Babszi, hát remélem, hogy segít neked a szurikúra, mert látom, nagyon magadba vagy zuhanva! És elárulom, azért én is kétkedve fogadtam azt, hogy a szuri után babás lehetek, mégis sikerült. És azért nagyon fontos, hogy bízz és higgy valamiben, valakiben. Még akkor is, ha nem válna be a végén, próbálj meg pozitívabban gondolkodni, az mindig segít.
Bár tudom, 9 inszem után ez elég nehéz lehet. Nem is tudtam, hogy ennyi inszemet is csinálnak. Hová jártál? Úgy tudtam, hogy 6 az, amit meg kell csinálni, utána már lombik jön.
Szerintem az, hogy így el vagy kenődve, sokban a dokidnak köszönhető, aki hagyta, hogy ennyi sikertelenségen menj keresztül. Váltanod kellene!
Valóban nem lenne baj, ha a párod is kapná a kúrát, akár a házidokijával is felírathatná. Mellesleg szakmai oldalként a
www.gynevac.hu -t is ajálnhatod neki, hiszen ott írják a gyártók, hogy bizony a ping-pong fertőzés miatt is érdemes a párunknak is beadatni. Gondolom az elég meggyőző lenne neki, nem? De ha nincs is ilyen fertőzés nálatok, akkor is csak hasznos lehet a tejsavbaci felturbózása a szervezetedben, segít az inszemek vagy lombik programok sikerességében.
Nagyon remélem, hogy sikerül a baba nektek, és hogy nem adod fel. Van olyan is, akinek az első szurikúra után még nem sikerült a babuci, de a 2. után már igen, ezt egyéne válogatja. Emellett próbáld ki a többi dolgot, ami nekem+sokaknak már bevált, a gyógyteázást, vitaminozást, méhpempő szedését. Ha gondolod, elküldöm részletesebben priviben.
Sok sikert!