Új privát üzeneted érkezett!

Hahó Lányok!

Málna! NAgyon várom a holnapi tezsted!!!!

Éva ! Holnap lesz a nagy nap!!!! SOk Boldogságot ismét!

Bettsy! Rókacsalád kerülget még?
Vendég

Krisztinka!
Ma is hánytam sajnos :( Gergő hogy bírja ezt a meleget?
Vendég

Szegénykém sajnálom, de remélem hamarosan küldheted hozzám én már szívesen bevállalnám, bár utálok hányni, de a baba kedvéért még azt is vállalom! Már nagyon várom a keddet a doki miatt!

Elég jól bírjuk a meleget, de szerencséra van klímánk és ha már nagyon meleg van akkor bekapcsolom. De szoktunk pancsolni is az erkélyen, mert sajna 10 emeletes 4. emeletén lakunk , így kert nincs!

Képzeld a héten nem akart aludni délelőtt, de 1 -kor már nagyon fáradt. Most is leraktam 1-kor és még alszik, bár szerintem mindjárt kel.
Ja és itt volt a fodrász és nem hagyta magát megnyírni, így este apával újra megyünk és akkor géppel nyírjuk, mert eddig csak ollóval nyírta a fodrász és eddig tűrte. Ma viszont nem.
Vendég

Krisztinka!
Szerintem lassan átáll Gergő a napközbeni 1szeri alvásra. :) Petit sem egyszerű megnyírni, én szoktam neki vágni a haját ollóval, de van, hogy szaladgálni kell utána közben, ritka alkalom volt, amikor egy helyben ücsörgött, és hagyta. Majd ha lenyírtátok Gergőnek, rakj fel képet, kíváncsi vagyok, milyen lesz pici hajjal :)
Vendég

Oké! Most uzsizunk aztán megyünk csavarogni!

SZzép estét!
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is, csak sokat lustizok. Meg Bencét alig lehet kiszedni a medencéből, már lassan néger gyerekem lesz. :lol:

Krisztinka! Veled kapcsolatban arra gondoltam a múltkor, csak elfelejtettem írni, hogy nem kellene esetleg az akciók számát csökkenteni nálatok? Lehet, hogy apa kiskatonáinak több időre van szüksége, hogy a megfelelő mínőségűek legyenek.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap láttam a kis petezsákom :P . Két hét múlva kell újra mennem.
Kaptam méherosítot /Duphaston/, hogy el ne menjen a baba. Csutortokon iszonyúan gorcsoltem. Egész péntek reggelig folyamatosan, így tegnap reggel 7-kor már a dokinál voltam.
Vendég

Carpediem!
Csak pozitív gondolatokat szabad közeledbe engedni nem mehet el a baba.Pihizz sokat!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!!!!
Most jöttünk meg a a Balatonról, nagyon klassz idő volt, csak a kicsi fiam nem mert belemenni a vízbe....
Kicsit lemaradtam veletek kapcsolatban, úgyhogy gyorsan visszaolvasok:)
Vendég

[quote="krisztinka79"]J írta:krisztinka79imm! Na ez klassz lett, de mostmár ciklusos kellene még!
http://lilypie.com/trying_to_conceive.php

Szia:)
Köszönöm a linket, kipróbálom hamarosan, kicsit béna vagyok még a fórumozásban :D
Hogy vagy, hogy telt a 7vége?
Vendég

Jandi: nagyon gratula a terhességért, no meg a Milán fiadért. 8)

Carpediam: Szívből gratulálok és nagyon örülök neked! Gondolatban veled vagyunk és meglátod, minden rendben lesz. Milán fiammal 4 hónapig hánytam, olyan szinten, hogy még a vizet is, napi 4 liter infúzió mellett, voltam is szépen 46 kg........horror volt. Az eredmény a 38. héten: egy csodálatos, 3670 grammos, hajasbaba 8)
Vendég

[quote="fix.b"][ írta:fix.bcolor=blue]Jimmorison!
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de csak most olvastam rendesen vissza. A zöld és kék napoknak nincs jelentősége, ha nem számít a baba neme.[/color]

Szia :) Köszönöm a választ! Igazából nekem nem számít a neve, viszont a férjem inkább kislánypárti...azt mondta akar rólam másolatot :D Úgyhogy megírhatod mi van a kék meg zöld napokkal :shock:
Vendég

Szilvi!
Gratula a petezsákhoz! Pihenj sokat, minden rendben lesz!

Jimmorison!
A kék napok a menstruációt jelzik, a zöld napok pedig a mensi első napja + 15 nap, és onnan + és - 6 nap, így kapsz összesen 13db zöld napot. Ha a zöld és piros napok egybeesnek, akkor nem garantált a megadott nem.

Málna!
Teszteltél?
Vendég

fix.b: Közben kiokosodtam a netről, hogy is van a Jónás, de azért köszönöm a választ :) Végre arra is rájöttem, hogy tudok magamról képet beilleszteni a profilba :D
Vendég

Krisztinka, sikerült ez is, de azt hogy tudom beállítani, hogy ne kelljen minden hozzászólásnál beilleszteni?

KépKép[/quote]
Vendég

Megvan :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Málna! Hol vagy???

Éva! Hogy sikerült az esküvő??? Na és a tesztelés eredménye??

Jimm! Jaj nem baj , ha rövidítelek???? Szólj nyugodtan, ha nem tetszik! Nem harizom meg, mert nem akarlak megbántani vele!
Nagyon ügyi vagy, tutkók a vonalzóid!

Bettsy! Neked ígértem képeket Manóról a hajvágás után, most letöltöm és rakok fel!
Hogy vagytok?? Peti tudja már a kistesót?

Szilvi! Jobban vagy már? Nyugi minden rendben lesz!!!

Márti, Betti1, Málna, Juca, Jandi, Little! Hol vagytok? Gyertek hogy vagytok???

A hétvége nekünk is elég sűrű volt, kezdődött azzal, hogy pénteken éjjel 11.30-kor arra ébredek, hogy valahol zuhog a víz, azt hittem esik az eső, de nem, hanem ömlik be a fürdő és Wc plafonon a melegvíz. Néhány emelettel fölöttünk megadta magát egy melegvíz cső. A legszebb az egészben, hogy tavaly augusztusban újítottuk fel a fürdőt és Wc-t. Szerencsére annyira nem lett vészes, de most intézhetema biztósítót!
Na szombaton elkezdtük beszerelni a mosogatógépet més este 22.20-kor indítottuk el az első programot rajta. Vasárnap ár csak egy-két apró szerelőmunka kellett, na meg a rom eltakarítás, de túl vagyunk rajta és már mosogatnom sem kell annyit!

Ja és holnap végre megyek orvoshoz!!!

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok nem tüntem el csak nem voltunk itthon a hétvégén Nagyecseden laknak a rokonok és oda mentünk . De nem, volt egyszerű az út. A gyerekek a meleg ellenére jól viselték. Bár el indultunk hajnalba hogy 11 felé oda érjünk de a kölcsön kapott mikrobusz amit egy szalonból hoztunk meg atta magát Hajdúszoboszlónál és több mint 2 órát vártunk mire meg szerelték és senki se akart meg állni segíteni pedig látták hogy kis gyerekekkel vagyunk végül egy fickó meg állt segíteni és el vontatott minket egy szervízbe és ott meg csinálták a rohadt autót. De ez semmi már azt hittük minden renden haza felé 11 kor indultunk és 7-szer rohadt le a kocsi de este 7-re haza értünk Úgyhogy a rokonoknál jó volt csak az oda és vissza út volt zűrös.

Betti1, Málna, Juca, Éva, Little! Hol vagytok? Na és persze a többiek???? Hogy vagytok?

Csajok hogy bírjátok ezt a meleget??? A héten jön a klíma szerelő fel szerelni nekünk a klímát mert a lakásba a délelőtti és a délutáni nap is be süt elég rendesen és 29 fok van a lakásba.

Krisztinka!
Kösz jól vagyok. Nekem is van mosogatógépen tényleg meg könnyíti az ember dolgát nem kell annyit mosogatni. Nekem Boch van 12 terítékes de az a bajom vele hogy sokáig mosogat 140 perc ha jól emlékszem

Évi!
Milyen volt a lagzi . Gratula még egyszer kérjük a fotókat is.

Na most megyek majd még jövök de most nagy a pangás itt.

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!
Egész nap nem volt idom jonni, most bepótolom.
:P

Márti
Hát nem lehetett rózsás az út, de a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat. :wink:

Krisztinka, Jimmorison, Betsy
Koszonom, már jobban vagyok. A gorcsok jonnek állandóan, foleg 16 óra után, éjjel meg úgy fáj a derekam, hogy nem tudok aludni.
Tegnap készultunk bevásárolni, de aztán mégsem mentunk, mert megint gorcsolt a hasam, és jott egy ici-pici sárgás-rózsaszínes valami. Jelentéktelen, de azért én a pihenés mellett dontottem. Egész nap émelygek, de nem baj, ezt akartuk :P És már csak 6 hét :roll: van hátra a 12. hétig. :wink:

Málna, Évi
Csináltatok tesztet?

Megyek aludni, szép álmokat!
Vendég

Lányok,

először is gratula mindenkinek, és vigyázzatok magatokra.

Nekem a lagzi kellős közepén megjött, és most eléggé el vagyok keseredve, annyira bíztunk benne...

Összeszedem magam, és jövök majd...

Sziasztok :(

KépKép
bnesz.eva

Évi
Sajnálom, de ne keseredj el. Még nem próbálkoztok olyan régóta, nem kell aggódnod /ki beszél, ugye :oops: /.
Vendég

Sziasztok!

Teszteltem, de negatív.Érzem, hogy megfog jönni.Azért dobok egy görbét, de szerintem már a remény hal is feladta( :lol: :( )

Kép

málna2162

Sziasztok!

Új fórumozóként szeretnék Nektek bemutatkozni.
Mészáros Patrícia (mpatr) vagyok, 30 éves, állatorvos.
Kisfiam, Gordon 4 és fél éves, ovis csirkefogó.
A kistesós ciklusom 1-én indult, 9, 11, 13-án igyekeztünk elcsípni (13-án pálmafás PG 53 mikroszkóp) és most vágom a centit (métert???), rágom a körmöm és tépdesem a falat, hogy mikor tudok végre tesztezni.
Nagyon aranyos a fórum, ezért gondoltam, addig is csatlakoznék.
Jó-jó, feszül a méhszalagom, picit érzékenyebb a mellem és ma már émelyegni is kezdtem, de meleg van és különben is, mi, van, ha ez az egész csak pszichés önámítás????

Melyik oldalt javasolnátok a "centik" letöltéséhez?
Szeretettel üdvözlök mindenkit:
mpatr :D
mpatr

Szia Mpatr!

Üdv a csapatban bár most a csajok nagyon el tüntek nagy a pangás . Mi a lilypie oldalt használjuk de a babafalván is találsz.

Csajok!
A mosolymozgalom.hu szavazzatok a srácokra mert én nem tudok Köszi Gergő1 és Viktor1 néven vannak fent .

Na megint vettem lh tesztet majd 24 én kezdem csak tesztelnmi magam akkorra tervezzük az alkciót is és majd kiderül Jónbás szerint 27-én déllőtt van lányos nap de majd kiderül!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

mpatr: szia, én is nemrég csatlakoztam és a centikkel jó sokat bénáskodtam :D Majd még variálok vele, mert nem tetszik az a fotó, amit magamról töltöttem fel.
Kitalálhatnának már vmi tuti jó kis tesztet, amivel nem kell megvárni az elmaradt mensit, engem is már a frász kerülget, pedig 1 hetet minimum várnom kell....

málna: klassz a görbéd pedig, nagyon kivi vagyok mi lesz. Nem szokott ennyit késni máskor? Látom, 33. napon vagy, nekem ez nagyon gyanús a negatív ellenére :wink:

márti: hajrá:) nekem a Jónás fiús napot ígér erre a hónapra, majd meglátjuk. Szavazni fogok feltétlen.
:)
Vendég

A Jónást csak a könyvből lehet kiszámolni, vagy valamelyik weboldalon leegyszerűsítették?
Már vagy 4X belegabalyodtam...
mpatr :oops:
mpatr

Sziasztok!
Mpatr!
Szia közöttünk hát én is nagyon sokat bíbelődtem a vonalzómmal.
Ha kell segítség írj privit
Málna!
Gyanúss nekem is ez a hő? :wink:
Nekem 27 lesz fiús Jónás napom erre tegnap apa kicsit vicces kedvében volt meg is jegyeztem talán jöhet a 2 kislány?
Valami jó teszt tényleg jó lenne mert ez idegtépő.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Én senkit nem akarok elkeseríteni de amiket le lehet tölteni nagyon le vannak egyszerűsítve lehet hogy a Pánszky doktornak fizetni kell érte de akitől hallom nagyon jól működik és ő elmagyarázta nekem hogy ezek az oldalak csak a szül adattal számolnak nem vesznek figyelembe pl.rossz fényszöget

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

márti: csak úgy lehet szavazni hogy regisztrál az ember, így magamat is beneveztem :D (amúgy nemrég hagytam abba a fotómodellkedést :oops: ) Nagyon édes mind2 fiacskád, lányok szavazzatok ti is 8)
Vendég

Szia Betti1!

Neked a Pánszky csinálta ha szabad kérdezni ? -be került!Neked mit mondott a piros és a zöld napokról de ha gondolod írd meg privibe!!
Nekem a Betty csinálta a netes oldalról az astro.com-on és a másikon.

Kép
Kép
Kép
márti80

Jimmorison!

Köszi szépen !
Majd szavazok én is rád de ma a netünk hol felenged hol nem .Valami gáz van.

Kép
Kép
Kép
márti80

betti: lehet, igazad van, nekem is túl egyszerűnek tűnik ez a netes Jónás naptár. Mondjuk megcsináltam Milán fiammal, akkor azt írta ki, hogy nem meghatározható a neme, de én napra pontosan tudom, mikor "készült", ovuláció után 2 nappal. A testvéremnél pedig kislányt mutat a netes Jónás, azt Mátékája van. Emiatt úgy döntöttem, várok a nyár végéig, ha addig nem jön össze a kistesó, megkeresem Pánszky dokit.
Vendég

márti: nincs mit :) nem muszáj rám szavazni, csak ha már regisztráltam magam, feltöltöttem 1 képet is 8)
Vendég

Jimmorison!
Láttam mindjárt hogy nagyon helyes vagy.Miért hagytad abba a modellkedést?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti: oh, köszi :oops: A modellkedést azért hagytam abba, mert nincs rá időm, nem szeretnek fizetni a munkaadók, meg igazán már öreg is vagyok hozzá. No meg nehéz a test karbantartása mozgás nélkül, zabálás mellett :D Néha elmegyek 1-2 fotózásra, de csak hobbiból.
Vendég

Sziazstok!

Itt vagyok, csak mikor hazajöttünk olyan fáradt voltam, hogy Manót leraktam és én is ledőltem.

Éva! Sajnálom a pirit! Fujj! De nehogy ilyen hamar elkeseredj! A babához idő kell, meg sajna olyan kevés idő van arra, hogy apa meg anya sejtjei találkozzanak. Szóval nemegyszerű!!!

Mpatr! Üdv közöttünk!!! Hány naposak a ciklusaid? Mikorra nem várod a mensit?

Na doki megvizsgált mindent rendben talált és a jobb petefészkemben látott is domináns szép tüszőt. És azt mondta, hogy még nem bolygatna, mert még nem muszáj. Szóval még egy kicsit legyek türelmes, egyébként a férjem is ezen az elven van.
A doki is azt mondta, hogy mivel volt egy egészséges szép terhességem nem szabad gondnak lenni, szóval csak szexeljünk. Egyébként a rákszűrés aktuális volt, azért is fontos volt most menni.
REmélem tényleg jó kis tüsző éreget odabent és a jövő hét elején már meg is lesz a pé.
Szóval ennyi!

Kismamik! Hogy bírjátok ezt a meleget?
Mi volunk a postán aztán meg hintáztunk egyet, de még a bugyimból is folyt a víz. Nem bírtam sokáig kint már a fejem is zizeget így gyorsan bejöttünk, MAnó lubickolt egy kicsit, most az ágyban van. Még jó, hogy van klímánk különben felfordulnánk!

Pusszantó
Vendég

Málna! Neked még nem esett le a hőd, ez 37-et mutat nem??? Nyugiiiiiiii! ++++++++++++++++++++++++++++++++enerdzsi megy!!!

Bettsy! Itt vannnak a képek Manóról:

Kép

Kép

Kép
Vendég

Szia Krisztinka! Örülök, hogy a doki is türelemre intett és aggodalomra semmi okod!!! Az én fiam ma nagyon gyagyás, bent duzzog a szobájában egész nap. És nem eszik, nem iszik, csak hisztizik. Azt mondta, a játszóra sem akar menni. Lehet, tényleg, komoly baja van :shock:
Elköszönök, megyünk hamarosan háznézőbe, nyár végéig kell vennünk vmit, már annyira elegem van az ingatlanokból, költözésből :evil:
Vendég

Krisz, nagyon gyönyörű a fiad, szempillaügyben ő sem panaszkodhat :D (Milánnak is hosszabb, mint a haja, ezek a mai pasik :oops: )
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Krisztinka!
Ez a kissrác hát szóhoz sem jutok nagyon helyes és azok a szemek én nem tudok feltenni a rékámról pedig jók lennének egymásnak :wink: .Nem tudom lekicsinyíteni!
Örülök hogy nincs semmi gond a dokinál.
JImmorison!
Nekünk is nehéz napunk volt tegnap

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok Lányok!

Mi ez a pangás??

Jaj Little írtad a múltkor, hogy esetleg túl sűrűn akciózunk. A 2napontai akcót sűrűnek találod?
DE persze van amikor több nap is kimarad!

Betti! Kicsijíteni photoshopban van Paintben is tudsz. Neked van valamelyik? Paint az mindenkinek van! Szívesen segítek, ha gondolod!

Kismamik! Hogy vagytok??

Bettsy! Régen voltál! Hogy vagytok?

Szép napot Mindenkinek!
Vendég

Szeretnék kérni technikai útmutatást, hogyan kell feltölteni a centiket.
Egyébként mindenkinek köszönöm a kedves üdvözlő szavakat!

mpatr
mpatr

Szia mpatr!

Vonalzót több helyen is lehet készíteni:
magyar: http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=tickers

http://lilypie.com/baby_login.php
de ez nem magyar.

A lilipe.com-os vonalzónál lesz majd a saját vonalzódnál egy GET CODE fül és onnan tudod majd bemásolni a kódot ide a babanetre.

: Lilypie 3. lepesnel, ahol beirod az utolso menstruaciot es ciklus hosszat, a "Create ticker" felett van a beklikkelendo "Remember my details on this computer?" Ezt klikkelni, UTANA klikkeljetek a "Create Tickerre". Utana feljon a krealt ticker es alatta van 4 kulonbozo "dolog", nektek a 2. kell, a "PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode" ablakaban levo szoveget masoljatok ki . Aztan Babanet. Beleptek, lap tetejen 2. legordulo hulyeseg "Segedletek"-et legorgetitek, ott van a "Profil". Megnyilik, lap kozepe tajan "Profil Informacio", ennek a vege fele "Alairas". Ide beirhatod a neved es ide masolod be azt a szoveget, amit a Lilypie-rol kimasoltal. Ne felejts el a vegen az "Elkuldre" klikkelni, kulonben nem ert az egesz semmit!

Meg van a http://www.fertilityfriend.com/, de itt ha hőmérőzöl, akkor lehet hőgörbét is vezetni.

Szólj, ha kell még segítség!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. A képet még nem sikerült feltöltenem, de már dolgozom rajta.

Nem vagyok egy közismerten türelmes típus, de kezdek begolyózni a várakozástól.
Már azon is gondolkodtam, hogy lencsét fogok válogatni, nem mintha különösebben sok időm lenne 3 munkahely és egy építkezés mellett. De valahogy semmi sem megy.
Csaponganak a gondolataim: vannak jelek, sőt tulajdonképpan minden jel arra mutat, hogy baba van, de tesztezni még nem tudok.
Akik már rutinosak, igazán segíthetnének jó ötletekkel, hogy is kell ezt az időszakot átvészelni?

mpatr

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Látom a vonalzód szerint még 7 nap a tesztig! Hát ez még elég soknak tűnik! Ennyi munkahely és építkezés mellett van még időd agyalni??? Igaz én is agyalnék! Hát csak annyit tudok mondani, hogy türelem, főleg a teszttel, mert tudod, hogy sokat van olyan, hogy van baba, de a teszt még nem mutatja ki!

Lányok! Éva, Little, Márti, Szilvi, Bettsy, Jimm., Málna, Bettsy, Juva, Jandi hol vagytok???? Remélem nem maradt ki senki, aki meg véletlenül igen, akkor ő pláne jelenetkezzen!!!
Vendég

Krisztinka! Gyönyörű a csemetéd!
Hogy bírjátok a meleget?

mpatr

Kép
Kép

mpatr

Köszi a bókot!

Mivel van klímánk így elég jól!
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek fel hívtam a Pánszky dokit és azt tanácsolta előszőr olvassam el a Fogamzáskontroll könyvet és utána fel kereshetem a érdekel és hiszek a dologban A déli pu. környékén van a rendelője.
Mert nem tudom hogy ebben a hónapban bele .-e vágjunk mert igaz lányt ír jun.27-re de egybe esik a zöld nappal de viszont akkor van pé-m is de azért lehet hogy lesz egy akció attól függ mit mutat az lh teszt 24-től lányos holdállás van végül is lehet hogy most 24-én lesz akció és mire oda érnek a katonák addigra pont jó:::!!!! Mert múlt hónapban 23-án volt az akció és nem lettem terhes . Na majd meg látjuk!!!

Na megyek mert sül a hui a sütőbe majd még bekuk !

Szép napot mindenkinek és vigyázzatok magatokra csajok és a gyerekekre ebben a nagy melegben!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Mpatr!

Ne vedd kötekedésnek, de milyen jelek vannak a 21. napon? Ha a 14-en fogant, akkor csak most ágyazódik be. Légy türelemmel, és ne láss olyat, ami esetleg nincs, mert ha véletlenül nem lesz + a teszt hatalmasat fogsz csalódni! Drukkolok, hogy sikerüljön, de egy kicsit relax!

Krisztinka!

Köszi, hogy hiányoltál, megvagyunk csendesen. Ugye tegnap egy hete volt a műszeres befejezésem, és most várunk. Ha megint szerethetjük egymást már jóval könnyebb lesz, pedig még védekeznünk kell majd. Meleg van, Kinga is és én is jól viseljük, mi ilyen kis fagyos szentek vagyunk. :-)

Mostanában pár sorral lejjebb nyitottam egy "vetélős" topikot, inkább oda írok, mivel most a babakérdés egy kicsit távolabbra került. Be-be nézek, de nem leszek aktív tag, csak ha már megint a babára készülünk. :-)

tjuca

TJUCA: egyáltalán nem kötekedés, nem biztos, hogy a közepén fogant, mert a 9. nap körül nagyon meg voltam gajdulva, és az egybe szokott esni a pé-emmel. Aztán a PG 53 végül is a 13. napon jelzett, arra ráakcióztunk még.
Teljesen igaz, amit mondasz, ennek ellenére azt olvastam, hogy hcg termelődés a FOGAMZÁS pillanatától van (forrás: Dr. Papp Zoltán: Egészséges nő szereték maradni), bár csak a 21-23. naptól kimutatható a mennyisége. A babavárós tünetek legnagyobb részéért a hcg amúgy is csak közvetetten, más hormonok aktiválásával felelős.
4 napja feszül a méhszalagom (a kisfiammal is ugyanez volt a helyzet, ez volt a legkorábbi jel), állandóan pisilek, sőt tegnap óta émelygek is ha nem eszem, a mellbimbóimnak még a ruha is erős.
Több, mint 4 éve nem volt ilyen tünetem... Akkor Gordont vártam. Tény, hogy pszichésen is lehet, hiszen drukkolok nagyon, de ennyi minden együtt furcsa lenne. Igaz, hogy a várandóssági jelek ritkák ilyen korán. DE az is igaz, hogy az egyik barátnőm a fogantatás másnapján EGYÉRTELMŰEN érezte, hogy valami történt (a mellén).
De a felvetésed teljesen jogos. Ezért is várom ennyire megrögzötten, hogy tesztelhessek. Valóban lehet nagy pofáraesés is az eredménye...

Olvastam, mi történt Veletek. Gordon előtt egy korai vetélésem és egy 14 hetesen, beteg baba miatt megszakított terhességem volt. Nem irigyellek ezért az időszakért. Kívánom, hogy mielőbb egy kisbaba betölthesse az űrt.

Szeretettel üdvözöl:
mpatr

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?