Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, lassan asszem megőrülök. Meki szagot érzek.....Ölni tudnék egy hamburgerért salátával és kapros öntettel. Lesül a bőr a képemről....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,

Azt már hallottamm, hogy valaki az uborkát kívánja, vagy a csokit. de hogy valaki megőrüljön a mekis hamburgerért???? :wink: :wink: :wink:

Babócád mikor előbújuk majd a hamburgert fogja kérni a cici helyett. :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Én minden stimu alatt a mekis hamburgert kívántam szóval nagyon is megértem Jaimeet :lol:
Vendég

Judy: Nem csak a Mekisért, de csak ott kapok hozzá salátát is. :D Szerintem is beteges....Hazafelé veszek egy nagy adag salátát, kreálok valami öntetet hozzá, aztán ha minden kötél szakad, akkor előveszem a fagyóból a hambi husit....

jaimee

Pandi: Imádlak! Cupp!

Judy: Nem tom, lehet hogy szülés után a hambi szagát sem fogom bírni... :shock:

jaimee

Olyan cuki a gólyám, a baba a csőrében, már majdnem félúton jár a 3. trim felé. :lol: :lol:

Christell, Mercure, Olik mama, Heni, Gyabi, Betty, Betsy és a többiek??????

jaimee

Jaimee:a gyerek első szava nem az anya lesz, erre készülj fel! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Jaimee! Ne aggodj én is eddig csak a kakaónál tartok, minden reggel azt kell innom. Viszont nekem semmi nem jön ki híztam is sajna majdnem 2 kilót. Pont tegnap néztem magam fürdőruhában elég gáz volt.
Andi! Ígértes a hőd!

Szép hétvégét mindenkinek. Jövő héten elutazom 5 napra, addig is jó pocakosodást, babásodást mindenkinek!

Kép
barbi5

Itt béééborult az ég!Perverz vagyok, de most örülök egy kicsit....
Vendég

Barbi: Jó utat és pihenjetek sokat!

Nóri: Itt is borult!

jaimee

Sziasztok!

Nóri! De édes a férjed! Én is csak eygszer repültem, amikor a nászútra mentünk Egyiptomba , Hurgadára, nagyon szupi volt!!!

Andi! Mennek a hőfenntaró egységek hozzád! NAgyon izgi! Én is nagyon izgulok!!!

Jaimee! Énis nagyon imádom a Mekis hambit! Igaz én pocakosodás alatt a gyümit kívántam, rengeteg epret megettem, de tavaly alig bírtam az eperre nézni, de idén már komáztam megint!

Barbi! Ne aggódj a kilók miatt, most az a legfontosabb, hogy egészségesek legyeek és lesz egy szép babád!

Nem tom mit akartam még írni! A franca,n a mejd eszembe jut! :oops: :?

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Dzsémi:produkált már az én görbém "rossz"at is.Inkább ne mondjunk semmit :lol: .Bármelyik megoldás érdekel :lol:
vedresandi

Sziasztok :? a helyzet változatlan :? Fél óra múlva jönni fog a védőnőm, azt mondta, hogy most már esedékes :wink: remélem ,hogy addig elalszik a Zolcsi, mert még dumál valamit az ágyában :lol:

Jaimee: ez a hambis dolog :lol: legalább benned marad már valami :wink:

Andi:Megadrukk!!!!!!!

Majd írok, ha elment a védőnő.

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: Nem mondok semmit. Mert már elmondtam, amit akartam. :lol: :lol:

jaimee

Dzsémi:értettem :lol: (tudod nagyon piri előtti érzésem van,has és derékfájás,és ezért inkább én sem monsok semmit)
vedresandi

Na itten vagyok :D

Megkaptam a kiskönyvecskémet!!!!!!! :lol: :lol: :lol: pedig nálunk csak a 12 hetes tanácsadás előtt adják ki. A védőnőm megspórolta nekem egy utat :wink:
Zolcsiról kérdezett sokat, aztán rátértünk a terhességre.
Azt is mondta, hogy ha beszedtem az összes elevit-et térjek át Gravidára, mert az jódot is tartalmazza meg modernebb is. ja azt is mondta, hogy mivel nincs most itt a dokim, akkor ne menjek már terhes ambulanciára uh-ra, mert nagyon sokan vannak, hanem a körzetihez, mert ott is van egy jó készülék. A dokit meg ismerem, sokan nála akarnak szülni. Hétfőn délután elmegyek és látom végre a babámat :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,

Gratulálok a kiskönyvedhez, most már hivatalosan is kismami vagy. :wink: :wink:

Én is gondolkodtam, hogy mikor menjek el. Elővettem a srácok könyveit. Bazsival a 9. héten mentem, Dancival a 11. héten csináltattam a könyvecskét.

Azt mondod jobb a Gravida mint az Elevit? Azt hiszem megkérdezem a dokimat szerdán.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik:juj de jó,most már bejegyzett kismami vagy! :lol: Gratulálok!
vedresandi

Judy: A védőnőm mondta, neki pedig maximálisan hiszek is megbízok benne. így akkor váltok majd :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: Köszike :D Olyan hihetetlen, hogy már újra itt tartunk :roll: Nagyon jól emléxem az első beszélgetésünkre, amikor Zolcsival voltam várandós. Most újra megvolt :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
Viszont az Elevitet bevizsgálták és bizonyítottan hatásos a Gravida meg csak valószínüleg Czeizel erről írt is :wink:
Vendég

Olik:Épp azt néztem,a kismamis vonalzókon látszik a legjobban,hogy szalad az idő!Lassan babaeső lesz :lol: !
vedresandi

Sziasztok Lányok!

Olik!
Gartula a kiskönyvedhez! Remélem róka koma megkímél...

Jaimee!
Örülök, hogy minden ok nálatok!

Andi!
Hőfenntartó energiákat küldöm!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Köszönöm szépen remélem jól sikerül az utazás.

Jaimee! Ez a hamburger dolog nagyon fiúcskás dolognak tűnik, én is ilyen voltam az első terhességemnél. Meg én éreztem is hogy kisfiú. Neked nincs még megérzésed? Kiváncsi vagyok, a következő vizsgálatodon már elvileg már látszódni fog.

Olik gratulálok a kiskönyvhöz, nekem még eddig nem akart adni senki, szerintem majd a doki a következő vizsgálaton.

Panda írj be légyszi júl. 4 re uh-ra. Köszönöm

Kép
barbi5

Én Elevit párti vagyok! A dokim is ezt javasolta, a Béres Gravidának még fejlődnie kell, ezt mondta. És tényleg Czeizel is Elevites.

De egyik ismim egyiket sem szedte, mégis gyönyörű kisfia született, szóval....

Barbi: De, kisfiút érzek olyan 99%-ban. :D

Olik: Gratula a kiskönyvhöz!
:D :D :D

jaimee

No, eltolom a szekerem haza, jók legyetek, lányok!

Andi, a görbédnek szigorúan megtiltom, hogy 37,00 alá essen, amíg erre külön engedélyt nem kap! :wink:

Pussszantás mindenkinek! Szép hétvégét! :D :D

jaimee

Dzsémi:parancs,értettem :wink: :lol: :lol:

Nektek is szép hétvégét!
vedresandi

Ani:leghamarabb hétfőn,ha addig nem... :wink:
vedresandi

Sziasztok Csajok!!!!!!! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Mindenki elhúzott nyaralni? :lol:

Kép
hanna30

Andi! Azért jöttem, hogy megtudjam a teszted eredményét!!!!!Hol van???? Ne légy már ilyen!!!Csináld meg!!!!!!
Heni! Kerestelek msn-en!Hol vagy?????????????????????????
Csajok! Mindenkinek kitartást a hőségben, sokat igyatok!!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Kamilla!

Nem tudok bejelentkezni. :x

Kép
hanna30

Sikerült!!!!!

Kép
hanna30

Sikerült!!!!!

Kép
hanna30

Jó reggelt minden kedves kispajtásnak!
vedresandi

Jó reggelt Andi,

Hogy vagy ma??? Mai hőd???

Én már 7óra óta gürizek, és várom, hogy valaki jelentkezzen. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:jól vagyok,már 1kor végeztem,így elég jól ki tudtam magam pihenni.Piri még sehol,de annyira fostubus vagyok,hogy még nem mertem tesztelni.
Kép
vedresandi

Gyönyörűen fent van a hőd. :lol: :lol:

Ne csináld már, hogy nem csináltad meg. Ha piri lenne már menne lefele a görbe.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Most nézem, hogy ferty szerint a mai nap már a 15. dpo.
Áttette a pé-t???

Basszus, szerintem baba van nálad. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:nem mertem még megcsinálni.Hiszen annyiszor láttunk már szép görbét csúnya véggel,késő pirit halovány teszttel,inkább várok a tutira.Egyénként a spirál utáni első 2 hónapom 32 napos volt,ezért még megvárom a hétfőt.
vedresandi

Jó van, hétfőig várunk türelmesen.

De akkor ugye megcsinálod?????Mindenképpen. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:ha addig nem jönmeg,akkor igen.az már a 32. nap lenne,de mivel hétfőn reggel 6kor végzek,mert megint éjszakára megyek :lol: :lol: :lol: ezt elbuktam :lol:
vedresandi

Andi,

Keresed a kifogásokat..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Akkor hétfőn aludj egy pár órát és utána várjuk a tesztedet. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Helló lányok!

Andi:ez szupi!!!! :lol:
Judy:én is dolgozom... :cry:
Vendég

Judy:értettem :lol:
Úgy lesz!!!
vedresandi

Nóri:én még azt is gondoltam a görbémre,hogy épp az öngyilkosságba halad lefelé :lol:
vedresandi

Lányok,a munka hősei:Meddig dolgoztok ma?
vedresandi

Andi:nem halad az sehova, szépen beállt oda, ahova kellett a két "nemaludtamrendesenmertdolgoztam ezerrel" nap után. :lol:
Nem mondok én semmit, csak tetszik a görbuszod. :wink:
Vendég

Én elvileg 12ig, de szerintem meglépek.Amúgy ma csak "részt veszek", sok hasznom nincs.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?