Új privát üzeneted érkezett!

megsúgom :D , Zórának is ma van a névnapja 8) 8) 8)

Isten éltesse!!!!!!!!!!! :wink:

Csilláéknál is szünet van a gyerekeknek, gondolom nincs egy szabad pillanata se :oops:

Anikó, ki a lelkiismeretes dokinénitek?
Én mostanában már nem nyüzsgök annyit ha Ágnes nem akar aludni, de tudom milyen pocsék ha sehogy sem megy a dolog... akkor vagyok sajnos türelmetlen és ingerült ha mindannyian felpörögnek és közben rettenetesen fáradtak. Így a pihentelenség nagy károkat tud okozni... :lol: :evil: :lol: :twisted:

Viol,
mi az erkélyen pancsoltunk. Kivittem lavórokat, kiskádat és játszottak ezerrel majd a végén a virágokat is megöntözhették a kiskannáikkal, nagyon élvezték :P
Szegény Ágnes is szeretett volna persze mindent csinálni, de róla egy pillanatra sem szabad levenni a szemem, mert magasan vagyunk, a korlát pedig nem zár annyira, hogy ott lehetne hagyni a nagyokkal.

Tegnap becsináltleves volt az oviban, Márton délután újságolta, hogy ebédre "beképzelt leves" volt :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden nap máds a kívánsága, hogy hova szeretne menni nyaralni (persze az oviból okosodik... :lol: )
Volt már Olaszország, Görögország, Horvátország, ha harkai lenne gondolom beugrana Tunézia is :D :wink: , de a tegnapi volt a csúcs, menjünk Hawai-ra!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép estét!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
Kép
Kép
amica

huhhh, Hawaii-ra két i-vel megyünk,
tartunk ott is egy tengerparti találkozót, csak fürdőruciról kell gondoskodni mindenkinek :shock:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Zóra, nagyon boldog névnapot kívánok!

Andi-akkor van ricsaj és jókedv az erkélyen! :lol: :lol: :lol: Valószínűleg újra beruházok én is Kincsőnek egy pici medencére, ami volt, azt iszonyúan elpakoltam a költözéskor :? :? :? . Kicsit kiszabadultunk autóval-apát leptük meg egy csöpp időre-na pont akkor elaludt a kocsiban, de mihelyt megállt az autó, kipattantak a szemei a kisasszonynak. A gyógytornász szerint, Kincső semmiről sem akar lemaradni, azért ilyen éber baba :? :? :? . Szegénykém, végigsírta a fürdés utáni ceremóniát, olyan fáradt volt, el is aludt egyből. Dr. Orbán Hajnalka a lelkiismeretes doktor nénink, szeretjük nagyon, Kincső is még teljes bizalommal és mosollyal fordul felé, de ez a vérvétel :? :? :? , a mai orvostudománnyal nem igaz, hogy a tűt nem lehet mással helyettesíteni :x . Állítólag Magyarországon kifejlesztették a tű nélküli injekciót, ami sűrített levegővel juttatja be a gyógyszert a szervezetbe (ha jól hallottam). Azt hittem, villámgyorsan terjed el a technika, erre semmi... :twisted: :twisted: :twisted: Biztos a tűgyártók lobbija az erősebb :evil: :evil: :evil: :evil:

Rik-milyen volt a játszóteres buli? :lol: :lol: :lol: Nem lettetek piciny rákocskák? :oops: :oops: :oops: (Csak az irigység beszél ám belőlem 8) ).

Anikó

Kép[/url]
quito

Akkor Hawaii-on találkozunk! 8) 8) 8) :wink:

Anikó

Kép[/url]
quito

Ok!!!!!!!!!!!! :lol:

Jó reggelt!

Kép
Kép
Kép
amica

Anikó
köszi,jól elvoltunk.Hamar elment az idő,a gyerekek jól érezték magukat.NAgyon meleg volt,mikor mentek el a Katusék akkor kezdett jobb idő lenni! 8)
De persze KAtust,És Hajnit kell kérdezni.Én itthon voltam,ők hogy érezték magukat. :D
Kincső jobban van???

Huh,lehet nem is olvasod mert a repcsin ülsz Hawaii felé?? :lol:
Vendég

anikó,
ááá, nem irigyellek.... nálunk azért ennyire durva nem volt sosem a helyzet... vagy csak nem emlékszem... :oops: ha már ennyi mindent kipróbáltál az elaltatásra, nem is tudok mit tanácsolni... talán: türelem!! :)

erika,
és akkor ez már így marad? 25-26 nap? baszki. nem mintha az a 3 nap olyan egetrengetően sok lenne, csak hát... és olyan hullámban jön, hogy ihajj. fáj a kispocim... :(
és végül akkor játszin voltatok? vagy nálatok?

andi,
ejj, nem semmi igényei vannak a nagylegénynek!! :) akkor a hegykői fürdőt már biztosan gagyinak mondaná! :wink: :D

nálunk csak akkor akart vérvételt javasolni a védőnő, amikor dorka súlya nagyon lassan ment előre. azt mondta, ha következő hónapban is csak annyi lesz, "elgondolkodhatunk egy vérvételen". de aztán hízott rendesen, így nem lett. nem is szerettem volna... :roll:

KépKép
viol81

Zórának boldog névnapot kívánok!! :P :P :P

KépKép
viol81

Gabóóó és még aki akar jönni!
Hova menjünk pizzázni vagy mást enni és hánykor és hol találkozzunk?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Épp a repcsiről írok, Mátéval leugrunk Hawaiira 8) 8) :lol:

Rik!

Köszönjük a vendéglátást, mi Mátéval nagyon jól éreztük magunkat szuper kis játszotok van. :)

Na megyek, mert már úton vagyunk a híd utcai hawaii :D játszótér felé :D

Sziasztok

katus78

Jó reggelt!

viol!Nekem mindegy hová megyünk majszolni!!! :D :D

Anikó!Nyuszinak jobbulást továbbra is!

Zórának boldog névnapot!

Köszönjük a köszöntést,de 28.-án tartjuk a névnapját!

Ági!Bár már nem látod kár,hogy nem tudsz jönni szombaton jó pihit nektek!

Mi is leugrunk a Balcsira pénteken egyet főni aztán szombat reggel irány haza! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Megszakítva hawaii-i repülőutunkat: 8) 8)

Viol-bocsi, nem válaszoltam a múltkor: a múzeumok éjszakáján este lehet menni múzeumokba, ingyenes és nagyon romantikus. Szabadabban mozoghatsz, humoros tárlatvezetés van, nem a hivatalos, hanem sztozizós és olyan helyeket is megnyitnak a nagyközönség előtt, amik zárva vannak egyébként. Tavaly a Tűztorony mögötti zárt sétányon is voltunk és fáklyák égtek, sok ember beszélgetett, zsíros kenyeret majszoltunk és fini soproni borokat iszogattunk Kincső babával a pocakban :lol: :lol: :lol: .

Különben Kincső nemalvásával úgy vagyok, hogy máskor bepótolja, ma már nyomott 1,5 órát délelőtt, azóta pörög, rágcsálja a bútorokat :shock: , rengeteget iszik, és állandóan cumizni kell :? :? :? , ja és éktelen sírás van egy-egy pillanatra, néha nem is látom az okát. Mikor kapom vissza a mosolygós Kincsőmet???

Kicsi húzós éjszakánk volt, de már kihevertük :? . Nyuszi nem volt még ma lázas, de ebédet nem kért, helyette szopizott :shock: , nem is tudom, mikor csinált ilyet utoljára... :lol: :lol: :lol:

Ti is olvadoztok??? Itt Hawaii felé elég tikkasztó a hőség :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Hawaii-n piszok meleg van :twisted: :twisted: :twisted:
Katusék jól bírják :D 8)

Sziasztok!

Anikó,
Kincső azért sír fel éktelenül pillanatokra, mert olyankor ráharap az éppn bújóban lévő fogacskáira :roll:
Egyre jobban "gyerek" lesz belőle, a babás kornak vége :P
Lesz számtalan új örömed benne és mosolyogni is fog, meg hisztizniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol:

Ágnes is huncutul nagyon naggggyyyyyyyyyyyyyyyon :lol:
Megpróbálom elkapom aludni, mert mindjárt ovi.
Nem volt hajlandó lefeküdni :evil:

Kép
Kép
Kép
amica

cajok, ha már mindenki hawaii-on van, nem is tudom mit keresek én még itthon?? :shock: :D :wink:

gabó,
hány km tőletek a balcsi?
és hol találkozzunk? kimenjek érted a jerevánra? valszeg kocsival megyek.

katus,
sok híd van hawaii-on? :lol: és mit ívelnek át? folyókat?? :lol:

anikó,
hűű, tényleg jól hangzik ez a múzeumos körút. bár mi nem vagyunk nagy múzeumbajárók... :roll: de menjetek csak kicsit megint romantikázni! :wink:
vissza fogod kapni mosolygós kincsőt, hidd el, előbb vagy utóbb... valószínű a fog is újdonság neki, meg itt ez a nagy meleg, a betegségéből sem lábalt még ki rendesen, szal összejött most nektek minden... :?
ma dorka sem akart ebédelni, igaz reggel 3/4 6-kor már fent volt, így hamar eljött a délelőtti alvás, amiből az lett, hogy hamarabb lett újra álmos, szal már most alszik. kíváncsi vok, mikor kel fel. azért olyan fél 3-ig jó lenne, ha húzná... :roll: akkor nyugodtan húzzuk ki estig...

voltunk védőben, mérni. most 8200 g, és 76 cm. pontosan 8 hete voltunk, ezalatt 42 dkg és 3 cm a plusz. ja, meg egy alsó fog. :D
nektek mennyi volt a csemete kb 14 hónaposan?

ja, és megbeszéltük a 15 hós oltás időpontját... :?
cajok, tudtok róla, hogy ennek az oltásnak van valami "kivezetője"?? :shock: lehet, hogy nem így hívják, nemtom. vmi olyasmi lehet, hogy ha ezt megkapja, kisebb a valószínűsége, hogy "megkavarja", nem? vagy? ti hallottatok már róla? talán MR-kivezető... :oops: :shock: :roll:

KépKép
viol81

[quote]E írta:gyre jobban "gyerek" lesz belőle, a babás kornak vége
Lesz számtalan új örömed benne és mosolyogni is fog, meg hisztizniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol:

mi most tartunk itt... :twisted:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Nyuszi talált valahol egy bulátát (most meg lehet az itthoni rendről a véleményetek :? ), most ül a kövön és elégedetten majszolja :lol: :lol: .Adtam neki a kis tányérjában, kiborította a bulátát és a tányért rágcsálja :shock: .

Andi-elkaptad Ágnest? :lol: :lol: :lol:

Viol-nekem Dorka mindig nagyobbnak tűnik, mint mikor leírod a súlyát és a magasságát. Olyan bájos kis formás!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok Cajok!!

Anikó
lehet szét kéne szórnod azokat a bulátákat a lakásba itt-ott!! :wink: :lol:
Örülök,hogy nem lázas ma,csak igy tovább!!!
Mikor kezdődik ez a titokzatos éjszaka???Nem jön el velem valaki csajok buli előtt??Vagy akkor még nincs?? :roll:
Hol lesz a buli????

Hajni,KAtus
örülök ha tényleg jól éreztétek magatokat!Csak hamar vége lett!! :(

Nem is tudom melyitek kérdezte,hogy hol voltunk,udin vagy lakáson.Játsziztunk,krétáztunk,motoroztunk,és még szánkóztunk is!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Viol
én csak azt tudom hogy a Petra 12 hosan 11000gr volt,és 81cm.
Réka ettől elmaradt,kisebb sulyu volt.Kismadárka :P

Ma jól befütöttek odafent,ugye???? :|
Mindenki hűsöl a lakásba??
Mi anyunál voltunk ebédelni ma(,kisasszony voltam :D )basszus a kocsiban 50 fok tombolt :shock:
Vendég

anikó,
elkaptam :lol: :lol: :lol: :lol:
aludt is kicsit.
Ma Janka az ügyeletes hisztis, tregnap Márton volt. Olyan nincs ám, hogy egyszerre mindenki normális :twisted:
Beraktam őket a kádba, most sütnek főznek habbal a homokozóformákkal. Ez egy hawaii élményfürdő!!!!!!!!!!!!
nekem meg élmény utánuk összetakarítani :x
Az erkély tele ruhákkal oda nem fértek ki :lol:

Viol, nincs időm utánakeresni, de az enyémek is kicsit nagyobbak voltak. Ágnest a jövőhéten mérik majd, ő Dorkával van egy súlycsoportban :wink:
Az új oltásrend nekem is új, nem tudom a választ a kérdésedre.
Annyira viszont emlékszem, hogy a régi rendszerben a 15hós megviselte a gyerekeket és talán kettő is volt egyszerre. A 4,5 hóst is két szuriban kapták...

Rik,
Janka ma reggel az oviba alvókának egy hóembert vitt :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Haza is hoztuk a hóembert, mert leolvadt a hasáról a gomb...
már felvarrtam és bekéreszkedett a fagyasztóba :P

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok csajok!

nem tudtok véletlenül elado bébifont-bébiört-occson????

KépKép
KépKép
beus22

Anikó
én igazábol nem is értem a kérdésed!Azért nem irtam rá semmi okosat
Hogy beteg lesz-e tőle vagy hogy mire kapja a szurit???
Nem volt semmi baja Petrának tőle, a 18 hóstol viszont aznap nem állt rá a lábára
:(
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a biliárdklubból, lefoglaltam a sarokasztalt szombatra a Steven'sben. 600 Ft/óra, nincs vége, addig maradunk, amíg gondoljuk. Jó hely, naggyoonn tetszett!!! Remélem jó lesz, én majd a romantikázás :lol: után csatlakozom, Rik nevére foglaltam, ha nem baj 8) .

Rik, ti mikor költöztök? Ha kellenek dobozok a költözéshez, tele van velük pince, vihetsz, amennyit szeretnél!

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik, oltás????? Nem Violnak szántad?

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik, a sopron.hu oldalon fent van a múzeumok éjszakája és a borünnep programja! 13 órától csoki-bor-sajtkóstoló lesz, a múzeumlátogatás 18.00kor indul ! Mi kint leszünk délután, a csokikóstolást ki nem hagynám :lol: :lol: :lol: , de este Nyuszi altatása után felkerekedünk a Fabricius házba és a kőtárba. Éjfélkor tűzugrás is lesz, na, az a jövő évre hagyjuk, Kincső is lásson jövőre valamit!

Anikó

Kép[/url]
quito

Még mindig én: Kincső ma fogat mosott a kis fogkeféjével! Nagyon édes és lelkes volt :lol: :lol: :lol: !

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Ó,de tök jóóóóóóóóóó!!Nekem is tetszik az a hely 1* rég voltam ott már itt laktam csak haza szólított a meló még a Billába és akkor mentünk el oda mulatni!Szuper!!!!Mikor értek oda?
Én egy kezemen megtudnám számolni hány múzeumba voltam.Nem igazán szeretem,de ti érezzétek jól egymást!! :lol: :lol:

Viol!Fenyvesre szoktunk menni az 50km-er!
Nekem az is jó ha kijössz ha nem okoz gondot és követlek bárhová mész!Szeretném ha te Dubaiba mennél! :D :D :D :P :P :P
Nekem itt 8.hó 22.-e van ekkor volt Levi 16-hós 12.3kg és 81cm.
A 81cm egy évesen mérték neki.De Dorka olyan igazi pici-törékeny drága csinibaba!!! :) :) :)

amica!Hűha micsodi jó dolguk volt a kádba!!!Neked is utánna? :) :)
Vendég

Anikó!Nagyon ügyi Nyuszi meg dörzsöli is a kis ínyét! :) :)
Vendég

Basszus még mindíg dög meleg van itt bent pedig megy a ventillátor és holnapra mondja a csúcsot én meg 3-ra megyek vezetni!Kész élvezet lesz még jó,hogy kondis az autó!
Vendég

anikó,
hajjaj, ha tudnád, hogy dorka itt nálunk mi mindent találhat és néha talál is... :D :oops:
pedig élőben tényleg látni, hogy nem egy nagydarab nő. :) olyan kis apró, törékeny, de végülis tényleg formás. :) pici kaja után nagy pocakkal! :D
kincső ínyének/fogának jó volt a hideg tányér!!

erika,
mi gabóval pizzát terveztünk előtte. igaz nem olyan kultúrális, inkább kulináris élvezet! :D ide is velünk tarthatsz, ha gondolod. meg bárki! :)
hűű, egy kg felett volt petrád? akkor dorka is kismadárka... :)
ja, én kérdeztem az oltást. azt sem tudom, hogy mire kapja, mert ezek koktélok már, de nem is igazán ez az érdekes. csak azt hallottam vhol, hogy van egy ún "kivezetője" - gyógyszertárban lehet kapni állítólag - amit ha megkap, elvileg nem lesz tőle "baja".
csak nem tudom mi ez, hülyeséget meg nem akarok sehol kérdezni. :roll: :P

andi,
szegény janka, gondolta akis hóember ad majd egy kis hideget...
igen, ágnes vadul dorka nyomában van súlyilag, de sztem már el is hagyta... :roll: de korban itt az előny! :D :wink:

beus,
én nemtok, nekünk kölcsöngép van. és még néha használjuk is, ha én lent, dodóka meg fent van.

gabó,
akkor kövess!! :D legyek én a példaképed!! :D de miért pont dubaiba menjek? :) :shock: :D ja, értem, most olvastam el mégegyszer, lassabban... :)
na de akkor majd addig még írd meg priviben vagy mailben, juharfa hányba menjek.
odasül holnap a segged a kocsiba...
elképzeltem, ahogy andi hűsöl a kádban, a három csibész gyerkőc meg ott áll libasorban és nézi. :) sztem szegénynek nem sokszor van ilyen... :roll: :P

KépKép
viol81

Viol
bocsi,tényleg neked szántam :D Szal most már értem mit akarsz,de nem tok róla.Szerintem kérdezd meg nyugodtana dokit előtte!! :wink:
Én pizzázni nem megyek ha nem baj,UTÁLOM!!! :x Akkor én hol talizok valakivel?????HA már az én nevemen van?? :wink: :lol:
KIs Petrám igen túl volt az egy kilón egyévesen :D de még egy kicsit többön is :D

Anikó
tudtad a teljes nevemet??? :shock: Megdöbbentem!!!
8-ra kérted??Hol van ez a billiárd szalon??Aréna alatt???

Az előbb Réka megint előhozta a témát :roll:
Barinőjénél találtak a kiscsajnál gumit.Anyukája bent masszirozott a szobába(mert ugyebár masszőr).Ők meg előszedték,és kinyitották,megmnézegették.Arra jutottak,hogy a kislány anyukája masszirozás közbe felhuzza a bácsira :shock:
NA helyre tettük megint a dolgokat,mert ebből kombinálás lett volna csak a kis agyában. :D
Erre a válasza:Olyan bonyolult az élet!!! :idea: :roll:
Vendég

Gabó
mikor lesz a jogsi szerzés napja??? :shock:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Csak egy kerdesem lenne ill. kettö! :)

Mit tudtok nekem ajanlani, Lara nem hajlando a gyümölcsökbe beleharapni, de ha teljesen pepesitem akkor persze mindent megeszik. Tudom az a baj, hogy sokaig pepesitve kapta es igy nem ismeri. De szerintetek, hogy vegyem ra, hogy mondjuk beleharapjon egy bananba?

A masodik kerdesem, hogy volt valaki közületek mar Parizsban? Ha igen tudnatok nekem jo szallast ajanlani.
Vasarnap fogaltunk le jegyet ezekre az uj TSV vonatokra, 100 euro harmunknak oda-vissza Strassburg - Parizs. Es idöben is tök jo 2 ora 19 perc. Ha valaki tud segitsen!
Köszi
Itt is k.... melegek vannak, tegnap meg ma is dolgoztam es nincs a boltba klima es egesz du. a mühelybe besütött a nap, csak kis sz@r reluxa van az ablakon, de az semmit sem er!
Most dörög meg villamlik, remelem egy kicsit majd lehül!
Mindenkinek szep estet!
RENI

Kép
Kép
reni76

Rik-hosszú, bonyolult neved van? Akkor én vmi mást adtam meg...majd priviben megírom, nehogy itt valaki elcsaklizza a jó kis asztalunkat :lol: . Szegény Réka! Most kezdődik bonyolódni az élet! :shock: Beiratkozás megvolt?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
irtam a freemail-en! :wink:
Még nem mentünk el beiratkozni.Itthon hűsölünk a 32 fokos lakásban :? 8)
Kincső hogy van???
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk az orvostól, Kincső egészséges!!!! :lol: :lol: :lol: A gyógyszert még szedni kell szombatig, de már nem fertőz az én kincsem :P !
Persze, megint voltak betolakodók :evil: :evil: :evil: . Helyettesítés volt, és a szokásos szöveg: én csak gyógyszer, én csak eredmény... :x :x :x , és ugyanannyit bent voltak, mint én Kincsővel... Áhhh, mindig felhúzom magam. Ráadásul ott volt egy nagymama (ők a legveszélyesebbek, én meg gonosz vagyok :oops: ), aki kiabált az orvossal, hogy miért kell az egészséges gyereknek fizetnie 3000 Ft-ot azért, mert igazolást kér táborozáshoz... Pedig ez nem új rendelet, én már októbertől kint láttam az ajtón kifüggesztve. De a szegény orvos mit tehet erről? Dühöngjön a miniszterasszonynál a nagymama, ahogy én, ne az orvosnál!!!! Különben is, ha iskolaorvostól kérte volna az igazolást, ott nem kellett volna fizetni... Kérem, elolvasni a kifüggesztett papírokat :evil: :evil: :evil: .

Húúú, ez a meleg! Nyuszi iszonyú sokat alszik ma :lol: :lol: :lol: . Én pedig tegnap főzőtt jéghideg meggylevest ebédeltem, Kincső is vmi finom gyümölcsös husit kap ebédre!

Rik, írtam vissza!

Anikó

Kép[/url]
quito

Reni, én Kincsőnek a tálcájára és a tányérjába különböző kis falatokat szoktam tenni: banán, főtt répa, alma, buláta...azok között szemezget és majszolgat, ja, és keni a ruhájába, etetőszékbe, anya hajába :? :? :wink: :wink: Ilyenkor a kőre van gurítva a kisasszony, ott könnyebb utána takarítani! :lol: :lol: :lol:

Nálatok is ilyen qurva meleg van?????

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
irtam vissza :wink:
Örülök a hogy Kincső meggyogyult!Akkor nyugodt szivvel jöhetsz szombaton!!!
Ezek a nagyik tényleg veszélyesek.Én meg azt utálom,hogy nálunk a dokinál kintről be lehet kopogni az üvegen.Hát páran meg is teszik,mert ők nem betegek!!Könyörgöm mi se mindig betegen megyünk oda,akkor kint megvárjuka sorunkat,aztán ha mi jövünk bemegyünk.EZ igy működik az én felfogásom szerint :shock:

Reni
ezt a szitut ismerem.Petra nehezen fogadta el igy a gyümit a sok pépesités után.Én banánnal kedtem,ahogy fogod a kezedben meghámozva,ugy ellehet harmadolni a szeleteket ugy lecsipni.Azt dugdostam a szájába.Aztán mikor erre igy rákapott jött a szeletelés tálba.Most meg dedós lett,mert ugy kéri ismét szeletelve.

Én azt kérdezném tőletek,hogy hogyan lehet rákapatni a gyümire,mivel almán banánon ribizlin kivül mindentől "fuj,ez nem jó"----zik.VAn tippetek??
Az igaz hogy mi se vagyunk egy gyümölcsfalok,sőt én kifejezetten nem.Lehet örökli???
Vendég

Anikó
mi is nagyokat alszunk a melegbe.reggel 9-ig :oops:
Petra meg tegnap d.u. 3 és fél orás rekordot döntött :lol:
De azért ez a szél jó ma!!!! :roll:
Vendég

Rik, most lehet, hog okoskodni fogok, bocsi :oops: .
Én azt tanultam, hogy a gyerekek többnyire azt csinálják, amit a szüleik. Lehet, hogy előtte kellene mindenféle gyümit eszegetni és ha kíváncsiságból kér, akkor megkóstoltatni vele. Én tegnap a fogmosással voltam így. Nyuszi összeszorította a száját, mikor közelítettem a fogkefével hozzá. Erre odaadtam neki, mire kavarni kezdte vele a fürdővizet. Elővettem az én fogkefémet, sikálni kezdtem a fogaimat látványosan és a kisasszony nevetve utánozott :lol: . Reggel már együtt mostunk fogat. (Aztán lehet, hogy este újra dugába dől a dolog! A brokkolit ehetem bármilyen látványosan előtte, mikor őt kínálom, utálkozva ellőki a kezem! :? )
Mikor azon panaszkodtak szülők nekem, hogy az ált.iskolás gyerekeik nem olvasnak, akkor azt javasoltam, hogy olvassanak ők úgy, hogy a gyerek lássa, hátha így rákap, többször bejött. Nem mindig ám! Apum nagy könyvmoly volt: én is sokat olvasok, az öcsém utált mindig olvasni, ő felnőtt korában kapott rá.

Kicsit hosszú voltam :oops: :oops: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
Nem okoskodás!Köszi!!
Engem nem igen lát gyümizni,de a nővérét,meg GYulám igen.Pl. most is dinnyét evett.Petra azt modta:ezt nem szeretem,és felhuzta az orrát!Na ezek után...Nem tom mi legyen.
Az olvasás meg :? Hányszor,de hányszor mondom Rékának,ott a sok szép megrendelt könyve,olvasson,ne unatkozzon.Szép lovas mind,amit szeret elvileg :S Én pedig nagy könyvmoly vagyok,tőlem látja az olvasás szeretetét.Könyvtárba is jár velem,na nem olvasni......
Irodalombol pedig azt mondták szépen olvas,hangsulyosan.Mi lehet a baj??Játszani,játszani,játszani.CSak ez érdekli.... :x :cry: :cry: :cry:
Vendég

Rik-passz :? :? :? Nekem ennyi a tudományom :oops: Végülis Réka még csak 10 éves és játszani olyan jó! Én 12 évesen lettem nagy könyvolvasó, imádtam az indiánregényeket! Old Shatterhand volt az ideálom (titokban még most is 8) )

Mi most jöttünk meg az autósülés kipróbálásból. Kincső nagyokat kurjongatott benne az úton és lesegetett. Űlve más a világ, mint félig fekve :twisted: . Remélem jól tettem be, mert kölcsön kaptuk és nincs hozzá útmutató, majd egyszer megmutatom egy szakértőnek!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok.

Erika,Bence sem akar semmilyen új gyümit megkóstolni sem,pedig mi viszont nagyon szeretünk bármilyet.De ő csak összeszorítja a száját.
olvasás:Istiéknél az osztályban nagyon menő az olvasás.Főleg a fantasy.Legutóbb a tescoban is könyvet vetetett velem...

Jön a vihar!!!(Vagy nem....)

Kép

Kép
hajnus

rik!Még van vissza 9-órám azt majd valamikor meglesz!
Ma benne a melegben előztem a záróvonalon nem álltam meg a Stop felfestett vonal előtt meg még sorolhatnám!!
Te! Ezek a gyerekek nagyon kíváncsiak!!Még csak várjanak jó pár évet! :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök,hogy fiam van nem lehet felcsinálni!Bár ő meg azt csinál fel akit akar!!Bocsi a kifejezésért!De apa azt mondta lehet már írtam,hogy időben(13-év körül)vesz neki egy rahedli kotont,mert nagy kujon lesz belőle! :D :D
Én anno nem lettem felvilágosítva legalább is nem emlékszem rá!Arra emlékszem,hogy a suliba jött egy nő az mutogatott pár dolgot azt ennyi! :) :)
És ha te nem pizzázol csak iszol?NEm kötelező enni attól még eljöhetsz egyet hülyülni! :lol: :lol: :lol:
Nekem Levi csak a banánt eszi meg meg néha az almát.Mikor bejött a cseri szt etett(nem sokáig)a málnát(nem sokáig)és ennyi!

Viol!Oké megírom hány elé gyere azt mehetünk az iccakába!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok, bocsi ha szűkszavú leszek, gyorsan olvastam...

utálom a meleget, utálom...

reni,
szállást nem tudok párizsban. kiruccantok? meddig maradtok? mit néztek meg?
gyümiügyben nemtok segíteni. mi nagyon hamar, szinte az első fogak kibújásával egyidejűleg próbálgattuk haraptatni dorkával a gyümiket (is) és tetszett neki. talán próbálkozzatok ti is falatkákkal, mint anikóék.

erika,
végülis kié volt az a gumi?? :shock: anyukáé? ejyne ezek a masszőrök! :D mondjuk durva, hogy már a gumi nézegetésénél tartanak... :oops: :roll: :D és tudják hova kell tenni... :shock: :roll: :D

anikó,
szupi, hogy kincső jól van!! :) gondolom teljesen más hangulatban fog így telni a hétvégéd, jobban el tudod magad engedni... :)
én is utálom, ha valaki tolakodik!! :x :evil:

ezt most elküldöm, mert ma már volt áramkimaradás...

KépKép
viol81

ja, szerintem is olyan a gyerek, hogy amit a felnőttől/szülőtől lát, azt csinálja. legalábbis nálunk nagyon így van. dorka nagyon sok mindent azért csinál, mert tőlünk látja, mi mutatjuk neki.

cajok,
akkor végül is hányan leszünk szombaton?? kik jönnek?
úgy emlékszem olyan sokan mondták, hogy tök jó ötlet, mennék én is meg én is...

erika (nercsi) te is tudsz jönni?

KépKép
viol81

gabó,
akkor délután indul már az íccaka??
:)

ja, és ki meddig marad és megyünk még utána valahova "mulatni", táncizni? vagy? én kocsival vagyok, gábor legénybúcsún, időm, mint a tenger, csak nem ihatok... vagy csak nagyon az elején... :oops: :roll: :wink:

KépKép
viol81

Anikó!Na hál isten kilábaltatok a betegsédből! :) :)
És tetszik mondani miért nem szól be maga kérem ezeknek a tolakodóknak?Én leugatnám őket mint a rossebb!Vagy volt már olyan,hogy mondta csak gyógyszert(ez nálam dokinál volt)Aztán bementem vele nehogy már! :? :? :? :?
Ebben a világban harciasnak kell lenni!! :D :D :lol: :lol:

A kocsiba besűlt a seggem!Mikor kiszáltam csurom víz volt seggem meg a hátam élvezet volt végig flangáléni a városon!
Itt még nincs nyoma viharnak majd éjjel ér ide(szerintem) a tv-ben már láttam Sopit!
Vendég

na, most megyek, gábornak adom a gépet.

holnap megyünk sárvárra, remélem még tart ez a gatyarohasztó meleg... egy kicsit... bár már enyhül...

KépKép
viol81

Reni!De jó és mikor mentek?Mennyi időre?

Viol!Még jó idő lesz,de oda be is tudtok menni az a jó benne!Jó pancsizást!

Mi nem megyünk Balcsira :evil: :evil: :evil: :evil: fél órát higgadtam,mert a Balázsnak menni kell pakolni!De a pozitív dolog mindebben,hogy ahol melózik(Biztosító)Elhozhatja az összes szekrényt (vörös fenyő)!!! :lol: :lol: Egy csomó szekrény!!! :lol: :lol:
Na én is lépek majd holnap jövök!!!

Szép estét!!!
Vendég

Sziasztok!

Gabó, lesz hova pakolni :lol: :wink:

Rohanok, vár a sok házimunka.

Nálunk is gyümölccsel hasonló a helyzet. Janka mindent mindennel mint én, Márton semmit semmivel mint az apukája...

Rik, a csajok aztán belecsaptak rögtön a lecsóba :lol: :lol: :lol:
Nem semmi, tényleg bonyolult az élet :lol: :wink: :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?