Sziasztok!
Vacakolt az Explorerem, olvasni tudtam minden nap (igaz, hogy közben 5x lefagyott), de küldeni nem engedett semmit
Most már remélem, mûködni fog, mert a guta kerülgetett, mikor elszálltak a szép hosszú hozzászólásaim
Ágci!
Nekem jöhetnek az anyagok, megköszönném! Tanulni tanulok ezerrel, már amikor van még idõm/energiám este
Kata!
Meg lehet próbálni akkor azt, hogy tényleg inkább sétáljon a babó az apukájával. 5 óra nem olyan döbbenetesen hosszú idõ egy ekkora gyerkõcnek, nem baj, ha azalatt nem kap semmit, ha inkább így kibírja sírás nélkül. Szopihoz meg próbáljatok valami semlegesebb környezetet keresni, bár ezt biztos kipróbáltátok már.
Biztos, hogy belejöttök majd, hogy hogyan is lenne a legjobb Nektek, ne aggódj. Az meg szerintem igazán klassz dolog, hogy a babád keres és ragaszkodik Hozzád!
Melinda!
Mint már írták is, teljesen normális, ha ritkán kakil, ha a babát nem zavarja. Ha zavarja is, akkor sem kell NEKI adni semmit, hanem TE egyél olyasmit, ami meghajt.
Az emésztõrendszerük egyre fejlettebb, egyre alaposabban dolgozza föl a tejcsit, ez az oka a ritkuló kakiknak.
Kriszi!
Ha nem tudsz rájönni a hisztik okára (fog, nátha, új illat anyán, új kaja, amit Te ettél, szájpenész, stb), akkor egy dolgot tehet az ember: megpróbálja kiböjtölni ezt az idõszakot. Lehet, hogy túl érdekes a külvilág, nincs kedve szopival tölteni az idõt, és egy idõ után berág, hogy kínálgatod. Ha nagyon kiabál, próbáld meg nem kínálni, hanem máshogy megnyugtatni, pl. ringatással. Aztán késõbb esetleg egy más pózban újra megkínálni.
Éva!
Igen, van ilyen, hogy valakinek nem termel tejet a melle. De ha Nálatok ez is a helyzet, azért a szopi bensõségességét pótolhatod. Amikor eteted a babád, öleld a pucér mellkasodhoz, hogy a bõrödhöz érjen. Így megkapja azokat az ingereket: mamaillat, szívdobogás, testkontaktus, amik szopi közben érnék õt.
A kórházban szopizott a babád? Kolosztrumod volt? Fejni próbáltál? Szoktad most még mellre rakni a babádat?
Anita!
Ez tök jó ötlet, az anyaszagú póló!!!
Pele