Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Voltunk 4D! Holnap teszek fel képeket!
Ha nézitek a vonalzót, akkor az eredmény is látszik! Ja és a neve is! Nem hiába volt szégyenlős a lelkem most is úgy kellett levadászni, hogy mi van a lábia közt, mivel összezárta szégynlősen! 8) Jó nevelésű! :wink:

Szopcsizott, rugizott és törölgette a szemét! Ja és integetett és mosolygott is egyet! :lol:

Imádom! :lol:
Azt hiszem csöppet se leszek elfogult vele! :oops: :shock: :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!
Gratulálok a kiscsajhoz! :wink:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Móni!
Többiek.... www.biggiebest.hu itt találtam a bútort.

Gabcii!
Nekünk ez a kiságyunk van, persze natur szinbe. http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=42 Ez most akciós, de csak 3 brendon áruházban kapható. Mi anno kb. 40eft-ért vettük (kaptuk), persze nem innen.
Itt találsz min. 30eft is.http://www.babaruhabolt.hu/index.php?ma ... 0&mit=menu
http://www.kindermobel.hu/kisagy.shtml
http://www.helimexbaby.com/shop/index.p ... _price=yes
Szerintem jobb szétnézni kisebb bababoltokban, ott olcsóbb.
Itt van egy Miskolci bolt, http://www.babaszakaruhaz.hu/html/akcio ... alas/5.jpg érdems megnézni, ilyen ágy tetszik?

Anno 3 hónapnál nem régebbi h. nayakönyvi kivonat kellett. De, Úgy emlékszem, csak akkor, ha nem abba a városbna volt az esküvő, ahol szült az ember. De a védőnő biztos jobban tudja.

Mentem, majd a később még írok.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta!
Gratulálok, a kislányhoz!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta! gratula!!!!! :D ;)

Móni, bocs. próbálok visszaolvasni, de mindig közbejön vmi és elvesztem a fonalat. :? no, majd igyekszem a jövőben.

Jolka, Te olyan okos vagy és tájékozott meg minden...

nekiem meg fáj a csuklóm. biztos a sok gépelés. és holnap is ez lesz, úgyhogy lehet, h lépek, de előtte még egy alkalom a röhögésre ;) :P

Kép

Kép
an°°di

látom, sokkot kaptatok. pedig vki innen kérte a fürdőruhás képet, nem? Gabcii, vagy ki volt az? :evil:
:lol: :lol: :lol:
akkor én lépek is lefelé. dagad az egyik bokám, és a kezem sem az igazi. ja, és nyűgös is vagyok, és szomjas. és olyan sok dolgot szeretnék csinálni, és nincs rá időm.

Jolka!! elkésve is boldog névnapot!!!!!! 8) 8)

Mindenkinek szép estét!
Holnap!
:arrow:

Kép
an°°di

Andi!
Biztos, h mi kértük a fürdőruhás képet? :lol: :lol: :lol: Nem a fiú fán klubod? :lol: :lol: :lol:
Bocs, de a férjem pont látott (olyan szögben tartottam a gépet!), és asszongya nem is olyan nagy a hasad! Rendes ember, mi? :wink:
Szte arányaimban nekem tök nagy lett a hasam. És hát igaza van! Ha meztelen mutogatnám (pl. oldalról) elájulnátok! :roll: De nem akarok ájult kismamákat!
Amúgy én is esküszöm a kék fürdőrucira! És ha jól lesülök, akkor a legmutatósabb! :wink:
Na, aludjatok jól! (Én mostanában elég sz*rul alszom..., biztos a meleg! És stb...)
És én is elrendelem a hőségriadót holnapra! (24 fokos helységben tartózkodni, és sokat inni, lábakat fel!) Vigyázzatok magatokra!

Kép
ermoni

Kép Ádámka

Kép
Kép
gabcii

Jutta, nagy-nagy gratula Dorka babához :D
Andi. igen, én voltam kíváncsi a fürdőrucis képre, de igazából poénnak szántam :lol: . Egyébként, úgy is csini a pocakod :lol:
Ha mindenki elment aludni, akkor vissza olvasok, megnézem jolka által küldött kiságyat, meg gyönyörködöm a kisfiamban. Hát, nem szép ez a gyerek?!!! És milyen fotogén.

Kép
Kép
gabcii

Halihóóóó!
Már én is itt vagyok....végre! Volt ma hat órám, megfáztam a légkonditól, de anélkül meg felforrt volna a magzatvizem, szóval lehet választani :roll:

És most megmondom, hogy ha elkezdünk itt fürdőruhás képeket felpakolni, akkor abban én nem szeretnék részt venni....az erkölcsök kérem, az erkölcsök....hát mik vagyunk mi itten-manekenek? Főleg én a 15x centimmel, ugye a vége az x, mert mint tudjuk, a terhességtől összemegyünk, kivéve persze a seggünk és a compkörfogatunk...vagy mi :?

Most megyek aludni, illetve próbálkozni.....minden egyes fordulásnál felébredek....mi lesz még itt....És eljutottunk addig, hogy már a régi házakban is meleg van, úristen mi lesz még!!! :shock:

Jolka
Te honnan tudsz ennyi mindent a bútorokról....? Lehet, hogy titokban nem is tanár vagy, hanem valami bababútor nagykereskedő.... :shock: Ahhoz képest jól beépültél hallod!!!

Jó éjszakát mindenkinek......remélem ma max. 5x kell kimennem egy bizonyos helyre!!!

marek

Micsoda regény kérem szépen!!!!
Azért jöttem vissza, hogy gratuláljak a sok szép babóhoz, fiúhozk, lányhoz egyaránt!!!!! Most már én is bejelentkezek 4d-re lesz ami lesz!!!

marek

Jolka: kösziiii! Van mai tetszik és nagyon jó árban vannak. A kedvencem a Maya, kombi ágy, de sztem az a legkevésbé praktikus.
Jólvan, most el, holnap folyt. köv.
Jó éjszakát és kitartást nekünk a holnapi 38 fokra. ( hogy utálom a meleget)

Kép
Kép
gabcii

Húha, ha engem látnátok fürdőruhában, akkor lenne ám csak igazán riadalom. :lol:
Még én is megriadnék, tehát, idén fürdőruci kilőve.
Na, el

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Gabcii, helyes kisfiad van! :lol:

Itt van a mi csajszink:

Kép

és Gabcii, nomeg fiús babás mamák most pocakkal elfordulni, nem ám rögtön a fiúknak is megmutatni:

Kép

Bár amilyen helyes fiaitok vannak, akár még leskelődhetnek is! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!!!

Hát édespofák ezek a gyerekek már most! Ádám is és Dorka is (bár Huba aszongya, ő nem látja, amit kell :shock: :shock: :? )

a fürdőrucis képért meg bocs. csak fel akartalak dobni Benneteket! ;)
:lol: :lol: :lol:
Móni, nekem még mondjuk sosem volt kék fürdőruhám, ezt most turkáltam 600 ft-ért, mert semmi, de semmi nem jön rám. de a türkizkék, az bejött! és elhiszem, h az arányokat tekintve Te vagy amorfabb (nem bántásból használom a szót... magamra mindig ezt szoktam, ha kövérnek néznek :lol: ), hiszen ez a magasság.. arról nem is beszélve, h a melleim is megőrültek. és mi lesz még?! :shock: :roll:

Kép
an°°di

Jó reggelt!

Jutta: Dorka baba is igazán édes :)
Csak, anyukája, elég indiszkrét. Felrakja az intim képeit a netre :lol: :lol:

Jajj, olyan jól lehűlt a levegő az éjjel. Csak, maradna így.
Móni, ma tudtál aludni?
Asszem elmegyek reggelizni. Már éjjel 3 óta korog a gyomrom. Ez szörnyűűű , legalább nyáron nem szoktam éhes lenni.

Kép
Kép
gabcii

jelentem, mindent visszaolvastam (azt még most sem találtam, h írtad a 3D-st, Móni, de sebaj.)
semmi kedvem dolgozni. ez normális?
és mennyi baja volt mindenkinek a múlt héten! bár Mindenki előttem jár pár nappal/héttel. lehet, h rám is ez vár?

Móni, nincs is bedagadva a lábad, héééé! :?

Jolka! tutik ezek a linkek! ;)

már most melegem van. :roll: :?

Kép
an°°di

Jó reggelt!
Andi! Nem haragszom az amorfért! (Bár engem még nem néztek kövérnek...) Az kétségtelen, h fura lett az alakom (bár nem bánom... :wink: ), de abszolút terhes csajnak néznek engem! Mondjuk az is fura, hogy a köldököm körül olyan vékony a bőr (nekem ki van már fordulva, rég! neked Andi nincs is!), h komolyan félek attól, hogy megreped! Ne röhögjetek!
Nekem a melleim ugyan nőttek, de nem ez a lényeg! Olyan csöcs formájú. Komolyan, mint egyes afrikai törzsek ősasszonyainak. Értitek?
Amúgy, nézzétek meg a feketéket! Ők tudják, h a barna bőrhöz a kék holmi áll a legjobban. Sok ilyet hordanak! :wink: Szóval éljen a kék, türkiz bikini! Nekem lassan 7-8 éve nincs is más színű! Nem kell megijedni, én nem teszek fel bikinis képet! :lol: Van önkritikám! Na meg szépérzékem is! :lol:

Kép
ermoni

Gabcii! Kösz, jobb volt az éjszaka. (Elalvás előtt azért a klímát is benyomtam egy kicsit!) Na meg valahogy most nyugisabb is volt minden.
Andi!
www.4dultrahang.hu
Ide megyek! Amúgy a lábam csak a lótás-futástól dagad be (mondjuk nem terhesen is kánikulában) ilyenkor a melegben! A képen amúgy próbáltam a legjobb formámat hozni! Nehogy már szégyent valljak itt köztetek.
Megyek, mert Ciripke után szabadon tojáspörköltet akarok csinálni. És tökfőzeléket. Már megint! Mit csináljak, nagyon szeretem!

Kép
ermoni

Móni, nekem csak kicsit áll ki a köldököm, de érdekes módon, nem mindig! :roll:
a Kleopátra házba mész? a barátnőm nagyon ajánlotta. (igen, meg Hajni is :) )
ja, és még senkiről nem hallottam, h szétrepedt volna. oké, a bőre igen, de sztem Te nem erre gondoltál, most...ugye? 8) :wink:
lábdagadás: dettó

most pedig zuhany és reggeli.
és most derült ki, h holnap megyek secsemőkről szóló konferansziára tolmácsolni. na, kíváncsi leszek a szakemberekre. már csak a szakszavakat kell megtanulnom. (vajon, mi az a badella? Jolka biztos tudja)

Kép
an°°di

Jó reggelt!

Szívesen a linket.
Marek, nem vagyok tégla. :) :lol: CSak nézelődtem, álmodoztam. Netten mindent meg lehet találni, mivel senki sem jön velem boltba nézelődni ez maradt csak. :(
Manóval és Apával képtelenség eljutni ilyen helyekre, mert csak rohangálni kellene, na meg 2 percenként, megyünk már? ... Ezt most meg akarod venni.?... hasonló kérdések. Egyedül, nem merek, van egy kis zártságérzetem, és tömegiszonyom, 5 perc múlva szaladva mennék ki. Barátnők, hát ők rájuk akkor lehet számítani, hacsak nem kell valami nekik. :( Vagy, ha én keresem őket. Az egyik munkahelyi barátnőm is babát vár, nagyon örültem neki, végre lesz kivel csavarogni, erre otthon van táppénzen, de sosem ér rá, lehet, hogy csak nem kar velem talizni. Most egy másik barátnő is babát vár, de már nem is merek álmodozni, hogy mi együtt megyünk bababoltba. Ez van...Örülök, hogy Ti vagytok, ha még csak átfutjátok a hsz-kat. :)

Gabcii!
megtaláltam a mi kombink gyártóját.
Szakály György 4341 Nyírvasvári Hajnal út. 19.
Tel: 20/9248-606 nem biztos, hogy él még a szám, elég régi a minőségi bizonyítvány.
Egy próbát megér, hátha olcsóbban adja mint a boltokban. :)

Andi!
Nagyon csini vagy, komolyan.

Ancsi, Jutta, GAbcii!
Nagyon helyesek a pocaklakók.! .:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Halihó!!!
Mi reped meg?!? :shock: Mert azt én is úgy érzem, hogy reped a köldököm :oops: Olyan rossz... :cry: De nagyobb bajom sose legyen.

Jutta
Hova jutott ez a világ.... :? Mit fog a lányod 14 év múlva mondani, amikor beüti a nevét a keresőbe és kiad egy ilyen....le sem merem írni :oops: :oops: Mer én ollllyan de ollllyan prűd vagyok :lol: :lol: Azért köszönjük, hogy megosztottad velünk, most már én is elmegyek ultrahangra és mutatok nektek egy kukit :lol: :lol: :lol: Így is a dokibácsi azt mondta az uh-n, hogy jé, föláll a kukija :shock: CSak néztem nagyot, azt hittem, ez egy kicsit korai, de úgy látom ilyen gyerek lesz....nemtom mit szólt most, hogy vele egyidős lányka micsodáját mutogattam neki....jó ha idejében felvilágosítjuk a gyermekeket.... :lol:

Ja, egyébiránt jó reggelt mindenkinek, nálunk esik, még jó, hogy Móni elrendelte a riadót :lol:

marek

Andi!
Én sem tudok mindent!
Okosnak okos nem vagyok, sajnos. :(
badella? Fogalamam sincs. :) Nem edény?
De biztos érdekes lesz a holnapi napod.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni!
Már kint a köldököd? Ez a sudár kismamik átka. Nekem még van bőrfeleslegem, egy kis háj személyében. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hű, Jolka, ez szar ügy. nekem válogatnom kell, h kivel menjek. Apuka nagyonnagyon motivált, a barátnőm pedig totál be van sózva, h ő jönni akar velem vásárolni. na, most kit rázzak le? :roll: :roll: :wink: bár azt nem tudom, h az a 4 hónapos gyerkőc mit szólna ahhoz, ha órákig lófrálnánk bababoltokban... lehet, h ki kellene próbálni.
nekem nincs sok barátom, de őket jól leteszteltem az évek során. van teljesen megbízhatatlan, aki csak akkor jön, ha neki jó/kell vmi/stb., de akkor ott van száz százalékosan. van, aki javíthatatlan önsorsrontó, de most ő szerencsére szerelmes, így le vagyok sza*va. de mindegyikük tökéletes, csak az alkamat kell hozzájuk válogatni ;)

Marek, mi reped? kértél már időpontot? esiiiik??? :shock: :shock: kár, h olyan messzi laksz, küldhetnél pár felhőt!

fórumtali ugrott? :roll: :roll:

Kép
an°°di

Andi!
De, a köldökömnél a bőrre gondoltam. Mert mi lesz itt még később... És képzeld, én már hallottam olyat, h plasztikázni kellett, mert oly randa lett! Még mindig a bőrről beszélek!
Milyen Kleopátra? Én a Baross utcába megyek! Mert délelőtt akarom lekavarni! És délelőtt ott van rendelés! (Ez a Kleopátra van a Kárpát vagy milyen utcában? :oops: )
Marek! Nálatok esik? De jó nektek! Hát itt nem! Ma is leolvad a bugyi rólam!
Gabcii! Jó volt a reggeli!
Jolka! Képzeld, velem meg mindenki vásárolni akar jönni! Adjak egy-két lelkes barátnőt? Még válogathatsz is: olyan kell akinek van gyereke vagy olyan akinek még nincs? :lol: Én viszont egyedül megyek, ill. a férjemmel! Mert ő azon ritka pasasok egyike, aki szeret vásárolni! Mert van ilyen is!
Ezt a házassági anyakönyvi kivonat cuccost hol kell kérnem? Pesten, ha Pesten szülök? Vagy hogy van ez? Nem értem!
És Ti nem utáltátok gyerekkorotokban különösen azokat a fotókat, ahol meztelenül vagytok? Mert sztem a kölykecskéink is marhára fogják szégyellni és utálni egyszerre! És már a pociban is! (Mondjuk Jutta egy kis felmentést kap, mer' hát ugyi nekik még egyszer sem mutatta meg a kiscsaj, mije is van valójában!)

Kép
ermoni

Móni, bocs. azt hittem, attól tartasz, h a hasad reped. :lol: :lol: boccs :roll:
igen, a Kleopátra ua a cég. legalábbis egy honlapon vannak. 8)
és engem, kérlek, nem fényképeztek meztelenül kiskoromban. biztos, mert akkor tényleg nem lehetett volna rájönni, melyik a labda és melyik vagyok én :( később okultak a szüleim, és pöttyös labdával fotóztattak. bár akkoriban a rendes fényképészhez-menés dívott..hm, érdekes. most meg minden lelkes amatőr gyárthatja a portfóliókat, aztán közzéteheti az interneten a világ szeme láttára. :roll: :shock: :?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Gabcii:
gratula Ádámkához. :)

Jutta:
Neked pedig Dorka babához. :wink:

Andi:
üdv újra itthon. :) Csini vagy a képen :wink:

Ancsi:
gratula a kislányhoz, nagyon jók a képek. :)

Én ekkora vagyok már :shock:
Kép
Vendég

Andi!
Holnap remélem a tolmácsoláson nem fogsz így félre érteni és fordítani! Mert akkor fognak ám lesni, h mi a túró van!
Jaj, még angoloznom is kell! Nemcsak főzni! És jövő héten beszélgethetek a lengyelekkel, meg a többiekkel! Elvégre nemzetközi a fesztivál ahol jelenésem van! :lol: (Már írták, h várnak nagyon!)
Bár azt nagyon bírom, h senki nem beszél semilyen nyelvet arrafelé! Én egy csajjal egy órán át beszélgettem: ő lengyelül és magyarul (egy kis angollal keverve!) és esküszöm megértettük egymást! :wink:
És ettetek Ti már Donald rágó ízű és nevű fagyit! Nekem sikerült ott tavaly! Hogy én ezen mennyit röhögtem!
És majd csinálok fotót arról, h milyen gofrit adnak arrafelé! Gyengébb idegzetűek majd ne nézzék meg! (És áfonya szezon van-lesz! Hurrá! Még az erdőben is lehet szedni!) :lol:

Kép
ermoni

:evil:

Kép
an°°di

Mi nem teccik Andi?

Kép
ermoni

ha már így rákérdeztél...sok minden nem tetszik:
a fordítás, amit csinálnom kell
az extra kánikula
az ülés Hubának és Petrának
a 'piszkálás' ;)

de van sok jó dolog is:
skatalites :lol:
a pénz, amit a fordításért kapok
a Donald-rágós elképzelt fagyi íze (még jó, h csak elképzelt)
Hajni nagy és szép pocakja
h dolgozhatok melltartóban és bugyiban
h totál szerelmes vagyok :oops:
h 'piszkálsz', mert ezek szerint jó kedved van ;) (?)

Kép
an°°di

Turbo rágó...az az igazi....Hallottatok ti már a jóóóó soltvadkerti fagyiról??? Fórumtali a cukrászdában??? :wink: Előtte-utána mérlegelés :wink: Szóval, ha csak úgy véletlenszerűen válogatják neked a fagyikat, te meg otthon megpróbálod kitalálni, hogy mi micsoda, akkora ..... igen, van egy olyan, ami konkrétan Turbó rágó.... :shock: Nemtom mi lehet a neve....csak matrica nincs hozzá, úgyhogy nem lehet teleragasztani vele az íróasztalt, mint régen :lol: :lol: :lol:

Andi
Télleg vigyázzá holnap, nehogy azt gondolják, hogy neked még sose is volt csecsemőd :lol: Bár a férjem volt már az olaj és gázkutató valamicsodánál tolmácsolni....hááát gondolhatod, mennyire képben volt :lol: :lol:

marek

:lol: :lol: nagyobbat nem éghetek, mint a dunaferrnél a nagykohóban. szó szerint is és képletesen is. :oops: :oops: irtó ciki volt. egyetlen megmentőm egy sematikus rajz volt a kohóról. a két szaki mutogatott, én pedig tolmácsoltam a kötőszavakat. :oops:

én nem kívánom a fagyit. ez normális? :( próbálkoztam sport jégkrémmel. na, az majdnem finom volt, de olyan gyomorégésem lett tőle, h ihaj! :cry: pedig én szerettem a fagyit.
ma gyászolni fogok. az elvesztett édes ízeket. :(

Kép
an°°di

Héj Marek! (pl. a Te neved sokat fogom hallani, mert ugyi elég gyakori lengyel ffi név!), mi a franc az a Turbó rágó? Ennyivel idősebb lennék?
Andi!
Nem piszkállak, na, le is lépek! (Még mielőtt újabb haragosokat szerzek! :? ) Nem jövök ma be nektek! :(

Kép
ermoni

Jelentem, már nem esik :cry: :cry: :cry: Elért minket is a kánikula, még jó, hogy időben letakarítottam a teraszt, nem 40 fokban kell :lol: :lol: :lol:

Én igenis szeretnék fórumtalit!! Vagy egyedül vagyok ezzel a kívánságommal???? :? :?
Szólok majd, hogy mikor megyünk Pestre, akkor megejthetünk egy minitalit azzal, akinek van hozzá bátorsága :wink: Most jön majd a néma csönd két napig, addigra meg úgyis elfelejtem mit írtam.....tudom ám!!!! :evil:

Megyek főzőcskézni, mert ugye mi itten most többen vagyunk....Tegnap hamburger volt a vacsi, ma spagetti az ebéd, holnap este pedig Móni féle pizza, csak tudnám hanyadik oldalon van a recept.... :?

marek

Vissza is olvastam, meg is reggelliztem, egyenlőre ennyi amit eddig csináltam.
Hajni, igazán csini a pocakod. Mondom én, hogy mindenkinek nagyobb, mint nekem. Remélem, lesz friss pocak fotó, akkor mutizok.
Móni, Zsu: mindketten üde, friss, csini kismamik vagytok.
És, a cici alakja, télleg jócskán megváltozik. A napokban mondtam a páromnak, hogy, nem vmi szép a terhes nők mellformája sztem. Olyan egyforma sztem mindenkié, és igaza van Móninak, "csöcsös" :lol: Nade, most ez van. Uccse monokinizünk most a strandon )én egyébként sem tenném)
Köszi Jolka, a tippeket. Megnézem itt nálunk egy bababoltba, hogy lehet-e rendelni olyan kiságyat ami nekem tetszik, ha nem, akkor megrendelem az általad ajánlott egyik webshopból.
Velem a barátnőm jön vásárolni. Ha kiválasztottam a cuccokat ( babakocsi, kiságy, gyerekforrázó teknő+ állvány, kiságy, stb...) szal, a nehezebbeket, akkor riasztom apukát és elhozzuk kocsival.
Mért is nincs nekem jogsim, ÁÁÁ :evil:
És, tök jó, hogy vagytok, mert én semmit nem tudtam a gyerekcuccokról, mostmeg legalább konkrét elképzelésekkel tudok menni vásárolgatni.
Timi: nem túl gyakori valóban, hogy vkinek kiakad az állkapcsa annyira, hogy úgy kelljen vissza tenni. Erre felénk (felétek is ugyebár :) ), a szájsebész rakogatja vissza.
Andi: Badella: olyan lábpedálos, fedeles "kuka", amibe a szennyes pelenkát ledobod

Kép
Kép
gabcii

Mé van nekem ma hányingerem???? Még sose volt!!! Danone Activia lehet hibás????

Móni
Turbó rágóban autós matricák voltak!!! Mindenféle álomautók akkor, amikor nálunk 7 évet kellet várni egy csodára...akarom mondani skodára :lol:

marek

Gabcii. tyűűű. kösziii
;)

Marek, én benne vagyok a fórumtaliban. mikor jöttök Pestbe?
megkeressem a receftet? én lementettem és ki is nyomtattam. Móni-fan vagyok, de csak halkan, nehogy meghallja ;)

Móni, mi van? :shock: :shock: nem haragszom én. odaírtam a jó dolgok közé is, na. ne izéjjjjél! :twisted:

Kép
an°°di

Húhaa, ez tuti.
1,5 órát ültem a gép elött, ezalatt közel 1 liter ice teát megittam, és most nézem, mér fáj nekem a jobb lábfejem... jaaa, kicsit ödémás lett :evil:
A rágó ízű fagyik, nem jönnek be, ellenben a mák fagyi. Hogy az milyen fini. Andi, én adok az édesség utáni vágyamból egy jó adaggal, ha kéred.

Kép
Kép
gabcii

Badella - ezt a szót jó lesz megjegyezni.....mer ugye, ha gyereked van, akkor az már nem lehet kuka....naná, hogy nem....Ezér nem értjük mi Jolkát, mert ő ugye már tudja a szakkifejezéseket!!!! Mi meg kis tudatlanok......
Egyébként úgy jártam a Kenguruban, hogy mondtam, nekem olyan babakocsi kell, amihez van mózes ...........kérdezi a néni, hogy az meg minek?!? Én meg mondtam, hogy azt mondták nekem a Babaneten, hogy akarok mózest, akármi is az :shock: :shock: :shock: Szerintetek milyen arcot vágott???

De most már mondja meg nekem valaki, hogy felfújtató bazinagykereket, vagy bolygókereket (így hívják?) akarok a babakocsihoz???

marek

Turbó rágó. :) Azok a szép idők. :D
Móni a turbó rágó és a Donald rágó kb. egyidős, mert nekem mind a kettő volt.

Pucis kép, Ezt az egyet nem teszek fel a gyerkőcről, nem azért mert szégyelné, hanem sok barom visszaélne vele. :( Mai világban nem lehet tudni, hol bukanok rá megint. :(
De ajutta kategória még nem tartozik bele. :) Ezt még bátran lehet mutogatni. Nekünk hason fekvős pucis képeink vannak, ezt sosem szégyletem. :D

Tali: Én benne vagyok. Ha valaki ki talál egy helyet és időt. Apa is benne lenne egy kirucanásba. Míg én pletyizek ők addig csavarognak Manóval valamerre. De, ha nem jön össze a személyes tali, csinálhatnák egy "konferencia" pletyi partyt pl. Msn-n. :) Na és lehet kapcsolgatni befelé a webkamerákat is. :)

Hajni!
Szemtelenül csini vagy. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek,. már megint elárultad, h nem figyeltél :twisted: ;)
Jolka megmondta, h bolygókerekest télire nem javasolnak.

öööö, remélem, jól emlékszem.

én is felpolcolom kicsit a lábaimat ödéma-megelőzésképp. meg h kinyújtózhassanak a gyerekek rendesen.
később még jövök.
:arrow:

Kép
an°°di

Marek: akarjál csak mózest, hameg nem azt, akkor kengurut. Vmiben, csak kell cipelni a gyereket, ha nem férsz el a babakocsival.
Bolygó kerék: állítólag, a városi közlekedést könnyíti, viszont rossz utakon, vagy macskakövön, kirázza a gyereket a kociból. Könnyen fordul ( ???), Könnyebb irányítani( ???)
Vastag, kerekes ( felfújható és nem felfújható, én csak túra kerekesnek hívom): a rosszabb utakon ajánlott, téli babáknak, gyakori sétáltatáshoz. Állítólag, nehezebb vele közlekedni, mint a bolygóssal.
Namármost, én toligáltam (ugyan, csak bolton belül) mindkettőt, mert bele voltam szeretve a bolygósba, de sajna nem arra ment amerre én akartam. Nekem a nagy kerekes jobban bevált, sztem egyszerűbb kezelni, mint a bolygóst.
Hozzáértők, vélemény???
De még ma, mert a héten meg akarom én is venni.

Kép
Kép
gabcii

Tali? Nem lenne rossz. Csak, ne kelljen messze utazgatni, mert most vhogy, nem bírom az autózást. és még úgy járok, mint szegény Timi :lol
Jolka, részemről okés az Msn party, csak sokkoló lesz a látvány, annyi kismami bugyiban, meg "sportmelltartóban" ( egyik topicban nevezte így, a kinőtt nyári fölsőit egy kismama :lol: )
Na, el kicsit vízszintesbe, aztán meg értelmeset csinálni

Kép
Kép
gabcii

Andi
Figyelek ám néha....szerintem Móni írta, hogy télen nem jó a bolygó....meg azt is hallottam, hogy nem oda megy, ahova akarom....ezért nem tom, hogy mi legyen.....bár még úgyis várnunk kell, mert dédi még gyűjtöget :lol: :lol: :lol:

Meg szeretném még megnézni azt a Lehel úti bababoltot, amit Móni írt (csak tudnám melyik oldalon :? :? ). A bátyám a Lehel úton lakik, majd elküldöm körülnézni, hogy mi mennyi.....el fog küldeni a francba..... :lol:

Meg mindenféle pest diszkontok címét várom...Lehet, hogy nekem se ártana elmenteni őket??? De hiába, úgyse tudom másnap, hogy hova mentettem :? Úgy szeretnék olyan lenni, hogy mindig tudom mit hova raktam.....ez tanításnál is így van....csinálok egy csomó jó segédanyagot, aztán legközelebb gőzöm nincs, hogy hol van, kezdhetem újra az egészet..... :cry: Lehet, hogy majd a gyerekruhákat is el fogom veszteni??? :shock: Sőt az is előfordulhat, hogy egyszer reggel felkelek, és nem tudom majd, hogy hova raktam a gyereket :roll: Erre valami módszer??? Tapasztalt rendimádóktól.....

marek

Sziasztok csajok!

Megjöttünk szombaton, tegnap meg kipihentem a fáradalmakat itt a boltban. És van internet! Most éppen úgy bezabáltam, hogy mozdulni sem tudok, de már elvonási tüneteim voltak a sok hal miatt és fel kellett tankolnom hússal ezért bevágtam egy csomó májkrémet meg párizsit némi kiflivel meg nem éretlen paradicsommal (mert ugye a spanyolok félig zülden eszik). Szóval mindenhol jó, de legjobb itthon. Férjem sikeresen lebeszélt, hogy ne vigyünk babakocsit így ő cipelte át fél Barcelonán a gyereket, másikat meg a keresztapja. Voltunk Port Aventurában (élmény - vidámpark) meg csúzdaparkban, persze a terhesek mindentől el vannak tiltva így kevésbé volt élvezetes, de a gyerekek miatt nagyon megérte. Annyira aranyosak voltak ahogy feszülten figyelték a fóka meg delfinshowt ( ilyenkor az állatvédők is le vannak sz..va). Képeket küldök, csak egyenlőre nem találom a fényképezőt. Egyébként ott sokkal jobb idő volt, kellemes strandidő, de nem ilyen dög meleg.

Tegnap voltam mázsálni, 65,5kg, azt hittem ügyesebb leszek, de majd ezután. Elhatároztam, hogy ha túlélem a csütörtöki terhelésest ráveszem magam egy gyüminapra, dinnyeszezonban talán kibírom.

Bocsánat, de nem volt lelkierőm átolvasni az elmúlt hét eseményeit, ha van valami lényegesebb infó légyszi közöljétek.

Nagyon csinik a pocakok, a múltkor én is akartam feltenni, de sehogy sem megy a lekicsinyítés

Jutta, gtatulálok Dorkához. Ez lesz az anyakönyvi neve hogy Dorka, vagy ez becenév?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke
De jó nektek!!! Én is ilyen helyen szeretnék lenni :cry: de mikor lesz az még :? Évek...., talán évtizedek :shock: Nem baj, majd nyugdíjas koromban körbeutazom a földet, mint a német nyugdíjasok :roll:

Mindenki alszik??? :shock: :shock: Csak nekem kell ebédet főznöm a férjem rokonyának?!? Uram persze nincs itthon, nyolcig dolgozik, nem tudom, hogy ezt hogy gondolta!!! Na mindegy, én figyelmeztettem!!!!

marek

Sziasztok!

Gabcii mindent tökéletesen leírt a két kerék fajtáról. A bolygósat lehet rögzíteni is, így nem forog össze-vissza, de tény, hogy nehezebb vele nagy hóban közlekedni. A felfújható kereket is lehet irányítani, csak a kezünket kell más súlypontra helyezni, nem kell a kocsit feleslegesen emelgetni. Én nagy kerék párti vagyok, vagy csak, mert ez van nekünk. :)

Marek!
Legegyszerűbb , ha linkeket a kedvencekbe mented, ott mindig meg lesz. :wink: Szólj, ha kell segítség.
Mit főzöl?

Ciripke!
Üdv. újra itthon. Már legutóbb is kérdezni akartam, akkor a bolt most a tiéd? Van weblapotok, ahol be lehet kukucskálni?
Mi anno nem jutottunk el Port Aventurába, mert Apának fontosabb volt a Nou Camp (barca stadion), így a két fakultatív út ütötte egymást. :) De ezt is élveztem, kaptam egy pólót márka boltból. :) Már megérte.... :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
Hát mit lehet egy 15 évesnek főzni??? Spagettit! Holnap meg sütök palacsintát szerintem, bár mellé rántott patiszont szeretnék csak a magam örömére :lol:

Valami vacsoraötlet mára??? Egyszerűt-gyors-finom.... 9 körül érek haza, akkor kezdem csinálni.....szerintem szendvics lesz belőle :lol: :lol: :lol:

Megyek, feldobom a lábam, még benézek, mielőtt megyek a nyelvsuliba......

Addig beszéljétek meg, hol lesz a tali..... :lol: :lol: :lol:

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?