Új privát üzeneted érkezett!

Drága Veronika!
Kívánunk neked boldog első szülinapot!!!!!!!

Kép

Kép
kajla

Ildikó Veronikájának nagyon boldog első születésnapot kívánunk.

Kép

Madri, boldog születésnapot kívánunk neked.

Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm Veronika nevében is a köszöntéseket! Mindjárt jön haza (remélem) Apa és akkor megszülinapozzuk a nagy 1 évest :) A torta már a hűtőben didereg, ajándék becsomagolva, Veronika kialudta magát, így várhatóan vidám, jókedvű ünnepelt lesz. Holnap hozok képeket :)

Puszi!
ildi_ko

Sziasztok!:D

Jujj, le ne maradjunk a köszöntésről... :P :P :P

Drága kicsi VERONIKA!!! :lol:

„Ha én írhatnám sorsod könyvét,
szíved, lelked vágyát, életed örömét,
oly széppé írnám, mint egy tündéri álom,
a legboldogabb Te lennél ezen a világon!"

Boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Kizsó és családja! ;)
Kívánunk nagyon jó pihenést, érezzétek nagyon jól magatokat!!!
És a képeket nagyon várjuk!!!!! :wink: :P :lol:
KépKép

KépKép
napsugaracska

Veronika!

Nagyon boldog szülinapot!

Timi
:)
latimi

Sziasztok!

Veronika! Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Napsi!
:lol: :D :lol: Köszi! Remélem jó időnk lesz, bár azt mondják!
A lányok már napok óta számolják vissza a napokat az indulásig. Remélem Kingust vissza tudjuk majd szoktatni a vízhez, ettől félek egy kicsit. :?

kizsó

Kedves Veronika!
Boldog szülinapot !!
Kép

Kép
Kép
ggabszi

Drága kis Veronika! Boldog szülinapot kívánunk! Csak súgok, az a bácsi is aki végig a magyar népmeséket dúdolgatta neked a gólyahíres talin! :lol:

Kép

Kép
ancsúr

Ancsúr, erre a mondatra felcsillant ám a szeme! ;) Rosszabb napjain hiányolja is azt a bácsit, tetszett neki az ölben-levés! :)

Köszönjük szépen MINDENKINEK!! Máris hoztam a képeket, szokásomhoz híven jóóó sokat :oops:

Hú, itt a torta!
Kép

Vivien felszeleteli 8)
Kép

Jujjj, ez nem igazán olyan, mint amilyenre számítottam!
Kép

Talán az ajándék jobb lesz :D
Kép

Na, ez most Bálinté vagy az enyém? :roll:
Kép

Naaagy puszi is jár a tesóktól!
Kép

Családi fotó, sajnos Vivi nélkül, mert ő nem volt hajlandó odajönni
Kép

Az új tudományom, állok és mutogatok! :)
Kép
ildi_ko

Megint én :lol:

Nemrég olvastam erről az akcióról:

http://www.kolping.hotel.hu/cgi-bin/hu/akcio.php#ingyen_nagyi
ildi_ko

Veronikának boldog szülinapot kívánunk!

Ildikó
Nagyon szépek a csemetéid!
petyaanya

Veronika copfja!!!!!!!!!!
Annyira édes....

Kép
Kép
ggabszi

Petyaanya: Köszönjük szépen!

gg: Vivi is nagyon élvezte Veronika copfiját :)

Koko és Csöpke Laurájának nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Kép
ildi_ko

Kedves APUKÁK (és kisfiam apucija! :wink: )!!!

Kép

"Jékely Zoltán: Apa-váró

Kapuban állva, kisfiú, mezítláb,
piszkál lábujjal százlábut, gilisztát;
hosszan bámul pókhálót, hangyajárást,
hogy könnyebbé bűvölje azt a várást…

És végre csengő, áldott kis-harangszó,
megváltón s meg-megszázszorozva hangzó,
hogy elfeledkezik minden bajáról!
Mert a Kollégjum kapuja kitárul,

s az utca végén, fölnyesett, nyakigláb
akácok alján ott-terem, akit várt,
és jön-jön, hosszú léptekkel sietve,
hóna alatt száz dolgozat-füzettel.

Olyan nagy már, az árnyékból kibomlón,
mint egy órjás, tán ő maga a templom;
elől keskenyre gyűrt vadászkalapja
magasabb, mint a nagy torony sisakja –

És elborítja, mint valami felleg:
mily pöttöm ő roppant alakja mellett!
S most lehajol s félkarral ölbekapja:
mint az Isten, olyan erős az Apja. "

/Igaz, hogy még nem ünneplik mindenhol ezt a napot, de számomra teljesen ugyanolyan ünnep, mint az anyák napja.
Ahogy Noriszt szereti, óvja, védelmezi az ő apukája, az a rajongás ami kettejük közt van, ne ezt nem lehet leírni... /
Örülök, hogy van ez a nap, ez csakis a tiétek!!! :wink:
Köszönjük azt a sok szeretetet, törődést amit nekünk adtok, és nem kevésbé azt sok munkát (ahogy értünk dolgoztok) nap mint nap és utána siettek haza!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
napsugaracska

Drága-kicsi Laura babucik;)
Kívánunk nektek Nagyon Boldog Névnapot!!! :wink: :lol:

Kép

(Én meg ide el is felejtettem írni, ezek szerint csak beszélgettem róla :oops: , köszönjük szépen a jókívánságokat!!!:) )

Naninga!
Anyukádnak jobbulást kívánunk, Tamás is kiakadt... :cry:
Sok erőt, egészséget neki :!: :!: :!:

Véda d.!:) Szorítunk!!! Csak így tovább:)

Ildikó!:)
Köszi a képeket, annyira édesek a gyerekek:))) És annyira tetszik Vercsi az ajándékon:))) Tényleg nem az az érdekes, hanem ők!!! ;) :D
És a tesók és milyen aranyosak, ahogyan körbugrálják a szülinapost és segítenek mindenben!! Hihetetlen az a harmónia ami köztük van:)
Látszódik a testvéri szeretet és a családi boldogság:))) Bár ezt már a talin és megjegyeztem magamnak ahogy ott ültetek, gyerekek körben valahol, de mégis veletek...
A tündéri coff:)))) Hmmm.... köszi hogy megosztottad velünk!!! :lol: :lol: :lol:

Ancsúr!!! Még mindig csuriban a kezem értetek!!! :wink: Fészekrakó ösztön:)))
Koko!! :D Dorkán akkorát nevettem, ő mindenhogy tündérkirálylány :lol:

Rkata! :lol: Akkor nagy örömködés van nálatok;) :P
Gratula Vinczének:)))

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Ildikó Veronikájának nagyon boldog első születésnapot!

Ildikó! Nagyon tüneményesek a gyerekek, csodás az egész család! :)

RKata! Gratula Vincusnak a menéshez! Nagyon ügyes!

Lauráknak nagyon boldog névnapot!

Lányok! Nekem is és a páromnak is van egy meghívója az iwiw-re, ha valaki kéri jelezze e-mailben. (Inkább e-mailben, mint priviben, a privit nem nézem mindig, az e-mailt igen.)

További szép hétvégét!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi jókívánságokat! :lol: :lol: :lol:

Ígérem,lassan összeszedem magam és küldök történetet és fényképet is!

Tündérkénk nagyon aranyos,csupa boldogság az életünk! :lol: :lol:

Puszilunk mindenkit,szép hetet kívánunk!
csöpke

Minden drága kicsi Laurának boldog névnapot!
Kép

A fényképeken minden gyermek (no és persze Tamás apuka is) nagyon aranyos!

Ma strandoltunk! Hát...iszonyúan élvezte Regi! Igazi rák!

Puszi

Kép
kajla

Sziasztok!

Újra én: elküldtem a történetünket és a képet a kicsikénkről,de nagyon ügyetlen vagyok :oops: ,úgyhogy nem tudom megkaptátok -e. Remélem igen. :D

Akihez nem érkezett meg,légyszi kiabáljon. :) :) :)

Puszi:Csöpke
csöpke

Lauráknak boldog névnapot kívánunk!

Csöpke
Én nem kaptam :(
petyaanya

Csöpke!
Én sem kaptam!!! :cry:

Kép
kajla

Lányok!

Azt hiszem most sikerült! :lol: :lol: :lol:

Petyaanya:Kérlek írj egy mailcímet és máris küldöm!! :D :D :D
csöpke

Köszönjük szépen a névnapi jókivánságokat.
Rendkivül huncut (na jó, nem szépitek, kifejezetten csibész volt ma a névnapos. Tányér röpült anya kezéből, kaja mindent beboritott, ahogy Lora baba ma rugdalózott.)

Rvan
, gyönyörűek a fiúk, de mondd, biztosan kétpetéjűek? nem vagyok nagy szakértő, de ha az egyikük kislány lenne, akkor még oké. Állitólag ilyen picuroknál még meg sem lehet állapitani, csak később, genetikai vizsgálattal, mert a két petezsák az ugyebár ikreknél helyből adott. Bocsi, ha oltári baromságot irtam, de hát annyira egyformák... :lol:

Kangamama, változatlanul imádnivaló a kerilányod.

Csöpke, druszánknak is boldog névnapot! Fénykép nem érkezett, ha küldenél.... :lol:

Napsi, kösz, megkaptam a mailt. Majd irok privit.

Lányok, Lora tegnap volt 7 hónapos: 69 cm és 6290 gramm. Egy fogacska felső csücske kint van, még nem fehérlik, de kocog a kanál. Nem ülünk, nem állunk, nem mászunk, DE már forgunk hasról hátra és vissza. és rém helyesek vagyunk. :lol:

Ildikó, újra Isten éltesse Veronikát! Tündéri az a bizonyos copf :lol: :lol:

Kép

Nem ül a kölök, csak odatámasztottuk :lol:
Kép

Kép
Kép
koko

Isten éltesse sokáig a kis Laurákat! Kép

Ildi: :lol: Nagyon szépek a gyerekek! Gondolom a torta túl puha, és finom volt. :lol: Halálos a copfi!

Koko: Akkorát nevettem az ülésen! :lol: Dorka és Laura nagyon szép!

Csöpke: Én szerintem nem kaptam meg. :roll:

Napsi: Helyes páros! :lol: Köcike! :lol: Igen azóta is szorgalmasan gyűjtögetem a gallyakat, és egyéb puha dolgokat a fészkem tapasztásához. :lol: :lol:
ancsúr

Csöpke
Küldtem a címet pü.-ben.
petyaanya

Sziasztok

Kicsit megkésve Koko és Csöpke Laurájának boldog névnapot kívánunk :)

Veronikának pedig nagyon boldog 1. szülinapot , (megnéztem a 8 napba belefér :):):) )

Köszi Napsi már kicsit jobban van de szerintem a héten még nem jön haza pedig nagyon szeretne max a hétvégén.
(gondolhatod én hogy kiakadtam :(:( most várom a gyorshajtásér a büntit :(:(:( )

Koko

Szépek a lányok :):)
Mi is pancsiztunk valamelyik nap , Zalán hasra vágta magát és elkezdte kiinni a medencét :):)

Ancsúr

Teljes extázisban vagyok már miattatok :):):)
Figyi meddig kell még szorítani mert ökölbe szorított kézzel nem tudok ám semmit csinálni , szalad a lakás :):):):):)

Rkata

Vincus nagyon ügyi, amilyen erős fiú (olyan mint Zali ) látom előre sorsomat :):):)
Bár az én fiam mindent egyedül akar , rácsot nem használ hogy felüljön pedig ugy már sitty-sutty menne neki remélem ez kicsit lassítja majd ezt az eszeveszett tempót :):):)

Csöpke megkaptam , elolvastam , megnéztem (gyönyörűűűűűű ), válaszoltam :):):):):)

Naninga
naninga

Naninga: Zalánt elnézve ő sem kímélő üzemmódban fog üzemelni (és üzemeltetni Téged :) :) ) - egyszer rákap valaminek az ízére, aztán onnan nincs megállás (szó szerint).

Koko: csodaédesek a csajok, Dorka meg csak szeretné azt hinni, hogy ijesztő... :) :)
rkata

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a kedves leveleket!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Koko:Elküldtem neked a képet! :D Gyönyörűek a lányok!

Ancsúr: Remélem megkaptad te is! :D
csöpke

Csöpke
Én sem kaptam
viktoria.tarczy@gmail.com

Kép
tviky

Tviky: Elküldtem!!! :D :D :D
csöpke

Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem írtam,tudom nem sok mentség van rá, csak nem igazán van időnk mostanság. Így utólag is nagyon szeretném megköszönni a gratulációkat és a sok drukkolást nektek. Május 16-án megszületett a mi kis Renátánk. Mivel az ügyintézés kissé elhúzódott így május 31-én hoztuk haza. Azóta nagyon szépen fejlődik. Imád enni. Igaz kicsit hasfájós, de reméljük kinövi.Viszont már egyre jobban figyel. Nagyon aranyos. Csodálatos érzés anyukának lenni. Remélem mihamarabb átéli ezt mindenki. Útközben nagyon sok gólyát láttunk és küldtem tovább nektek.
Sok puszi.

Csöpke!
Gratulálunk mi is a pici lányhoz.Ha lehet mi is szeretnénk majd képeket. (nagyzsu2@citromail.hu)
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

Naniga: A szorítást még titokban légyszi, lábujjhegyen egy hónapig kérjük szépen. :wink: 8)

Csöpke: :lol: Megkaptam kétszer is! Édes tündérke, mazsola! Mit is írhatnék még! :lol: :P

Zsu: De jó hogy jelentkeztél, gyönyörű a kislányotok, elhiszem, hogy most minden pillanatotok Ő! Azt hiszem én se fogok tudni betelni a tündér mosolyával majd. :lol:
ancsúr

Sziasztok!

Nagyzsu: Nagyon örülök nektek,sok boldogságot a pici Renátához! Kíváncsi vagyok mindenre,ha van időd írj, úgy nézem,csak két héttel idősebb a mi Lauránk a ti kicsikéteknél! :lol: :lol: :lol: :lol:

Átküldtem neked is a képet! :D
csöpke

Nagyzsu!

Köszi, hogy küldöd a gólyát. Csak érjen ide mielőbb!

Timi
latimi

Csöpke!

Köszi a képet.Nagyon szép a lányotok. Két hét van csak a picik közt, akkor majd lehet tapasztalatokat cserélni. Sok puszi.

Ancsúr!
Nagyon szorítok nektek. Jó lenne, ha már az a közös babakocsizós álom teljesülne, nagyon szeretném. Meglátod minden megváltozik és egy pillanat alatt feledésbe merül minden szomorúság.

Latimi!
Ti is már minden órások vagytok, ha jól tudom. Nagyon drukkolok nektek. Meglátod hamar oda ér a gólya, addig kitartás.Vannak csodák és megtalál titeket is a pici babátok. Remélem mostmár nagyon hamar.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

RKata

Hát nem bizony ( már most sajtkukac ), bár reménykedtem hogy megnyugtatsz van még egy kis időm. :oops: :)
Bár egy kis fogyi nem ártana de nem nyáron 40 fokban gondoltam elkezdeni :):):):):):)

Ancsúr

OK, azt még kibírom valahogy :) :wink:
Már egész ügyi vagyok az ökölbeszorított házimunkában :lol: :shock:

Nagyzsu

Dehogy nincs mentséged. :) :lol: :lol: (sose legyen jobb :wink: )
Ha nem is irsz levelet egy pár képet a kis menyasszonyunkról igazán küldhetnél .
Olyan jó nézegetni milyen kis szépség :):):)
Sajnálom hogy hasfájós mi is azok voltunk, kipróbáltunk mi is mindent de szinte semmi nem használt :( Aztán 3 hónapos kora előtt kinötte :):)

Koko

Szuper csajszijaid vannak :):)

Naninga
naninga

Nagyzsu!
Minden sornak örülünk!!! És hát persze egy képnek.... :wink:

Csöpke!
Tündér virág bogár!!! :lol:

Várakozóknak kitartás!!!!!!!
(Ancsúr)

Kép

Kép
kajla

Nagyzsu!

Én úgy augusztus végére, szeptember elejére jósolnék magunknak egy picurkát. Persze előbb is jöhet ám. Már nagyon várjuk.
Tudom, ez nem kívánságműsor. :)

A múltkor már 66 volt a sorszám. Most, hogy hol tartunk azt nem tudom. Szerintem úgy 63-nál.

Majd 25-ike után megkérdezem Gabikát.

Timi
latimi

Csajok

Help me :(
Volt valaki akinek a csemetéje megakart inkább fulladni ha csak egy kicsit is darabosabb volt a kaja ?????? :shock: :shock:
(gondolok itt a botmixerrel leturmixol tökfőzelék kicsit nagyobb 2-3 ml.is rostjaira ) ?????????????????
Lassan megbolondulok az ebéddel :(
Eddig csak a reszelt almát kezdte el kiköpködni, de most ami az uraságnak nem eléggé híg és pépes inkább nem eszi meg. :(
Eddig a Sinlac-ot is megette az sem sima teljesen most meg semmit :(
Van rá ötletetek mit rontottam el??????

Mondjuk egy előnye van a füvet amit megevett is kiköpködte :):)

Köszi

Naninga
naninga

Sziasztok! Egy kicsit le vagyok maradva az olvasással, hú de sok minden történt itt kérem!! :D

Először is szüli- és névnaposoknak hatalmas gratula!!!!

Nagyzsu! Sok boldogságot kívánunk nektek!!! A kislányoddal druszák vagyunk ám!!

Csöpke! Én is megkaphatnám a történeteteket, meg persze a fényképet is??

Ancsúr,Latimi! A hétvégén voltunk kirándulni láttam egy csomó gólyát elküldtem párat felétek is.... :wink:
steiff

Naninga!
Az egyik barátnőm kisfia képes volt minden visszahányni, ha a kajcsi végén volt egy kis darabos valami...ha az elején, meg sem ette!
Most óvodás és gyönyörű, egészséges kissrác!
Nálunk sokszor volt olyan, hogy Regi még nem is evett az élelből, csak ránézett és elkezdett öklendezni! (mondjuk később kiderült, hogy refluxa van)

Én nem főztem Reginek, hanem vettem neki a bébiételt! Botmixerem is csak pár hónapja van, de alig használom :oops: :oops:

Kép
kajla

Sziasztok!

Steiff:A citromalies címedre küldtem a levelet! :D :D :D

Lányok! Köszönöm szépen a kedves szavakat!!! :lol: :lol: :lol:
csöpke

Kajla

Köszi
Én azért főzőcskézek bőszen, bár néha veszek is kaját de tegnap éppen a MILDI 6 hós paradicsomos-krumpli-csirkehusival volt igencsak darabos (sajna nem néztem meg jól csak az összetevőit :(:( )
2 átpaszírozás után is a kukában landolt, aztán a végén a natur sárgarépa püré ment le (amit régen meg sem evett ).
Nem is tom mi lesz még 20 évesen is turmixolok neki szerintem :):):)

Naninga
naninga

Naninga!
Azt te csak szeretnéd, néhány hónap múlva majd azon megy a harc, hogy a kanalat ki tegye be Zalán szájába. Na meg kezdheted eldugni a Pukit, a Danone joghurtot, a krémtúrót...és lassan a csokit is, mert ha egyszer valamelyik kedves ismerős megkínálja vele, alig lehet lebeszélni róla a gyerkőcöt :lol:
Nálunk apukám volt oly édes, hogy "Kojak nyalókát" vett Reginek pár hónapja, na...hát, mint az ördög feneke úgy szokott kinézni a kisasszony utána. Mitagadás én is imádom! :oops:

Pár napig nem leszek, mert anyuhoz megyünk, Regit otthagyjuk és irány egy jó kis lagzi Gyulán!

Amneris!
Nem lesztek a nagyinál hétvégén?
Puszi

Kép
kajla

Naninga: " MILDI 6 hós paradicsomos-krumpli-csirkehusival volt igencsak darabos" - igen, ezzel mi is megszívtuk (nem is értem, hogy miért 6 hós az ajánlása :roll: ), csak nálunk nem ment kárba, mert volt, aki árgus szemekkel leste a végkifejletet és menten lecsapott a maradékra. :) :) De most már mindent szívesen rágcsál Vincus (Hamlet, kenyér, kifli, sós sörperec :oops: ), úgyhogy nem reménytelen Zalinál sem a dolog. (De nekem is van több barátnőm, ahol a gyerekek - főleg a fiúk :P - nagyon nehezen szokták meg a darabos kaját.)
rkata

Latimi!

Én bízok benne, hogy azért hamarosan meglesz a pici. Most sok baba született az utóbbi időben. Nagyon drukkolok nektek.

Steiff!
Köszi szépen. Puszil a kis druszád.

Kajla!
Küldtem pár képet Reniről. Remélem jó címre ment. Ha megkaptad, majd írj vissza. Köszi.

Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

remélem még emlékeztek rám, :oops: , olyan rég jártam erre.

Minden szüli- és névnaposoknak nagyon sok boldogságot kívánok!

Nyaralóknak jó időt!

Csak ezt az oldalt sikerült visszaolvasnom, Matyi abszolút nem hagy semmi mást csinálni.

Naninga!
Matyi sem eszi meg a kaját, ha egy kis darab van benne, öklendezik tőle, még ha a tejpép egy kicsit csomós, attól is öklendezik, én annak tudtam be, hogy még nincs egy fogunk sem, sajnos, pedig már régóta és egyre jobban szenvedünk a fogzástól.
Nálunk még az is gond, hogy Matyi nem eszi meg a rendes főtt kaját, öklendezik tőle, nem ízlik neki a krémtúró, túrórudi, túró, de a bébiételes túrókrémet azt szereti. Ha én csinálok gyümölcsből pépet, az sem ízlik neki, öklendezik tőle, de a milupás gyümölcskompótokat meg falja.

Megpróbálok még képeket feltenni, ha nem baj.

Tirza

Kép
tirza

egy kicsit sok kép lesz.

Hétvégén motoros találkozón voltunk:
Kép

A füredi kalózkapitány:

Kép

Gyere anya, elviszlek egy körre:

Kép

Sétálunk, sétálunk:

Kép

egy kis dombra lecsücsülünk:

Kép

Az új kétéltűm:

Kép

imádok locsizni:

Kép

Kép
tirza

Háááát én is jó ritkán írok :oops: , de azért, ha tehetem, olvasgatok ám! :-)

Tirza:
Gyönyörű a kisfiad, nincs olyan mennyiségű kép, ami sok lenne!!!! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Nagyzsu! Majd azért én is megkukkolhatom a kis druszámat? Egy fotót kérhetnék?
steiff

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?