Új privát üzeneted érkezett!

Szia Nóri!
Te már a sokadik vagy, akin jót kuncogok :lol: :lol: (bocsi)
A gyerekünk a 6 és fél hónapos Shar-Pei fiúcska. :lol: :lol:

babszika

Sziasztok!

Én teljesen új vagyok ezen az oldalon, csak pár napja olvasgatlak Benneteket, hátha tudok dönteni. Még csak 20 éves vagyok, de nagyon szeretnénk gyereket. Vőlegényem van, vele 2 éve élünk együtt. Ő is nagyon szeretne, csak még azt nem mertük kimondani, hogy na akkor hagyjam abba a fogamzásgátlót. Az Ő részéről az egész család nagyon örülne neki, az én részemről kicsit fura a család, de ez nem is lényeg. SZóval Anyóséknál lakunk most tervezzük az emeletráépítést a házra. Anyagilag is rendben lenne a baba. Főiskolára járok levelezőn és dolgozom is. Ti mit csinálnátok a helyemben? Várnátok még vele?

Köszi!

Encsi
encsike87

Szia Encsi:ha számít a véleményem, akkor én egy percet sem várnék!!!Ha minden adott és akarjátok, akkor mire várnátok?
Szerintem ne várj.Nehogy úgy járj, mint mi itt sokan, hogy hosszú-hosszú idő telik el, majd kiderül, hogy mi a baj, mire azt helyrehozzák...stb.Szóval szerintem hajrá! :wink:
Vendég

Szia Encsi!
Én azt mondom, h ha sulizol, akkor sztem várd meg, h vége legyen.
Amit megtanultál, azt már nem vehetik el tőled, viszont a fősuli nélkül és a babóval már nehezebben találsz munkát.... :? (sajnos)

Tudod, már én is kész vagyok egy jó ideje babára, de az életünk úgy alakult, h nem lett... és ma már tudom, h jobb is, h akkor még nem lett babánk.
Ha még te sem vagy teljesen biztos benne, akkor várj/várjatok! Hiszen a babó egész életre szól! :wink:

babszika

BABSZI:az nagyon cuki!!!!!!
Vendég

Nóri!
Tudom, azért vettük meg!!!! Imádjuk azt a szörcsögő fejét! :wink: :lol: :lol:

babszika

Babszika,
csak nyugi, mindent az alapoknál kell kezdeni!!!

Encsi,
szerintem se várjatok, ha minden adott, akkor hajrá, főleg, ha még akarjátok is...
sirkici

Szia Nóri!

Igen, ettől félek én is... mert én nem tudom hogy merjek e arra várni, hogy kész legyen a saját "házunk" meg stb... Rengeteget gondolok arra, hogy milyen lenne. Szerencsémre, az Anyósommal mindent meg tudunk beszélni és nagyon rendes, Ő segítene nekem. Egyetlen amit nem tudunk eldönteni, az az esküvő... hogy megvárjuk és csak utána baba vagy majd utána esküvő?
encsike87

Babszika,

mire megszületne a baba addigra már csak 1 évem lenne hátra, és ugye az sem biztos hogy összejön elsőre...
Most úgy érzem hogy lenne erőm a sulihoz bébivel is, persze lehet hogy ez megváltozna :):)

Egy hónapja kb úgy volt hogy befejezem a tabikat, de aztán valahogy elmaradt...
encsike87

Encsi!
Én arra nem gondolnék, h mi lesz ha nem sikerül!!!! Erre semmi képpen nem szabad gondolni!!!!!! Miért ne sikerülne?? :wink:

Az esküvő kérdés pedig sztem tök lényegtelen... én is már 1,5 éve vagyok menyasszony.... de nem zavar. :lol: Ha szeretitek egymást, akkor majdnem lényegtelen!!! Én akár nagy pocival is hozzámennék, de persze a babó születése után is nagyon boldog leszek!!!!! Szóval, hagyd, h sodorjon az élet!!! :lol:

babszika

Babszika,

Én még csak nemrég óta vagyok menyasszony, de eddig is együtt laktunk, úgyhogy ez sem változtatott a kapcsolatunkon úgymond semmit. Nem a papír miatt maradnánk együtt. Én ezzel úgy vagyok, hogyha szeretjük egymást akkor úgyis mindent meg tudunk oldani akár házasként akár igy ahogy most, ha meg valami már nem stimmel akkor a papír nem tart vissza senkit...

Oké, hagyom magam :):)
encsike87

Encsi:az én véleményem az, de ez csak az én véleményem....szerintem a gyereknek nincs köze ilyen szempontból az esküvőhöz.Mindnekitől bocsánat!!!De számomra a gyerek az első és nem a papír, mi így is imádjuk egymást és ha valaha összeházasodunk, az is csak polgári lesz és ennyi.De ezt te érzed belül, illetve neked kell érezni, mi nem mondhatjuk meg neked, hogy mit tegyél...látod, különbözőek vagyunk.
Vendég

Babszi:én is állatbu..i vagyok.Nekem 5 éves félperzsa kandúrom van!
Vendég

Hát, mi is.... van 4 kutyánk (2 anyóséké, egyet Gyulán nevelnek a szüleim, de én etetem), van egy 100lityós akváriumunk tele halakkal, van egy degunk. ja és van egy benti macska és 8 kinti (5nek msot keresünk gazdit, mert nem régen születtek)
Bár,a z igazsághoz hozzátartozik, h a macskákkal nem vagyok megbékélve.... :oops: :?

babszika

Nálunk is van jópár állat... Kutya, macska, halak. Tengeri akváriumunk van... van 3 cica, meg 2 kutya... :) SZóval mi is el vagyunk látva...
encsike87

Sajnos a párom sem... :cry: de én imádom.Iwiw-en bejelöllek, mert tudom, hogy rajta vagy és akkor megnézheted a szőrgombócomat!Ha érdekel. :wink:
Vendég

Nóri,

Ezt én is igy gondolom... Tehát ha tegyünk fel megtudnám, hogy már úton van a baba,akkor sem kapkodnék hogy esküvő stb... majd utána ha úgy döntünk... Az eljegyzés ellenére sem beszéltünk még esküvő időpontról meg hasonlókról. Szerintem előbb lesz bébi.

Munka miatt nem kéne aggódnom, mert olyan a munkám hogy otthon is tudnám csinálni, ha már nem tudnék mondjuk bejönni... szerencsére rugalmas a főnököm, meg úgymond baráti viszonyban vagyunk.
encsike87

Nóri!
OK :wink:

Encsi!
Akkor ne várjatok. Ha úgy érzed, h minden klappol a babához, akkor vágjatok bele :!:

babszika

Babszi:jelöltelek :wink:
Encsi:hajítsd jó messzire azokat a bogyókat és jelentekezz be a dokidhoz, hogy megbeszéld vele a dolgokat és megvizsgáljon! :D
Vendég

Ti beszéltetek előtte nőgyógyásszal? Pl. hogyan hagyjátok abba a fog.gátlót? vagy ilyesmik? mindenhol azt olvastam hogy három hónapot várni kell utána...
encsike87

Encsi!!!!!
Nem kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne várj semmit!!!!!!!

Nóri!
Hát, ez a macska :lol: mókuspanacs!!!! nagyon jó fej lehet!

babszika

Encsike,
Én pont a 20. szülinapomon keztedm a próbálkozást :lol: ha tényleg akarjátok készen álltok akkor hajrá :lol:
Vendég

Encsi:a gyógyszert egy módon lehet abbahagyni...úgy, hogy nem veszed be többet.Ehhez nem kell doki.Elég DR.Babszi és DR Nóri. :lol:
Ha abbahagytad, utána menj el, hogy nézzen meg, hogy minden oké e.Ez egy sima vizsgálat lesz és egy UH.Ennyi.És utána lehet összebújni jó sokat! :wink:

Babszi:nagy franc a kölök! :wink:
Vendég

Nóri!
Látom, még közös ismink is van: a Melinda! Nekem oszt. társam volt :lol:
(persze, van más ismi is)

Lassan le kell lépnem .... ezt úúúúúúúúgy utáááááálom

babszika

Oké :):)
Na majd lehet hogy holnap már azt írom, hogy befejeztem a bogyókat:):)

Pandácska: és mi lett az eredménye? :)
encsike87

Encsike,
25 hónap után most 8 hetes pocaklakóm van ezt hívják Happy End-nek :lol:

Babszika,
Majd emailt írj hogy hogy vagy...
Vendég

Babszi:jó munkát!Kitartás... :wink:
Vendég

Pandacska:

akkor 25 hónapig nem jött össze? vagy azért nem is álltatok rá olyan aktívan?

Meddig szedtél bogyót?
encsike87

Puszka csajok!
Este talán jövök, de nem ígérem.

Panda!
Írdd be a táblába, h 26-án nőgyogyi, jó?

babszika

Nóri,
jelölj be engem is az iwiw-en (sirkici@freemail.hu), látni szeretném a cicádat. Nekem is van egy anyuéknál, de nálunk is az a helyzet, hogy igaz bár ott maradt, de én etetem jobbnál jobb kajákkal. Csak azért nem hoztam el, mert nem akart megszokni nálunk. Hiába, a macska már csak ilyen...
sirkici

Babszika,
Okés!

Emcsike,
Aktívak voltunk csak hát nem jött az a gólya kiderült pár probléma rengeteg vizsgálat stb stb alig egy évig szedtem elötte de én azt okolom sok mindenért soha többet nem szednék. Amúgy majd meglátod nem lehet nem aktívan csinálni amint elkezdtitek jön az agyalás a szorgosság meg minden :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Sirkici:jelölés ment!Tündér a tied is!!! :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek.

Üdv Encsike,

Én is azt mondom, ha ugy érzitek, hogy minden adott a babóhoz, akkor hajrá. :lol: :lol:

Pandi,

Kivennél a babára vágynak táblázatból?? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép
Vendég

Judy:már nem vágysz babára??? :lol:
Vendég

Nóri,

Dehogynem, de ugy érzem már a pocimban van. :wink: :wink: :lol: :lol:

Köszi Pandi :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Képzeljétek, tiszta hülye vagyok. Ma reggel csináltam egy terhességi tesztet, csak hogy megnyugodjak, hogy még ott van a kicsi.
A tesztcsík sokkal erősebb lett mint a controllcsík. (hála istennek)
Vagyis HCG bőven van bennem.

Hát normális vagyok?? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép
Vendég

Judy:igen!Én is ezt csinálnám, míg nem mocorog.
Vendég

Nóri,

Akkor talán még sem vagyok olyan hülye???

Tényleg alig várom már, hogy halljam a szívhangját, addig csak az aggodalom van. Jó lenne valamit jövő héten látni vagy hallani, hogy egy kicsit megnyugodjak. Olyan lassan mennek a napok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy :)

Rajtam már nem múlik semmi:)
encsike87

Judy,
nem vagy hülye, szerintem mindannyian azt fogjuk csinálni, meg csinálták is sokan!

Nóri,
visszajelöltelek, nagyon aranyos a cicusod... szép nagy pocakja van! Látszik rajta, hogy szeretik, elégedett, akárcsak az én Sirkánom.

Pandus,
légyszi ird be nekem a táblába a cicka mellé a palástfüvet is. Köszi!
sirkici

Sziasztok Lányok!

Sirkici!
Sehogy nem tudom különválasztani a görbéimet. Csak úgy mentettem le, hogy előrébb léptettem a dátumot és így csak ez a hónap látszik. Szerintem sem volt még pé-m. A ferty rosszul jelölte. Maratoni hónap lesz ez nekem... Sajnos... :? Nem tudom mitől tolódott ki így...

Encsike!
Üdv a csapatban. Nekem amikor abbahagytam a bogyókat, kellett várnom 3 hónapot.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Christell!

Te milyet szedtél? én már lassan 6 éve szedem folyamatosan, és az igazat megvallva kezd tőle hányingerem lenni, amikor rá gondolok hogy be kell vennem....
encsike87

Encsike!
Én Diane35-öt szedtem 5 évig.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én Yadine-t szedek. Már hallottam a Diane-ról is, de nem sok mindent...
encsike87

Sziasztok Csajok!

Csak gyorsan jelentek, mert itt van a főnökség és nincs sok időm.
Üdv köztünk Encsike, szerintem ne várjatok, mindent bele, úgyis a babóca dönti el mikor akar jönni (szerintem).

Úgynéz ki megjött, bár még nem erős, de a hőm leesett (36,8) és a hasam is fáj. Leo tanácsára ma is csináltam egy tesztet ful negatív lett. Most kicsit örülök, mert Leo írta hogy lehet ciszta is (bár az még most is fenn áll). Na a lényeg: új hónap új próbálkozás, beleadunk apait, anyait.
Pusz mindenkinek, bocsi hogy önző módon csak magammal foglalkozok, de majd este visszaolvasok.
madiani

a hő 36,8
madiani

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?