Tündi23
Küldj egy picit!!!!!!!!!! Egészségetekre!!! Meg is érdemeleted a finom tökfőzeléket, annyira ügyes voltál ma!! Én most ébredtem 2 óra szunya után, délelőtt reptéren voltam (transzfer), s annyira befáradtam....még lenne egy csomó dolgom, de egyszerűen nincs erőm...pedig az álomkóros szakasznak elvileg vége, mostanában már nem is volt ilyen
Susy
két hétre, ha minden igaz, még nincs vissza jegyem....aztán még szeptember végén +1x hazamegyünk, akkor már a párommal, mert otthon szeretnék pár dolgot megvenni...
Nagyon drukkolok Nektek, hogy mielőbb sikerüljön újra a baba, s most már biztos, hogy minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!
Rejtjel
Azt hiszem nálatok láttam az egyik képen, mintás textil pelust....emlékszel rá, hogy hol vettétek?? Köszi!! Emese még mindig olyan jó kislány??
GTünde
Apa gondolom olvadozott, amikor csepp lánya így kimutatta, hogy mennyire odavan érte!!
Ilyenkor érzi úgy az ember - még évekkel később is!!! - hogy megéri minden átvírasztott perc
egy-egy ilyen ölelés felér minden szóval!!!
Mofly
Nem fényképezted le a kis Boldit??? Jó neked!! Veletek minden ok?
Szilva
Gondolok rátok sokat, biztos, hogy nagyon ügyik vagytok, s minden a legnagyobb rendben!!!
Tiza
Túl az első otthoni éjszakán!!!! Milyen volt, hogy érzitek magatokat? Gyere, ha tudsz egy picurit!!
Mona
Ti nagyon kicentizitek a költözést!!! Ne erőltesd meg magad, nehogy baj legyen!! Mindent bízz a fiúkra, Te csak irányíts, s a könnyű dolgokat rendezgesd!! Mikor költöztök?
Drumka
Nagyon jó képek! Gratula! Holnap én is megyek, már nagyon várom!!!
Manda
Reméljük, hogy Te jössz a következő pozítiv teszttel!! Mennek a drukkok!!
Barbi
Én is arra gondoltam, amikor olvastalak, mint Emma, hogy biztos, hogy nagyon nyugodt lehet Balázska körül minden(ki), s attól ilyen kiegyensúlyozott...a nyaralás is biztos, hogy szupi lesz!! Első nyaralás HÁRMASBAN!!! Ez tök jó! Én anno a fiammal úgy mentem anyósékhoz 80km-re, hogy vittem a kiskádját, de még azt a lábast is, amiben a cumijait főztem ki
..... most majd megpróbálom több "aggyal" előadni...bár nálam nem lehet tudni