Új privát üzeneted érkezett!

Bambika! Aha

Babszika! Szia! :lol:

Kép

Tessék mosolyogni. :lol:

Egyébként nekek is car napom volt. Rosszúl vagyok nagyon.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Babszi

Ki vagy mi tette azzá? :(

KépKépKép
bambika

:D :D :D :D :D

KépKépKép
bambika

áh, csak a szokásos. Ma már 4 ember helyett dolgoztam.... és kezdek besokallni.... de miest hazaértem, már felejtem is el!
ezért is jövök hozzátok... mert itt legalább jó kedvem lesz. Ha mástól nem, akkor az ilyen vicces képektől. :lol: :lol:

babszika

Babszikaaaaaaaaa????

Kép
hanna30

mi az Hanna??

babszika

veled mi törpént Hanna? mi miatt vagy rosszul?

babszika

Na, eltüntél, ezért visítoztam. :roll:
Nem tudom, szerintem migrénem van. :(

Kép
hanna30

Az hogy lehet, h nem tudod, h az van-e?? :?
az bizony nem jó... nekem is szokott lenni....

babszika

én példát veszek bambiról:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Na, ne harizzatok, visszabújok az ágyba.

Kép
hanna30

menj csak, pihizz! :wink:

babszika

aludd ki a migrént/ha ugyan lehetséges/

KépKépKép
bambika

olyan a gép hangja, mint egy helikopternek , kikapcsolom mielőtt felszáll :?

jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek

KépKépKép
bambika

Sziasztok!

Nagyon meleg van még mindig. Nekem jót tett az alvás, elmúlt a depis hangulat. Bambika, köszike szerintem elmegyek mindenképp én is parázok kicsit a negatív dolog miatt. Jövöhétig várok ha addig semmi megyek dokihoz. Köszönöm mindenkinek a segítséget és a bíztatást.
madiani

Sziasztok Lányok!

Van itt még valaki?

Ani!
Mizu veled? Mikor volt pé-d? Hányadik DPO-n vagy?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó reggelt Lányok!

Hála az égnek, hogy most már szerda van :D

Babszi: szerintem a tegnapot töröljük ki a naptárból!!

Hanna: mi egyszer voltunk Hugadán a családdal, fantasztikus élmény volt...Egyiptomot nagyon fogod élvezni...Mikor utaztok pontosan?

Pandi: beírnád nekem július 9 nőgyógyi kontroll...Köszönöm!!

Jaimee: lehet megint egy para kérdésem? Neked normalizálódott a folyásod mennyisége?? Egyáltalán mennyi a normális terhesség alatt?

Olik: köszi a kép dícséreteket! Szerelmes vagyok a kisfiamba :D :D MÉg nem gondolkozunk neveken..Azt beszéltük, hogy csak szeptembertől indul a vásárlós, gondolkodós műszakunk...Addig Vaszi be fog szerezni egy görög utónév könyvet... :lol: Én is mindenképpen elmennék uh-ra...Nem várnám meg a 12. hetet!

Mindenkinek sokkal jobb napot, mint a tegnapi!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Hát, Heni. Nekem ez a mai nap sokkal rosszabbul indult mint a tegnapi... :( Iszonyúan álmos vagyok :!: Kezdek nagoyn kimerülni és már kipihenni sem tudom.

Ráadásul dagad a lábam mint állat. Nagyon csúnyán. Olyan lábaim lesznek, mint az elefátnak... nem tudom, h mi lehet ez, de totál ki voltam tegnap este.

babszika

Jó reggelt...................

Mint egy öregasszony kb. úgy másztam be a munkahelyemre....Megyek, visszaolvasok!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Babszi: ezt a meleget senki nem bírja!! Én is nagyon vizesedem... Esetleg valami anyagcsere serkentő krém nem segíteni? Nekem ajánlották a high care: styler krémét, de még nem próbáltam ki...

Fel a fejjel, csak túl leszünk ezeken a napokon :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi, Jaimee: kávézunk együtt? :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt mindenkinek,

Mire beértem dolgozni 6x leizzadtam, zuhanyozhatnék újra. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Heni: Én most úgy döntöttem, hogy hiszek a dokinak és nem rinyálok semmin. Nyugodt babát szeretnék. A folyás ügy hol ilyen, hol olyan igazából...Nyugi, annyi orvos vesz körül és vigyáz rád bízzál bennük! Egyébént ha az a folyás bármi kóros lenne, már mozdult volna valamerre a helyzet, rossabbodott volna, magyarul. Szerintem....

UH ügyben: az is valami, hogy egy jó UH-s doki megnézett. Most hogy mért vagy nem mért, nem tudom, mennyit számít. Én azon ügyeskedem, hogy el tudjak menni TB-s UH-ra is, hogy más doki is lásson, mert ha a privi beírja a könyvbe, hogy UH-t végzett, nem küldenek már a TB-s kötelezőre...

Nóri: ??

Jelentem rókát küldtem szerteszét, de csak oda, aki maga is kérte! :wink: :wink:

jaimee

Jó reggelt!

Jaimee:nincs jó hírem...de nem akarok senkit fárasztani vele
Bőgés volt este...
Vendég

Heni: Kávé?? Nem kávézom, kakaózzunk inkább a fél literből van még egy decim... :D

Judy: Van légkondi?

Vizesedés ellen lábat fel este fél órára vagy mégtovább.

jaimee

Heni!
Én visszautasítoma kv-t, mert én soha nem iszok. :lol:
Egyébként azt még csak megérteném, h te vizesedsz, a kis szerelmed miatt, na de én..... ?? :? :shock:

babszika

Nóri: :cry: Műtét?

jaimee

Nóri!
:shock: :? :(
Nem fárasztasz senkit!!!! Ezért vagyunk itt, h meghallgassuk egymás baját, gondját, örömét, nyűgjét ...... etc.

babszika

Heni:én veled tartok kávé-ügyileg.Már én beborítottam egyet otthon, a második a kezemben van...

Jaimee:igen, nagy valószínűséggel, de előtte gyógyszer-UH-kontroll-UH...nem látom a végét :cry:
Vendég

Na jó, megpróbálom röviden összefoglalni
Vendég

Jaimee,

Van légkondi hála istennek, legalább napközben nem főlönk meg a saját levünkben.

Amugy én is elhagytam a kávét amikor letettem a cigit, azóta kakaót iszok. :lol: :lol:

Nóri,

Miért volt bőgés este????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nóri: Francos myomák!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Türelem hozzá, abból kell ilyenkor a legtöbb. Amúgy szimpi volt a doki?

jaimee

Nóri!
Én is azt akartam kérdezni, h legalább szimpi volt a dokker?

babszika

Nóri: fel a fejjel!! Van jó dokid?? nagyon sajnálom a rossz híreket.. :cry:

Jaimee: nekem nagyon alacsony a vérnyomásom és az ájulás szélén ihatok egy-egy lazát :) Róka koma?

Babszi: szerintem nyáron mindenkinél belefér egy kis vizesedés...Akkor egyél áfonyát, az még remek vízhajtó!

Judy: nem semmi, kávéról kakaóra térni... Hogy vagy kismami??

Képzeljétek, tegnap az uh-n teljesen véletlenül összetalálkoztam az egyik barátnőmmel..Kiderült, hogy 6 hetes terhes...Ez azért nagy szám nekem, mert most diagnosztizáltak nála HPV-t kapott rá immun erősíttőt (április) és májusban fogant a bébi...Állítólag nem okoz szerencsére semmi gondot a babókánál...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Nóri: laparoszkópiás lesz?

Heni

Kép
Kép
csheni26

A doki szimpi volt, fiatal de segítőkész.Hüvelyi UH volt megint, miután elmondtam az eddigi dokis vizsgálatomat.Tényleg ott van, nem nőtt, nem nagy, de ..."a lehető legrosszabb helyen van".Ezt mondta, mikor ott feküdtem, azt hittem elájulok.14.napon voltam tegnap, de PÉ-nek nyoma sem volt, mert ha már meglett volna, akkor a méhnyálkahártyámon látszott volna, ha meg ezután lenne, látszanának...szóval elsőkörben "csinálunk" petécskéket.Closti-val.12.napon megnéz UH-n, aztán majd látjuk.A műtét előtt fel akar tölteni, hogy jobban megnézze a myomámat és ki kell szedni mihamarabb, nincs mire várni, azt mondta.Nem is értette miért mondta a másik doki, hogy várjunk 3 hónapot...
Szóval emiatt nem esek teherbe és a PÉ-mmel is baj van, de akkor az a ku...va mikroszkóp miért mutatta hogy van???És a tojcsi miért volt???
Mindegy, most én is úgy vagyok vele, mint Babszi, kezdjük el és haladjunk.
Tudtok a clostiról valamit a funkcióján kívül?
Vendég

Most azzal nyugatom magam, hogy idén ez a "feladatom" és jövőre meg lesz babánk...Addig meg élvezzük az új lakást és majd elmegyünk nyaralni-pihizni...és úgy döntöttem megint lefogyok...Csak ez nagyon rossz érzés, a női mivoltomnak annyi ilyenkor. :cry:
Dehát ezt ti tudjátok....
Vendég

Nóri a closti sztem nagyon szervezetfüggő tud lenni, ha a mellékhatások érdekelnek.
Én írogatok egy másik topicba is: "A Clostilbegyt"-be Ott olvashatsz egy csomó mindent róla.
Nekem semmi gondom nem volt vele, kivéve, h nem segített. :?
Van viszont oylan, akinek mindenféle mellékhatások jönnek....

Ha megbízol az új dokidban, akkro vágj bele ebbe az egészbe. Engem is le akartak beszélni a HVP-s műtétemről anno, de bíztam a dokimban és tudom, h jól tettem.

babszika

Nori,
A closti egy peteérést serkentő szer amit uh-val érdemes követni mert cisztát is okozhat. mellettte rengeteg folyadék mert vékonyítja a méhnyálkahártyát.
Vendég

Heni: Lehet, hogy nekem sem ártana egy-egy kávé, de csak fél kiló tejszínhabbal tudom meginni. :lol: :lol:

Nóri: Én is úgy tudtam, hogy a myomával nem szoktak gatyázni, ha rossz helyen van, mert nem olyan, mint a cysta. De miért csinál először petét? Merthogy az egy hosszabb folyamat, már most jó nekilátni? Pé ügyben én csak a hőgörbének hiszek.

jaimee

Nóri,

Ne aggódj, minden rendben lesz, és legkésőbb jövőre meglesz a baby is. Most a legfontosabb, hogy te legyél jól, egészséges a baba fogadására. :lol: :lol:

Heni,

Bizony, néha hiányzik kávé, de egyre ritkábban.
Amugy jól vagyok, hála istennek. Jaimee vukjai még nem értek ide. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nóri!
Egyezzünk meg, h jövőre együtt babázunk, jó?? :wink:

babszika

Jaimee:hát ezt én sem értem...de biztos tudja mit csinál, én bízok benne.Tudja, hogy szeretnénk nagyon, biztos, hogy így kell kezdeni, valószínű látott már ilyen esetet.
Sőt, ami nagyon pozitív volt, hogy ő csak két napot rendel egy héten magánban, de ugye azt nem lehet tudni, hogy a 12.napi kontrollom melyik napra esik.És azt mondta, hogy ne törődjek vele, hívjam és akkor menjek a kórházba és megnézi ott, mert nagyon fontos, hogy pont azon a napon UH-zon.Szóval rendes, nem?
Vendég

Jaimee: én csak a rengeteg tejjel és jelen pillanatban jégkockával ellátva tudom meginni a kávét :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

No, szokás szerint eljött az idő, h lelépjek.... :cry:
Puszka!

babszika

Heni: Hmmmm...egész jól hangzik. :lol:
19. hét!!!! Majdnem félidő!!!! :D

Nóri: Igen, rendesnek tűnik, bár ez megszokott "eljárás" a privi dokiknál. Az enyém pl. akár vasárnap is felkereshető a kórházban.

jaimee

Bye, Babszi. :cry:

jaimee

Szép Napot Babszika. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5