Sziasztok!
Nagyon szepen koszonom ismetelten a kedves szavakat es kedves fogadtatast! Igazan nagyon jol esett! Oszinten megmondom, hogy en errol meg nem is almodtam; fel sem merult bennem, hogy egyaltalan eszreveszitek, hogy eltuntem es ha megis akkor meg szep csendesen kitorlodom a tablazatbol...
Be kell vallanom, ez sokkal jobban esik, bar tenyleg nem szamitottam erre!
Megegyszer koszonok minden kedves szot!
Akkor most par szoban rolunk, mert mar tenyleg regen irtam
Dani is elindult vegre par hete magatol! Azota nem is lehet megallitani allandoan menne felemelt kezekkel. Tunderi! Ha vele szembe leguggolok es kitarom a karom akkor egyre gyorsabb leptekkel odatotyog es a vegen belezuhan az olembe.
Olyankor mindig kicsit hozzambujik amit nagyon imadok! Ezzel parhuzamosan egyre jobban kezdik erdekelni azok a dolgok amik szamar elerhetetlen magassagban vannak es ami a nagyobb gond, megprobalja ezeket meg is kaparintani. Neha rem veszelyes dolgokat talal ki ahogy megprobal a kozelukbe jutni. Szinte napont szuletnek ujabb es ujabb foltok rajta, olyan nap nincs is amikor vaahova ne utni be a kis buksijat.
Beszelni tovabbra sem beszel, csak a maga nyelven. De ferjem is 2 evesen szolalt meg igy probalok nem idegeskedni.
Ja! Imad "olvasni". Ez azt jelenti, hogy levesz egy konyvet a polcarol, odahozza hozzam (addigr aen is leulok a foldre), belemaszik az olembe es olyankor olvasunk. Ha megunta, kimasizk es hozza a kovetkezo konyvet, neha igy 5-6 konyvet is kiolvasunk.
Reggelente elszokott magaban is jatszani (amig lepakolja apolcat es iszonyu kupit csinal) es neha olvasgat is kicsit. Etvagya szerencsere valtozatlanul eleg jo, de a kanalas kajakkal meg mindig gondban vagyunk. Egyszeruen unja a kanalas kajalast. Tobb dolgot kiprobaltunk (BMarti! Az eleg jol bejott egy ideig hogy o is kanalazott, de sajna azt is megunta) ha mar minden kotel szakad akkor jon a Teletubbies... bar en nagyon nem akartam Tv-tetni 2 eves kora elott. Ezen kivul azonban valoban nem Tv-zik es szerencsere ezt sem minden nap.
Ezen kivul imad rosszalkozdni!
Ha vmire azt mondjuk, hogy nem akkor csakazertis csinalja! Mert imadja ha olyankor onnan elvisszuk vagy umond leszidjuk
) Valszeg nem elegge szigoruan csinaljuk. Azt szereti a elgjobban ha tiltott dolgot csinal es mi tavolrol mondjuk neki: megyek! Vagy mit csinalsz Te? Ilyenkor sikongat, es nevet mi meg odamegyunk meggyomoszoljuk atvisszuk a masik szobaba es o mar teker is vissza. Persze ha veszelyes dologrol van szo akkor azt elvesszuk tole (olyankor van am siras) vagy elzarjuk az utjat (na azt sem szereti).
Az ejszakak nem tul jok, sokszor felsir de szerencsere mindig visszaalszik csak egy kicsit iszik, visszakapja a cumijat es megsimizzuk.
Ennyit rolunk...
Zsuzsa! Nem latom am en sem soteten a vilagot!
Nagyon edes Bea a profilodban! Mit ragcsal eppen?
Henke, Andi! En is nagyon igykedem am a tanc miatt! Nagyon szeretem az ir zenet! Tok jo lehet tancolni! Es megha fogyaszt is...
Henke! A gombas-besameles recept engem is erdekel!
Dzsili! Nagyona ranyosak a gyerkocok a kepen! Hogy all a hazvasarlasotok? (bocsi, tudom, visszakereshetnem korabbrol) Napsinak boldog nevnapot!
BMarti! Azert irjal am ha lesz egy kis idod!
Inkabb ne ird le tomoren azt a vitat- az gondolom, sok ido. Jo?
Latom, belevagtal a fogyokuraba - es a disznotoros az elso lepes?
Itt is lehet am kapni hurka/kolbaszt - holnap valszeg azt eszunk mi is. Hmmmm
Borcsa! Koszi a kedves szavakat Danirol. En is meglestem a profilodat es nagyon heleysek a lanyok! Reka mar sokat segithet Lucaval, nem? Nekunk angol cocker spanocank van; szegenyke mar 11 eves es hat nagyon latszik rajta, hogy megorgedett. Nagyon szeretem en is a spanieleket, nagyon vigkedelyu kutyak. Jessyt a mai napig sokszor koloknek nezik mikor vminek nagyon orul es rohangal az utcan, csak mi latjuk rajta, hogy mar nem a regi.
Bogancsi! Nagyon hosiesen viselte Tomi a vervetelt! Igazi minta –mini – ferfi!
Laura! Amugy sem lehet egyszeru egy csoppseg mellett varni a masodikat, nagy pocakkal ugralni korulotte, de kulonosen ha mas gondok is vannak. Nem tudok semmi okoast irni, csak annyit, hgoy nagyon drukkolok, hogy minden rendezodjon! Azt mar tudod, hogy kisfiu vagy kislany lakik-e a pocakodban? (bocsi, ha korabban mar irtad, de szamomra lehetetlen tobb mint 2 honap termeset vegigolvasni)
Cory! Igy konnyu, ha a fiad elvisz motorral!
Menta! Szerintem progald meg nem annyira gorcsosen akarni, hanem vidaman felfogni, hogy most aztan mindent bele es szabadon lehet akciozni!
Hidd el ugy szerintem konnyebben is osszejon.
Edit! Nagyon sajnalom, hogy ilyen rossz hangulatban voltal az utobbi idoben. Remelem, megoldodnak a problemaid. Biztos ijeszto lehet ott meszi idegenben, ha vmi problema tortenik. Honnan esett le Riki? Orulok, hogy nem lett komolyabb baja, Miert nem viheted orvoshoz amikor akarod? Tolmacsot kell magaddal vinni vagy mas oka van?
Voltal vegul babanetes talalkozon amikor otthon voltal latogatoban?
A sajtos brokkolilevest leirnad? Vagy mikor irta Andsyj?
Most mar tenyleg befejezem, mert nem akartam am egy irasra behozni a tobb honapi kimaradast!
Sziasztok, Danimama