Jóóóó estét:)
Thomasanne!
Ez a strand közel van hozzánk, mennyi a beugró? mert ha nem vészes, lehet mi is kimennénk egyszer-kétszer:)
Édes Brigi és Tomi a medenében
Prüntyi!
Már 5 centi????
De jó, örülök, hogy minden oké!
Benianyu!
Igen, anya is mesélte, hogy összefutottatok. Noel állítólag kijelentette, hogy ott vannak a Daniék
. Ezen iszonyat meglepődtem, mert azért nagyon régen taliztunk, szóval jó memóriája van a gyereknek......
Mondta anya, hogy Leon pofátlanul lenyúlta a ropikészleteteket
Meg azt is, hogy nagyon kedves, aranyos vagy
Ezt én is megerősítette, hogy így van
Leon viszont simán elaludt a strandon, a takarón és szunyált 2 órát
Szombaton, ha jó az idő, tuti kimegyünk, Ti esetleg nem tervezitek?
Ayse!
Kazán
Én is gyűlölöm az extra, váratlan kiadásokat
Viszont a nyári szünet tök jó lehet.
Hú, nagyon bátor vagy, ha bevállalod a bkv-zást, mondanám, hogy szívesen elvinnélek Titeket, de már Mankának megígértem, hogy őket visszük.
Hajni!
Milyen fogyi ez, hogy így olvadnak le rólad a kilók??????
Tessék azonnal beavatni!!!
And!
Gabi kocsijában is múlt héten krepált be az aksi, szintén 3 éves
De olyan szinten, hogy már ki se lehetett nyitni a központi zárral, úgy le volt merülve, pedig előző nap semmi baja nem volt..........
Nekem volt olyan ÚJ autóm, amiben 3 év alatt 2 aksit cseréltünk, úgyhogy ennek a 3 évnek már örülök is......
Zsuzsa!
Hú, elhiszem, hogy nehéz a két lánnyal, emlékszem, nekem is az volt a nehéz időszak, amikor Leon nem tudott mászni, ő is bőgött 6 hónapos korától, amíg meg nem tanult járni...........persze csak ha nem látott, mert félt, hogy kimarad valamiből
Anikó!
Elhiszem, hogy örülsz anyudnak, biztos nagy segítség lesz
Én ma voltam Dunakeszin az Auhan-ban, a triumph outletben, vettem 6 bugyit, egy melltartót és egy bikinit, mindezért fizettem 10E forintot
A melltartó gyönyörű fekete csipkés, a bugyikból 4 tanga, a másik kettő is csipkés szépség.....had örüljön Apa
Azért is örülök, mert nagy méretben olyan ritkán kapok tangát, meg olcsón szép melltartót.