Új privát üzeneted érkezett!

Pandus!
Szerintem is nagyon érdekes görbe. Nem tudom mi sül ki belőle. Hogy vagytok? Róka család? Étvágy? Hogy viseled ez a nagy meleget?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!
A múlt hónapom szinte ugyanilyen, az elejét leszámítva, és azt, hogy a hőm nem36,5-ről esett 36,0ra, hanem 36,3-ról, és az esés a 19. napon volt, nem a 20-on. Na és az emelkedést követő 2 napban ugyanígy kevesebb volt, 36,4 volt mindkét napon, és utána kezdett emelkedni.
Ha még ebben a hónapban a baba is összejönne, tényleg a június lenne a mi hónapunk! :lol: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,

Ha a mult havi is hasonló volt, mármint a pé hasonló időpontban volt, + tojcsifehérje is van, akkor no gond. Adjatok bele apait-anyait, és a hónap végén várjuk az eredményt. :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris,
Köszi kérdésed ma pocsékul vagyok róka van borzasztó meleg is és étvágy nem sok. Tudom hogy mindenki szereti a nyarat főleg a gyerekek mert végre nincsen suli de én most úúúúgy utálom hogy csak na :?
Vendég

Jaimee,
igazad van, én sem tudnám hogy elmondani Mr Gyapjúnak. Ami a hőmérőzést illeti, az biztos, hogy a leszokáshoz egy babás görbe kell!

Chris,
én is arra tippelek, hogy a 20-21 napon volt peteérésed. Habár az késő egy kicsit, nem?
sirkici

Sirkici!
Sajnos ilyen hosszú lett a ciklusom. 32-36 nap körül van. Köszönhető ez valószínűleg a több éves fogigátlónak. Előtte 28 napos ciklusaim voltak.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: nekem a volt nőgyógyim mesélte, hogy államvizsga után volt pé-je, aztán a nagy felszabadultságba és hancúrban össze is jött rögtön az első kislánya! Remélem, ti is így jártok. :wink: :wink:

Panda: Most én is sem fogom bánni, ha eljön az ősz...majd a tél....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee!
Úgy legyen! :wink: :lol: :lol:
Kiugranék a bugyimból örömömben! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Húú, ezt most nagyon elképzeltem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jaimee

Jaimee!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Képzeljétek, Gyapjúszagúnak nem kell elmondani, Gyapjúszagú tudja. :shock: :shock: :shock: Az előbb megkérdezte, meddig is dolgozom??? Hukk!

jaimee

Chris,
ezt én is elképzeltem!
sirkici

Nem baj, Jaimee, igy legalább nem kell elmondanod neki külön személyesen! Biztos mondta neki a többi pasi...
sirkici

Sirkici: Igen, meg is könnyebbültem.

jaimee

Valaki van itt?
sirkici

Én vagyogatok csendben igyekszem lélegezni :lol:
Vendég

Én is, figyelek, mi történik. :D

Ditke????????

jaimee

Tényleg, Ditke nem is jelentkezik, pedig... Melyik nap is fog tesztelni?
sirkici

Én már azzal is beérném, hogy Ditke hője még mindig fenn van...
Nem hinném, hogy tesztelt még.

jaimee

sziasztok!

Üdv, akikkel még nem találkoztam, szokás szerint csak felületesen olvastam vissza... De Druszámnak boldog szülinapot utólag is! a hétvégi vendégség miatt pláne nem jutottam géphez

Olvasom Chris milyen ügyes voltál!!!!!!! Most aztán tényleg jöhet a picipötty.

Babások jól vagytok???

velem annyi, hogy voltam dokinál, a másiknál, újnál.. namármost a mázlim milyen? beteg lett a dokinő, kérdezték maradok-e, maradtam.. a helyettes megvizsgált, elmondtam mi van... ő mondta anatómiailag minden ok, visszarendeltek péntekre , akkor leszek a 14. napon, ultrahang, utána a 21, napi hormon, majd a következő 3. napin... szóval kezdődnek VÉGRE a vizsgálatok

Kép
mercure

Helló Mercure! :D
Ez jó hír!!! És nem akármelyik napon, hanem a 3-21. napon néznek hormonszintet. Már ezt is meg kő' becsülni.

jaimee

Mercure,

Örülök, hogy elkezdik a vizsgálatokat, legalább minél előbb kiderül, hogy minden ok nálad, és hamarosan bekopogtat a kicsi babó. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

A mai hőm 36,8! Most egy kicsit-nagyon csalódott vagyok!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok csajok!

Én holnap 5 után megyek az új-még sosoem látott- dokibácsihoz, hogy vizsgáljon meg és nézze meg a kis myomámat...eléggé izgulok.
Vendég

Ditke:küldöm a hőfenntartókat :!: :!:
Vendég

Ditke: Látni kellene a görbét, hogy végképp elcsüggedjek, de ha jól tévedek, 37,2 körül szárnyaltál, szóval tényleg volt némi esés....Ó, a csudába!!!! :cry: :cry: :cry:

jaimee

Ditke,

36,8 még nincs visszaesve. Küldöm a hőfenntartó energy-ket +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Nóri,

Remélem új doki bácsi jókat mond neked holnap. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

míg nincs piri, van remény...ki szokta ezt mondani?
Vendég

Nóri: Nem úgy van, hogy a myoma helyzetétől függ, hogy mi vele a helyzet? Ha olyan helyen van, akkor simán lehet terhes az ember tőle...Kíváncsi vagyok, mit mond a doki. Hol is van az a myoma?

jaimee

Jaimee:bennem a csudába... :wink:
Amúgy a belső falon, ha jól emlékszem, bár kisebb sokkot kaptam akkor UH közben és nem nagyon értettem mit is mond a dokim.A legkisebb méretű, 1 cm-es és csak egy darab.Azt mondta akkor a dokim, hogy 3 hónapig próbálkozzunk, ha nem jön össze, menjek vissza (aug.vége) és meglátjuk a továbbiakat.(műtét vagy sem)
De én azért kíváncs vagyok egy másik, fiatalabb doki véleményére is, ezért megyek holnap.
Vendég

Csak nem tudom, hogy elmondjam, hogy mit találtak vagy csak kérjek egy vizsgálatot és várjam meg, hogy mit mond magától...
Vendég

Nóri: Mondd el mindenképpen! Hát jobb lenne, ha a külső falon lenne....Attól is függ, hogy nő e, hogy nő, erre vár augusztusig, hogy kiderüljön.....Dehát a doki majd megszakérti a dolgokat. :wink: Azon se lepődj meg, ha tök mást mond, mint az első.... :roll:

jaimee

Szóval így állunk!!!! :cry: :cry: :cry:
Kép
Vendég

Nóri, szerintem nyugodtan mondhatod, hogy ezt találták, te aggódsz, mondjon véleményt
Elhiszem hogy izgulsz, új orvos, probléma.... DE NE IZGULJ , meg fog nyugtatni! :D
Jaimee, Judy hogy vagytok?

Kép
mercure

Még jobban félek a műtéttől, de ha ez az ára, akkor meg ne várjunk semmire, hanem haladjunk, műtsenek meg....bár tudom, ez nem lóverseny.De a műtét után eleve 3 hónap a pihi, szóval valami történjen már.
:cry:
Úgy döntöttem én is, hogy elmondom.Több szem többet lát.
Vendég

Nóri: Az szokott tetszeni a dokiknak, ha második véleményt kérsz, marha fontosnak érzik tőle magukat. :D

Judy: Télleg, hogy vagy???? Semmi róka péntek óta!? Hol kószálnak a rókáim? Lehet, hogy Olik felé kanyarodott pár, mert ő is hallgat.

Mercure: Én jól, ebédre megint csak a hamburger kellett, minden mástól hánytam volna. Na,ezzel nem fogok dicsekedni sem a védőnőnek sem a dokinak. Este névnapozunk és már csorog a nyálam a francia krémes és a Rákóczi túrós puszta gondolatára is....Szóval asszem jól vagyok. He-he....

jaimee

Nóri: Így van, ahogy a dokim mondta annó: "van itt egy szép cél, egy kisbaba,".... ezért érdemes bevállalni a műtétet, ha tényleg szükséges. Én is vakon mentem a HSG-re, még perverz módon vártam is mikor lesz, csak már haladjunk.

Hogy mondta a Szamár: Tempó, iszkiri, hajrá, tempó, iszkiri! :lol: :lol:

jaimee

Mercure,

Én itt vagyok, csak a munka kellős közepében.
Amugy jól érzem magam, leszámítva hogy rettenetesen álmos vagyok, egyfolytában ásítozom. Enyhe alhasi feszülést és szúrkálást érzek, de ez normális ahogy tágulnak a méhszalagok, főleg a 3. babánál már amugy is eléggé lanyhák sajna.
Most olvastam, hogy aki már több csemetét szült azon sokkal hamarabb látszik a baba, és sokkal előbb is megérzi a mozgását.

Hát kiváncsi leszek. :lol: :lol:

Ditke,

Hááááttttt...... azért amig nincs piri ne adjuk fel... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee: :lol: :lol: :lol:
Szamár vagyok!!!
Vendég

Ditke: :cry: :cry: :cry:

Judy: Örülök, hogy jelentkeztél. :D A feszülés is normális? Mindig nyúlnék magneb6 után, valahányszor feszül...

jaimee

Jaimee,

Teljesen normális a feszülés, később még roszabb lesz, majd amikor összehúzodik a méh, az is hasonló érzés csak egy kicsit kellemetlenebb.
Azért ne ijedj meg annyira nem kellemetlen. :lol: :lol:

Én is vettem sima B6 vitamint, ha netán a kis vukkjaid megérkeznének. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Köszi. :D Ha a dokim tudná, hogy jobban hiszek nektek, mint neki, ti jobban megnyugtattok, enyhén lenne ideges.

jaimee

Jaimee, Aztán ne csodálkozz, ha a mekibe akar járni a gyerek :D :D

Judy, hadd szúrkáljon, csak legyen jól :D

Kép
mercure

Jaimee,

Hát azért a dokid biztos többet tud a dolgokról, érdemes rá is hallgatni.
Én csak tapasztalatból beszélek, de vannak dolgok amik minden kismamán máshogy mutatakoznak.

Egyébként az előbb tudatosult bennem, hogy nagycsaládos anyuka lettem. :lol: :lol:
(hol fogok majd állást kapni ezután????)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mercure: :lol: :lol: :lol: Az anyja is nagyon szereti a Mekit... :oops: :oops: De mindig veszek salátát is!!!!! Ez jó pont, nem?

Nóri: Hát nem vagy nagyobb szamár, mint én! :wink:
Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Mikor lesz mán karácsony? Tavaly ilyenkor mindenem odaadtam volna, hogy a 2. trim.-be lépjek. Ilyen az ember. Vagyis én. :oops:

jaimee

Judy: :lol: :lol: Bizony. 3 gyönyörű gyermek édesanyja leszel. "Irigykedem" egy kicsit. :wink:

Á, a dokim nem ül fel a hisztijeimnek, folyton csak nyugtatgat, hogy tök normális, amit érzek, miért aggódom folyton stb stb. Ti jobbak vagytok nyugtatásban. :wink:

jaimee

Mercure,

Igazad van, a lényeg tényleg, hogy minden ok legyen vele. :D

Jövő héten szerdán remélem szép kis petezsákot fogok látni. Szívhangra még nem számítok, de nem bánnám, ha legalább egy kis pulzálást produkálna kis angyalka. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ifjú titán koromban azt hittem, hogy ha gyereket akar az ember, elég hozzá elhagyni a gyógyszert és már kész is a család...hú de nagyot tévedtem akkor.Olyan bonyolult itt minden... :cry:
Most nem vagyok optimista hangulatban, bocsi. :?
Vendég

A Mekit én is imádom a gyerekekkel együtt, jó sok pénzt el tudunk költeni, ha betévedünk, persze ez azért nem fordul elő olyan gyakran. :lol: :lol:

Jaimee,

Örülök, hogy nyugtatólag hatunk rád. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee:jár a pont a salátáért! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás