Új privát üzeneted érkezett!

Andi:mennyi az idő??? :lol:
Vendég

Hú Andi,
133 embert? Az szép, de legalább gyorsabban múlik az idő, és nem is gondolsz annyit a babóra, igy majd összejön,...
sirkici

Nóti: 10 óra lesz 5 perc múlva :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Nagyon szép ám!Viseld egészséggel!
Vendég

Nóri:bocsi elírtam a neved!
vedresandi

Tetszik a Nóti is, maradhat... :lol:
Vendég

Nóri:köszönöm,tényleg nagyon szeretem,és már nem is zavar.Amikor Dani született leszoktam az óráról és az ékszerekről.
vedresandi

Én nagy órarajongó vagyok (jobb kézen :shock: ).De ez tényleg különleges-egyedi és mindnehez jó.Majd ha megszületik a közös babátok, erről is leszokhatsz.(jópénzért átveszem) :lol:
Vendég

Nóri:szintem biztos vgyok benne,hogy le fogom tenni majd egy kicsi időre,de ha nem baj nem árvereztetném,mert nagyon a szívemhez nőtt a pasival együtt :lol:
vedresandi

Akkor elkelt mindkettő... :lol:

Képzeljétek, otthon ezekben a percekben szerelik be a klímát!Boldogság van! :D
Vendég

Nóri: A legjobbkor! :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Nóri:az nagyon jó lesz,de vigyázzatok vele,nehogy megfázzatok.Tud rosszul is elsülni!
vedresandi

Itt is lesz az irodaházban, ha minden igaz...és itt jobban kellene, mert napi 9-et itt vagyok.
De nem baj, így este nem olvadunk össze ezentúl... :wink:
Vendég

Nóri:azért ne hibernáld magad,hogy estére jégkirálynő legyél :wink: :lol:
vedresandi

:lol:
Itt 34 fok egyenlőre, fővök a levemben...(csöpög a bojler...)
De ha meglesz egyszer itt is a klíma, akkor sincs baj, mert este mire hazaérek a kedves felolvaszt egy perc alatt. :lol:

Most nézem csak Andi, 3 nap a zebrákig.Huuuu, izgi.
Vendég

Nyafizok, na-gyon-me-le-gem-vaaaaaan...
Bocsi... :oops: :oops: :oops:

jaimee

Nóri:igen,3 nap,de 2 napon belül öngyi lesz a görbém,ha piri meg akar jönni,ezért nem is tesztelek!

Kép
vedresandi

Dzsémi:nyugodtan nyafizz.....nekem is melegem van....!!!

Képzeljétek,a gyerekem kitalálta,hogy ma strandra megy az osztálytársaival.Én meg nem engedtem el felnőtt felügyelet nélkül.Kicsit besértődött,de megértette,hogy igaz 13 éves elmúlt,de az ahya pont mint egy hatodikosnak!
vedresandi

Andi: De szíííp görbéd van...De sztem nem két napot van hátra...

jaimee

ANdi: errről most az jutott eszembe, mikor a párom és a haverja 14 évesen elmentek a helyi strandra és ellopták mindenüket. Két fecskében mentek haza. :lol: :lol: :lol: Kicsit gáz volt a buszon. Most is röhögök, ha eszembe jut. :lol: :lol: :lol: :lol:

jaimee

Dzsémi:én inkább Danit féltem,mert a ruháit tudom pórolni!
vedresandi

Kép
Vendég

Andi:ez fennmarad, az óra meg hamarosan lekerül.Törődj bele... :lol:
Jaimee:no nyafi... :wink: mert én is rákezdek... :wink: :lol:
Vendég

ANdi: Persze, én is őt félteném. Főleg egy tömegstrandon. Csak ez ugrott be. Ezekkel a srácokal mindig történt valami amikor kamaszok voltak....MOndjuk a mai napig, ami azt illeti...A sztroknak se vége se hossza. :lol: :lol:

Panda: De jó látni, hogy ilyen szép hosszú a kismama lista... :D Az lenne az igazi, ha hosszabb lenne, mint a próbálkozós.

jaimee

sztroknak=sztoriknak

jaimee

Zajlik az élet: majdnem lecsesztek üzemorvosin, hogy alacsony a vérnyomásom. :shock: Mondom a dokinak, hogy babát várnék...
Jaaaa, akkor oké.

jaimee

Dzsémi:a vérnyomásom miatt én is előre aggódom,mert normál állapotban 80/64,és élek!!!!!
vedresandi

Géppuskás macskát küldök az üzemorvosnak....
Jaimee:az enyém is nagyon alacsony évek óta, pedig nincs is babóm, ezért szédelgek annyit.
Vendég

Nekem oké szokott lenni, 130 körül. Most 100-110...De nem baj, mert 140 már magas.

Andi: He-he...Onnan nem is tud hová csökkenni. :lol:

jaimee

Ja, azt nem mondtam, hogy az a ritka fajta vagyok, aki orvos, sztetoszkóp és fehér köpeny láttam pánikrohamot kap. Vérnyomás fel, pulzus 120.... :oops: :oops: Szóval inkább 10 nőgyógyi vizit, mint egy belgyógyászat... :oops: :oops:

jaimee

Jaimee:én a nőgyógyitól is így vagyok...pánikba esek, ha menni kell. :shock:
Vendég

Kicsit kivagyok, mert kezd ebben a nagy melegben elhatalmasodni az allergiám, már az orromon levegő nem jön egy ideje...csak szipogok. :roll:
Vendég

Nóri: Jó hír, hogy babásan csökken vagy megszűnik az allergia. Én vagyok erre az élő tanú. Májustól augusztusig merő t...ny vagyok, most meg napi egy hapci az egész. Bizti el van foglalva az agyam a hányingerrel. :lol:

A nőgyógyiról is van jó hírem: a gyakorlat sokat segít, minél többször jársz nála, annál könnyebb lesz. Pl. amikor kórházban voltam, már tök normál pulzussan dobtam fel magam az asztalra. És nálam ez marha nagy szó. :lol:

jaimee

Na,megint hogy jártam: felhívott most Dani,mert felkelt,és ilyenkor bejelentkezik.Látom a nevét a telefonon,a hozzárendelt csengőhangot hallom,beleszól,és 5ször kérdeztem meg,hogy vele beszélek e,mert napról napra pasisabb a hangja és nem ismertem meg.Nagyon durva.Itt hahotázom még mindig az irodában.
vedresandi

Andi: :lol: :lol:

jaimee

Egyik nap átjött a barátnőm,és bekiabált daninak köszönésképpen.A gyerek visszaköszönt,és a barátnőm megkérdezte milyen pasi van nálam :wink: :lol:
vedresandi

Andi: :lol: :lol: :lol:

jaimee

Andi:akkor lassan a gyerek kifejezés sértő lesz...pasi lett a fiadból! :D
Jaimee:én még azért annyit nem jártam, hogy rutinosnak minősüljek.És akihez ma megyek, nem is ismerem, még látásból sem...szóval ott derül ki, hogy egyáltalán szimpi e. :shock:
Ezért a para, meg a véleménye miatt is.
Vendég

Jaimee:elképzellek, ahogy nekifutásból feldobbantassz arra a hülye ágyra-székre... :lol:
Vendég

Nóri: Igen, mondtad, hogy ez másik doki. Megértelek. De azért ne parázz, ha tudsz még ilyet. Én elmennék helyetted, ha beugrasz a belgyógyászatra csütörtökön.

Olyan, mintha kesztyű lenne a kezem, csak úgy süt belőle a meleg... :lol:

jaimee

Nóri: Inkább kissé unottan felmászok. De ha minden oké, most a 30. hét környékéig nem mászok fel sehová.

jaimee

ÓÓÓ, akkor arany életed lesz, csak annyi lesz a dolgod, hogy növeszd a pocakod.Mostmár illene. :wink: És képet is küldhetnél!
Vendég

Nóri: Ugyanakkora, mint alapból. Vagyis nagy. :oops:

jaimee

Hát...az iwiw-es képedet nézve ez nem is igaz!De nem is baj, hogy ezután kezd nőni, szörnyű lehet nagy pocival ebben a hőségben.
Azért valamennyire csak nőtt már...

Sirkici úgy látom talált valami elfoglaltságot magának, nagyon csöndben van... :lol:
Vendég

Sziasztok.

Kicsit le vagyok törve. Alszom egyet hátha újjúlt erővel ébredem. Mi lehet a legroszabb ami történhet? Ha baba volt és elmegy akkor gondot okozhat már a következőnél hogy RH- vagyok?
madiani

Sziasztok!!!
Jól vagyunk, a gyomorrontásos dolog elmúlt már másnapra, de azért főttkrumpliztunk és teáztunk egész nap...

Kép
Kép
Kép
olik22

Ani:szerintem nem...de erről a csajok lehet, hogy többet tudnak mondani.Míg nincs piri, van reméyn, tudod!A havány csík is csík!
Vendég

Ani:én is sajnálom.Szerintem nem ilyenkor okozhat bármit a várcsoportod.Attól még ugyanúgy teherbe tudsz esni.Ezt csak olvasataimból írtam,de egy orvos,leginkább a nődoki tud válaszolni neked!
vedresandi

Köszike, de inkább nem reménykedem (legyen kellemes csalódás).
Piri nincs, se barnázás (az nem is volt soha). Hasfájás szokott lenni, most az sincs.
madiani

Ani:én még bízom bennetek!Lehet,hogy romlott volt a teszt :?
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?