Új privát üzeneted érkezett!

[quote="pandácska*"]R írta:pandácska*aniko,
hanyadik napon volt az inszem? vagy nem inszem volt?

Nem volt inszem!
10 napon repesztő szuri aztán természetes belehúzás.
Most vagyok a 28 napon.

Kép

Kép
raniko

Raniko,
Akkor szerintem nem volt korai a teszt mert 16.dpo-n vagy. 35 naposak a ciklusaid amúgy?
Vendég

Akkor szerintem nem volt korai a teszt mert 16.dpo-n vagy. 35 naposak a ciklusaid amúgy?

Igen kb úgy van ahogy írod!
Énmondtam hogy nem vagyok babás!
Nincs semmi tünetem csak ez a kis barnázás de nem fáj a cicimmeg semmi.
Barnázni meg sok mindentől lehet!!
Csak jönne már meg rendessen. :roll:

Kép

Kép
raniko

Raniko,
Mondjuk a terhesség nem mindig jár tünetekkel sőt azt veszem észre egyre több az olyan hogy semmi tünet és van baba. Nekem se volt még tünetem az elején.
Vendég

Mondjuk a terhesség nem mindig jár tünetekkel sőt azt veszem észre egyre több az olyan hogy semmi tünet és van baba. Nekem se volt még tünetem az elején.

Elöbb utóbb úgy is kiderül mi van de én nem bízom benne!

Kép

Kép
raniko

Raniko! Pedig én is azt mondom, hogy amíg vér nem folyik..addig a remény nem hal meg!!!!++++++++++++++++++

Galéria! Köszönöm, jól. Már dolgozok.

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok, egyre jobban fáj a pocakom, szerintem ez nem jelent jót. Még nem barnázom.
Csináltam egy tesztet az előbb, hülyeség volt, mert ET utáni 10.napon vagyok, negatív lett. Így persze nehéz reménykedni, tiszta hülye vagyok. :(
plutyk

Plutyk,
Ez utáni 10.napon nem csinálunk tesztet ejnye bejnye :wink: nem feladni mert attól még pár nap múlva simán lehet pozitív teszted!! Az hogy fáj a pocid egyáltalán nem jelent rosszat sokszor fáj a babásoknak is :wink:
Vendég

Sziasztok!

Plutyk, Aniko
Ne adjátok fel, igaza van Pandának! Különben is a remény hal meg utoljára!

Én eléggé magam alatt vagyok. Nem tudom talán attól félek, hogy mi vár ránk, és hogy lesz-e hozzá elég erőm, elég erőnk?
Vendég

Bella! Naná, hogy lesz! Az ember néha nagyon elkeseredik (tudnék mesélni), de SOHA NEM ADJUK FEL!!Igazam van?!!Mindenki egyetért?!

babaimádó
Kép
babaimado

Én ma pont kitaláltam magamra egy önirónikus jelzőt:
-van, aki sajnos halmozottan fogyatékos :(
-én pedig halmozottan szerencsétlen vagyok
DE AKKOR SEM ADOM FEL, MER HISZEM? HOGY HA NEHÉZ ÉS HOSZÚ IS AZ ÚT? DE AKI IGAZÁN AKARJA? AZT AZ ÚT VÉGÉN OTT VÁRJA A KISBABÁJA!!!!
Ezt soha senki ne felejtse el!

babaimádó
Kép
babaimado

MER=MERT

babaimádó
Kép
babaimado

Jajj, tele van elütésekkel, pedig én jó helyesíró voltam mindig is...szóval:

Én ma pont kitaláltam magamra egy önirónikus jelzőt:
-van, aki sajnos halmozottan fogyatékos
-én pedig halmozottan szerencsétlen vagyok
DE AKKOR SEM ADOM FEL, MERt HISZEM, HOGY HA NEHÉZ ÉS HOSSZÚ IS AZ ÚT, DE AKI IGAZÁN AKARJA, AZT AZ ÚT VÉGÉN OTT VÁRJA A KISBABÁJA!!!!
Ezt soha senki ne felejtse el!
--------------------------------------------------------------------------------

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
egyetértek!!! :D
Csak néha nagyon, tényleg nagyon nehéz, dehát ezt mindannyian tudjuk és próbáljuk minél kevesebb sérüléssel túlélni.
És persze elfogadni, hogy vmiért a sors ránk ezt osztotta...
Na jó, nem folytatom, úgysem fejtjük meg :roll: :D

Plutyk,
várj még 2 napot a köv. teszttel, amíg meg nem jön nincs gáz... :)
vérvételre nem mész??

Bella,
hajrá, hajrá!!!! :D :D
_ismeretlen_

Fendike! Kell, hogy az ember a r osszban is megkeresse a jót..én is volt, hogy élni sem akartam, de nem lehet ilyet tenni! Tovább kell menni! MINDIG VAN VALAHOGY, OLYAN NINCS, HOGY NINCS SEHOGY! AZ ÉLET NEM ÁLL MEG!
Mindenkinek ki kell tartania és egyre csak előre, előre, előre!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Pénteken megyek vérvételre. A beágyazódást mindig jelzi barnázás és cicifeszülés? Nekem egyik sincs.
plutyk

Úgy tudom, hogy nem.

babaimádó
Kép
babaimado

Plutyk :!:
Nem.

Papafaan :P
Köszönöm. Írtam privit!

Fanni
fanni73

Plutyk,
Nekem se barnázás se cicifeszülés nem volt.
Vendég

Ez biztató, akkor talán minden rendben van.
plutyk

Sziasztok Lányok!

Ranikó: Nagyon sajnálom hogy így alakult . Én még drukkolok neked. 2 nap mulva csinálj még egy tesztet ha addig nem jön meg.

Galéria: Köszi a ragacsokat. Én is szurkolok neked az UH-hoz

Plutyk: Kitartás és nem feladni. Még bármi lehet. Én is alig várom hogy teljenek a napok.

Bella:
Mikor fogtok bele? Babának igaza van soha nem adjuk fel. Ha elkezditek mindig csak a következő lépésre kell gondolni. Hihetettlen energia van egy nőben.

Baba: Hajrá!!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Pandácska: Jól vagy?

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Köszi a biztatást.

Nyuszipuncs,
Most 26-án megyünk az első konzultációra Krizsa doktorhoz. Nálunk a férjemmel van probléma, de a lehető legrosszabb. Úgyhogy nagyon reménykedünk, hogy találnak nála azért valamit, ami hasznosítható lesz. És persze remélem, hogy velem minden rendben lesz!

Egy kicsit aggódom a munkahelyem miatt is, hogy hogyan fogom megoldani.
Lányok nálatok hogyan sikerült a munkahelyet és a Kaálit összeegyeztetni?
Vendég

Sziasztok!

Hanna!

Köszönöm szepen, kedves vagy! :)

Galeria!

Ne izgulj, minden rendben lesz! :)

Sannah!

Köszönöm, pihenek sokat. Vannak napok amikor szinte egesz nap a divanyon fekszem mert keptelen vagyok barmit is csinalni altalaban azert delelött aktiv vagyok.
A meleget nagyon nehezen viselem de azert elvagyok köszike. Es Te hogy vagy? :)

Kép
Kép
jucmuc

Én az egyenes megoldásokat szeretem és leültem és őszintén megbeszéltem a főnökömmel. Nagyon rendes.

babaimádó
Kép
babaimado

Bella, én is leültem a főnökömmel, mint Baba, és elmondtam neki, miért fonos ez nekünk pont most, miért nem ér rá 10 év múlva.
Azt is elmondtam, jó esetben mennyi ideig leszek táppénzen és jó ha tudja, hogy néha majd délelőttönként UH-ra kell menni, meg ide-oda, ami ezzel jár. Húzta a száját rendesen. Most a második lombikot csinálom a cégnél. Már ki akarnak tenni, de írásban is bejelentettem, hogy nehogy azt mondják, nem tudtak róla. Ameddig benne vagyok a programban, nem rúghatnak ki. Ha nem leszek babás, keresek új állást, mert nem várom meg, hogy ők tegyenek ki.
plutyk

De kívánom neked, hogy aranyosabb főnököd legyen, aki kellő empátiával bír.
plutyk

Sziasztok

rég jártam felétek :oops: kérdeznék :wink:
mi kiskatona probléma miatt mentünk a kaáliba, és lombik időpontunk október Krizsánál. Szabolcs utcai és nyírő eredmény alapján, jó szerkezet csak 3-5% volt, jól mozgó meg 6-10%. Mennyiség szabolcsban megfelelő, 20M/ml (2ml), nyírőben 11M/ml (0,5ml).
Mostani Kaáli eredmény: 30M/ml (1ml) ; 25% jól mozgó ; 51% ( :shock: )jó szerkezet
Hormonvizsgálatot most szabolcs utcában megcsináltattuk apának, és vittük az régi és mostani kiskatona eredményeket. Azt mondta, hogy olyan nincs, hogy 51% jó szerkezet :shock: őket ugyan sokták szídni, hogy náluk a legrosszabb a morfológia, de ők olyan eljárással dolgoznak, ami kisebb hibát is kimutat vagy mi fene, viszont 14% felett már jónak számít, máshol ez 20-30%. MOndta, csináljon apa ott is kontrollt, hogy a javulási tendencia látszódjon.
Nem értem miért kell mindenhol máshogy vizsgálni, hogy lehessen látni, hogy valójában tényleg mennyit javult.A kaáli ragaszkodik ugye a saját eredményéhez, de hát a nyírőbe és szabolcsba is nagyon alacsony számú jó szerkzet volt, nem létezik, hogy 2 hónap múlva ekkora legyen a különbség, szabolcsba talán most így 10% jónak felelne meg? fene tudja.

Valakinek volt ilyesmi tapasztalata, hogy ennyivel jobb lett a kaáli eredmény? és mi volt rá az nőgyogyi reakció? elvileg így most inszemre határeset, de én nem bízom az inszemben ilyen határeset kiskatonával :?

Bocsi, hoszúra sikerült :oops:

Mindenkinek nagyon drukkolok mileőbbi babásodáshoz :P :wink: +++++++++++++++++++++++++

Kép
gaby25

ja, apa hormoneredménye jó lett, azt kifelejtettem :lol:

Kép
gaby25

Gaby!

Hidd el a pasiknál az eredmények nagyon változóak lehetnek.
Nekünk a Kaáliban volt már 20M/ml, rá egy hónapra 80M/ml eredményünk is! Szerintem nem csak a mennyiség, a szerkezet is javulhat vagy romolhat. Nem szed a párod mostanság valami vitamint vagy ilyesmit?
Lona
lona1

lona
De szed, január óta tömöm C és E vitaminnal, volt hogy kis idő kimaradt azért. Február óta szedi a maca vibet, de csak egyet naponta, és szedett tavasszal cinket is. Márciusban nyírőben OAT szindróma volt :shock:

Kép
gaby25

Én is jobb szeretem egyensen intézni igazatok van. Nálam csak az a probléma, hogy nagyon kis cégnél vagyok és nem igazán van aki helyettesítsen. Azt remélem, hogy talán a vizsgálatokat el tudom úgy intézni, hogy 2-3 nap szabit kiveszek és azalatt letudok mindent! Bár ember tervez isten végez.

Vizsgálatokra egyébként mennyi időt kell szánni?
Vendég

Sziasztok!
Jucmuc, mi augusztusban megyünk Angelékkel lombikolni. Most fogit szedek.

Gaby!

Mi évekig jártunk a Szabolcs u-ba, de soha még álmomba se kívánom senkinek sem. Ott azt mondták minden eredményünk jó, super jó és nem tudják mi a gond. Eljöttünk a Kaáliba először a papuska eredménye csapnivaló volt, majd később nagyon jó lett. A Krizsa doki szerint a stressz és az idegeskedés is hozzájárulhatott a rossz eredményhez. Papuska azt mondja a Kaáliban bizik, Krizsa doki szerint megnyugodott és tudat alatt is nyugodtá vált, ez is lehet az ok, de bármi más is.
Vendég

Belle:
Én is Krizsa Dr-hez járok nála jó kezekben lesztek. Én az 1 napos Kaális dolgokat műszakcserével vagy ha éppen szabadnapos voltam. Aztb tudni kell hogy az én főnököm egyártalán nem megértő. Az előző lombikot táppénzzel most pedig szabadságon vagyok.

Jucmuc: Vigyázz magatokra s pihenj sokat

Gaby: Mi is kiskatonák miatt kerültünk a Kaáliba de mi előtte Dr Erdei Editt Tanárnőhöz jártunk. Ő andrológus és nagyon jó . Ő küldött utána minket a Kaáliba mikor nála kész voltunk Dr Krizsához. Mi magánrendelésre jártunk.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sannah
mi nem meddőséire jártunk szabolcs utcába, csak az andrológiára ment a párom. Nálunk fordított a helyzet, ott és a nyírőben volt csapnivaló az eremény, és a kaáli most egész jó ahhoz képest

Kép
gaby25

Sziasztok!

Azoktól kérdeznék akik suprefacttal kezdtek.

Volt olyan vkinek, hogy késett jó pár napot??
Felhívtam a dokit is receptért mert már fogytán a suprefact (múltkor egy ampulla elég volt az egész lombikra), most meg már a gonal előtt elfogy egy, kicsit parázok :(
Be is rendelt, hogy megnéz és vért is vesznek, remélem nem kell leállni vagy ilyesmi...??? :roll:
_ismeretlen_

Ranikó,

szerintem nem lehet csak úgy kapni, legalábbis az üvegre azt írták ékes német nyelven, hogy csak orvosi rendelvényre.

Gaby25,

nálam valami hasonló volt: a Szabolcs utcában elég gyászos motilitási és szerkezeti mutatókat produkáltam, és utána a Kaáliban mind a négy alkalommal teljesen rendben volt. Számokat most fejből nem tudok, de valami hasonló drasztikus különbség, mint nálatok.
Az élet a Kaálit igazolta, hisz volt egy spontán elinduló, majd megszakadó, és most van egy spontán terhesség.

pf
babafaan

Sziasztok!

Raniko mi újság?? Vérvételre nem kell menned??

Nyuszi és akinek még szüksége van rá küldöm a mai adag babaragacsokat :lol:

Plutyk, szorítok a holnapi naphoz és nem feladni!!!

Tegnap voltam vérvételen, ma hívott is Harcika, hogy úgy tűník, hogy egy stabil egy babácska lehet. (pedig picit reménykedtem hátha ikrek) de persze így is nagyon örülök, és nagyon várom az uh-t:):):)

Pandácska jól vagy?

Icsilyáról tud esetleg valaki valamit? Már biztos otthon vannak:):)
galeria

Fendike,
Most nem tudom te melyik stimut kapod denekem fogiis volt ott a Supre napján jött meg.

Galeria,
Megvagyok azt nem írom hogy jól mert nagyon rossz estém volt. Elég egy baba hidd el :wink:

Nyuszi,
Már csak 7 nap :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!

Bocs hogy nem voltam de nem mindíg vagyok bent az irodában!
Hát barnázgattam barnázgattam aztán kedden nagyon rosszul voltam nagyon fájt a pocakom aztán a barnázást is abba marat.
Aztán tegnap hívtam Harcikát hogy most mi van mondta hogy mennyek be vérvételre.
Aztán egy óra múlva megjött kicsit több és pirosasabb színben.
De ahogy jött el is tűnt.
Tegnap délután már csak barnáztam megint és ma is.
Na erre varjatok gombot!!!
Most mi van?
Tegnap is fájt a hasam ma meg már megint semmi! :roll: :roll: :roll:

Na most mit csináljak?
Hívjam Harcikát????

Kép

Kép
raniko

Sziasztok lányok!

Bocs hogy nem voltam de nem mindíg vagyok bent az irodában!
Hát barnázgattam barnázgattam aztán kedden nagyon rosszul voltam nagyon fájt a pocakom aztán a barnázást is abba marat.
Aztán tegnap hívtam Harcikát hogy most mi van mondta hogy mennyek be vérvételre.
Aztán egy óra múlva megjött kicsit több és pirosasabb színben.
De ahogy jött el is tűnt.
Tegnap délután már csak barnáztam megint és ma is.
Na erre varjatok gombot!!!
Most mi van?
Tegnap is fájt a hasam ma meg már megint semmi! :roll: :roll: :roll:

Na most mit csináljak?
Hívjam Harcikát????

Kép

Kép
raniko

Na szép és rögtön két levelet is sikerült elküldenem! :roll: :oops: :roll:

Kép

Kép
raniko

Raniko, Harcika már csak ma van sztem kb. délig. De persze hívd fel és beszéld meg vele, hogy mit javasol.
Mikor kell vérvételre menni? Sztem az lenne a legjobb mert az egyértelműen kimutatná a dolgot.
Mikor kéne amúgy megjönnie?

Pandácska mi volt a baj, mitől volt rossz az este??
Igen persze tudom, de nagyon szerettünk volna ikreket:) De nem számít csak az, hogy minden rendben legyen!!
galeria

[quote="galeria"]R írta:galeriaaniko, Harcika már csak ma van sztem kb. délig. De persze hívd fel és beszéld meg vele, hogy mit javasol.
Mikor kell vérvételre menni? Sztem az lenne a legjobb mert az egyértelműen kimutatná a dolgot.
Mikor kéne amúgy megjönnie?

Pandácska mi volt a baj, mitől volt rossz az este??
Igen persze tudom, de nagyon szerettünk volna ikreket:) De nem számít csak az, hogy minden rendben legyen!!

Felhívom akkor Harcikát bár lehet hogy már az őrületbe kergetem! :lol:
A vérvételt lemondtam mikor tegnap megindult a vérzésem.
Én szerintem tuti nem vagyok babás csak azt lenne jó tudni ez miért van! :roll:

Kép

Kép
raniko

babafaan
és neked a kaáliban mit mondtak arra, hogy ekkkora a különbség a két laboreredmény között? mi csak két hét múlva megyünk Krizsához, és már kiváncsi vagyok :P

Kép
gaby25

Raniko
azért drukkolok, hogy ott legyen az a pocaklakó :wink:

Galeeria
gratula a pocaklakóhoz :D

Kép
gaby25

Raniko,
sztem menj vérvételre, abból kiderül miért bolondoznak a hormonjaid.. :roll:

Pandus,
jobbulást!!
Nekem 21. naptól volt suprefact, múltkor 28ra megjött, ma meg a 33-on vagyok.
Megyek vérvételre, remélem kiderül mi a baj!
És egyfolytában iszonyú álmos vagyok, bár az lehet, hogy a meleg miatt...

Galeria,
gratulálok!
én örülnék annak az egynek is, nem elégedetlenkedni.. :D :D
_ismeretlen_

Galeria!:D
Szerintem is elegendő az 1 baba, hidd el! Egyébként miért mentél el újabb vérvételre?

Pandus!:D
Biztos szörnyű a sok rosszullét, szegénykém! Kitartás!
donika

Donika,
Köszi :D

Galeria,
Nagyon sokat hánytam és még hasmenést is kaptam :oops: görcsölt a hasam nagyon de ugye nem vehetek be semmit.

Fendike,
Drukkolok :wink: majd írj!

Raniko,
Hát én is kivi vagyok hogy mi lehet ez most nálad :roll:
Vendég

Nem nem vagyok elégedtlen szó sincs róla, nagy az öröm, csak az első hcg eredmény adott reményt egy esetleges ikerterhességre és én már el is kezdtem többes számban dumcsizni hozzájuk :lol: De ma Harcika véleménye alapján úgy tűník, hogy mégis inkább egy:)

Nekem nincsenek hormonjaim és kapom az ösztrogén pótlást és azért kellett mennem, hogy megfelelően alakul-e az ösztrogén és a progeszteron szint.

Donika hányra mész? Mi 8-ra jöv. héten, de lehet hétfőn is megnézi az unokatesóm :lol:

Raniko majd írd mit mondott Harcika.

Köszi a gratukat de majd igazán akkor amikor az uh is azt mutatja minden ok:)
galeria

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?