Új privát üzeneted érkezett!

Judy,
Miről beszélsz? :lol: :lol:
Vendég

Judy: Én megyek! :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Bocsi, Jaimme-t akartam írni.
Hiába a hőség az agyamra ment. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,

Szóval, miért mész??? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Babszi, szép napot!
Én benne vagyok az együtt babázásban! :lol:
Legyen így!!!!!!!
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Megjöttem, tegnap azért tűntem el, hogy megcsináljam azt a kis munkát, amit a mentorom rámbizott, mára befejeztem. Igy, mivel ma jött a személyzetis nőci dolgozni, meg akarom tőle kérdezni, hogy nem-e lenne nekem valami munka, amig nem jön vissza a mentorom...

Nóri,
sajnálom a rossz hireket. Nem tudom, mennyire hiszel a gyógyteákban, de nem akarod megpróbálni inni őket? Mellékkezelésként!
sirkici

Szia Sirkici. :lol:

Andi,

Hol vagy, egy hőjelentést szeretnék látni tőled. Remélem még szépen fent van, és nem
kezdett zuhanórepülésbe????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Ez még mindig csak az első kör a terhesgondozásban nálunk
belgyógyászati kivizsg EKG-val. Utána jön majd a full labor RH izével tej+zsömis cukorteszttel, szűrnek nemi betegségre :shock: :shock: :shock: és végül elküldtek a fogászatra, de inkább a saját dokinénimhez megyek. Szóval elleszek mostanában.

jaimee

Sirkici:Tudsz valami teát erre?Én nem sajnos...
Vendég

Egyébként tudja valaki, hogy Aninak hogy áll a hője? Igaz, hogy a teszt félig pozitiv félig negativ, de a hője fent van még?
sirkici

Marha mérges vagyok, akartam bevenni MagneB6-ot erre majdnem kimosta a reggelimet. Miért nem tanulok meg nagy marha koromra normálisan gyógyit bevenni??????????????? :evil: :evil: :evil:

Na, lemegyek alfába, megnyugszom szépen....

jaimee

Jaimee,

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Anno, nekem csak a házidokimhoz kellett elmennem, ahol meghallgatta a tüdőmet, megmérte a vérnyomásom, megnézte a szemem, megkérdezte jól vagyok-e, aztán ennyi.
Ja meg a fogorvoshoz nekem is.

Most meg ennyi vizsgálat. Észbontó. :lol: :lol:

Sirkici,

Semmit nem tudok Ani-ról, csak annyit amit tegnap mondott.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nóri,
én tudom a cickát, abból ülőfürdőt, meg mellé kell még inni teát is, csak nem tudom, hogy milyet meg mennyit? De otthon megvan, le van irva, majd leirom d.u., ha érdekel. Én most olvastam erről (Maria Treben könyvében van). Kerestem magamnak, hogy cicka+palástfű, bla-bla, és a cickánál kiirtam a női bajokra vonatkozó részt, többek között a myomát is.
sirkici

Judy: A házidokihoz is mehettem volna, ha belgyógyi végzettsége van. De mivel nem is ismerem a dokit, így marad a belgyógyászat. Nem hiszem, hogy sok figyelmet szentelnének nekem. Holnap kiderül. A hasamhoz nem nyúl, annyi szent. Kérdezgessen, majd szép illedelmesen válaszolgatok.

jaimee

Jaimee,

Ok, így mér értem. Az enyém belgyógyász, szóval nekem most is marad ő. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kismamik,

Tudtok most valamit arról, hogy kinek és mennyit kell fizetni a szülésért???
Mostanában hallgatnak róla.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Nem kell fizetni semmit és senkinek ha nincsen fogadott dokid.
Vendég

Judy: Ahogy Panda mondja. Kelleni nem kell.

De ki az, aki privi orvos nélkül szülni mer?

jaimee

Sziasztok!
Itt vagyok,megjöttem.
Judy:eEste 9től reggel 9ig forgatok,ezért nem keltem korán,mert szerintem addig nem tudok már aludni.Kérdésedre a hőm,hát nem tom,majd nézd meg a görbmet.Sztem piri lesz,de nem is bánom.Sok a munkaés csinálni kell.Zuhanni nem zuhant le,de sztem le fog.

Nóri:remélem minden rendben lesz veled,és együtt fogtok Babszival pocakosodni!
vedresandi

Sirciki:persze, nagyon is érdekel!!!amúgy hébe-hóba iszok cickát, van otthon egy halom, de aztán olvastam valahol, hogy nem jó ezért meg azért, összezavarodtam és abbahagytam. :cry:
De szívesen fogadom az infot és köszönöm előre is.

Jaimee:nyugi... :wink:
Vendég

ANdi: hol az a görbe?

jaimee

Dzsémi : itt,de szerintem elindul lefelé :lol:
Kép
vedresandi

Andi: Sztem meg nem. 16-án is ennyi volt. Több optimizmust várok el tőled, Andi! :wink:

jaimee

Lányok,

Persze, hogy fogadott dokinál fogok szülni. Ez nem kérdés. Csak arra voltam kiváncsi, hogy ha a fogadott dokinál szülök, és nem ügyeletesnél, akkor kell-e külön még a kórháznak is fizetni. Mert ugye ezt akarták.

Andi,

Véleményt priviben írtam.

Még abban segítsetek légyszi, ha én elmegyek táppénzre mondjuk novemberben, januárban bezár a cég, akkor én nem is leszek jogosult a gyed-re, mert ugye ha megszűnik, akkor nem leszek munkaviszonyban. Most egy kicsit parázok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!
Nálunk irtó meleg van.
Kismamik!
Ti hogy bírjátok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy,
A kórháznak nem kell fizetni. De kapsz gyedet egy ismi csaj is kap náluk is ez a helyzet.
Vendég

Dzsémi:optimizmus van,inkább fogalmazzunk úgy,hogy nem kombinálok,és nem agyalok...ez nekem most jó,mert nincs munkaundorom végre!!! :lol: 8) :lol: :lol:
vedresandi

Pandi,

Köszi, remélem tényleg így van. Nem szeretném elveszteni a GYED-et, ami a fizum után nagyon szép összeg. GYES-ből éhenhalunk.

Andi,

+++++++++++++++++++++++++++ küldöm,hogy a hőd fent maradjon. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:köszi,de most hogy mondod,már el is kezdett fájni a derekam,pont mint piri előtt :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi,

Rossz vicccccccc........ :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Gyors hőjelentés, mert láttam valaki kérdezte (jó érzés hogy aggódtok miattam). Bocsika de gyorsan olvastam vissza nem sok mindent fogtam fel, de majd este.
Nóri, ne csügedj! Mindenek meg van az oka (legalábbis szerintem), az a baba úgyis jönni fog amikor jönnie kell. Addig legalább kipihened előre magad, meg élvezed az új lakást, rendezgeted szépítgeted. Mielöbbi gyógyulást kívánok, bár a dologról igazán nem tudok semmit (utána olvasok)
Andi, ++++++++++++++++++++++++++++
de ne csak a hőd maradjon fenn, mert az én esetemben az még mindig fenn van (37), de se baba se semmi. Rossz a bizonytalanság.
madiani

Andi:ne beszéld be magadnak a derékfájást...megparancsolom a hődnek, hogy menjen vissza! :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Nóri! Nagyon sajnálom a rossz híreket! De nagyon jó, hogy nem várzs és belevágsz, hiszen az idő csak rohan! Sajnos itt látom a neten, hogy mennyi baj lehet egy nőnél, ami miatt nem jön össze a baba! Borzasztó, hogy hogyan vagyunk összerakva!
De kitartást és meglátod, ha túl leszel az egészen és majd jön a baba már csak a szépre fogsz emlékezni!
Ja és nekem szimpi az orvosod!
Egyébként én vigyáznék azokkal a gyógyteákkal!!

Andi! Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is így szokott kezdődni, sőt nekem a legutóbbi 2 alkalommal 36,9-nél jött meg! :evil:

Én csatlakoznék a kávézós csapathoz, igaz én csak Nescafé3in1-bent iszom, és képzeljétek vettem a hétvégén csokis tejszínhabot hozzá, na az valami isteni! JA és mindezek mellé diétázom, igaz a cukros tejszínhab nem éppen diétás, de nemvonhatok meg mindent magamtól! :?

Chris! Itt is meleg van. Látom megvolt a pé???
Vendég

Krisz:egyáltalán nem keserítesz el :lol: Inkább meglepődünk,ha mégis.
vedresandi

Judy!
Én úgy tudom, hogy ha TGYÁS alatt szűnik meg a biztosítási jogviszonyod, akkor jogosult leszel a GYED-re is. TGYÁS-re meg a szülés várható ideje előtt 4 héttel (28 nappal) elmehetsz, ami Neked január 23-a körül van, addig remélhetőleg nem szűnik meg a munkahelyed. De az a biztos, ha megkérdezel egy TB szakértőt, pl. itt is :

http://csaladinet.hu/szakertok/1760/viewprofil/
Vendég

Köszi Betsy, meg is kérdezem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Sajna a GYED-nek van egy felső határa, tehát hiába kerestél sokat, a GYED legfelejbb havonta a mindenkori minimálbér kétszeresének 70%-a lehet. Ennek megfelelően a gyermekgondozási díj 2007. évi felső határa havi bruttó 91.700 Ft.
Ebből levonják a személyi jövedelemadó-előleget, a biztosítottat terhelő nyugdíjjárulékot, magánnyugdíjpénztári tag esetén a magánnyugdíjpénztári tagdíjat. Én is a maximumot kaptam..
Vendég

Christell:ment privi
Vendég

Tudom Betsy, ezzel tisztában vagyok, de azért ez is jóval több mint a GYES.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ma hoztam be dinnyét,mert tegnap annyit beszéltetek róla.Ma ez lett a reggelim :lol:
vedresandi

Andi: A tegnapi dinnyének nálunk már nyoma sincs, nagyon fincsi édes volt. :D Remélem, te is finomat fogtál ki.

jaimee

Jaimee:hát a légkondi azért szuper találmány.Még a sírás is jobban ment tőle az este... :wink:
És a kedves mackóm mire hazaértem már fel is takarított utána... :wink:
Vendég

Nóri: Bizony az! Milyen ügyes urad van! :D

jaimee

Jaimee:Bizony!Nem adom semmi pénzért! :wink: (sem a légkondit, sem a mackómat)

Köszi a bátorításokat mindnekinek, jól esik néha panaszkodni, a pasik ezeket a dolgokat nem nagyon tudják átérezni.Nem tehetnek róla, tudom.Ezért jó itt.
:wink:
Vendég

Nóri:sztem nincs baj a paikkal,csak másképp élik meg ezeket a dolgokat,mint mi nők.Nem is baj,hogy egymásnak nyavalygunk,és nem nekik :wink:
vedresandi

Csajok,

Én ugy bezabáltam.... Húúúúúú... nagyon tele vagyok. :lol: :lol:

Resztelt májat hoztam otthonról, főtt krumplival, kovi ubival. Utána meg lenyomtam egy puncs szeletet. Ha így folytatom olyan leszek mint egy ház. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:egészségetekre!
Én is minnyá ebédelek.Csirkepöri koviubival,utána aranygaluska!
vedresandi

Judy: Egészségedre! Nálam marad a barack menü, mert mégsem ehetek non-stop hamburgert... :shock: :o

Jut eszembe, anyukám igért hétvégére kovi ubit! De jó lesz! :D

Nóri/ANdi: Így van. Ők a maguk módján élik meg a dolgokat. Még mindig jobb, mintha összetört volna nekem is párom, hogy úúúúúúúúúúúúúúristen, már fél éééééééve próbálkozunk és nem estél teherbe?? Jajajajajajajajjjjj...Jujujujjj...És zokogásban tör ki.....Könnyebb volt, hogy egy vállrándítás volt az egész és le volt zárva az éppen aktuális havi kudarc.

jaimee

Dzsémi:nálunk is csend van ilyen téren.Ha megjön,csak annyit mondok,gyúrunk tovább,és itt meg jól elsírom a bánatom nektek!Jobb,ha nem megy a kiskatonák rovására a mi lelki harcunk :lol:
vedresandi

Andi,

Aranygaluskát küldhetnél, nagyon imádom. :lol: :lol:

Jaimee,

Legalább te nem fogsz elhízni. A barack egészséges és nem hízlal. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár