Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Régóta olvaslak titeket, és végig izgultam veletek az utolsó napokat, és a babáitok születését. Minden pici babához, és pocaklakóhoz nagyon gratulálok, és sok tejcit, és egészséget kívánok!!!
Én tegnap töltöttem be a 39. hetet, de a kislányunk nagyon nem akar még kibújni, sőt tegnap azt mondták az ultrahangon, hogy 1-2 héttel elszámolhatták a szülés időpontját, és valószínűleg július elejéig még nem lesz semmi.
Olvastam valahol korábban a ctg-re bejelentkezés telefonszámát, de most nem találom, és le kellene mondanom az egyik időpontomat, és kérni egy másikat. Tudnátok nekem ebben segíteni?
Előre is köszi mindenkinek!
breeki

Sziasztok.

Hogy vagytok kismamák???
Olyan régen nem jártam itt, gondoltam most már becsatlakozom hozzátok.
A nagymami sokat segít, így tudok egy kicsit netezni is.
CTG? 458-4500/4657 mellék, vagy a szülőszoba száma: 458-4678.
Evu: nem tudsz kivenni pár nap szabit, amíg lemegy ez a hőség??? Ez nagyon durva, ventillátort használod? Bár azt se közvetlen magadra irányítsd, mert attól is meg lehet fázni.
Zsu: és Te hogy vagy? Már a finisben nyomod Te is!!! :lol: :lol:
de jó, lesz még egy Emma!!! :lol:
Csajszik: nekem is az utolsó két hétben indult be a hasi-masi, úgyhogy ezek már szép kis jelek! DE JÓÓÓÓÓÓ!!!

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Köszi Andi a gyors választ! Látom te ezt már fejből nyomod... :D
breeki

Sziasztok.

Breki: Ó nem, elővettem a kisokost!!! :lol: :lol: :lol:

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Gyors voltál, köszi mégegyszer!
breeki

Niki: tök jó, hogy hüsi a lakás, az most nagy előny! :lol: Szóval vizecske, cumiból vagy pohárból kapja a bébike?? Azért a ventillátor nagy találmány!

Andi:
jó, hogy neked is van segítséged. Köszi, jól vagyunk, csak ár türelmetlen kicsit! Bárcsak igazad volna a "jellel" kapcsolatban! :wink:
Este megyünk ctg-re, de nem hiszem, hogy vmi izgi eredmény születne! Belejöttél már a babázásba? Eszterke milyen baba? :)

Breki: akkor kb. egyidősek lehetünk, hajrá nektek is!!!! Kinél szülsz? :)

Zsu
svs

Svs: A Lintnernél fogok szülni, és júni 26-ra vagyok kiírva! És te? :roll:
breeki

Svs. bocsi, látom a vonalzódat? csak nem akartam számolni... :oops:
A lustaság ha fájna... :wink:
breeki

Köszönöm a választ a boka duzzadásra, már épp az ágyban fekszem felpolcolt lábbal...s laptopon nyomom veletek a dumcsizást!
Beszéltem a dokimmal, valószínű a túlsúlyom is rátesz erre a lábfájásos mizériára, szóval még jobban oda kell figyeljek az étrendemre. 20 hét alatt már híztam 6,5 kg-t ami valóban nem kevés:(
Férjuram valóban szokott lábkrémezni, ami marha jó ha megbírom ébren várni. Mert hát meló után szegényem rohan építkezni hogy mire babácskánk megszületik készen legyen a lakásunk:)

breeki: jó neked, látom te már mindjárt szülni fogsz! olyan izgalmas ez! irigyellek!

tudtok itt a környéken (1,2,12. kerület) jó kismama torna vagy kismama jóga helyeket ahova hétköznap esténként lehetne járni?
mert már bőven itt az idő, hogy elkezdjem...csak hát halogattam eddig - meg a munkahelyemnél néztem ki helyeket - de 2 hét múlva nálunk nyári szünet. akkor jobb itt a közelbe találni valamit s inkább este mennék, s nem ebben a rohadt nagy hőségben:)

Kép
bogen

S még valami! Szerintetek mikor érdemes a leginkább elmenni a 4D UH-ra?
Mikor elég nagy már magzatka de még nem túl nagy a jó képekhez?!

Kép
bogen

Bogen: amikor én annyi idős voltam mint te azt hittem sosem jön el ez az idő, és mégis visszatekintve egy pillanat alatt eltelt. :)
Még most sem tudom elhinni, hogy nemsokára a kezemben tarthatom a kisbabánkat...
Én nemrég járok a Jánosba, ezért nem tudom, csak kérdezem hátha ez segít - ott nincs kismama torna? Én Margitos voltam eredetileg, és ott volt.
breeki

Breki: hát remélem nekem is olyan hamar elrohan majd ez a 20 hét mint neked! Kisfiad vagy kislányod lesz?

Sajnos nem tudom, hogy van e a Jánosba kismamatorna. Jó lenne ha volna! Csajok, tudtok erről valamit?

Kép
bogen

Sziasztok lányok, igen voltunk szülés felkészítőn és nekem nagyon tetszett. Mondjuk megtalálni az auditóriumot ahol van az előadás, elsőre nem volt egyszerű :twisted: :roll: Ha majd tervezitek, hogy jöttök, előtte szóljatok, és leírom, hogy hol van. A szoptatás volt egyébként az eheti keddi téma, jövő héten a gyermekágy, császármetszés jön. A szülésznő aki tartotta irtó édes volt és nagyon jól adta elő magát. Jegyzeteltem egy csomót ... aztán majd a papírlapjaimmal fogok bíbelődni a kórházban, hogy hogyan is kell ezt a szoptatást csinálni :P Egyébként csak gyorsan rákattintottam az on-line szül felkészítőre, amit küldtetek és tényleg nagyon jó elsőre.

Csajok, betöltöttem a 29. hetet és ezzel befordultam a 30.-ba :lol: :lol: :lol: Annyira izgi. Már csak 1.5 hetet melózom, utána pihi !!! Alig várom.

Fatima, már engem is nagyon izgat, hogy milyen volt neked a szülés, meg Tarek első napjai hogyan telnek? Majd ha tudsz írj, már nagyon várjuk!

Jó pihit mindenkinek, ebben a hőségben.
Emese

KépKép
emese1974

Bogen: kislányunk lesz, és Szonjának fogják hívni. Ti tudjátok már hogy kisfiú vagy kislány?
Mi a 24. héten voltunk 4D-n, de az még elég korai volt, kicsit később jobban lehetett volna látni a pofiját.
breeki

Ja és kismama torna ... tudom ez nem a János környéke, de én a Váci úti Brendon mozgásklubba járok kismama tornára, a XIII.ban a Brendon baba bolt mellett van. Van terhes aerobik és kismama jóga is, elég jó. Emese

KépKép
emese1974

Emese1974: A Brendont én is kinéztem már magamnak, valóban jó? Oda bármikor be lehet csatlakozni szerinted?

Szülésfelkészítő engem biztosan fog majd érdekelni augusztustól, úgyhogy mindenképpen érdekel hova kell menni!
Milyen online szülséfelkészítőről beszéltek?! Ez is izgat!

Breeki: Tök aranyos név a Szonja:)
Nekünk fiunk lesz, múlt héten pénteken legalábbis ezt mondta a doki, én nem nagyon ismertem ki magam az UH monitoron.
Árpád, Balázs, János vagy Gergő lesz. Domonkos volt még a listánkon, de azt elvetettük...nem tudom mi fogok maradni végül.

Kép
bogen

Na, megjött végre az "uram"! Megyek adok neki vacsorát lassan.
További szép estét Nektek is! :wink:

Kép
bogen

Bogen: Gratulálok a kisfiúhoz! Adj az Uradnak enni, mert nincs is rosszabb egy üres hasú pasinál! :D
breeki

Megjöttünk ctg-ről! Minden ok, Emma baba remekül van, voltak fájások is, de persze olyanok, amiket nem lehet érezni! Szóval minden ok! :lol: :lol:

Breeki: igen, én júli 1-re vagyok kiírva! A Szonja nekem is tetszik!
:)
Emese: gratula a 30. héthez, nem semmi! :wink:

Bogen: sztem várjatok még néhány hetet a 4D-vel, akkora már egész kis babaformájú lesz a pici! :wink:

Zsu
svs

Svs: akkor lehet hogy tényleg talizunk a szülőszobán! :)
breeki

Sziasztok!!!

Látom, gyűlik a csapat!!! :lol: :lol:

Tök jó! Sajnos, nem igazán tudok jönni,m mert Maja baba sokat van fenn, és játszunk rengeteget. Olyan jókat, hogy úgy élvezem.

Mindenki vigyázzon magára!!!!!! Írtó meleg van.

Emmácska és Beni baba gyönyörűek. Kérünk képket, mert azt legalább futtában is meg tudom nézni, és olyan jó gyönyörködni a sok szép babuciben.
Eszterke??? Még nem láttuk!!!!!

Puszi, jó éjszakát, bár nem lesz valami hűs :cry:

Andi

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok.

4D-re én 19 hetesen és 30 hetesen mentem el a párommal, de mi azért mentünk el 19 hetesen, mert a kolléganőmnél is ott vették észre, hogy valami nincs rendben a babával. Nekünk lelki megnyugvást jelentett ez. A 30. héten pedig már baba formája van és minden kis vonást tisztán lehet látni. Mosolyog, pislog, nyújtogatja a nyelvét... egyszóval elolvadtok a gyönyörűségtől!!! :lol:
Andi: sajnos a párom még mindíg nem kicsinyítette le a képeket én meg olyan hülye vagyok ehez. Ne haragudjatok, ma megnyüstölöm a páromat!!! :lol:
Zsu: VÁÓÓÓ, jó jelek!!!! Befordult már Emma???
Breki: Veled mi újság??? Nagyon szép név a Szonja, nekem is tetszett, de a páromnak nem!!! :cry:
Menjél mindenképpen szülésre felkészítőre, mert nagyon sok hasznos tanácsot fogsz hallani. Sőt: volt egy anyuka mellettem, aki azt hitte, hogy mindent a János fog adni, pl.: pelenka, törlőkendő... stb...
Jó, ha tudod, hogy mire van szükséged!!!
Puszi mindenkinek.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Szép napot! Jó reggelt!

Bogen, én a Mom Wellnesz-ben jártam Kismamatornára. És nagyon jó volt. Ajánlom.
A weblapon fennvannak az időpontok.
http://www.momwellness.hu/
A Jánosban nincs torna:(

Mi 25. héten voltunk 4d-n és nagyon látványos volt. Szerintem ilyenkor már élvezhető. Persze attól függ, hogy fekszik és mennyire mutatja meg magát. :P

Mi jól vagyunk. Emma nagyokat alszik, nagyokat eszik és tök jól bírja a hőséget. Napközben egyszer megfürdetem felfrissülésképpen. Nagyon szereti. Este meg apukája vezeti le a kötelező fürcsit:)

Kép
niki30

Andi, küldd át Eszterről a fotókat és én lekicsinyítem Neked.
Visszaküldöm, vagy felteszem én ide!

No?

Kép
niki30

Kép
kis pupu

Nem tudom Ti hogy bírjátok ezt a meleget, de én már most kész vagyok! Pláne, hogy még főzőcskézek is, kész büntetés ilyen kánikulában!!! :x

Andi: Igen, Emma baba már a 27. héten is fejvégű volt, és azóta nem mozdul onnan! :lol: Várjuk a képeket!!!! :lol:

Niki: ez igen, le a kalappal a kisasszony előtt, hogy ilyen jól viseli! :lol:

Breki: én a 30-i Teliholdra "gyúrok", neked a 7végén induló hidegfront is jó lehet!!! :wink:

Zsu
svs

Sziazstok csajok!

Ma vagyunk 30 hetesek, el sem hiszem, hogy így elrepültek a hetek!!! :o
És már egy kész nagyfiú éldegél a pocakomba, de úgy érzem ma ő is ünnepel a pocakban:)

Hogy bírjátok ezt a meleget???
Mi reggel kilenckor kimerészkedtünk az utcára, de már akkor nehezn viseltem mi lesz még?????? :?

Ja és hétfőn 30. heti Uh, már nagyon várjuk mind a hárman....

Puszi nketek és a kis manóknak!!!

Kép
kis pupu

Fatima ma metek haza !!!!!!!!
jujjj dejóóó!!!!
majd gyere plíííííííííííííííz ha tudsz, mert égek a vágytól h láthassam az édi kis Tareket!!! :lol: :lol:
ez persze önzés, mert első a pihi meg a nyugi a kiscsaládnak!
csak vicceltem félig, majd jössz ha tudsz :lol:
sok pusszancs!
lmkata

Csajok, eleg ha annyit irok, hogy visszaolvasni sincs idöm benneteket, mer felmondott a titkarnönk es a reszlegvezetes mellett matol meg titkarnö is vagyok???? at kellett vennem a feladatait :shock: hat en megprobalom..de en is emberböl vagyok :shock:

majd jövök..valamikor

pusszancs
Vendég

Sziasztok!

Evu: sajnálom, hogy sok a munkád! Nehogy túldolgozd magadat! Bár aki ilyen melegben tornázik és sétál nagyon az biztos jó kondiban van! Szóval stramm csajszi vagy és le a kalappal de azért óvatosan!

Kis pupu: Gratula a betöltött 30. héthez! Egyre nagyobb lesz a kislegény. Nagyokat rúg már?

Niki: jajj de jó, hogy Emmácska bírja a meleget! Sajnos Beni nagyon nyűgös és nem alszik egész nap ezért sokat foglalkozom vele és többször pancsolunk. Szerencsére éjjel alszik 8 órát egyhuzamban, úgyhogy ezért nem aggódom. Te tervezel baba-mama tornát?

Zsu: kitartás, lassan lehűl kicsit az idő! Főzz inkább kora reggel vagy késő este! Vagy akkor nem érsz rá? Én tegnap 11-kor főztem, ezért most csak melegíteni kell és ez nagy könnyebbség...

Breeki: szerintem is nagyon szép név a Szonja!

b79Andi: ti miket szoktatok játszani? Mert mindet is gyötör a hőség és sokszor kifogyok az ötletekből....

Kép
viky30

mindet=minket

Kép
viky30

fürcsi után vidám a baba!!!!

Kép

Kép
viky30

Viki, de édes ez a kép Beniről! :D Kis virgonc manó.

Kép
niki30

Viki: Jaj, Beni baba de zabálnivaló!!!!!!! Én is, én is, én is!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sajnálom, hogy melege van, de szerencse, hogy szeret fürcsizni!
Ráérnék este is főzni, csak akkor itthon van az uram, és akkor nincs kedvem elvonulni!

Evu: azért nem vállalhatsz mindent magadra, ezt a kollegáknak, főnököknek is meg kell érteniük! Ha úgy érzed elég, akkor ne vállalj többet! :wink:

Zsu
svs

Viki:Benike tündéri, ha van még kép tegyél fel!!! :D

A mi kis manónk persze nagyokat rugdal, de persze neki is vannak lazább napjai, de amúyg este a legvirgoncabb!!! Akkor aztán jobbról-balra, balról-jobbra vándorol a pocakban, apa meg csak ámul és ámul..... :o

Kép
kis pupu

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a bókokat, nekünk is nagyon tetszik a Szonja név, kicsit nehéz becézni, de majd kialakul... :)
Svs: én nem tudom mi lesz velem, az én kis babóm még annyira fönt van, hogy sokszor alig kapok tőle levegőt, szét nyomja a bordáimat! Semmi jelét nem adja annak, hogy hamarossan kibújna.. :? Nálam tuti elszámolták a szülés időpontját. De jól is viselem, itt a hűs lakásban. KItartás!!!
Andi: köszi a tippet, voltam szülésfelkészítőn, és kaptam kis okos listát, hogy mit érdemes bevinni magammal a kórházba. :D
breeki

Sziasztok!

Segítséget szereetnék kérni tőletek! Tud arról valaki valamit, hogy ebben az új rendszerben ki hol szülhet? Én vidéki vagyok, elég messze lakom Pesttől, de itt annyira siralmasak a kórházak, hogy erősen gondolkodom a pesti kórházakon. Vállalva a sok utazást, költségeket stb... Esetleg tudnátok valakit ajánlani, aki emberileg és szakmailag is jó orvos? Elég sok gondom volt a terhesség előtt és itt vidéken ufóként néznek rám. Sokáig jártam a BMC-be, ezért gondolkozom a János kórházon. Minden hozzászolás érdekel. Előre is köszi.

Kép

Kép
sharon

Bogen, Kis pupu elküldte a linket újra, néhánnyal feljebb, amiről írtam! Klikkelj rá, nagyon klassz!!!

Csajok, én ma reggel ellogatam a délelőttöt a melóból és elmentem úszni - először a terhességem óta - és ISTENI VOLT! Mindenkinek tudom ajánlani, aki biztosan jól tud úszni. Kint 35 fok, a víz 25 fokos, Hannácska irtóra élvezte a hűvös pocak fedőjét a fürdőrucimnak úszás közben. Nagyon jól felfrissített.

Bogen: a szülés felkészítő az auditoriumban van. Bemész a főkapunk a János kórházba, felsétálsz a bal oldali sétaúton a szülészet felé - azt lehet is, hogy tudod merre van - ez a 11-es épület. Tovább sétálsz, elmész a szülészet épülete előtt egészen a tetejéig az útnak, amíg bele nem ütközöl szemben a János büfébe. Annak a két oldalán megy fel egy-egy lépcső, egyiken felmész, mindegy melyiken. Egyébként itt két dolog van kiírva, hogy "omlás veszély" :x :P azért én bementem --- és már az auditorium is ki van írva. Felmész a lépcsőn és beérsz egy nyitott folyosóra, amin végig mész, amíg ki nem lépnél az épületből. De nem mész ki hanem jobbra felmész a fehér korlátú lépcsőn egy szintet és jobbra ott az előadó terem... laza 10 perc séta a kaputól ... :!: EZT MENTSD EL VALAHOVA, HOGY MAJD MEGLEGYEN!

Jó pihit mindenkinek.
Emese

KépKép
emese1974

Sziasztok Lányok!!! :P

Nem tudtam persze visszaolvasni csak a sok drukkot és gratulációt, amit küldtetek!!!

Basszus! Sikerült megríkatnatok! :) :oops: :)
Főleg Neked Imi!!!! Ezt honnan vetted???? Tudjátok mit jelent???
Azt, hogy ALLAH VELEM VAN! :) Nagyon köszönöm! Igazán megható! :)

Nagyon KÖSZÖNÖM, hogy ennyit gondoltatok rám!!! Nagyon jól esik, hogy ennyien szurkoltatok nekünk! Tarek is ezt üzeni nektek!!!! :lol: :lol: :lol:

Velünk minden OK! Ma jöttünk haza! Én is és Tarek is nagyon jól vagyunk! De főleg Tarek! Olyan édes, hogy azt szavakkal el sem lehet mondani! Nagyon rendes baba!!!! Ha tisztába van téve és megkajált (40-50ml), akkor olyan elégedetten tud aludni!
Sajnos a mellbimbóim ugye elég nagy feladatot adnak. Nagyon nehezen megy a szopi ciciből! Néha rákap simán vagy bimbóvédővel, de gyakran bénázunk még. :oops: :) És még sajnos nem tudom, hogy olyankor jön-e a tejci vagy sem. Most béreltünk mérleget, így majd kiderül. Viszont rengeteg tejcim van!!! Állandóan fejem különben be fog gyulladni. Ja! És sajnos a bal hónaljamban lévő "vándor tejmirigy" persze mára bedurrant. Iszonyatosan fáj. Azt a rész megpróbáljukjeleglni, hogy onnan apadjon a tej! Csak nehogy az egész elapadjon! :roll: :? :cry:

Na szóval zajlik az élet! Nagyon zsúfoltnak tűnnek a napok! Szinte egész nap csak fejek és fejek.... :)

Ha tudok majd jövök hamarosan a szüléstörténettel is, de most ezt sokkal fontosabbnak tartottam! :)

Sok puszi mindenkinek!

Fatima és Tarek!

Ja! Fotók is hamarosan jönnek! :lol: :wink: :lol:

fatima

sziasztok!

fatima, annyira jó, h ilyen hamar bejelentkeztél és hogy minden rendben van veletek! sok-sok kitartás a fejegetéshez, és drukkolok, h ne záródjon el a tejcsatorna. alig várom a képeket a kis gyönyörűségről!!!!!

niki, sóvágó doktorhoz jártam egy ideig. benne van a pakliban, h összefutottatok, de az sem kizárt, h nem, mert ő külsős dokiként van a jánosban.

vicky
beni nagyon cukkancs a fürdőlepedőben. ákosnál is tipikus volt ez a kézfelemelés. és ez nem véletlen ám, késöbb majd meglátod milyen kis diktátor lesz a drága:lol:

zsu örülök, h rendben volt minden a ctg-nél :lol: szóval akkor még várat magára egy kicsit a kisasszony?! nem csoda, ebben a melegben érthető is! mi is voltunk ma vizsgálaton, a fájások szinte már a minusz tartományban voltak :roll: semmi jele nincs annak, h kifelé vágyna szabi. lehet, h még egyszerre szülünk????
amúgy hogy vagy a nagy meleget leszámítva? nekem egyre többet szurizik alul, ami azért csak jelent vmit.......abban reménykedek, hogy lemegy ez a nagy kánikula és akkor szabi is beadja a derekát.

evu
szegénykém, nem lehet egyszerű ké poziciót betölteni. ezt hogy gondolták a feletteseid? feltételezem, h ez csak egy átmeneti állapot! kitartás!!!! gyümis piskóta hogy sikerült? nyaaaammmmi....

sok-sok pusszancs
niki
Vendég

Fatima:Nagyon örülünk, hogy minden ilyen jól megy és hogy jól vagytok!!!
Nagyon vigyázzatok egymásra!!! Biztos szuper anyukája vagy Tareknak!!!
Ahogy tudsz tegyél fel képeket, mert nagyon várjuk már kis Tareket!!!

Puszi és kitartás!!

Kép
kis pupu

Fatima: de örülök, hogy jól vagytok TE és TAREK!!!
Az elején tényleg nagyon nehéz a szoptatás, azt hittem sose fog menni nekem, mert úgy fájt amikor rákapott, de hamar edződik ám!
Sajnálom az a plusz mirigyet, remélem sikerül leállítani és nem lesz gond! Legyetek ügyesek! Kiváncsian várom a képeket!!!

Sharon: bárhol szülhetsz, csak beutaló kell és hogy fogadjon a kórház. De ha van dokid a válaszott helyen, akkor ez nem kérdéses. Viszont akkor minden vizsgálathoz fel kell jönnöd. Ezt bírni fogod? A végén ha túlhordasz akkor kétnaponta vagy naponta is CTG van, erre is készülj fel. Az én dokim szerintem szuper, de nála sokat kell várni és privát rendelőben fogad. De azért ha érdekel megadom az elérhetőségét. Szerintem ő azért nagyon jó, mert szakmailag remek és emberileg is foglalkozik a pácienseivel.

StellinaNiki: jó kilátások :roll: Nem baj, nem bánom ha huncut lesz, majd vigyázok hogy ne nőjön a fejemre? Vagy ez lehetetlen? :P

Végre itt a vihar!!

Remélem jól vagytok kismamák!!!
Beni üvöltve sír.... Remélem a vihartól és elmúlik ha vége.

Kép
viky30

Szia Fatima, örülök hogy újra itt vagy! Te nem ismersz engem, mert új vagyok itt, de pénteken a ctg-n én váltottalak, és kedden is láttalak a kórházban!
Örülök hogy jól vagytok, és gratulálok a kis Tarekhez, neked viszont jobbulást kívánok!
breeki

Sziasztok!
Hát mostanság nem voltam... sok a meló közeledik a félév zárás nem nagyon akarok túlórázni de elkerülhetetlen...

Fatima nagyon ügyi vagy gratulálunk még egyszer.... :D

Jövő hónaptól én is akarok járni valami kis tornára és én is a Váci úti Brendont néztem ki mert arra lakom és útba esne hazafelé...

Nagyon aranyos a kis Beni

Niki egy tündérke lehet a kislány, hogy ilyen jól viselkedik...

Lányok tényleg szörnyű ez a nagy meleg nekem az elalvással van problémám néha kétszer is lezuhanyozok mire sikerül elaludni :(

Breeki üdv a csapatba...

holnap megyünk ultrahangra nagyon izgulok hogy megtudjuk-e ki bujkál a pocimba Tamás vagy Anna :roll:

Evu kitartást a munkába és próbáld meg nem túlhajtani magad.... most Mini a legfontosabb...

Hétvégén Balcsi alig várom egy kis fürdés, napozás ..... 8)

Szerintem az a baj velem hogy ritkán írok de ha írok túl sokat és össze vissza na ezért bocsi lányok....

Jó hétvégét nektek és majd jövök hétfőn hátha meg tudom a vonalzómon változtatni a kis Mókuska nevét.... :wink:

Puszi ági

Kép
cica_1

Szia Fatima, jó hogy írtál!!! :lol: Gyere még, ha tudsz!!
Gratula Tarekhez, nagyon ügyik vagytok! :lol: Jó kis meleg hetet választott a pici fiú, remélem jól bírjátok!

Stellina: kár, hogy Te nem a Jánosban szülsz!!! Találkozhatnánk a szülőszobán! :wink:

Ági, drukk az UH-hoz, majd írd meg, mi volt! :wink:

Csajok, ma már csak 1számjegyű nálam a hátralevő napok száma!!!! :shock: Hát ez is eljött...... :lol:
Remélem ma este is lehűt egy kis eső, mit tegnap! :wink:

Zsu
svs

Fatima:Én is mégegyszer gratulálok Tarekhez! Nagyon szép baba, mondhatom, mert azt hiszem láttalak Titeket tegnap, mikor mentetek haza... Az időt nem tudom megmondani mikor :roll: , mert a tegnapi napot egész nap a kórházban töltöttük, hogy szülünk vagy nem szülünk....

Ugye a pároddal voltál és még egy hölggyel? És Tarek zöld kis ruhában volt? :)

Puszi,
Verus

Kép
buborka.

Sziasztok lányok!

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a drukkokat és a jókívánságokat!!!

Fatimának és pici családjának nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!!

Én vasárnap jöttem haza, most van egy kis szabad időm, Petra elaludt. De jó baba, az éjszakákat átalussza, bezzeg napközben...

Nem tudtok valami jó gyógymódot csuklás ellen? Szegényke annyit csuklik:(

Mindenkinek további szép napot!
pruci

Szia Pruci, nem ismerjük egymást, de szívből gratulálok a Babádhoz!!!!!
A csuklás nem zavarja a piciket, csak minket :). Semmit nem kell vele csinálni, ha akarod adhatsz neki forralt vizet, vagy várd meg amíg elkezd sírni, attól abbamarad. Ilyen pici korban sokat csuklanak.

Fatima, örülök hogy otthon vagytok és, hogy jól van Tarek is meg te is! Mindennap benézek ide, úgy várom már a képeket!!!! :lol: :lol:

puszi, Nóri

Kép
nóri8

Sziasztok, mindenkinek kellemes hétvégét!!!

Fatima!!! de jó, hogy jelentkeztél!!!! nagyon örülök Nektek!!!!! ha lesz pici időd gyere és nagyon várom már én is képeket pici Tarekról!!

kitartás mindenhez!!!!
ügyes vagy/vagytok!!!

puszi
anzsi
mangó

Sziasztok!

Régen nem jelentkeztem, mert rossz volt itthon az internet!
A kis Tarek érkezését még láttam.
Elkezdtem visszaolvasni, de szeretnék két dologra válaszolni.

bogen, evu: én a 12. kerületben dolgozom egy wellness-ben ahol kismama torna és kismama "úszás" is van.
A kismamatorna a következő hét hétfőtől indul 17 órás kezdettel, de az is lehet, hogy 18 óra lesz belőle, ez a héten kiderül.
Az úszást meg az angolna vizisuli tartja hétfőn 17 órakor!
Gyertek, sok szeretettel várunk Titeket, ha érdekel részleteket priviben leírok, mert nem reklámozni szeretném a helyet. :)

Edis

Kép
ediske

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?