Sziasztok!
Bocsi, hogy nem írtam, de lusti voltam.
De mindenkit olvastam.
Marek!
Sajnálom, hogy rossz lett az eredmény. De hátha a következő vizsgálatnál jobb lesz. Mindenestre jobb, ha beszerzel a vércukor szint mérőt, (Roche Accuchek Active) ha továbbra is rossz lenne. Ez kb. 10eft, de anno lehetett kapni csak tesztcsíkot, amihez nem kell készülék, és olcsóbb is. Emiatt ne idegeskedj, mert ezen tudnak segíteni, és legalább jobban odafigyelnek rád. Valószínű, hogy szülés után el is múlik.
Mindenestre egyet értek Andival, jobban figyelj oda magadra. Én csak az látom, hogy állandóan úton vagy, sokat dolgozol, lassíts egy kicsit.
Meglátod, hogy hétfőn sokkal jobb lesz az eredmény, addig is a cukrot fogd vissza, gyümibe is van...
Ciko!
Szerintem felesleges idegeskedni, az eredményed jó. 0,7-2,5-ig van a normális tartomány. Ha dokid, nem mondott mást, hogy csak egy kicsit alacsony, akkor minden ok. Ha mégis bizonytalan vagy, ismételtesd meg. De úgyis a genetikai uh-n dől el minden. Minden rendben lesz.
Zsu!
Köszönöm szépen a meghívást, nagyon kedves vagy. Mi akkor jövünk haza a nyaralásból, és megyünk Anyósék. Tehát én is kihagyom most, majd legközelebb.
Babakocsi: Nagyon jó árban van, megéri (de csak 36eft-ért). Ha tényleg nem használod sokat, tökéletes. Bibi? Hogy a húzat nem vehető le, tehát csak a kocsin mosható. Annyira nem nagy gond, mert az enyém is ilyen, nyáron egyszerűen slag alá állítom, és a napon meg is szárad.
Habosított kerékkel még nem volt dolgom, remélhetőleg nem kopik gyorsan, gondolom terepen nem a legjobb vele közlekedni, mert merev és félő, hogy zörgő hangot ad ki. De ezt nem tudom, mert még nem próbáltam.
Ciripke!
Nem irigyelek, nehéz dolga van a kereskedőnek. De szép szakma, főleg, ha egész nap cuki kisbaba ruhák között vagy.
Andi!
Tényleg ügyes vagy. Ezt a tolmácsolást neked találták ki, hisz a téma téged is érint. Szerintem díjazták, hogy egy kismama ment oda, nem, pedig egy férfi, aki nyersen fordítgat, minden érzelem nélkül. Mesélj még, biztos volt érdekes téma.
Timi!
Tényleg gyönyörű szemei vannak Majának, kis huncutka. Én ma megyek fürdőrucit venni.
Kíváncsi vagyok, mit találok. Ma már a nyaralásra vásárolunk be. Hétfőn még gyogyit is íratni kell Manónak, utipatikát. Jobb lenne már hazafelé jönni.
Hajni!
De jó nektek, hogy ilyen közel laktok a Balcsihoz. Már nem dolgozol, vagy kötetlen a munkaidőd?
Megyek mert apa, már kérdezte, hogy nem akarjuk-e ki adni az írásainkat, egy-két regényre való már lenne.
Férfiak....