Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti.köszönöm!
Nagyon örülök,hogy írtál Leonak,éshidd el "jó kezekben" vagy!Többen rendeltek már tőle homeos szereket,és meg is kapták,szóval nem link oldalról van szó,és nagyon jó ki társaság van ott is!!!Remélem fog neked is segíteni!!!!!
vedresandi

Sziasztok!

Nem tudom mi van...36,9 volt reggel, ami ugye nem jó jel..., de mivel nem jött meg, ezért gondoltam ellövöm a tesztet...kinyitom (corax) és a 700 Ft-os tesztből kifelejtették azt a csepegtetős csövecskét....klassz, mi? Ezért azt csináltam, hogy azt a felét, ahova cseppenteni kell, belemártottam...de hát a leíráson az van, hogy 6, de max 7 cseppet cseppentsünk....baromira örültem neki...így nega lett. De eddig hál' Istennek nincsenek előjelek a hőn kívül..

Többieknek sikeres beágyazódást és jó várakozást!! Én is ezt teszem...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

A vonalzóm eddig téved...Leveszem majd..

Kép
klarka

Na tessék, egy kicsit csavargok, és eltűnik mindenki!
Klarka! Lehet, hogy már kérdeztem, de hány üveg meggyet tettél el?

Még egy jelentésem van. A párom hazajött. HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Mi most jöttünk haza egy óriási gombász-túrából (nem kell félni, férjem gombaszakértő)!

Zsu: 14 üveg lekvárt tettem el, de még van a fagyasztóban is, előtte, meg caseresznyét főztünk be, abból 12 üveg kompót lett.

Most néztem meg a ciklus.hu-n a naptáramat és észrevettem, hogy az egész rossz, mert 18-án kezdődött ez a ciklusom, tehát ez már a 30. nap. De nem tudom, mi van....eddig nem jött mge, nem is fáj... :lol: :lol: ..Majd holnap eldől a hőméréskor..

Zsu! Mindent bele!!!!

Kép
klarka

Klarka,szia!!!
Drukkolok!!!!
Van msn-ed???
Vendég

Van

Kép
klarka

t_kriszti@citromail.hu-t vegyem föl?

Kép
klarka

Hogy tetszik a vonalzóm?

Kép
klarka

Muszáj volt átírnom, mert a ciklushossz elérésekor újrakezd egy következőt...és én azt nem szeretném.. :evil:

Kép
klarka

Klarka!
Nem az az emailom!
Az msn kattints az msn re!!!!
Vendég

Klarka4
Sikerült?????
Vendég

Klarka!
Ez nagyszerű,ha nem jött meg!!!!!!!!!!!
Már ne is jöjjön meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Klarka!
Még egy picit vagyok,de ha már te nem,akkor holnap megoldjuk ezt az msn-t!!!!!!!!!!!!!!
Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: bocs, de nem tudok jönni.

Jó éjt!

Kép
klarka

jó reggelt mindenkinek :lol: klarka: hú nagyon szorítok neked. ne is lásd 9 hónapig azt a fránya pirit :lol: én meg már megint dolgozom vasárnap remélem nem lesznek sokan :twisted: mert akkor harapok :lol: zsu: nagyszerű hogy hazajött a párod remélem elkaptad este??? :lol:
erzsebet0312

Erzsi: itt vagyok!

Képzeljétek ma visszament a hőm 37.2-re.. :?: :shock: :?: :lol:

A coraxos sztorimról mi a véleményetek?

Kép
klarka

JÓ REGGELT!!!!

Klarka!
Ez nagyon jó!!!!!
Csinálsz másik tesztet?????????
Lehet,hogy már most pozitiv lessz!!!!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti? lehet, hogy kivárok még egy-két napot....De már én is nagyon kiváncsi vagyok... :roll: :)

Csajok, van egy baromi jó oldal, régebben találtam...álmaim receptjeivel és ráadásul péksütik, kenyerek receptjei is fenn vannak fotókkal!!! Telis-tele házi receptekkel!!

http://gportal.hu/portal/bobsii/

Kép
klarka

Bocs a ?-ért

Kép
klarka

Klarka!
Az a fontos,hogy ne jöjjön meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

klarka: tesztelj :lol: tuti zebrás :lol:
erzsebet0312

Juj de jó híreket olvasok!
Klarka!!!Drukkolok.Rád bízom mikor tesztelsz,de zebrásat szeretnék:)
vedresandi

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat!!! Ha zebrásat szeretnétek, akkor még megpróbálok keddig várni, holnap megveszem a tesztet, de kizárólag egy darabból álló (medilab), amiből nem hiányozhat semmi!!!

Kép
klarka

Sziasztok!

Vége a Bubónak,nagy siker volt!!!
Holnaptól nagyon keveset leszek,mert kezdem a filmet,csak este leszek.Remélem túlélem.
Mindenkinek drukkolok,kismamiknak kitartás.
Nagy pusszantás!
vedresandi

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Hőm még mindig fennt, 37.1!!

Ti hogy vagytok?

Kép
klarka

Jó reggelt!

Klarka! Már alig várom a holnapot, hogy megcsináld a tesztet!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Kalarka! Hát nem semmi ez a Coraxos teszt, cepegtető nélkül csepegtetni? Nem is tudom hogy gondolták!? Ne de majd egy másik bizti +-at mutat!!!++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem mire holnap megjövök a dokitól feldobod nekünk az eredmény!!!! Jaj de várom már?

Andi! Szomcsi vagoyk hogy keveset látunk majd, de legálabb neked talán így gyorsabban telek az idő, ja és esténként ne felejts el görbuszokat dobálni nekünk!!!!!
Ezerrel megy a +++++++++++++++++++++++++++++ Neked is!

Kriszti, Zsu! Nektek már a tettek mezejére kell lassan lépni! Hajrááááááááá!

Kacika! Hogy bírjátok ezt a meleget??

Enik! Hol vagy már??? Aggódom érted, hogy így eltűntél!!!!

Erzsi! Mikor is mész a dokihoz?

A hétvége nekünk elég sűrű volt, kezdődött azzal, hogy pénteken éjjel 11.30-kor arra ébredek, hogy valahol zuhog a víz, azt hittem esik az eső, de nem, hanem ömlik be a fürdő és Wc plafonon a melegvíz. Néhány emelettel fölöttünk megadta magát egy melegvíz cső. A legszebb az egészben, hogy tavaly augusztusban újítottuk fel a fürdőt és Wc-t. Szerencsére annyira nem lett vészes, de most intézhetema biztósítót!
Na szombaton elkezdtük beszerelni a mosogatógépet és este 22.20-kor indítottuk el az első programot rajta. Vasárnap ár csak egy-két apró szerelőmunka kellett, na meg a rom eltakarítás, de túl vagyunk rajta és már mosogatnom sem kell annyit!

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Szia Krisztinka!
Hát igen a hőm szerint pé-közeledik,de még a tojcsifehérje hiányzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te mikor is mész dokihoz???

/a vonalzóm meg eltűnt/
Ez,hogy történt????
Vendég

De már megvan!!

Hogy vagytok?????????????
Vendég

Na sziasztok!

Ma reggel voltam a kórházban a vérzés miatt, és megvan az "ítélet", üres a petezsák, 10 mm kb.
Holnap reggel 8 körül kell bemenni éhgyomorral, és kiszippantják. Állítólag nem kell kaparni, hanem vákummal csinálják meg.

Nem tudom mit érzek majd utána, de egyelőre, nem vagyok elkeseredve, lehet hogy nem is akartuk eléggé. És ez még mindig jobb mint 16 hetesen, vagy 9 hónaposan megszülni egy beteg babát.

Most egy ideig biztosan nem akarok terhes lenni, júliusban elmegyünk nyaralni, talán augusztusban is 1-1 hétvégére, inkább költünk egy kicsit a házra, kertre -van mit, tavaly szeptemberben költöztünk-, lehet hogy ősszel kocsit cserélünk, szept. 1-én lesz a sógornőm esküvője, azon bulizunk egy nagyot....meg ilyenek. Még az is lehet hogy visszamegyek egy évre dolgozni, és majd utána kezdünk újra neki a tesó dolognak.

Úgyhogy ez van. Ha az első terhességem lenne, ami nehezen jött volna össze, akkor meg lennék zuhanva, de így valahogy nem.
Mindkét terhesség könnyen összejött, 2, meg 3 hónap, reméljük a következő is ilyen gyorsan fog menni, csak szerencsésebben fog végzőni.

Én elköszönök Tőletek, néha be-be kukkantok, de biztosan nem ilyen gyakran , mint eddig.
Nektek jó egészséget kívánok, kitartást, gyors teherbe esést, és végül problémamentes várandósságot, könnyű szülést.

Puszi
Kati
Vendég

Kacika: jaj, de sajnálom!! Jó, hogy ilyen könnyen feldolgozod!! Remélem minden rendben lesz utána!!!

Megvan a teszt (medilab)!

Remélem jó hírekkel jövök holnap... :roll:

Kép
klarka

Kacika nagyon sajnálom.............. :cry:
Vendég

Kacika!

Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kacika!!!!

Szomorúan olvastam, amit írtál. Tudom, mit érzel, én 2x estem át rajta. :(
Egy biztos: legközelebb minden rendben fog menni. Addig is pihenj, nyaralj, érezd jól magad!
És ha nehéz perceidben beszélgetni szeretnél sorstársakkal, akkor várunk az élet a vetélés után c. topikban.

A műtét miatt ne aggódj, 3 perc az egész.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok lányok!

Na én is itt vagyok,csak a hétvégén itt volt a barátnőm a lányával,(1 éves),ma meg most értem haza a dokitól.

Kacika:Sajnálom,nagyon szomóruan érintett ez a rossz hír,és át tudom érezni,hogy mit érzel.Azért ne hagyj itt minket.

Klarka:Nagyon drukkolok,hogy a holnapi teszt pozitiv legyen.

Andi:Igy utólag is Kép kivánok!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Szia Ancsa!
Jöttök akkor nyaralni?
Mi jövő hétfőn megyünk,14.00-tól lehet elfoglalni a helyet!!!!
Vendég

Ancsa: köszi a drukkot...olyan jó lenne...

Mindenkinek gyönyörű nyárestét kívánok, megyek, készítek egy kis vacsit a gyerkőnek, aztán fektetem. Képzeljétek, levágtuk ma a haját!! Olyan cuki kis golyó feje lett!!

Küldök egy-két képet a múltkori Balatonozásról: Kép Kép Kép Kép

Kép
klarka

Kriszti:Sajnos nem tudunk,több okból,többek között anyagi oka van.Talán júliusban egy-egy hétvégére eljutunk valahova.... :( :( :( :(

Kép

Kép
ancsa03

Klarka:Annyira aranyos a kisfiad!!!!!!!!!!Már én is annyira szeretném a karomban tartani a babám :oops: :oops: Olyan messze van még december........

Kép

Kép
ancsa03

Kacika :cry: Tégy, ahogy jónak látod-érzed!

Édes Andris!

Ancsa, elrepül az a 25 hét meglásd és már ott is fog mocorogni a picúrkád a karodban! :)

Én még mindíg vérzek. Már 9-e óta. 10 napja. Kezd aggasztani, bár gyengül, de mára már azt vártam, hogy megszünk oszt csak nem...
De ma babáztam :D Csecsemőtanácsadás volt és szabin a kolleganő így én helyettesítettem. Minden babát jól megdajkáltam, amíg anyucik beszélgettek. Csak szurit ne kéne adni azoknak a picúrkáknak! Némelyik úgy sír, a szivem majd meg szakad... :(
De egyébként mosolygósak voltak ma, mintha meg se kottyant volna nekik a meleg :o

Nagyon szeretnék egy picúrkát....

Kép
kislibus

Sziasztok!

Kacika:Őszintén sajnálom!Várunk,amikor csak kedved can velünk megosztani örömöd,bánatod!

Krisztinka:köszönöm a drukkokat,de azért igyekszem ám jönni hozzátok!!!

Klarka:nagyon izgulok!(Nagyon édes manócskád van)

Kriszti:kihasználni ám a hasznos napokat :wink: :lol: !

Kriszinka,itt a görbém.Ilyenkor még semmi baj vele,majd piri előtt két nappal:
Kép
vedresandi

Ancsa: nemhogy a várandósság, de az első év is olyan hamar elmúli, úgyhogy élvezd minden percét!!! :D :D :D

Kislibus: mi ez a vérzés? lemaradtam...

Andi: jó a görbéd!!! :lol: :lol:

Kép
klarka

Csajok 1 kérdés: (de ne nézzetek hülyének) ugye a peteérés mindenképpen még olyan napon van, amikor van tojásfehérje? Csak mert próbálom meghatározni a peteérésem napját (mivel nem mértem hőt)..

Előre is köszi!

Kép
klarka

Klarka:a tojcsi a PÉ előtti napokban van,de azért kell ezeket a napokat tartalmasan kihasználni,mert a tojcsi segíti a kiskatonákat eljuttatni a cél felé.
vedresandi

Andi: köszi, én is így tudtam...akkor az első "száraz nap" kb. a pé?
Te is mindjárt tesztelhetsz!!! :lol: :lol:

Kép
klarka

Hát, én nem tudom, hogy van-e baba vagy nincs...???:..

Kép
klarka

Klarka:szerintem nekem nem kell teszt!Nem hinném,hogy ez az én hónapom.Bár,az ég világon semmi tünetem,pedig ilyenkor már szoktam ezt azt érezni,és kombinálni. :lol:
vedresandi

Lehet, hogy nekem is meg fog jönni, mert az elmúlt napokban többször éreztem tompán enyhe fájást..

Kép
klarka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?