sziasztok!
itt remélhetőleg elment már a vihar. úgy be voltam tojva, mert ember elment valahova budára, amikor kezdődött, miatta is izgultam, én meg mi9nden redőnyt lehúztam, stb, hogy ne is halljam, de szerencsére nem volt annyira vészes, mint a múltkori. akkor kicsit átrendeződött a teraszunk, mire vége lett
Eszti tök rendes volt, mert hétfőn, amikor szintén nem volt itthon az apja, és én fektettem, nem akart, csak kézben elaludni, most kicsit később fektettem, és mondtam, hogy mi az ábra, és egy hang nélkül dudorászva ment az ágyába
imádom. és olyan nagyokat kacagtunk, igazi csajbuli volt pancsi előtt
Ayse, kazán
embernek eg az aksija merült le olyan durván, hogy újat kellett venni, pedig az is csak most lett volna 3 éves. én már kezdem azt gondolni, hogy gyárilag rövidebb élettartamúra tervezik a cuccokat
Hajni, milyen jó fej a Csaba! te pedig ügyes vagy!
mi szombaton megyünk a balatonhoz vendégségbe, és én már azon parázom, hogy ne kelljen fürdőruházni... így is mindenki minimum egy hónappal többet mond, bár ez az Esztinél is így volt.
tegnap voltunk egy álomvillában vacsorázni, meghívtak minket. hát ezt nem lehet elmondani. a 3. fogás után bátortalanul megkérdeztem, hogy mennyit kell még enni, jót röhögtek, hogy pont a terhes kérdezi
viszont fini volt. a lakás meg pazar. olyan igényesen ízléses, látszott, hogy nem kellett spórolni, de mégis olyan meleg, otthonos volt.
asszem tegnap híztam 1-2 kilót, úgyhogy tényleg kezdetét vette a második trimeszter...
Prüntyi, már 5 centi
! és ficánkolt?
olyan jó, hogy ilyen sokan vagyunk megint terhesek
jaa, hétfőn lesz a parti!