No, minden gyerek ágyban
Próbálom az elején kezdeni, lehet hosszú leszek.
Szóval az volt az uts. hogy csüt. éjjel nem tudtam aludni. Volt már ilyen, akkor írtam éjszaka a magzatvizes mondatot.
Nos, reggel f6kor folyt el valami. Csakhogy ahhoz képest, ami a fiúkkal elfolyt, kevés, de vizeletnek sok... szóval biztos, ami biztos elindultunk f7 körül Pestre, fiúkat anyuékra bíztam.
A kórházban a vizsgálatnál már ömlött a magzatvíz, szóval tuti volt, hogy itt szülés lesz. Vajúdó, CTG... isteni, már a fiúkkal is utáltam most meg aztán totálisan.
Fájások az elején nem voltak, és ca. 1 ujjnyira voltam tágulva. Aztán olyan 9 felé lettek ca. 10 percesek, 10 körül már 5 percesek. 12kor megvizsgált a dokim, akkor 3-4 perces fájásaim voltak, teljesen szabályosak, erősek, de még mindig csak 1 ujjnyi. Emellett bejött problémának, hogy a hegem érzékennyé vált. Ekkor eldöntöttük, hogy nincs mire várni, császár...
no, az igazi feketeleves innentől jött. Én úgy gondoltam, hogy 12 van, 1re ebből gyerek lesz... 1re csak 1-2 perces fájásaim lettek, gyerek nem, vártunk a műtőre, mert nem voltunk sürgősségi eset (akkor még), és a front miatt aznap 9 csaszi volt a sotén... szóval f2kor már 1perces és összefüggő fájások. Valamikor 3/4 kettő körül az addigi 130-160as szívhang átmászott a 100-110es tartományba, így minket is átminősítettek.
Altatásos, sürgősségi császár volt. Ezért sem tudtam nagyon sokáig semmit. (megspékelve azzal, hogy először bevittek az 1es műtőbe, amiről kiderült, hogy a koraszülötteseknek kell - a férjem emelett várta a gyereket - szóval én felkerültem a 2.ra, neki senki sem szólt, így ő sem tudta, hogy mekkora a gyerek).
A felépülés rohamos, és kellemes. A kínlódás elmaradt, ami a fiúkkal volt. Talán a vajúdásnak, talán az 1es terhességnek köszönhetően.. de tényleg szinte semmi utófájásom nem volt. 4 órával a műtét után oldalra tudtam simán fordulni. Lilit is pár órásan felhozták.
A kórházban kvázi minden simán mnet.... kvázi... ellopták a telefonom első este ca. 1 perc alatt. Ez fő eltűnésem oka, mert ezek után a notebookom azonnal hazavitte a párom.
1 ágyas szobába készültem, de a csúcsforgalom miatt ott nem jutott hely.
Jah, és aki keresett, ezért nem ért el
De holnaptól él a régi számom.
Szóval de a lényeg a csaj
Lili tényleg jó baba, eszik, alszik
Nagyon ügyesen szopizik, szinte az első mellretételtől profi - ebben nagyon hasonlít Mátéra, ha kinyílik a szeme azonnal enni kér -.