Új privát üzeneted érkezett!

Nóri: Most is fiatal vagy! 29 nem kor.

Én meg mindig féltem, hogy nem jön össze, és nem is jött magától. Pedig sosem szedtem semmit.

Judy: Ja, a párom mindig forgatja a szemét, amikor fizetünk a Mekiben. Ártatlanul pislogok olyankor...De mi is egy évben 3 x járunk csak el. És kajautalvánnyal fizetünk.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,

Tudod az a nevetséges, hogy amikor kint éltem az USA-ban, ott még a homeless-ek is a mekibe jártak. Ott az a kaja a legutolsónak számít, és nagyon olcsó.
Ne félj ki is élveztük rendesen. Állandóan hamburgert ettünk. Ja meg kínai kaját. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee:hogyhogy nem is jött magától?Mennyit vártatok rá?
Vendég

JUDY: Ez olyan, mint nálunk az IKEA. Nálunk felkapott és népszerű, én is imádom, az egykori angol családom pedig - némi nem leplezett undorral - ezzel rendezte be a kövi béby-sitter szobáját, mert olcsó tucatbútornak számít. Kicsit csodálkoztam. :shock: :shock:

A kínaival kapcsolatban az a fura, hogy Angliában egészen más volt mindenne az íze... :shock: Különben ez a pizzára is igaz.

Te éltél az USÁban?? Mik derülnek ki! Nincs kedved mesélni róla?

jaimee

Nóri: augusztustól próbálkoztunk, novembertől tudatosabban, januárban elfogyott a türelmem, márciusban HSG-vel kipucolták mindkét (főleg a bal) vezetéket, aztán az első aktív ciklusban siker koronázta a próbálkozásokat.

jaimee

Jaimee,

Másfél évet voltam Angliában, és egy évet New York-ban mint babysitter. Nagyon jó volt, főleg Amerika. Én nagy Amerika párti vagyok. Vissza is akartam menni, de közbejött Bazsika, így maradtam.
Nem bántam meg.

Mit meséljek róla??? Nagyon lazák, kedvesek, elfogadják azt, hogy a másik sárga, fekete, etc.... nincs mutogatás. Amugy ugy élnek mint mi, az átlag család dolgozik, gyerek suliba jár, nyaralnak, csak ugye ott a bérek és az árak nincsenek ugy eltávolodva egymástól mint nálunk, így többet engedhet meg magának egy átlag család is. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok,

Én lépek, mert megyek a fiukért. Ma van az első napjuk a táborban, kiváncsi vagyok hogy érezték magukat. Biztos lesz élménybeszámoló. :lol: :lol:

Mindenkinek szép estét :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy! Szép estét neked is!
Angliában én is voltam.

jaimee

Mennyifélék vagyunk mi itt a fórumban...ez olyan jó!
Jaimee:te mit dolgozol?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nem tudom ki miként viseli ezt a nagy meleget, de az én pocim kicsit megérezte...Magnézium nálam is bejátszik....

Holnap drukkoljatok, mert megyünk kardiológiára....Para mami effekt előjött...

Mercure: örülök, hogy elkezdődtek a vizsgálatok!! :D

Judy: kellemes élménybeszámolás hallgatást :lol: :lol:

Jaimee: igen, ott a Mc az utolsó...És rengeteg féle gyorsétterem van...Nekem a kedvencem itthon a Wendy's volt...Rettentően sajnálom, hogy megszűnt...

Teszek fel képet a Pici Csodamanóról :D A felsőn a kis fejecske látható, ott mérték a nóziját, ami 5 mm... :D A lenti, pedig magáért beszél...Ékes bizonyítéka, hogy Pici Fiúcska :D :D :D Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee: szerintem a női (anyai) megérzések nem csalnak...Én a kislánykánál is rögtön tudtam, hogy milyen nemű...Ez a pici Kincs is elárulta belülről :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Na,meggyüttem!
Hál istennek holnap nem kell mennem,mert ma olyan ügyesek voltunk,hogy a holnapi napot is leforgattuk.Legközelebb csak szerda éjszakára megyek.

visszaolvasok
vedresandi

Sziasztok.
Köszönöm mindenkinek, de majd holnap ünnepeljünk.
Andi, az Andrássy úton forgattatok? Ott jöttünk el láttunk egy forgatócsoportot.

madiani

Ani:nem,ott egy amerikaiak forgatnak valamit.Mi a Kálvin téren forgattunk.
vedresandi

Ani:ja,4 nap,de nem fűzök hozzá nagy reményeket.Viszont örülök,hogy most nincs az ég világon semmi tünetem,ami miatt már kattogna az agyam.
Majdnem elfelejtettem:gratulálok a 2 csíkodhoz! :lol:
vedresandi

Heni, mutattam páromnak a fütyis képet, azt kérdezte hogy az ott egy pöcs? De olyan aranyosan. :)

madiani

Andi, még neeeee. Félek a holnaptól, mi van ha negatív lesz, de akkor meg gáz van valami mással ,mert nem jött meg. Majd meglátod akkor fog sikerülni amikor nem számítasz rá. (tehát most) :D

madiani

Ani:beszélgettem ma valakivel a forgatáson,aki belenézett a tenyerembe,a születési dátumomba,és ingáztunk egyet.Ezek összességében idén valóban terhes leszek,kislányom lesz,és októberben fog összejönni :lol:
Azt nem mondom,hogy mindent elhiszek,de elgondolkoztam :wink:
vedresandi

Akkor szép nyári baba lenne, de szerintem elöbb fog az jönni. Bár én olyan vagyok hogy akkor hiszek benne ha összejön, addig kételkedem, de az én agyam is ezen kattogna. És akkor már csak azért is elöbb jönne, amikor nem számítasz rá.

madiani

na ez kicsit kacifántos lett, remcsi azért érted, most megyek mert megjött a vacsi (hambi)

madiani

Ani:én is azt érzem előbb sikerül,de ha tényleg akkor,tuti fogok neki örülni.Egyébként nem kattog ezen az agyam,de még friss az élmény
vedresandi

Sziasztok!

Ani! Halk gratula! Meglátod hoplnap erősebb lesz a csík!

Andi! NAgyon szép órát kaptál a párodtól!
Én most legutóbb Manó születésekor kaptam egy órát és nem is sejtettem és amikor apa odaadta csak úgy potyogtak a könnyeim, mert akkor adta oda mikor hazajöttünk a kórházból és a Manócskánkat csodáltuk!
Jaj nekem is megjósolhatná már valaki mikor jön a kistesó!

Ma csavarogtunk a Váci utcában és én is betértema Mc-be és vettem egy NAGY CSOKIS SÉKET ISTENI VOLT. éN A CSIRKÉS SZENYÁKT komázom. JAj véletlenül átváltottam nagybetűre, de nem írom újra.

Nóri! Holnap én is megyek dokihoz, csak én reggel 7.45-re. Juj de korán kell kelni!

Nagyon szép estét Mindenkinek!
Vendég

Azért most látom jól sikerült a shaket leírni! :oops: :lol:
Vendég

Krisz:én elnézem a shake-et...velem is előfordul!
Egyébként én is nagyon örültem az órának,de én azért fakadtam sírva,mert végre haza jött a dárga!4 nap nálam sok idő :?
vedresandi

Sziasztok!

Gyors kukk. :D

Mindenkinek hiper mega drukkkkkk!+++++++++

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szeva Andi!
Rég láttalak. Mindig elkerültük egymást! Mizu?

Szia Hanna!
Szintén zenész! :wink: Mizu?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hali Chris!

Hogy vagy Drága? Rég beszéltünk. :D

Beugrottam csak. Ezer meg egy melóm van (hála). :lol: :lol: :lol:

Már csak 3 hét és pihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Kép
hanna30

őőőőőőőőő 2 hét. :roll:

Kép
hanna30

Hanna!
Hova mentek nyaralni? Vagy csak otthon pihi?
Köszi, jól vagyok. Elkezdődött az építkezés nagyüzem. :lol: Tárgyalunk a kivitelezőkkel, alkudozunk, bankba járunk stb.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris!

Nem. Egyiptom 2 hétre. Már most megőrültem . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Végre haladtok. :D
Ez annyira jó hír. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mit mondtak, mikor készül el így a házikótok?

Kép
hanna30

Jó éjt Chris!

Mentem pancsizni. Remélem, holnap emberi időben hazaesem. :lol:

Kép
hanna30

Hanna!
Nem lehetetlen, hogy már ott karácsonyozzunk! :lol: Nagyon jó lenne! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó reggelt Lányok!

Ani: nagyon -nagyon kíváncsi vagyok a pozitív tesztedre :D :D :D :D Ha már egyszer az volt, akkor nyugi, ma sem lesz másképpen :D

Andi: érdekes, amit írtál! Kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz babuka...Szerintem is előbb... :)

Hanna: mikor indultok? Hú, nagyon jó lesz nektek!! :D

Mindenkinek szép napot!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

A mai hőm 36,8 és ma megint megjött!!!! :cry: :cry: :cry: A cicim pedig még feszül!!!

Heni!

Drukkolok hogy a kardiológián mindent rendben találjanak!

Mindenkinek aki ma megy dokihoz, annak is drukkolok!!!!!!!
Vendég

Kép

Kép

Na ilyenkor mi van? Már azt se bánom ha nincs baba, csak tudjam biztosan. :evil:
madiani

Sajnálom Ditke, talán a következő hónap a mi hónapunk. :)
madiani

Jó reggelt!

Ditke,
sajnálom a pirit, de ne csüggedj, jön a következő hónap, új esélyekkel!

Ani,
ezt nem hiszem el, hogy nem látszik a második csik rendesen, hány napot késik? Pedig a hőd gyönyörűen, egyenletesen fent van.
sirkici

Ani,
Olyan teszt mint a multkori?
Vendég

Babszika,
Mi volt az IR-en???????????
Vendég

Sirkici, 17.-én kellet volna megjönnie, tehát 3 nap. Na most megyek dolgozni, du. visszaolvasok, remélem sok hasznos dolgot fogok olvasni. Sziasztok
madiani

Madiani,
Nos ha egy teszten a második csík halványul akkor az nem jó mert azt jelenti ürül a hcg a szereveztből. Ez a teszt halványabb mint a másik? a Másik délutáni volt ez meg reggeli? Egyforma teszt?
Vendég

Pandácska, sajna nem, halványabb. Gondolom ez egy baba volt csak nem maradt meg. :( De akkor miért nem jön már meg? A teszt megint Qupido volt (tehát nagyon érzékeny)
madiani

Madiani,
Vannak biokémiai terhességek amik elkezdődnek de hamar be is fejeződnek. Christellnek volt egy ilyen legutóbb :( azért még várjuk meg hogy mi történik mert a hőd magas.
Vendég

Kép
Vendég

Jó reggelt,

Ani,

Még ne csüggedj el, én látom azt a halvány 2. csíkot. Várj türelmesen egy-két napot, csinálj egy másik tesztet, és menj el dokihoz. :lol: :lol: Piri még nincs és ez azért jó. :lol: :lol:
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.

Andi,

Hogy érzed magad??? Hőd remélem az egekben virgonckodik. :wink: :wink: :wink:

Ditke,

Legközelebb te következel. :lol: :lol: Don't give up! :lol:

Heni,

Minden jót kívánok a mai kardiológiai vizsgálathoz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Azért cssak halkan megsúgom én is látom a második csíkot itt nem is ez a baj hanem hogy a multkori erősebb volt tehát a hcg csökkent.
Vendég

Madiani,
nem tudom mennyire unod még de ha nem jön meg 2-3 nap múlva egy új teszt jó lenne ezzel a fajtával.
Vendég

Pandi,

Értem én hidd el, de mégis azért az ember reménykedjen a végsőkig. Szerintem legalább is. Én mindig reménykedek az utolsó leheletig.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?