Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszi Panda az érdeklődést. Lecsapoltak és meg is ittam a levét... Délben ettem, ittam először és hát.... nagoyn rosszul voltam addigra.
Talán ma lesz cukker eredmény. De hormon csak pár nap múlva.

Heni!
Gyönyörű a bébi!!!!!!!

Hanna!
Jó lesz nektek!! Majd gondolj ránk, h mi itthon szenvedünk :lol:

Ani!
+++++++++++++

babszika

Ditke!
A francba! Pedig most bevallom, h neked drukkoltam a legjobban (bocsi többiek)

babszika

Babszika,
Hányszor szúrtak meg? innod kellett azt az undorító lötyit? Nekem is volt ilyen borzalom az egész :? igyál ma is sok sok folyadékot!
Vendég

Jó reggelt!

Ditke:sajnálom... :cry:
Vendég

Szerencsére csak 2x. De elég volt.
Viszont az a lötty.... hát, én nem is tudom, h hogyan bírtam ki!
Ha rá gondolok is rosszul vagyok!
2dl folyadékban 75gr cukker....... fúúúúj!
De túléltem és ajánlom, h az eredmény alapján végre jussunk el a gyógymódig! :wink:

babszika

Jó reggelt!

Heni: Drukkolok, hogy minden oké legyen, hidd el, az lesz!!! :wink:
Nagyon szépek a képek, tök jól látható a fütyi. :lol: :lol: Ezek után asszem nem lesz gond, hogy rózsaszínben vagy kékben gondolkodjatok e babakelengye ügyben. :lol:

Nóri: Jelenkezz, mi volt a dokinál. Mikor is mész?
Én termelésszervezőként végeztem az egyetemen, de nem termelő cégnél dolgozom, nem dolgozom szorosan a szakmámban.

Andi: Nekem 2005-re jósoltak babát, tutira. Kicsit csúszott a dolog, de végülis bejött... :D

Ani: Hát ha halványul tényleg, az nem túl biztató...Bár nekem sosem erősödött meg a második csík, egy héttel később sem, de az azért más tészta.

Panda: Bocs, lemaradtam, de végülis akkor választottál új dokit, ugye? Már csak az új UH képekből gondolom.

Olik mama: Kihevertétek a kaszinó tojást?

Panda: a táblába - 06.21 belgyógyászat, 06.26 - labor, 06.27 - fogorvos. Brrrr....ez utóbbira.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Babszika,
Velem anyu volt ott és végig mondta miközben ittam hogy ki ne hányd ügyi vagy ez az még egy korty. Éhgyomorra igazi kínzás :? remélem legalább az eredményed jó lesz és mehettek tovább a vizsgálatokban! ha minden okés hogyan tovább?
Vendég

Babszi: Ügyes vagy azért nagyon. Én retteget a terheléses cukortól, mert most a gondolatra is hányni tudnék.... :? :? :?

jaimee

Jaimee,
Igen már új dokihoz járok de most totál kivagyok idegileg mert átszervezik a Mávot és nem lehet tudni melyik dokira tartanak igényt így lehet új dokit kell keresnem pedig nagyon rendes. Az lesz a vége hogy megyek az istvánoshoz csak hozzá azért nem akartam mert horror ára van. Azért még reménykedem hogy megtartják ezt a dokit.
Vendég

Hát, Pandus!
Én abban bízom, h akár PCOS, akár más, most kiderül.
Ha PCOS, akkor a dokim összedolgozik majd az endokrinológussal. Már megemlítette a PCOS-ok csodagyógyszerét is, a Metformint....
Ha PCOS, akkor minden sínen van....
HA még mindig nem derül ki semmi, akkor feladom... pasz...

babszika

Sziasztok!

Ani elmentél már dolgozni? barnázás, egyéb tünet? Mert nálam a hő is fent volt, még a kórházas futás napján is :( Bocs, ha nem vagyok tapintatos, de inkább kellmesen csalódjunk!!! Szívből kívánom!!!!

Szegény Babszika, de legalább túl vagy rajta!

Kép
mercure

Jaimee:17.10-re megyek, de ki tudja mekkora lesz a csúszás...este ha hazaértem majd jelentkezek.Izgulok, remélem nem keserít el mégjobban.
Vendég

Jaimee,
Nem szépítem retteghetsz is de van egy trükkje amit én nem tudtam csak most és bunkó módomra Babszinak se szóltam most jut eszembe :oops: szóval vigyél magaddal egy fél citromot és rakjad bele a lötyibe akkor jobb lesz az íze olyan limonádé és az eredményt se zavarja! Amúgy vannak helyek ahol nem lötyi hanem 1 zsömle 2 dl tej van lehet nálatok is nem?
Vendég

Jaimee!
Így voltam én is.
A Bálintom ült mellettem és ő is kb. úgy segített mint Panda anyukája. ez jó volt!!!
És tudod, rájöttem, h a cél érdekében mindent... 8)

babszika

Babszika,
Hsg? mert ha minden okés én azzal folytatnám!
Vendég

Panda!
Hallottam a citromról, de én nem mertem.... :?

babszika

Igen, a HSG is a köv. lépéseim között van.

babszika

Babszi: Mit adsz fel!? Nem adsz te fel semmit! :wink: :wink: Ilyen fiatal pipi ilyet nem tehet.

Sajna az én párom nem ér rá eljönni velem. :cry: :cry:

Panda: Igen, kedden eljátszuk az éhgyomorra vérvételt majd a zsömle+tej játékot, ha ez nem jó, akkor jön a szirupos móka legközelebb. Ezt a citromos megoldást már hallottam, megfogadom, mert tuti biztos vagyok benne, hogy a tejes teszten már meg is fogok bukni.

jaimee

Babszi: Tényleg, Pandának igaza van. A HSG tuti megoldás lehet. :wink:

jaimee

Igenis, csajok! Értettem!
Akkro HSG-re fel! :wink:

babszika

Babszika,
Hú, ez a cukros lötyi tényleg rossz lehetett, még igy is felfordul a gyormrom.
sirkici

Bíborlányak megjött tudja valaki? Vagy csak én maradtam le róla?
Vendég

Panda: Nem rémlik, hogy írta volna, hogy megjött neki. Szerintem vár még a teszttel.

jaimee

Csajok!
Le kell lépnem! De legyen szép napotok és kívánom, h ne szenvedjetek a melegtől!
Puszi

babszika

Babszika,
Neked is szép napot!
Kép

Jaimee,
köszi!
Vendég

Szerintem is vár még a teszttel, de én úgy emlékszem, hogy azt irta, hogy nem is tud jönni a héten, de azt nem tudom miért nem.

Csajok,
mit csináljak unalom ellen? Nincs valami tuti tipp unaloműzésre?
sirkici

Sirkici: He-he...De jó neked. Régebben, ha nagyon szenvedtem, Harry Potter tesztet csináltam a kvizpart.hu-n. Ott 1000 teszt van.
Ajánlom. :wink: Ha senki nem látja a monitorod.... :D

jaimee

Jaimee,
Te is nagy harry Potter rajongó vagy?
Vendég

Sirkici:ha van géped, akkor van egy tuti tippem, nekem bevált... :lol:
Vendég

sudoku :wink:
Vendég

köszi csajok, tényleg például tesztek, nem is rossz. A Harry Pottert meg én is szeretem, azonkivül nem elég, hogy külön gépem van, még az irodában is csak ketten vagyunk, vagyis én most egyedül, mert a főnök nyaral (a zsirjába bele). Úgyhogy nagyon uncsizok, mindjárt elalszok...
sirkici

Az én tippem pedig egy rejtvény.Számokkal kell logikázni, szerintem nagyon jó és baromi időigényes...persze csak a ki szereti a számokat meg a logikai játlékokat. :D
Vendég

Nóri,
találtam online sudokut, azt is játszom párhuzamosan, jó ötletek voltak, köszi!
sirkici

A sudoku jó ötlet, nekem egy nap egy sudoku. :oops: :lol:

Panda: Én az. :oops: :oops: :oops: Imádom.

jaimee

Jaimee,
Én is betegesen :lol: ezt vállalom is :lol:
Vendég

Már azt hittem csak az én gyagyám a sudoku... :lol:
A harry p-t én nem ismerem...szégyen szemre.
Vendég

mármint tudom mi az, de nem láttam...

Panda:te mivel foglalkozol?
Vendég

Panda: A te korodban ez még vállalható is. :lol: :lol: :lol:
Ha új kötet jelenik meg, ami sajna már nem lesz sok, megáll az élet körülöttem. Egészen az utolsó sorig. :lol: :lol:

jaimee

Nóri: Olvasni jobb, a film főleg csak biznisz, a könyv élményétől marha messze van. Aki angolul tud, az pedig eredetiben olvassa, mert úgy az igazi.

jaimee

Sziasztok Lányok!

Heni!
Nagyon aranyos a kis fütyis! Ne aggódj, minden rendben lesz a kardiologián is. Nagyon drukkolunk!

Ani!
Nekem is ilyen volt a múlt hónapom, ahogy Panda már említette. Remélem nem abban a cipőben jársz, és jól sül el a dolog. Tutira tudod mikor volt pé-d? Hány DPO-n teszteltél? Nem lehet, hogy korán? Vagy állandóak a ciklusaid?

Babszika!
Drukk, hogy minden ok legyen!

Jaimee, Panda!
Rókacsalád?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Jól vannak köszönik szépen és még maradnak egy kicsit :wink:

Jaimee,
ja persze te már öreglány vagy mi? :lol:
Vendég

Panda-mami:nekem is válaszolsz? :wink:
(mivel foglalkozol)
Vendég

Chris: Mizu veled? Remélem, megjutalmaztad magad a sikeres államvizsga alkalmából.

Rókacsalád elment, de itt hagytak egy izmos rókát, aki viszont enni hagy. Általában.

Tegnap volt egy sztorim, ahogy leszálltam hazafelé a buszról, hirtelen iszonyatos hányhatnékom támadt. Két gondolatom volt:
1) Hová lehet itt hányni? - bokrok voltak szép számmal
2) Mi jöhet ki? - csak folyadék, de attól ugyanolyan rémes látványt nyújtok. Végül megúsztam, nem is tudom, hogyan....De szörnyű érzés volt.

jaimee

Panda: Én az hát! A szomszéd gyerekek már gátlástalanul csókolommal köszönnek.

jaimee

Jaimee!
Nem igazán jutalmaztam meg magam. Nincs időm pihenni. Sajnos. :? A ház romokban, a család éhezik.... Először próbálom behozni a lemaradást, utána pedig megjutamazom magam (Na jó, férjem kicsit besegít! :wink: ) 9 hónap boldog babavárással. :wink: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee: szép lett volna, ha valaik nyakába landol... :lol:
Vendég

Nóri: Szerencsére akkor már leszálltam a buszról. :D

jaimee

Jó reggelt mindenkinek!

Ani:sajnálom nagyon,de én nem is tudom!Nem hiszek a korai tesztelésben,de amíg nincs piri,lehet reménykedni!

Ditke: :cry:

Hanna:remélem kipihenitek magatokat,és hármasban tértek vissza a nyaralásból!!!

Judy:a hőm még ok,de majd holnaptól eshet le,ha leesik....

Babszi:nem ragadt össze a szád????

Sirkici:rossz lehet egyedül...ha gondolod küldök neked egy kis munkát.133 embert kell ma felhívnom

Nóri:ha van megoldatlan egyenlet,küld,most nagyon penge vagyok a hatodikos matekból :wink: :lol:

Kismamik jól vagytok???
vedresandi

Ditke!
Sajnálom pirit! :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Dzsémi:még szerencse,hogy tényleg nem jött ki semmi! :shock:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: