Új privát üzeneted érkezett!

Pandus,
azért szörnyű lehet már egy róka is, nemhogy sok... De én is bevállalnám őket szivesen...
sirkici

Panda:kitartás, majdcsak továbbköltöznek valamelyikünkhöz...de addig "jó", míg róka van, mert akkor tuti minden oké és jól megtapadt a panda-baby!!!
Vendég

én is róóóóókáááát akarooook :lol: :lol:
de nem akármilyet, hanem babás-rókát :lol: :lol:

remélem, h meghallotta a róka :lol:

babszika

Nóri!
Nagyon szép helyre mentek nyaralni! Mi már kétszer is voltunk ott. Először a nászúton (ott fogant Peti), majd tavaly elvittük Petit is.. Konkrétan hova mentek?
Vendég

Nóri,

De jó neked, biztosan nagyon szép nayaralás lesz. Én még sosem voltam Mallorca-n, de ahogy elnézem a jövőt mostanában nem is leszek. :lol: :lol:

Babszika,

A fius anyukák rettenetesen féltékenyek tudnak ám lenni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hűűű, akkor megsürgetem a műtétet, hátha mi ia hárman jönnénk vissza!!! :lol: :lol:
Palma de Mallorca mellett van közvetlenül a városka D'arsenal vagy valami ilyesmi.
Jaimee???
Vendég

Jó reggelt!

Judy/Chris+akit még érdekel: Belgyógyásznál minden oké. A frekim ugyan 110 volt, mint mindig, (hála neked orvosfóbia) de egészséges vagyok, mint a makk.
És ez a lényeg.

Mallorca gyönyörű hely, én voltam kétszer. A legjobb a kaja volt, de sok a látványosság is.

Engem is tessék sajnálni róka ügyben!!! Itt vagyok a 14. héten és tegnap is mindent kihánytam, kivéve a gyümölcsöt, mert az mindig megmarad bennem. És a hamburger. De nem volt szívem elzavarni a párom este megint a Mekibe....

Andi: Tábli ügyben egyetértünk. Ugyi hogy nem esett még le a hőd! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee!
Akkor egyszerű a játék: mától hamburgeren és gyümin kell élned :lol: :lol:

babszika

Judy:én csak egy hétig gyönyörködök a tájban, te pedig mindennap még nagyon nagyon nagyon sokáig, akármerre jársz...ráadásul nemsokára háromszorosan! :lol: :lol:
Én elcserélném veled az utat még egy babóért is akár! :wink:
Vendég

Jaimme:akkor ezentúl almás hambi, barackos hambi, meggyes hambi, dinnyés hambi, körtés hambi... :lol:
Vendég

Csajok..... pusz.... :cry: :cry:

babszika

Nóri: :lol: :lol: :lol:

Pont a minap hallottam, hogy ha fogyókúrázik a kismama, vakságot okozhat a babánál. Rögtön sírhatnékom volt, remélem, a kölyök tudja, hogy nem fogyókúrázom, éppen Ő nem hagy enni. Én zabálnék, Isten bizony.

jaimee

Jaimee,

Örülök, hogy minden ok veled, de mi az hogy 110 a frekid?? Pedig én is kórház őrült vagyok, mármint rházas sorozat őrült. :lol: :lol:

Nóri,

Nem lesz rá szükség, mert nemsokára neked is lesz kicsi babád. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: A pulzusom az EKG-n.

Nóri: Szupi nyaralás lesz és még szupibb a pasid. Az enyém pont tegnap rimánkodott, hogy ne 5-6éjszakára menjünk a Balcsira, csak 4-re. Mondtam neki, hogy én foglalok, nagyon nagyon csukott kapukat dönget. :lol: :lol:

jaimee

Jaimee:majd az okoz vakságot, ha bekötöm a szemedet, hogy ne nézzél tv-t a azülésig!!! :lol:
Vendég

Nóri!
El Arenal-ra gondolsz, mi is ott voltunk, jó választás! Tényleg szupi lesz! És lehet, nektek is ott jön össze a baby.. :)
Vendég

Olik mama: Részvétem, látom, kb. egy cipőben járunk, plusz neked ott van Zolcsi. Kitartást!!

Nóri: :D :D Oké...Azért megkérdezem majd a dokit is, vajh mi a különbség, ha én fogyózom, vagy ha nem tudok enni?

jaimee

Jaimee,

Az én pulzusom is mindig 90-100 körül mozog, de a vérnyomáyom nekem is mindig ok szokott lenni. 120/80 110/70.

A lényeg, hogy azon kívül egészséges vagy. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy:igen az...én jól átkereszteltem.A kedves tudja, mi kell nekem! :wink: Hát, legyen igazad, de tudod a műtét miatt én nem gondolkozok egyenlőre ilyesmiben.Most az a cél, hogy azon legyünk túl.
Vendég

Judy: Most az RR is 130/70 volt, azt mondta a doki, hogy bizonyára a stressztől, és igaza van, mert egyébként 110 folyamatosan. Azért mérnem kellene heti 2-3 x...

jaimee

Jaimee:a doki bácsi is be fogja köteni a szemedet és a füledet...(hogy ne halljál hülyeségeket)...te nem fogyózol, csak kijön a kajcsi.De attól eszel.És ez csak ideig óráig fog tartani, aztán majd behozod lemaradást. :lol:
Mondjuk a para jelenségről tudnék mesélni saját sztorikat... :wink:
Vendég

Jaimeee,
Megnyugtatlak hogy nem te vagy az első kismama aki hányással szenved és mégsem születik szerencsére minden baba vakon :wink: szerintem nem kellene ilyenekkel foglalkoznod inkább gondolkozzál a neveken meg a babaszobán :wink: Minden rendben van és így is marad nyugi!
Vendég

Nóri: Hát pont ez az, hogy nem eszem.
Tegnapi mérleg: fél liter kakaó, 1 falat kakaós csiga, 5 barack, 1/4-ed görög dinnye, 1 Danone joghurt. Hát ez nem sok....

MOst is, megittam a kis kakaóm, mert ezt kiköveteli a szervezetem, mint a kábszert a drogosé, erre most kívánom a barackot, mint állat. Kap is, ha megy tőle a hasam, hát majd meg tőle...

jaimee

Panda: jól van, elhallgattam.

jaimee

Jaimme babája!!!

Kép
Vendég

Nóri,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon édes.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ez meg az enyém lesz!!!

Kép
Vendég

Ez a jaimee babája! :lol:

(na jó befejeztem)

Kép
Vendég

Ani,

Akkor nem is laksz messze tőlünk. Mi meg a Tóvárosban.

Kicsi a világ?? Hol dolgozol??

Nóri,

Honnan szeded ezeket az édi képeket??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:annyi ilyenem van...amúgy a funpic oldalról, a babák-rovatból.Több ezer ilyen van...besz@rok nekik, olyan tündérek!
Remélem Jaimee-nek is tetszik és nem parázik, hanem nevetgél... :lol:
Vendég

Nóri: Nagy tusát vívók egy rókával, de azért nevetgélek, igen. :lol: :lol:

jaimee

Ani,

OK. :lol: :lol:

Nóri,

Azt hiszem meglátogatom azt az oldalt. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok,jó reggelt!

Kidobott a ágy!A hőm még mindig37,2,de mint tudjuk nem pihenek a megszokott módon,piri még sehol.
Most visszaolvsok!
vedresandi

Andi: görbuszt nem tennél fel? Hagy nézegessem...

jaimee

Szia Andi,

Gyanus vagy te nekem, nagyon. :wink: :wink:

Amugy jó reggelt, nem sokat pihizték.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Dzsémi:nagyon szívesen felteszem,de nem tudom mennyire lehet beszámtani az utolsó 2 napot.
Kép
vedresandi

Andi:bár nem pontos, de fent van és nem lent!!!Ez tök jó!!!Kussolok... :wink:
Vendég

Judy:nem tudtam tovább aludni.Ma is megyek,de ma levált a kolléganőm 11 körül.
Ja,és várjuk ki a végét,tudod,mert minden,amit ma érzek lehet piri is!
vedresandi

Andi,

OK, persze várjuk ki a végét, csak már nagyon izgulok érted. Tudod???? :lol: :lol:

Azt mondtad, hogy mensi előtt 2-3 nappal már lefele megy, hát ez nem igazán van lenn, (hála istennek) még akkor sem, ha azt nézem, hogy nem korán reggel mérted.
Ma vagy a 12. dpo-n, ha jól látom.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:igen,12 dpo feri szerint.Én magam sem tudom!
vedresandi

Andi: Ahogy Nóri is írta, oké, lehet, hogy nem pontos, mert nem 37,3, hanem 37,0m de egy biztos, hogy nem esett le...És ez a lényeg. :wink:

jaimee

Andi, akkor ha még hétfőn is fent lesz jók vagytok. :lol: :lol: Bár már ott tartanánk. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Esküszöm idegesebb vagyok, mint amikor én vártam, hogy ne essen le a hőm. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Tényleg izgi Andi görbéje. :lol: Nem tudom, valahogy nem tudom elképzelni, hogy leesen...Nézem, nézem és csak azt látom, hogy fenn van és marad is.... :lol: :lol:

jaimee

leesen=leessen

jaimee

Jaimee,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép