Sziasztok Lányok!
Tekiroll: Voltunk anyóséknál, jókat ettem, de alig vártam hogy túllegyek az autóúton, valahogy mintha már az is fárasztana. Béreltünk övlehúzót, tök jó volt vele, egyáltalán nem nyomta a hasam és biztonságban éreztem magam.
Akkor jól haladtok, nálunk még itt sincs a babaágy, a padlót kéne lerakni, tegnap megvettük. Csak mivel össze kell kapácsolni, kissé hangos és ugye ez egy panelban eléggé hallatszik. Bár engem nem nagyon érdekel, eddig kusba voltunk, most mi leszünk a leghangosabbak!
Gombika: Előadás már nem lesz én úgy tudom, csak kismama jóga minden pénteken, de nem tudom hány órától.
Brinza: Az a jó, ha zárva van a méhszájad. Szüléskor kell kinyílnia, az meg még egy picit odébb van. Ha nyitva lenne, akkor kórházban kéne feküdnöd szerintem. Én jövő hét kedden megyek ctg-re, remélem nem lesz nagyon meleg.
Jó hogy nektek már lent van a baba feje, nekem a seggét mutatja a világ felé, meg lehet a véleménye
Kíváncsi vagyok, megfordul-e....
Én még nem érzek nyillalást...hol érzitek, egész lent? Nekem csak az rossz, hogy mivel a lába van lent, ezért a hólyagom körül rugdosódik és állandóan wc-re járok, gyakrabban mint eddig bármikor.
Félig már én is összepakoltam, de még kell egy csomó dolog, betétet se vettem még, meg eldobható bugyit se. Ha végre megjönne a táppénzem, már az is meglenne. Ha fizetni kell, nagyon ülnek a lóvén
Na, kitartás csajok a melegben, vigyázzatok magatokra
Barbi