztok!

Anikó!
Köszi.Aventesből eszik, ha akar,Ma megint éhségsztrájk van. :?
Banánt próbáltam, 2 evett belőle, de 2.szorra már csak keveset, utánna sírt, majd adtam neki sima tápot, azt is alig akarta enni, azt hitte megint banán lesz, de csepegtettem a szájába, hogy érezze ez már nem banán, és akkor ette. :D Uncsi a bancsi neki. :lol:
Nagyon cuki dundi babó lett Ágoston!:-)Puszika neki!

Jucmuc!
Mikor jössz már? :wink: Kíváncsi vagyok!!! :oops:
Én szedtem kb. a 32. hétig a vitamint, éshát elég nagyra is sikeredett Emili:-)De nem állítóm, hogy ettől.

Eszter!
Na akkor csak csináld azokat a teszteket, legalább hozzászoksz a zebra látványához! :wink: :lol: Hátha inspirálólag hat :wink:

Tegnap megvolt a 2. része a masszázstanfolyamnak,most jobban viselkedett a kisasszony. :D
A végén kapott egy oklevelet!Majd teszek róla képet.
De majdnem elhagytam, itthon vettem észre,hogy nincs meg.Na szaladtam vissza,az útopn, ahol jöttünk haza, és a bolt előtt, ahová bementem, ott volt a földön, még senki nem taposott rá! :wink: :lol: Úgy örültem, hogy meglett!
Ma pedig betettem neki a fülbevalóját, dehát a luk a jobb fülében nagyon fentre sikeredett, így oda vszleg másik luk kell.
:cry:
De dobok erről is képet.
Kép Kép

Kép
pankaa

Mindenki készülődjön, redőnyöket le, kocsit biztonságba.... Most ért ide a vihar, tépdesi a fákat a szél.....
Vendég

Maci!
Itt meg semmi, még csak szellő sincs, csak a dög meleg. 8)
tavaly aug. 20.-án sem volt itt semmi, csak dörgött kettőt az ég, és kalap.Bezzeg Pesten... :(

Kép
pankaa

Panka
Mi akkor is kikaptuk. Jó pár fát kidöntött a szél, szakadt az eső.
Most még nem esik, de nagyon fúj a szél. Mindenki kiállt a fák alól. Hideg is van.... Nemsokára pesten lesz...
Vendég

Sirály!!!! Elvisznek haza! :D
Majd holnap jövök. Jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok!

Megpróbálok visszacsatlakozni, aztán majd látom, hogy hogy sikerül ...

Mi jól vagyunk. Timcsa bébi jó baba (kop-kop-kop). Eszik-alszik-vigyorog-gagyog-jobb oldalára fordul és folyton elmászik az ágyában. Hihetetlen, de 10 perc alatt képes 90 fokot elforogni egész testtel, közben pedig édesen aludni. Szegénykémet éjszaka megutaztattam, mert mikor ideért a vihar, gondoltam, kiszellőztetek nála (28 fok volt), úgyhogy kihoztam a kanapéra, nála pedig kereszthuzatot csináltam. Aztán negyed óra múlva költözött is vissza. Szerencsére nem vette zokon a macerálást, aludt, mintha mi se történt volna. A hajnali kajcsinál meg sikeresen lebüfizett engem (imádom, ahogy folyik a vállamon a jó meleg bababüfi :? ), a kanapén és még a fejét is beleforgatta a vállamba, úgyhogy még a szemhéja is tiszta maradvány volt! :lol: Apa pont folyóügyeit intézte, úgyhogy a kezébe nyomtam, amíg rendeztem soraimat. Aztán ezen annyira felélénkült, hogy csak nyomta a sódert az ágyikóban. De mostmár alszik. Az éjszakákat egyébként mostmár jó pár napja átalussza, este 8-9 körül van vacsi és utána 5-kor (+/- fél óra) eszik újra. Ezt követően pedig beáll a nappali 3 órás ritmus. Tegnap este, pucin 5,6 kg volt. Úgyhogy igencsak kezdek már izmosodni. Pár hete még tudtam dubálni a levegőbe, ma már egyre kevésbé megy.

Most meg felébresztett egy hülye garázsbérlő, aki már reggel 6-kor beparkírozott a rámpára egy pöfögő teherautóval és a rakodó emberkéi kedélyesen beszélgettek. Ezen aztán jól felhúztam magam. Közben rámtalált az éhség rémség is. Úgyhogy benyomtam egy parizeres-sajtos-paprikás zsemlét, aztán gondoltam, az ágyban forgolódás helyett netezem kicsit. Aztán majd du. meg jól kidőlök ... Jut eszembe, kidőlés. Tegnap este Timcsa nem sokat aludt fürcsi előtt, mert én egy vizsgálaton voltam és addig Apa szállítmányozta, úgyhogy szopi alatt úgy bealudt, hogy szerintem még azt sem vette volna észre, hogyha a fülénél fogva lógatom! Viszont csak 40 gr-ot szopizott és annyival nem akartam letenni, főleg ilyen melegben. Úgyhogy vagy 15 percen keresztül válogatott kínzásoknak vetettem alá, de semmi nem hatotta meg. Végül már hidegvizes csap alá tartottam a kézfejét. Na, arra kinyitotta a szemét, kezdte is bömbire biggyeszteni a száját, de nagy álmosságában még ahhoz is fáradt volt. Aztán sikerült felrázni és még evett 50-et, úgy hogy ráztam a kezét és a lábát. És ezzel a kajamenniséggel tentikézett negyed 5-ig, akkor is kaki ébresztette, de gondoltam, ha már ébren vagyunk, akkor együnk is. Most kiváncsi vagyok, mikor kel, mert máskor az 5 órás kaják után 8-kor kezdődik a nap.

Kb. 1 hete oldalra fordul, de csak jobbra és ált. álmában. Ébren még nem igazán produkálta. Egyre többet vigyorog és gagyarászik. Valamelyik nap is, mikor hazajött Apa, épp pelenkáztam és közben meséltem vmit Apának és ez a kis Manó meg végig kommentálta az eseményeket, úgyhogy már rá kellett, hogy szóljak, hogy most én beszélek! :lol:

Na, jól kidumcsiztam itt magamat magunkról!

Oldalt fekve:

Kép

Kedvenc fotóm:

Kép

Pupy!

Olvastam, hogy nem lett jó Anyud eredménye! Nagyon sajnálom! De ne adjátok fel! Meglesz még Neki az az unoka-ajándék!!!

------

Többiek! ne haragudjatok, de most nem nyúlok már vissza régmúlt időkre, próbálok innen bekapcsolódni és hozzászólni!

kacsa14

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Angie!
Bocsánat,h. ennyire nem figyelek, pedig rám bíztátok a táblát. :oops: 2 napja volt a szülinapod!!!

Boldog Születésnapot!!!! Kép
Vendég

Anikó!

Benne vagyok. Este gondolom nálatok esti műszak, bár nekem a héten egy napon kimenőm van. Mondjátok mikor jó, és akkorra ráizzítunk. :-)

Panka!

Ismerős valami?
http://kofa.smugmug.com/photos/163691740-M.jpg

Kacsa!

Örülök, hogy Timcsa megjavult, nagyon helyes, legyen is csak jó baba a kisasszony.

Angie!

Nagyon boldog szülinapot!

Pupy!

Emiatt ne legyen lelkifurid, hőség, munka...

Én ma meggylekvárt csinálok. Életem első meggylekvárját. :twisted: Megyek is!

tjuca

Angie!

Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked! :D :D :D

Sajnálom, hogy nem jövök most túl gyakran, de a főnököm elutazott, és azt se tudom hol áll a fejem... :evil:
Mindenki engem piszkál percenként... :evil:
De vasárnap haza jön :)

Kacsa!

Jó, hogy bekukkantottál :D
Ti is jó nagyot nőttetek az elmúlt időben :lol:

Juca!

Megnéztem a topikodat!
Nagyon jó, hogy van egy ilyen is, és lehet róla beszélni! Ahogy elnéztem, sajnos sokakat érint a téma! :(

Puszi mindenkinek: Eszter :)

eszter82
Budapest

Pupy!

Te aztán friss vagy! Máris frissítetted Tökfej fotóját! :)

Juca!

Hajrá meggy lekvár!

Apropó meggy! Ti mennyire adtatok a piciknek meggyet? Mert gondoltam, hogy kellene lefagyasztani egy kicsit, mert talán ez az egyetlen gyümi, ami ehető fagyósan is. Csak nem tudom, hogy mennyire eszik a tökmagok.

Eszter!

Köszi!

Élvezd ki, amíg fontos ember vagy!!! :)
Nekem néha már hiányzik, mikor Apát hallom itthon meló ügyben telcsizni, hogy én is fontos ember legyek. Bár Apa megnyugtatott, hogy Timcsa számára én vagyok a legfontosabb! :)
De azért ez más, néha tényleg hiányzik, hogy értelmes emberrel is beszélgessek! No, erre a mondatomra is megkaptam Apától a letolást, hogy jól ledegradálom a lányunkat! :lol:

Sajnálom a gondjaidat, olvastam, hgoy nem túl jó hírekkel jöttél el a dokitól! Talán csak vígaszkélnt mondom, hogy nekem abszolút nem ért magától petém, legalábbis belátható időn belül. Aztán Closty-t kaptam és az első uh-s megfigyelés után itt bőgtem a csajoknak, hogy a doki tök leszólta a petémet, hogy milyen pici, nem fog megnőni, stb., el is neveztem MIKROPETÉ-nek. Aztán a mai napra valahogy csak meghízlaltam 5,6 kg-sra! :) Szóval még, pete nem érés mellett is azért van rá esély, hogy könnyen és hamar összejöhet a baba! (Persze ezzel azért nem azt akarom mondani, hogy tuti 100%, hogy nincs másra szükség, de hátha csak egy kis stimuláció kell ...)

Angie!

Kép

---

Lépek, mert lassan ébred Boldog Boby és addig még akarok egy kicsit tenni-venni.

kacsa14

Sziasztok Lányok!
Köszönöm a szülinapi köszöntést. Már annyira tudomást sem veszek róla, mert túl gyorsan közelitek a 4. iksz-hez, ami annyira nem nyűgöz le :(

Pupy!
Nehogy már bocsánatot kérj. Épp elég gondod van most. Nagyon sajnálom, annyira számitottam egy jobb eredményre. De ne adjátok fel, bizni kell a gyógyulásban!

Anikó!
Én benne vagyok egy környékbeli taliban. Sőt!! Lehetne akár nalam is.

Bocsi, de egy kicsit ki kell vonnom magam a forgalomból. Ma jönnek amcsiból a nagynénémék, és pár napig velük leszünk, aztán ők mennek Görögbe. Eddig a függönyökkel bibelődtem, mert tőlük kaptam az anyagot, és illik kész lennie, amire megérkeznek (jól az utolsó pillanatra halogattam :oops: :oops: ). -Végül annyira belejöttem a varrásba, hogy a maradék anyagból diszpárnákat is varrtam, és volt anyagom, amiből egy takarót is csináltam a kanapéra. Sőt, a gyerekágyba varrtam egy rácsvédőt is (vagy fejvédőt, tudja a fene, hogy mi a neve). És ezt mind apának köszönhetem, mert tegnap egész nap Sziszkóval volt, és ma is ő pesztrálja, hogy tudjak haladni a munkával. Annyira jó volt, hogy szabin volt egy hétig. Rengeteg mindenben segitett, és a gyerek is egyre jobban imádja. Minden reggel együtt sziesztáznak az ágyban (a képet már láttátok). Elég csak hozzászolnia a gyerekhez, és máris teljes extázis. Annyira birom őket.
Megyek is, mert még hátra van egy kis porszivózás, portörléls, felmosás, és sütés-főzés.

Puszi MINDENKINEK, és ha nem jönnék, akkor nagyon szép hétvégét jó sok pancsival és hüsüléssel!
Vigyázzatok magatokra és a gyerkőcökre!
Vendég

Angie!

Most nézem csak, hgoy ez inkább romantikus vacsizós smile., mint szülinapozós. :oops: Csak piciben nem tűntek fel a szivecskék! Szóval, tekintsd a gyertyát szülinapinak egy 2D-s torta felett! :)
Boldog szülinapot!

kacsa14

Timcsa bébi alszik és nevet álmában! Mosolyog és olyan kis nevetős hangot is ad ki, olyan kuncogás félét! Olyan kis zabálni való!!!!!!!!!!

kacsa14

Sziasztok!

Eszter!
Ne dolgozd halálra magad. :evil: Küldtem mailt!!

Kacsa!
:oops: Az elmúlt héten nem volt időm jönni,mert annyi melóm volt, most muszáj volt valamivel kárpótolni a társaságot. :wink: Édes lehet nagyon Timcsa. :lol: Mikorra tervezed újra elkezdeni a könyvelést?

Juca!
Nyamm megylekvár, biztos nagyon fini lesz, ha jól sikerült kérem a receptet. :lol:

Angie!
:oops: Érezzétek nagyon jól magatokat a hétvégén!!! :lol:

Anyuval nemrég emileztünk, és elment egy másik dokihoz is, aki azt mondta,h. nem egyértelműen tűnik rossz indulatúnak, mert akkor gyorsabban kellene nőnie. Így viszont anyu belement,h. sebészeti úton vegyenek belőle mintát,h. kiderítsék milyen sejttípusból épül fel.

Jaj el is felejtettem írni nektek, tegnap előtt voltam fogdokinál. Tudni kell rólam,h. egyetlen egy dokitól félek, és az a fogorvos. Ez a mostani doki amúgy a barátnőm, és ők is babát terveznek, de nem jön sajni össze, viszont a fogamat remekül betömte. Még van 2. Ez azért fontos,mert tavaly is halogattam és úgy éreztem,h. addig nem jön a baba,míg a fogaim nincsenek rendben. Most viszont megtettem az első lépést, mostmár tényleg jöhet a baba. :wink: (Hülye vagyok??? :evil: :oops: )
Van egy ismerősöm, aki bebizonyította,h. létezik olyan,h. gyereket akarok és jön. Az ismimnek eddig 2 ksfia van, mindkettő abban a hónapban fogank, amikor akarták, majd mondta,h. a 3. babát júniusban kezdik. :lol: Tegnap kaptam tőle emilt,h. zebrás lett. :lol:

Puszi!
Vendég

Szia Pupy!

Hát őszintén szólva egy darabig nem! Nagyon nem állt még be nekem a rendszerem + sajna elég net függő is vagyok, vmi. bogárásznivaló mindig akad (most épp nyaralási célpontot vadászok). És amíg nem tudom valahogy úgy kialakítani a napomat, hogy Timcsa is kapjon belőlem annyit, amennyire szüksége van, a háztartás is haladjon, magamra is maradjon időm, addig felelősséggel nem tudok bevállani melót. A jó hír viszont az, hogy Apáék cégének be tudnék segíteni, akár itthonról is, úgyhogy ez mindenképpen kedvező, bár Apa lenne a főnököm ... De egyelőre még biztosan nem, talán majd 1 év múlva. Most még olyan jól élvezem a babázást! Azt a havi 1-2 nap, pedig amikor rámjön az értelmes dolog csinálhatnék, hamar elmúlik! :)

Fogdoki: nekem is mumus volt évekig, el is lett emiatt hanyagolva a fogazatom, sajna. :oops: Aztán mikor idekerültem, muszáj volt 1-2-t megcsináltatni és egy nagyon ügyi fogdokibácsihoz kerültem. Tömött, gyökérkezelt, húzott is már, és egyik sem fájt! Tavaly tavasszal én is direkt ilyen célzattal mentem el dokihoz, hogy babát tervezünk, nézzük át, csináljuk meg! Terhesen ugye úgyis kell menni fogorvoshoz, ne akkor derüljön már ki mindenféle, mikor ott a pici! Úgyhogy szerintem szánd rá magad és csináltasd meg mindet! Lehet, Nálad ez lesz a nagy erőpróba! Legyőzöd a félelmed és utána jutalmul beköltözik a bébi!

Anyudnak drukk! Ezek feltétlen jó hírek! Reményt adnak! ÉS szerintem most REÁLIS reményekre van a legnagyobb szükségetek!!!

kacsa14

Sziasztok!

Tegnap hazavittek, így nem áztam el. :)

Kacsa
Gratula a forgolódáshoz, jól megnőtt Timcsa. Éjszaka is hagy aludni...
Nagyon édes a képeken.

Juca
Milyen lett a meggylekvár?

Angie
Nagyon boldog szülinapot!
Az x-ekkel ne foglalkozz, apukám szerint az ember annyi idős, amennyinek érzi magát! :)
Jó ügyködést mára!

Pupy
Ez jó hír, az orvosok se tévedhetetlenek. Hátha most kiderül, hogy semmi komolyabb baja nincs anyudnak.
Sok szerencsét a fogdokihoz!
Vendég

Kacsa!
Értelek, viszont ez tényleg szuper hír,h. a Párodéknak tudnál segíteni. :lol: Köszi a bíztatást, igen mostmár teljesen rászántam magam, ráadásul két olyan picuri lyuk van a fogamon,h. én nem is láttam :evil: csak Ági a fogdoki szólt,h. ezt most megcsinálná.
Próbálok bizakodó lenni,h. anyu egyszer nagymama lesz!!!
Kértem a Jóistent,h. ha már ilyen ügyes vagyok,h. elmentem fogorvoshoz, akkor ajándékozzon meg egy babyvel. :lol:

Maci!
Azért én nem hiszem,h. ekkorát tévednének, de remélem,h. rendbe jön anyu. :lol: Örülök,h. nem áztál meg, nálunk is akkora volt a vihar,h. a beüvegezett erkélyünkről 1 vödörnyi vizet mostam föl. :evil: :shock:

Jucmuc!
Hol késlekedsz az UH fotóval??? Már kilyukad az oldalam! :lol:

Juca!
Meggy lekvár?

Junko!
Hogy érzed magad?

Lili!
Régen jelentkeztél, mindedn rendben??

SzHeni!
Ti hogy vagytok??

Puszo!
Vendég

Pupy
Nagyon bízok benne, hogy tévedtek és anyud gyorsan meggyógyul.

Eszter!
A kollégákkal csak keményen, ne hagyd, hogy a fejedre nőjenek. :D
Vendég

Pupy!

Teljes szívemből kívánom, hogy Te is megkapd a fogdokiért a jutalmat és Anyud is nagyi lehessen!!!

Most néztem be Timcsához, olyan hihetetlen, hogy ez a kis Béka itt szuszog a szomszéd szobában!!! Minden napra tartogat valamit! Most épp egy kiterített pelust és egy félbe hajtott pelust tettem a feje alá, azért hogy a kiterítetett ne gyűrje maga alá. De túljárt az eszemen, már az egész pelus a feje körül van! Ugyanakkor az is hihetetlen, hogy egyszer megnő és nagy kajla tini lesz belőle!

Kép

kacsa14

Maci, Kacsa!
Köszi!!! :lol:

Kacsa!
Bizony egyszer megnő, és akkor majd elhordja a ruháid,cipőid és folyton a barátnőivel fog lógni, akkor meg azért lesed,h. mikor szuszog otthon. :wink:
Vendég

Pupy!

Ha még csak a barátnőivel ...
No, meg majd amikor azt lesem, hogy kivel szuszog a szomszéd szobában ...

kacsa14

Már becserkésztük a mai napra várható vihart. :) Nemsokára Bécsben lesz. :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?