Sziasztok!!
Tegnap megvettük a bringákat! Irtó édesek, de az a tortúra amivel járt...
Olvastam a cora újságban, hogy náluk csak összeszeret biciklit lehet kapni. Ezen csodálkoztam is mert el sem tudtam képzelni egy dobozban vett bringát. Szerencsénkre éppen volt kint 2db normális színû, de sajna ugyanolyan bringa és még a szerelõt is ott találtam. Mert ugye tök laposak voltak a kerekei és ez-az nem stimmelt vele. Elvitte, hogy mecsinálja. 15 percenként visszahozott egyet és csak a kerekét fújta fel, majd közölte, hogy a többi beállítás kérdése és ha mégsem jó van rá gari. Hát köszi! Az egyiknek nem mûködött a féke a másikon meg nem is volt meg a fékbetét, de ezt csak otthon vettem észre. Ma jön a beállítás része, de szét kell szedni a bringákat, mert teljesen össze van hányva és minden beleér mindenbe ezért alíg forognak a kerekek.
A szerelõ srác amúgy mondta, hogy õ van ott egyedül és azért nem tud ilyenekkel foglalkozni. Marha jó, hogy az akció kezdetén 1 szerelõ van és 2-3 oldalnyi bringa van most akcióban a corában.
Na ennyi, ma még lehet, hogy visszamegyünk pár dologér ami kiderül, hogy hiányzik.
Vettem egy görit is 1990ft-t magamnak, gogy tudjam õket követni.
A végénmajd megevett a fene mert 19.600ft-t fizettem ami után most 1000ft utalvány járt. 20.000 felett meg 3000 járt volna.
Bodorka!
Szerencsére nekem anyukám fõz mindíg és inkább csak a hideg kajánban érintenek az e-k. Mert hát ajándék kajában ne nézdd az e-t.
Levesporokat meg csak nyaraláskor eszünk, akkor is módjával.
Bár csak ott tartanánk már.
Tényleg beszéljünk inkább a nyárról, sokkal jobb téma mint a háború... pfuj!
Fini!
Jó, hogy a szüleidnak vannak malacságai! Nincs is annál jobb a fincsi disztótorosoknál, kolbinál, sonkánál... hmmm.
Bár ezekben elvileg nincs annyi (???) E , de az orvosok szerint legalább annyira káros. Hát nem rákban halok meg hanem infarkrtusban vagy ilyesmiben.
A végeredmény ugyanaz csask a rák hosszabb kimenetelû.
Vikics