szia Josi és dadomi,örülök,hogy gyűlünk-gyűlünk..
Én most nem írok le magamról mindent előlről,elég hosszú lenne...
Van egy 2.5 éves fiam,most 29 hetes vagyok,valószínű kislányom lesz. Dr.Kun Attilához járok,le a kalappal előtte,komolyan mondom. Kisfiamat Dr.Wallner Tamásnál szültem,őt ismerhetitek Bonyhádról és Paksról,elötte is le a kalappal...,sőt..
Nálam az első terhességnél nem volt cukor,most is csak a 12 hetes vérvételnél volt egy magasabb érték,de diétázom-igyekszem-,azóta minden rendben,és nálam nem csináltak terhelésest,szerencsére.
Kisfiammal elég furán kezdődött a terhességem,elvileg a szd.i orvosok szerint méhen kívüli voltam-irány Pécs,ott minden rendben,két nap múlva a szd.iak szerint mg mindig méhen kívüli,műteni akartak,nem engedtem.(még jó,most nem lenne egy gyönyörű kisfiam.)Én is Paksra jártam ezután terhesgondozásra, a Wallnerhez..,nála is szültem.
Nekem a szülésről,meg az utána bennt töltött napokról ne igazán van rossz tapasztalatom,azt leszámítva,hogy a szülésznő húzta-halasztotta a dolgot,nem igazán akart szólni az orvosomnak,de aztán végülis felhívta,ő be is ért időben...
Kisfiam nehezen született,3-szor a nykán volt a köldökzsinór,kétszer kellett szívózni,de nem látszott meg a buksiján
Az orovosok és a csecsemősök is aranyosak voltak,babás szobában voltam,nem erőszakoskodtak,nem szóltak bele,mikor és mennyi ideig szoptatunk,mikor fürdetünk,stb...éjszakára is kihozták,mikor felébredt. Én tényleg nem igazán tudok rosszat elmondani.
A mostani terhességemmel is minden ok-remélem. Kedden megyek megint uh-ra..Az elején,mikor elkezdtem diétázni,lefogytam 5 kilót,ebből még csak 1 jött vissza,tehát panaszra nincs okom
Ha van sok-sok időtők olvassátok el az előző oldalakat,megéri szerintem..
És mégegyszer üdvözlöm mindkettőtöket..
Imre dokiról nem igazán tudok mit mondani,de amelyiket ismerem jobban,arról is csak inkább priviben,ha valamelyőtöket érdekel..