Tündi
Gratula a sikeres viszgához! Most aztán pihi legyen!!
Cirkuszka
Hú, elég ijesztő lehetett, de örülök, hogy minden rendben a babával!
Kismok
Ez jó! Még hogy tapasztalatlan!
Hiszen Julit is Te szülted. Max. régen volt már, és elhomályosult az érzés, hogy milyen, mikor a baba mozog.
Nem tudom kosaras vagy kézis lesz-e. Kérdeztem tőle, de nem válaszolt.
Mindenestre mindkettő van a családban. Azóta egyre jobban megy neki a labdadobálás!
Mofly
Te milyen aug-i inszemről beszélsz?! Babával a pociban nem csinálnak inszemet!!
Manda
Örülök, hogy indul a szurizás!! Apukádnak sikeres műtétet és jobbulást! És ahogy Amica is írta, mostanában sok gólya szabadul fel!
Sleepin
Én simán megmondtam a dokimnak, hogy szeretnék elmenni TP-re, adjon javaslatot. Ui. a körzeti doki ír ki, a nőgyógyász csak javasolja a TP-t. Tök simán belement. Szerintem, nem lesz gond. Ha kérdezi, hogy miért akarsz elmenni, nyugodtan mondd el, ha meg nem kérdezi, akkor minek.
Előtte én is csak 1x, a porckorongsérvemmel voltam TP.
Amica
OK, nem gond.
Én meg úgy érzem, hogy Fici a napközbeni szopit nem is nagyon igényli már. Csak alváskor. Viszont éjjel….
Hétfőről keddre este 8-tól hajnali 4-ig 4x kelt.
Az evéssel az az egyetlen gond, hogy a darabosat még nem nagyon szereti. Viszont ma adtam először spenótot, és még csak el sem fintorodott.
Megevett fél üveggel.
Mona
A középsőn tök jól látszik!
Nagyon édi!
Szilcsi!!!
Gondolom, már beköltöztél a kórházba. Olyan izgi!! Holnap már a kezedben tarthatod Boldit!!
Nelli
Hú, tényleg! Te is már jól a finisben vagy!
Én is néha elgondolkodom azon, hogy hogy fogok 2 gyerekkel bírni, mikor Fici is teljesen kimerít a nap végére.
Neked a nagylányod viszont majd tud segíteni.
Biztos csak a meleg miatt volt gyorsabb a szíve, különben nem engedtek volna el.
Emma
Nagyon klassz Zalán birodalma! Nagyon tetszik az ágynemű mintája, meg a falon a kis állatfigurák. Hol vettétek?? Mármint az állatokat? Öntapadósak?
Vera
Akkor Emese biztos jól érzi magát.
Jól vagytok? Szopizik? Jól alszik még mindig?
Ma beszéltem Tizával. Felhívott délután. Marci baba már próbálkozik a szopival, csak nehéz felébreszteni és hamar elfárad. Kicsit besárgult, de nem kell kékfényezni. Ha holnap minden OK, akkor hazamehetnek. Tiza jól van. Egész jól tud mozogni a sebével. Viszont a csecsemősökkel ő sincs megelégedve. Eddig még meg sem mutatták neki, hogy kell a babát fürdetni.
Gondolom, ha hazamennek majd ír ő is, és beszámol a történtekről.