Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Már majdnem másfél órája alszik a lányom, úgyhogy most iparkodhatok, hogy befejezzem ezt a hsz-t, mielőtt felébred :roll: Utána meg rohanás Viniért a suliba, ma van a tanévzáró és a biziosztás. Annyira be vagyok már zsongva, tök lelkes vagyok az első bizonyítvány miatt :D :oops:

Nancsika: Sajnálom, hogy még mindig nem zárult le ez a bölcsis mizéria :( Az viszont legalább pozitívum, hogy kaptok egy kis támogatást :)

Tesódék babáját nagyon sajnálom :( Hány hetes volt?

Lidke: Jobbulást neked! Mit nyaltál be ebben a jóidőben?
Sumák-Kevének nagy nagy gratula az ácsingózáshoz, innen már nincs messze az első önálló lépés sem, hidd el :D

3. babán nagyon gondolkodunk. Eddig úgy voltunk vele, hogy elég ez a kettő, de most, hogy ennyit késett a mensim, újra napirendre került a téma :) Igazán a szívünk mélyén mind a ketten szeretnénk, csak hát annyi minden van még ... Jah ... meg elég vén is vagyok már, nem akarok bottal menni majd a gyerek ballagására :(

Annácska: Nyithatnál te egy magánbölcsit (annyit ajánlkozol itt a gyerekfelvigyázásra :wink: ), szerintem sokan neked szívesebben perkálnánk a zsét, mert tudjuk, hogy jó kezekben van a gyerök :wink: :lol: :lol: :lol:

Petike nagyon cukker, én főleg a seprűs képet nézegettem hosszasan :)

Ildi: Ilyen protekcióval szerintem nem lesz gond a keresztelkedés :) Már csak azért drukkolok, hogy az időpont is jó legyen a papbácsinak!

Hú anyám ... 24 napra menzizni nem semmi :( Nem csoda, hogy kibuksz tőle :( Legalább pár nap alatt lezavarod? Én attól vagyok kiakadva, hogy szülés óta nekem tök sokáig elhúzódik, 6-7 nap, mire teljesen megszabadulok tőle :evil: :evil: :evil:
Jövő hétre is terveztünk a tesómékkal egy esztergomi pancsis kiruccanást, most azon aggódom, hogy addigra túl legyek már pirin :roll:

Csajok!!! Lesz akkor a hétvégén valami kis összeröffenés???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

Levi már jól van, 36.9 volt a legtöbb ma, amit mértünk. Éjszaka végig aludt szerencsére, :) én kevésbé, mert meleg is volt, :oops: meg izgultam is érte. Nem vagyok hozzá szokva az ilyenekhez.
De remélem, hogy ennyi volt az egész.

Ildi
Megyünk, túl drága lenne nem menni. :wink: Ha nagyon beteg maradt volna, akkor természetesen itthon nem hagynám, akkor egyedül megy a Laci.

Nem nagyon szerveződik a tali. :( Ne toljuk el 1 héttel?????????? :lol:
Akkor ráérek :lol: :lol: :lol:

Na lépek mára, pá puszi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

[quote="Ildi"]n írta:Ildiem az én Levim lázas, meg nem én megyek koncertre, hanem Edit(összekeverted a neveket )

ááááááááááááá, basssssszus, bocsíííííííííí :oops: :evil: :oops: :evil: :oops: :oops:

Vali,
3. babaterv jó hííír!! :) Persze több mindennel jár, sorolhatnánk, de - bocsi, nyersen fogalmazva :oops: - a végeredmény csodálatos!! :P :P

Mensimet én is útálom, várom, hogy rendszeres legyen. :roll: Eddig egyszer jött meg - hormonbogyó és tapaszok segítségével :? - de már most vannak köztivérzések, meg esemény utániak :oops: :roll: :( Szóval sztem tuti nem fog normális időre megjönni, csak itt-ott amott szórakozik velem... :evil:

Edit,
akkor te Levidnek kívánok további jobbulást, de olvasom, hogy szerencsére már csökkent a hője!! :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Ma voltunk a Tesóméknál Alával. Tortát sütöttünk Apának, holnap lesz 30. :D Persaze a torta nagyon kira lett, de Gyömrő-Dunakeszi utat nem bírta. Kicsit szanaszéjjjjjel csúszott, úgyhogy bazi bánatos vagyok megint. :( Mondtam apának, h kicsit odalett a tortája, de az íze jó, és nem duzzogott be. Már ma este meg akarja kóstolni.
:shock:
Tesóm felesége kicsit jobban, tortasütés közben lélekápolás is volt. 7-8 hetes volt a babó, de akkor is nagyon tréé. Engem legalábbis nagyon megviselt.... Őket is, de már kezdenek jobban lenni, és előre nézni, nem hátra. Meg az udő is sürgeti őket, Ők is 2 kis mihasznát vállaltak, úgyhogy bele kell húzniuk, van még vagy 4 évük....

Én meg vezetés közben leégtem. 1-1 óra volt az út, és a bal karom tiszta pirosas barnás. A jobb meg mintha napot sem látott volna 2 éve. Tök jól nézek ki.

Na futok, mert már a TV előtt beájultam délután...

Cuppanás nektek!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!
Nancsika
Sajnálom a tesódat! Nagyon nehéz lehet! :(

Mi tegnapelőtt babatalin voltunk...
pár kép:

Kép

Kép

Kép

Áronom belekakkantott a vízbe!
...a képeket kicsinyítgetve vettem észre, hogy meg is örökítettem az eseményt :oops: :oops: :oops:
Kép :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nancsika: Boldog szülinapot párodnak! Sajnálom a tortát! És a tesódék babáját is!A karod frankó lehet! Ismerős a szitu! Míg az anyósűlésen dekkoltam nekem is sokszor lett ilyen a színem!

Babetta: Jobbulást Levinek!!

Annácska: nagyon édes Petka! Kid felfedező!

Mamacka: Ciku lehetett Áron! Nagyon figyelte az eseményeket a lába között! :lol: :lol:

Én tegnap a fűben beleléptem egy méhecskébe, az meg belémeresztette a fullánkját! Na ennyit a mezítlábazásról! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Anita :)
Nagyon gratulálok!!! Tavaly államvizsgáztam a féléves babám mellett az se volt könnyű hát még egy kis örökmozgó szaladgáló kisgyerek mellett tanulni! Ügyes vagy!!

Cory :)
Forgalmi vizsgád sajnálom. :( Én múlt hét pénteken voltam rutinból. A héten pedig már vezethettem a forgalomban....hááát tényleg nem könnyű.

Eszti :)
Nagyon szépek vagytok a képen, látszik,hogy hatalmas a szerelem.

Mamac
Micsoda képek. :lol:

Rólunk: Hence kedden megkapta az MMR-t. Csüt belázasodott, benyalt szegénykém egy kis virusfertőzést. Plusz az alsó szemfogakat is kinövesztette. Így kicsit nyafisra sikeredett a hete.

Beadtam a rezidensi felvételre a jelentkezési lapokat. Képzeljétek 55 ember közül mindössze 4 embert vesznek fel nőgyógy szakra. Az előző években még 15 volt ez a szám. Nem tudom,hogy gondolják ezt!!! 6 évet végig tanul az ember és nem adnak lehetőséget arra,hogy azt a szakot válaszd amit szível-lélekkel tudnál csinálnil. 99 %,hogy nem leszek a 4 között. És mivel mi is 3 bébit szeretnénk és a szakosodás lehetősége momentán akadályozott -jövőre pedig már 30 leszek- így most a családgyarapításra koncentrálunk és teljesen szabad utat adtunk a második picikénknek.

Olgo és

Kép
olgo

Angi
Kedden viszem vissza az egészséges rendelésre Henit. Ha minden oké akkor csütörtök tali.

Nancsika
Bölcsi probléma megy nálunk is. Jelenleg a 13. vagyunk a várólistán! De ha nem lesz rezidensi helyem akkor ugyis sztorno a bölcsi.

Kép
olgo

Annácska
Nem semmi nap... :( :( Szerencse, hogy Annamarinak nem lett komolyabb baja.Pancsolós képek nagyon édesek.

Nancsi
Kívánom,hogy tesódék jövőre egy egészséges kisbabát tarthassanak a kezükben. Sok erőt nekik!

Pötyi, Fannika, Levi
Nagyon tüneményesek vagytok!

Én még nem is engedtem meztelenül szabadjára Henit, csak pelusban. A képek alapján azt hiszem van még mit pótolnunk... :)

Kép
olgo

Na csajok, nem esett nehezemre a visszaolvasás :wink: Nálunk is nagy jövés-menésben telt a hétvége, úgy látom mindenki kihasználta ezt a szép időt :D A jövő héttől előre félek, extra hőséget mondanak :shock:

Nancsika: Sajnálom apa tortáját :( De azért ízlett neki, ugye? :D
Tesódéknak kitartást és mielőbbi babásodást kívánok!

Babetta: Levinek már kutya baja sem volt a hétvégén?

Viol: Húúúú de irígykedem, hogy neked még csak egyszer jött meg szülés óta, de a többi nyavaja nem hiányozna. Remélem hamar rendeződik nálad a helyzet!

Mamacka: Nem semmi képek az "eseményről" :shock: :shock: :lol: :lol:

Boscó: Méhecske :( :( :( Még jó, hogy nem vagy rá allergiás. Persze anélkül is baromi sz@r lehet :( Fáj még?

Olgo: Ebben a mostani eü reformnak nevezett időszakban egy csomó szülész-nőgyógyásznak nincs normális állása, nem csoda, ha nem akarnak még több munkanélkülit "kitermelni" :( Persze azért mi meg csak szüljünk, hogy ne fogyjon a nemzet! Valahol nem értem én ezt ... :roll:
Most nem is tudom, hogy minek drukkoljak, hogy mégiscsak sikerüljön a rezidensi felvételid, vagy annak, hogy jöjjön a kistesó :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Én ma K.O. vagyok, de ezt a képet muszáj veletek megosztanom:
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok

A koncert nagyon jó volt, :lol: reggel 5-re értünk haza. Persze Levi 6. 15-kor már kelt, :x de rendi volt, több mint 3 órát aludt délelőtt, délután meg több mint 1-et :lol:

El volt anyóssal, délután és este is ,simán ment a lefektetés. :) Nem sírt utánunk, csak este mondogatta, hogy anya,anya,anya. Mondta anyós, hogy majd jövök,erre Levi átment a szobánkba, felkapta az apja pizsijét és azzal aludt el a kiságyba. :lol: :lol:

Hát sajna nem gyógyult meg. :cry: A láz péntek estére eltűnt, de szombat reggelre kiütéses lett, ma reggel meg elkezdet folyni az orra. Szóval most várom, hogy nátha lesz, vagy ez is annak a tünete. :cry:

Cory
Nagyon aranyosak. :lol: Merre vagytok éppen?

Vali
Nekem is olyan érzésem van, hogy megsülünk a héten. :oops: Lakás???? El van már adva?????? :?:

Anna
Nagyon jók a képek! :lol: Bírjátok a meleget a panelban??

Olgo
Hajrá kistesó!!! :)

Nancsi
Én még mindig azt mondom, hogy a munkahely körzetbe kötelező nekik felvenni, ha dolgozol. Szerintem járd végig az ottani bölcsiket, hátha sikerül. :)

Nem vagyok ilyen friss elállítódott az órám.. :evil:

Na megyünk zene-bölcsibe. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Itt jót mutat :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kedves Leventék,
boldog névnapot kívánunk Nektek!!!
Kép
angi79

Sziasztok :)
Ildi :)
Nem baj, majd a protkós pap fogja megkeresztelni Olivért :D Röhej, hogy milyen korlátoltak tudnak lenni
Szólj apának, hogy nem akarsz többet mensit és tegyen az ügy érdekében :lol: :lol: :lol:
Boldog névnapot Leventének :)
Kép

Vali :)
Zavarba hozol :oops: , de azért hízik ám a májam :lol:
Talán egyszer nyitok magán bölcsit, ha másért nem, hogy a 6 gyerekemet legyen hova letennem :D Na jó csak viccelek :wink:
Milyen volt Vini tanévzárója és a bizije?
Dehogy vagy vén! De azért iparkodjatok a 3. csemetével, hogy ne legyen nagy a korkülönbség :D

Nancsi :)
Gratula apának a kerek szülinaphoz :D Nem a torta alakja, hanem az íze a fontos :D

Ági :)
Sajnálom a méhecskét :( Utálom, hogy a fűben ülve csak arra várnak, hogy valaki beléjük lépjen :P

Mamacka :)
Nem semmi Áron :D
Nagyon jók a képek :)

Olgo :)
Sajnálom, hogy ilyen nehéz szakosodni :( Tényleg nem szép dolog tőlük :(
Drukk a második picikéhez :) Van valami spéci taktikád, mint szakmabeli? :wink:

Nagyon édesek a gyerkőcök :D Milyen rendes bátyókája van Lizának, hogy így eteti :D

Edit :)
Sajnálom, hogy Levi még mindig beteg :( Jobbulást neki :)
Klassz, hogy ilyen jól sikerült a koncert és hogy Levi is hagyott aludni benneteket :D
Boldog névnapot Levinek :D
Kép
A panelban a meleget csak klímával bírjuk, vagy amikor csak tehetjük tiplizünk itthonról a nagypapához :)

Szombaton a nagyszülőkkel leugrottunk egy kicsit pancsizni a Balatonra :) Peti nagyon élvezte, csak az egyetlen baja az volt, hogy nem ért le a lába :D Egy tuti, nem lesz könnyű nyaram az idén, mert míg a többi gyerek a parton homokozott az én fiam egy pillanatra sem állt meg :lol: A nagyobbik meg ki sem akart jönni a vízből :lol: Mindenesetre napozni nem fogok tudni :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok

Minden Leventének nagyon boldog névnapot kívánunk

Anita: Gratulálok, nagyon ügyi vagy

Edit: De jó, hogy Levinek már nincs láza. Remélem már meggyógyult

Vali: próbálok én jönni, de pl. most is rángatja az egyik kezemet, hogy menjük már

Barti: Nem tudom mi lenne a megoldás az elalvásra. Megpróbálom az Apával altatást, csak az a gond nálunk, hogy estére már csak én létezem és senki más nem jó neki.

Tünde: még a múltkori kérdésedre (bocsi :oops: ) A héten lesz kész teljesen a tetőtér, és akkor megyünk külön szobába. Nem tudom, hogy fog működni a dolog, lehet, hogy rosszabb lesz

na mostmár tényleg megyek, mert bőg. pusz

Kép

Kép
pgyöngyi

Ime néhány kép. Bocsi, ha túl sok :)
Mindenáron fel akart mászni a mászókára
Kép
Kép
Kép
Élvezem ám a vizet :lol:
Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Vali: dehogy vagy Te vén! Harmadik babucika? De jó!!!! Én örültem volna hogyha most azt írtad volna hogy kismama vagy! :lol: :lol: Már nem fáj a csípés, csak viszket!

Olgo: Hajrá kistesó!

Sok boldog névnapot a Leventéknek!!!!!

Annácska: megállt az ütő bennem mikor azt olvastam hogy 6 gyereket terveztek! :lol: :lol: A méhecskék már csak ilyenek! :lol: Fanni is állandóan medencézik! De nem ám az övében.áááá, a miénkben! Először féltem hogy hideg lesz neki, de szerintem nem hidegebb mint a Balaton! :lol: Nagyon édes Petike ahogy pancsizik!

Edit: jó hogy jó volt a koncert!Pizsama :lol: Jobbulást!

Cory: Tök jó ez a kép!!! Édesek!
Vendég

Edit: Bocsi, látszik, hogy itt volt velem a Lili... sikerűlt átugranom, hogy most meg taknyis a Levi, meg kiütéses. Gyógyuljatok meg

Cory: Nekünk is kéne egy ilyen nagytesó :)

Annácska: Jók a pancsis képek, ma én is felfújtam a medencét, csak még hideg a víz benne

Mamacka: Kaki :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!!

Az én Leventém köszöni a köszöntéseket, de mi 28.-án tartjuk :wink: :wink: (asszem Editék is, mintha így emlékeznék tavalyról :wink: )
De azért nagyon aranyosak vagytok :D :D :D :D

Tünde, köszi a telós segítséget, aranyos vagy, nem oltattam be ma Natust. :roll:
Látom Levin is, hogy tipikus mmr tünetei vannak.
Edit, hányadikán kapta az oltást?

Anna, kircsi képek, szép gyerekek, vékony anyuci, Balaton...... :D :D :D :D

Ma lemondtam az esti randit a pappal :roll:

pusz, loholk utólérni magam.................. :roll: :roll:
vas

Ildi: Hajrá-hajrá házimunka :wink: :D Én is most tettem le a seggem mosogatás után, nem vagyok noooormális, palacsintát sütöttem ebédre ebben a hőségben :shock: Na de így jár az, aki elfelejt kaját rendelni :roll: Még jó, hogy hétvégéről maradt egy kis frankfurti leves.

Akkor a Te Leventédet nem köszöntöm most :wink: Mit csinál otthon a 3 gyerek a vakáció első napján? Talán még nem kapták szét a lakást ... :lol:
Natus miért nem kapta meg az oltását ma?
Olivért végül felvették egész napra az oviba?

Cory: Nagyon aranyosak a tesók :D

Babetta: Sajnálom szegény Levit :( Nyűgös is?
Koncert bizti jó volt, utána a nem alvás már kevésbé :wink:

Annácska: Húúúú de jó képek :) Tök jó vékony vagy :shock:
Mi csak a jövő héten jutunk le végre a Balcsihoz, csak nehogy addigra meg sz@r idő legyen.

Tanévzáró brutál volt, kint tartották a suli előtt a betondzsungel közepén, a tűző napon :evil: Még jó, hogy szegény gyerekek ültek a másfél óra alatt, mégis Vince egy kis napszúrást kapott :( A tanítónéni próbálta vizes zsepikkel hűteni őket, de így is fejfájása lett a gyereknek :(
A bizi nagyon jó lett, olvasás-írás, matek, angol kiváló :D Kapott egy csomó oklevelet, nagyon büszke volt magára :) Meg persze én is rá :)

Gyöngyi: Kézrángatás ismerős, Aliz ha az ölemben van, azonnal mind a két kezem lefogja, hogy ne tudjak gépelni :)

Boscó: Szupi, hogy már jobban van a lábad :) Pancsolós Fannikáról dobhatnál pár képet :wink: Imádok gyönyörködni benne :)
Kismamaság még odébb van, épp Piri van itt nálam látogatóban a napokban :evil: Egyébként sem bizti, hogy belevágunk, bár apát kissé már sikerült megpuhítanom :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: kívánságod parancs! :lol: Igaz régebbi, de most csak ez van! Kép Kép Kép Kép Kép

Az utolsó a kedvencem!!! :P Bocsi ha sok lett! A kisfiú Tomika, Fannika "vőlegénye" :lol: :oops:
Vendég

Sziasztok

Jól eltűnt mindenki, leszámítva azt a pár embert, aki ír. :)

Ildi
A kilencedik napon lázasodott be Levi. :(

Boscó
Nagyon helyes az ifjú pár! :lol:

Vali
Rázd meg Vini kezét helyettem. :D Nem csodálom, hogy megsültek szegények. Egyébként ilyen emlékeim nekem is vannak általánosból. :evil:

Köszönjük a köszöntést, de mi is 28-án tartjuk. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Annácska!
Heni viszonylag hamar megfogant.(4.hó-nem volt időm kétségbeesni,hogy nem jön össze...) De ha hosszabb időt váratna magára a baba,akkor hőmérséklet görbéznék és ovuláció előtti 5 napos megtartoztatás után lennénk együtt.
Egyenlőre nincs taktika csak minden nap romantikázunk. :wink: :)

Bosco :)
Fanni nagyon szép kislány! Édes, hogy az arca barnább mint a teste.Heninek is barna az arca plusz a két kézfeje is tök barna.. hozzá a fehér kis karjaival tök viccesen néz ki.

Nagyszerű lesz Lizának,hogy 2 bátyja van,akik mindig óvni fogják.
Édesek a képen! :)

Mi hárman vagyunk tesók és csodás gyerekkorom volt, biztos innen ered, hogy én is 3 gyerkőcöt szeretnék. Nem voltunk gazdagok de nagyon boldogok voltunk!

Szép napot mindenkinek
olgo és

Kép
olgo

Hú, nem is tudom mi volt ma megint, 3/4 9-ig aludtam :D , Natasa kb 1/4 10-kor kelt fel, mire lejöttem Olivér meg önkiszolgáló módon nézte a minimax-ot :D

Vali, azért nem adattam be az oltást, mert éppen belesne a szövődmény kialakulása a nyaralásba. :?
Így meg tegnap felhívtam a gazdagréti patikát, és kipostázzák a bogyót, és 9.-én kapja meg az oltást.
Látom, pont ez a 8-10 nap a kritikus :? :?
Levi már jól van???
Akkor jól emlékeztem , hogy ti se most tartjátok :)

Vininek hatalmas gratuláció!!!!!
Kép

Fannika csodaszép, tényleg az utólsó kép nagyon JÓ!!!! :P :P :P

Vali, a 3 gyerek semmit se csinált a vakáció első napján :D .
Mivel Levente nincs itthon, napközis táborban van, tegnap a Pólusban voltak moziban, meg korizni, ma meg mennek Gödre a strandra,
Holnap lovaglás, kocsikázás, kori, csütörtökön Csodák palotája,meg Millenáris park,
pénteken meg kirándulás, és kori :D :D
Így tök jól eltelik a hét.
Jövő hétem meg mennek Olivérrel anyóshoz kézműves(az is napközis ) táborba.
Olivér meg közben boldogítja az öreganyját 8) 8)
Én meg egycsajos anyuci leszek!!!!!! :D :D :D :D

Olivér csak 1-ig lesz az oviba, sajna közölték, hogy a gyesen itthon lévők gyerekei csak így lehetnek.
De nem álltam neki könyörögni.
Majd meglátjuk, hoyg alakul. :?
vas

eltűntem egy kicsit, mert most csak olvasok :)

Minden kép aranyos természetesen, nálunk is elkezdődött a vakáció, nekem egész nyáron 3 gyerekem lesz, mondjuk Patrícia megy kézműves táborba, de ez itt van helyben és hazajárós. Különben sem volt kedve más táborba menni, azt mondta, hogy inkább velünk akar lenni :D

gödi strandról jut eszembe, hogy lehetne hétköznap ott is szervezni talit, van árnyékos füves terület és olyankor nincsenek is sokan, lehet pancsizni, szerintetek???

A július 7/8 talit szívesen vállalom, Boscóért gondolom el tud menni valaki, hogy elhozza. csinálunk gyerekmedencét meg kirakunk kiskádat/lavort.... , anyucik meg zuhizhatnak a kádban vagy slaggal :lol:

véleményet kérekszépen!! :)

most csak ennyi...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Hello,

gyorsan írok én is pár sort.
Vas,
nem semmi hogy meddig aludtatok. :shock: Lidi 6:15-kor kelt. :( Mostanában heti 2szer minimum 6-kor ébred. Jó programjai vannak a fiadnak. És jövő héten mit csináltok kettesben?
Tünde,
jó az ötlet, de mi nem leszünk itthon... :(
Vali,
gratula Vininek! Hajrá kistesó!
Olgo,
jöttök??? Nektek is drukk!!
Annácska,
csini vagy és az izgága gyerek téma nekem is nagyon ismerős. Míg a többi gyerek ül és homokozik a játszin, addig Lidi 3szor körbefutja a teret. Hajrá, legalább edzésben tart. :D Petka nagyon cuki, ahogy kergeti a habokat.
Bosco,
Fanni nagyon szép.
Edit,
örülök, hogy jó volt a koncert. Levi meggyógyult teljesen? Pancsiztok a nagy melegben?
Anita,
ünnepeltetek? Hogy vagytok?
Eszti,
mi ujs? Mikor jöttök felénk?
Mamcka,
jók a képek. Jó buli lehetett.
Cory,
dinnyés kép: :D .

Szép napot! Hűsöljetek!
angi79

Angi, szombaton az összes gyerekem fél 11-ig aludt :shock: :shock:
Már nem tudtam mi a bajuk :roll:
Vettünk sötétítőt a tetőablakokra, meg kívülre is valamit, ami nem (annyira) engedi át a meleget, és biztos beszunyókáltak ettől :shock: :lol:

Tünde, nekem tuti nem jó az a hétvége.
(meg mostantól előreláthatólag 4-5 hétvége bizti nem jó)
Mindig lesz valami :wink:

Ja beszéltek tesómék a pappal, de az meg azt mondta, hogy kérjek igazolást a miénktől. :roll:
Ja.........
Éppen tegnap mondtam le a randit vele(igaz, nem indokoltam meg, hogy miért), most meg majd igazolást kérek, hogy máshol akarom megkereszteltetni őket.............. :roll: :roll: (fura lenne)
Asszem, én többet nem futok ezután
Bár még van egy verzió................... :roll: :roll: :roll:

Olgo, hajrá kistesó :D :D
vas

Sziasztok!

Mi fővünk a levünkben a panelban. Péntek óta Balu is itthon van, nem is megy már szeptemberig oviba, úgyhogy igyekszem mozgalmassá tenni a napjainkat. Napi kétszer játszótér, vagy elmegyünk egész napra valahova.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Sikerült egy dicsőséges hármassal lezárni a mai napot. Szigorlat kipipálva.

Mi most lelécelünk és nem is jövünk szerintem 28-ig, de akkor újra aktívan visszacsatlakozunk hozzátok!

Mindenkinek szépséges, hűs napokat! (Ha a Balcsin jártok, csörrentsetek meg.)

Puszi!

Melitta

Kép
nyf

Tünde: köszönöm hogy gondolsz rám. Már már kezdtem azt hinni feledésbe merülünk! :lol: :roll: :lol: De Te nagyon aranyos vagy hogy megszerveznéd! Kérdés hogy lenne-e aki elvisz hozzátok! :lol: De ha nem nagyon kapkodnak utánunk, akkor lehet nem is megyünk fel, mert mi Fannival csak azért mennénk hogy a csapattal találkozzunk.Amint írtam neked, így is fő a fejünk hogy jutunk el... Mindegy, ha lesz tali, valahogy megoldjuk! :lol:

Ildi: tuti a sötételő az oka! :lol:
Vendég

Hellobello :D

Nem nagyon tudom utolérni magam, bocsi. Volt mit takarítanom, na meg még állandóan fáradt vagyok. Lassan csak kipihenem magam :wink:
Így csak egy-két dolgra írok.

Melitta, szuper jó a 3-as, éljen! Jó pihit Nektek!

Edit, hogy van Levi? Remélem, átmegy hamar rajta ez a taknyolás. :wink:
Örülök, h jó volt a koncert, és Levi is simán elaludt a nagyinak.

Ildi, szerintem is simán lehet az árnyékolástechnika. Botinak vettünk vagy 4 hete egy teljes fényzáró sötétítőt, azóta mi is alszunk. KOPP-KOPP-KOPP. :wink:
Jövő héten akkor sok-sok pihi neked, gondolom. Hogy tetszik Leventének a tábor? Bár a programok tekintetében asszem hülye kérdés :cool:

Angi, sajnálom, hogy ilyen korán kel Lidi. És így is simán bírja egy alvással? VAgy kettővel nyomja? Nagyon vagány kis bestia lehet, várom már, hogy lássam.
Most is borozgatom (Tibi meg a másik génél) :wink: :D

Vali, gratula a nagyfiatok első bizijéhez! Nagyon ügyes, így tovább! :)

Anna, édes nagyon Petka. Rád meg nagyon irigy-irigy, igazán csini mami vagy.

Olgo, borzasztó, amiket írsz, h mennyire nehéz még nektek is. Közben meg azt szajkózzák, h mekkora az orvoshiány... Hajrá ketteske :D

Nancsi, bölcsikavalkád :? :twisted: Kitartás Neked, remélem, megtaláljátok a legjobb megoldást.

Mamac, Ti hogy álltok a házzal?

Tünde, na, Te sem fogsz unatkozni a csajokkal a nyáron, de gondolom, csöppet sem bánod. 4 csaj, az sohasem semmi :wink:

Ági, Fannika még mindig gyönyörűség.

Cory, nagyon cukik a tesók. :) Mikor vizsgázol? Nem lehetnek egyszerű napjaitok nekek sem :wink:

Na, lépek. Szép estét! Most már igyekszem visszarázódni.

Anita
Kép
Kép
_anita_

NA jó napokat!
Ahogy látom, sok mindenről nem maradtam le... ki merre lehet? :roll: Vagy úgy vagytok, mint én, hogy a melegtől semmihez sincs kedvetek? A gyerekem még totál ki is szívja a maradék energiám is... :roll:

MOst is csak az árnyékolástechnikához szólnék hozzá, ha már így szóba került. Nálunk redőny van, sokáig úgy aludt Pötyi, hogy pici rés hagyva a levegőnek, de azért le volt húzva. Aztán ahogy elkezdett nyíladozni az elméje és a kíváncsisága, muszáj voltam totál besőtétíteni, hogy ne lásson és jobb dolog híjján aludjon. Ez bazi jól be is vált, este 8-tól reggel 8-ig tudta így húzni a lóbőrt és mg déltől másfél-két és fél órát.
Aztán tegnap elromlott a redőny. Nincs totál világosság, meg nem süt be a nap, de nincs vak sötét. Leánykám fél 9-ig nyűglődött mire elaludt, ma reggel meg 6.30-kor kivágódott a pillája és kész. Már máskor is volt ebből gond, mert a nagyszülőknél nincs totál sötét, na és ha nyaralunk sem lehetett megoldani ugyebár minden esetben. Eddig úgy voltam vele, hogy itthon az a lényeg, hogy az év minimum 350 napján jól aludjon. A nyaralások meg hétvégék alatt meg mindig eseménydúsabban teltek a napok és az sem volt olyan gáz, ha nyűgösebb volt csemetém a kevesebb alvástól, hiszen többen voltunk rá.
Kérdésem: szerintetek érdemes - és egyáltalán lehetséges - hozzászokatni a világosban alváshoz? Én sem tudok világosban aludni. :roll:
Anita! Nálatok hogy volt ez? Mennyivel van most sötétebb?
És másnál? Hogy lesz ez? Oké jön a redőnyös holnap de elgondolkodtatott, hogy ennyire függünk a redőnytől. :( A lányom tiszta dilis, ha nem alussza ki magát. Nem mindegy, hogy két-három órával kevesebbet alszik! :( Lehet, hogy elrontottam? De ha 9 hónapos koráig nem vak sötétben aludt, csak hozzászokott volna ennyi idő alatt, nem? Egyszer csak meg totál sötétet csináltunk és lám, kiderült, hogy jó alvó a gyermekem?

MI A VÉLEMYÉNYETEK????
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

... folyt köv.
Azt gondoltam, hogy na ma korán kelt, majd annyira fáradt lesz délben, hogy mindegy lesz a sötét... hát nem. Felébredt másfél óra után!!! Erről ennyit. Nem tudom mikor lesz elég fáradt ahhoz, hogy aludni tudjon besötétített, de nem korom sötétben... :roll:
Hűvös délutánt mindenkinek! Mi megyünk plázázni, ott legalább hűvös van. :D
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok,

Bartika: Sajna nem tudok tanácsot adni, hogy mit tudnál Pötyivel csinálni, hogy ne csak koromsötétben aludjon, mi a zajjal vagyunk ugyanígy :( Ha már egy kis nesz van, Aliz rögtön felébred :( Még a szomszéd csengőjére is, a wc lehúzásról nem is beszélve :roll:

Fáradság-nemalvás: Aliz ma 6:20-kor kelt (meg is lepődtem, mert már hétágra sütött a nap :shock: ), nagy nehezen visszabírkóztam, és még 3/4 8-tól aludt egy félórát 8:15-ig. Na mármost 10 perce még azt játszotta, hogy felmászott az ülőgarnitúrára, ott végigrohant, átugrott a fotelbe, onnan le, rohanás vissza az ágyhoz és indul előlről a móka :evil: Nem tudom honnan van ennyi energiája, én már rég kidőltem volna a helyében. Most 10 perce lenyomtam, nagyon kíváncsi vagyok meddig húzza a szunyát.

Boscó: Fannika nagyon édes :D Azok a combok, az a popsi !!!! :lol: :lol: :lol:

Babetta: Hogy van Levi? Rendbejött már teljesen???

Ildi: Mi lenne, ha apát kérnéd meg, hogy menjen el a paphoz a hozzájárulásért. Mondja azt, ha akadékoskodik, hogy sok az idős vidéki rokon, aki nem tud eljönni ilyen messzire, ezért döntöttetek úgy, hogy nem nála keresztelitek meg a gyerekeket :wink:

Látom a fiúknak lesz programja a nyárra :) Vince is 3 táborba megy júliusban, de ebből csak 1 hét az ottalvós.

Tünde: Nekem tetszik a pancsis tali ötlet, nemis vagyunk semmi jónak az elrontói :) Remélem nem jön közbe semmi, és tudunk menni.

Cory: Mikor lesz a vizsga?

Melitta: Gratula a vizsgához :) Naggggyon jó jegy az a 3as :lol:
Jó Balcsizást!

Angi: Nem is csoda, hogy ilyen vékony vagy, Lidi esélyt sem ad a tunyulásra :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Áron kikapcsolta a gépet a mondandóm bepötyögésének végén.... hrrrr

nnna
nagyon jók ezek a nyaralós, pancsolós, dinnyevős képek!!!

A besötétítésen elgondolkodtam... lehet nekünk is csak ennyi hiányzik a hosszú éjjszakákhoz????

Annácska
Tényleg nagyon csini vagy!!!
Én sajna visszahíztam két kilót és nagyon nem vagyok elégedett a látvánnyal...

Holnap mi is megyünk Balcsira...

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Melitta
Gratula a vizsgához!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nem semmi hogy péntek óta íródik ez az oldal!Kidőlt mindenki?
Iszonyú meleg van lányok!Nagyon nehezen viseljük!Sehová nem megyünk, épp csak a legfontosabb helyekre! Csak a lakásban, és a medencében vagyunk! Jöhetne már egy kis lehűlés!

Mamacka: Gyönyörű szemei vannak Áronnak!

Hogy töltődjön az oldal!

Kép

Kép (itt cseresznyével van tele a szája! :lol: :lol:
Kép Kép
Vendég

Sziasztok

küldöm a beígért képeket, akit érdekel.

Kinga

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
scullyx

Tényleg ritkán írunk (velem együtt), de hát nyár van, meleg...

Kinga:
irigykedem... és nagyon cuki a lányod!! :D

Boscó:
Fannit sosem bántaná a kutya? (hülye kérdés, de mint már írtam én félek szegényektől)

Bartika:
nálunk a kezdetektől félhomályban alszik Bettus, nincs koromsötét, ha világos van kint, akkor a sötétítő átenged némi fényt

Vali:
a zajok viszont Bettust is zavarják az alvásban, viszont azt vettem észre, hogy kb. 2 éves kor után ez jobb lesz, babakorában Dorina is felébredt még a halk beszédre is, de később már nem
Patríciáról nem beszélek, mert mellette lebonthatnánk a házat, akkor sem ébredne fel :)

csak ennyi voltam

Jaa, akkor ki tud jönni két hét múlva a talira????
Valiék
Boscó
.
.
.
.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok :)
Pár napig nem volt netem...

Ági :)
A Balaton csak eleinte volt hideg. Be sem akartam menni, nekem csak a 30 fokos a jó, de olyan még nem volt :D
Nagyon édes Fannika :)

Nem normálisak, hogy ilyen hőségben tűző napon tartották az évzárót
Szegény gyerekek :(
A bizihez hatalmas gratula :) Nagyon ügyi fiad van :D Még hogy nem akart iskolába menni :D
Nem is vagyok olyan vékony
Csajszidnak is van energiája :D Azt hittem csak enyém gyerkőcbe tettek duracellt :D

Olgo :)
Anno Petka előtt én is hőgörbéztem :)
Akkor drukk a romantikázáshoz

Ildi :)
Nekem ez most nagyon tetszik, hogy nem kell reggel korán kelnem és rohannom a suliba :D Peti is fél 9-ig alszik
Annamari is magától kapcsolja be a tévét, de mostanában inkább olvas :D
Atyám micsoda klassz napközis tábora van Leventének Nem lehet beiratkozni?
Sajnálom, hogy Olivért csak 1-ig veszik be az oviba

Tünde :)
Nekem nagyon lenne kedvem menni a gödi strandra :)
7-8 talival kapcsolatban még nem tudom itthon leszünk-e, de jó lenne talizni :D
Ha fixálódik, hogy melyik nap, akkor meglátjuk :)

Angi :)
Bíztam benne, hogy Petka egy kicsit higgadni fog, de semmi esélyem :D

A panelban aszalódás ismerős. Kitartás :)

Melitta :)
Gratula a vizsgádhoz :) Nagyon ügyi van :D
Jó pihizést :D

Barti :)
Szerintem ez egyénileg változik. A magam részéről nem sötétítek és nem is csináltam soha. Annamari van sötétítő függönye, de egész világos (sárga színű). Kicsinek sem használtunk sötétítést. Petinél hasonlóképp jártunk el. Napközben egyáltalán nincs sötétítés és este is ugyan így alszik el. Így nincs gondunk a sötétítéssel, így is simán alszik 8-9-ig :)

Mamacka :)
Oda se neki 2 kiló! Majd lemegy :)
Áronnak sokat változott az arca :D

Kinga :)
Nagyon édes Laura :D
A tengerpartos képekért piszok irigy vagyok :D

Alvás: Azt hiszem szerencsés vagyok, minkét gyerkőcöm simán alszik mindenféle sötétítés és zajcsillapítás nélkül :D

Szép álmokat Mindenkinek :D

annácska

Szép jó reggelt,

Kösztönhetően a tegnapi nagy viharnak és az azzal járó lehűlésnek, a kislányom a ma reggeli 7 órás ébredés után szinte azonnal visszaaludt, és még most is durmol :lol: Csak így meg kérdéses, hogy délután hogy fogom lenyomni még egy kis szunyára :roll:

Mamacka: Nekem főleg a 2. képen szembetűnő, hogy sokat változott Áron. Nem hiszem el, hoyg a 2 kiló annyira meglátszódik rajtad. Kicsi odafigyeléssel tuti hamar leadod :)

Boscó: Ebben a nagy melegben mi sem mozdultunk ki itthonról, csak ha nagyon fontos volt. Egyébként csak este fél 8-kor mentünk el 1 órát sétálni, akkor már tűrhető volt a klíma.

Naggggyon bírom a csajodat, olyan cuki :) A kutyás kép kicsit félelmetes, de a kutyu inkább olyan, mintha a testőre lenne Fannikának :) (De bevallom, azért én is paráznék mellette ... hatalmas :oops: :roll: )

Scullyx: Jajj az a tengerpart!!!! Mit nem adtam volna érte a héten, ha mi is ott lehettünk volna!

Tünde: Akkor bízom a 2 éves kor vízválasztó erejében :wink: Már 1 év sincs addig hátra. juhhééééé :)
Vince nálunk is iszonyú jó alvó (6 hetes korától), meg se rezzent mikor anno a feje mellett dőlt el a vasalódeszka :shock: Bezzeg én majdnem összesz@rtam magam a másik szobában :roll:

Annácska: Én is nagyon élvezem, hogy nem kell a suli miatt korán kelni :) Sajna Aliz azért néha keresztbetesz a 7 előtti ébredéseivel :?

De igenis vékony vagy, persze Peti mellett nem is csoda :) Szerintem én is Aliz miatt dobtam le magamról pár kilót, előtte a torna sem volt ilyen hatékony :o

Enyén duracell most ébredezik, mennem kell ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na csajok!!!! Ennyire ne pangjunk már! :roll:
Egy hete nem sikerült teleírnunk ezt az oldalt ... :shock:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: én ma már csak azért nem írtam hogy nehogy tényleg velünk legyen tele az oldal!:lol: :lol:

Hol vagytok többiek???????????

Vali,Tünde: a kutya igaz hogy az ember legjobb barátja, de csak kutya! Soha, egyetlen pillanatra sem hagyjuk Fannit a kutyákkal úgy, hogy nem vagyunk ott mellettük, közvetlen közel!!!!Bármikor megtörténhet a baj, és mi inkább nem bízunk a szerencsénkben, hanem megelőzzük a bajt! Nagyon szeretik Fannit a kutyák, de bármelyik pillanatban megbolondulhatnak, és onnan nincs visszaút! Fannika is imádja őket, már már betegesen! Puszilná, meg öleli őket, bizonyos keretekig hagyjuk csak! De ha sokan látnák hogy miket meg nem tesz velük, azt hinnék nem vagyunk normálisak! Tudjátok ezek a képek is úgy készülnek hogy én fényképezek, párom meg készenlétben, bármilyen rossz mozdulatot tenne a kutya, ott legyen! De amikor megunjuk a kutyák jelenlétét, egyszerűen csak bezárjuk őket, és akkor Fannié az egész udvar!!! :lol: :lol: :lol:

Én rólam miért nem mennek le a plussz kilók?Pedig én is sokat rohangálok! :roll:
Pár napja Fannika is fel tud mászni az ágyra, a kanapéra, és még a létrára is! :roll: Hihetetlen mennyire nincs veszélyérzetük! Mostanában viszont mindent csak mutogat és mellé az ühm ühm "betűket" mondja. Az eddigi tudományai is átmentek ebbe! :roll: Se ku(kutya) se tig(tigris) csak még néha a mama, papa! Nem értem! Viszont olyan édi hogy mindent megért! Az a kedvencem ahogy kidobja a pelust a kukába! Csúcs! Meg ahogy macsmaringolja az ennivalót! ÁÁÁÁ mennyit is kell mosni és takarítani míg megtanulnak szépen enni! :lol: Na nem tépem a szám, inkább írjanak azok akik eddig még nem írtak! Remélem azért nem vándorolt el mindeki másik topikra! Jó éjt!
Vendég

Sziasztok csajok!

Na hát én se voltam ezer éve! Most is csak azért írok, hogy teljen az oldal! :lol:

Szóval a pénzügytan vizsgám meglett, kettest kaptam. Szerintem jobb volt, de inkább nem volt kedvem kötekedni. De az nagyon tetszett, hogy a vizsgáztató még bele is akart zavarni a dolgokba, hátha eltévesztek valamit. Aztán a szemem előtt beírta az indexbe a jegyet, amit utána elkértem, hogy megnézhessek. Azt mondta, hogy az én esetemben megérti. :shock:

Itt nálunk van, amikor a lakásban 31 fok van, de sűrűn pancsolunk a kádban, és így ki lehet bírni. Meg elsétálunk az Ikeába, Árkádba, ott meg megy a légkondi. Meg azért itt a panelházak között, ha árnyék van, ott kifejezetten kellemes az idő.

Asszem pár napja olvastam, hogy valakinek meglett a diploma?
Meg szigorlati jegy? Hát nagyon irigy vagyok, de azééé hatalmas gratulínó!

Alvás: Tünci fényes nappal és sötétben is alszik, ha akar. Ha nem, akkor mindegy a körülmény. Tegnap a vihar előtt elaludt, már fél nyolckor húzta a lóbőrt, csak valószínűleg érzett valamit, mert többször is felkelt.

Mit is akartam még? Na majd eszembe jut később.

Jó legyetek! Igyekszem gyakrabban jönni!

Addig is Boldog Név és Születésnapokat! :lol:

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Bosco :lol:
Húú..Fannika melletti kutyu láttán én is megijedtem... Az ismerettségi körünkben azonban szintén van 2 kisgyerek,2 óriás kutya felállás..imádják egymást.

Melitta, Livi
Gratula a vizsgákhoz! Ügyesek vagytok.

Én konkrétan 2 kilóval kevesebb vagyok,mint babavárás elött, utoljára gimis koromban nyomtam ennyit... :shock: :)
Semmi torna,de rengeteg BKV-zás! Ja és este 11-kor eszek a nap folyamán először nyugodtan,hátradőlve...

Barti:
Délutáni alváskor behúzom a sötétítő függönyt bár inkább a szertartás jelleg miatt.

Tünde
Van egy vidéki szülinapi meghívásunk, ha nem egy időben lesz akkor szívesen mennénk mi is hozzátok ha lehet :)

Scullyx:
Hol készültek a képek?
Édes Laura a tengerparton,de a kertes képek a kedvenceim :)

KÉPZELJÉTEK: Heni 2 napja este szopi után lemászik az ölemből és egyenesen az ágyához megy és felcsimpaszkodik a korlátra,beteszem az ágyba és ugymarad és 5 perc múlva alszik!!!!
Tegnap pedig a hajnali ébredés és a délutáni alváskor is ugyanígy tett!!! Nekünk ez azért nagy szám mert Heni eddig 99%-ban cicin aludt el.
A védőnőm meg mindig mondta tanítsam meg Henit elaludni. De én nem akartam bőgettetni. És most megtanulta magától, úgy örülök neki!!!!! :lol: :lol:

Olgo és

Kép
olgo

Sziasztok

Látom nem sok mindenről maradtam le

nyf: gratula a 3-hoz :)

Olgo: Tök jó, hogy így elaludt a Heni. Nálunk is volt már, hogy este leültünk még kicsit játszani, és kb. negyed óra elteltével behúzott a szobába aludni. Olyan zabálni valóak, nem? :)

Kinga: De jó nektek, és jó, hogy jelentkeztél. A hazajövetel utáni látogatást számon kérem ám :D :D . Mikor is jöttök? Bocsi, hogy nem válaszoltam a múltkor, de teljesen szét vagyok esve, ígérem küldöm a mailt :) . Laura mekkorát nőt, alig ismertem meg

Boscó: Fanni is csudi édes :)

Cory: Még a családiházban is csak klímával bírom elviselni ezt a a nagy meleget, reméljük jön egy kis hüsi most már. Jó, hogy kitudtok menni legalább a játszóra, nálunk olyan a játszótér, hogy délután 4-ig semmi árnyék nincs, így marad az udvar

Barti: Nálunk csak az esti alváskor van leengedve a redőny teljesen, így reggel fél 9-kor kelünk általában. A délutáni alvásnál éppen csak annyira engedem le a redőnyt, hogy ne tűzzön be a nap, ilyenkor nem zavarja őt. Viszont, ha nyaralni vagyunk és csak sötétítőfüggöny van, már 7-kor fel kell reggelente.

Na további szép napot mindenkinek

Kép

Kép
pgyöngyi

Ezt egy másik topikból csentem, és nekem nagyon megtetszett :lol:

Az anyuka ruhái

Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1.: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3.: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1.: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2.: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3.: Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1.: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.

Cumi
1.: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2.: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1.: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.: Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

Pelenka tisztítás
1.: Mosás, szárítás, vasalás.
2.: Mosás, szárítás.
3.: Szárítás.

Babaprogramok
1.: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2.: Eljártok babatornára.
3.: Eljártok a közértbe. Mert, kell a kimozdulás!

Kimozdulás
1.: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3.: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1.: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2.: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3.: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1.: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2.: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)
3.: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből

:lol: :lol: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Bartika!

Nagyon Boldog Szülinapot Neked!!! :)

Kép

Kép

Kép
nancsika

Nancsika! Kedves vagy, köszönöm! Honnan tudod? :roll: Ma vagyok 33 éves és kicsit sokkoló... :?

Sok mindenről én sem maradtam le úgy látom! Hol vagytok lányok?

Mi már Debrecenben... sokkal jobb itt, szerintem lent leszünk egész nyáron, itt a nagy kert és a ház hatalmas, jó hűvös van. Pesten nem bírjuk... :(

Bosco! Mikor tudnátok akkor jönni? Szólj ha erre jártok! MEgy egy privi a mobilszámomról, ok? Csörögj, ha jöttök.

Na mentem, épp az Ocean's Twelve megy a tévében, imádom!

Jó éjt Mindenkinek!
Bartika

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?