Új privát üzeneted érkezett!

Amúgy a táblát te hogy csinálod? Kicsit értek a grafikához (dolgoztam ilyen területen) Milyen progiba csinálod?

madiani

Madiani,
Sima excell-be csinálom,és utána meg jpg. formátumba teszem át a Paint-be.
Vendég

Hu nézzétek meg ezt a linket uh-s meg kamerás pici filmek vannak rajta a babáról minden hétben. Nagyon jó!!!!

http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38
Vendég

Még mindig megvan az iwiwes meghívóm!!!
Vendég

Sziasztok!

Ani: gratulálok a 2 csíkos teszthez!! Lehet, hogy most még halványka, de mindenképp látható...és a2 csík az 2 csík :D :D :D

Chris: nagyon ügyes leányzó vagy! Gratula az államvizsgához!! :D

Ditke: most már nagyon kíváncsi vagyok a Te tesztedre is... :wink:

Pandi: örülök, hogy ismét itt :D Nekem annyi a dátumokról: június 19. magzati kardiológia. Szül helye: Kútvölgyi Klinika...Te hol fogsz szülni?

Andi: nagyon csinos órát kaptál a párodtól!! Tényleg jó ízlése van...Viseld egészséggel! :D Most már jöhet a 2 csíkos teszt is hozzá.... :lol:

Szép vasárnap estét!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pandi: hú, nagyon szuperek a kisfilmek....Tisztára elérzékenyültem...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
És ott kinél szülsz? én Mávba fogok.
Vendég

Heni,
És ott kinél szülsz? én Mávba fogok.
Vendég

Dr. Sándor Gyula a dokim, és ha valami közbe jönne, akkor a helyettese: Dr. Gozár Tamás.

Heni

Kép
Kép
csheni26

Mávról nagyon sok jót hallottam...Ott van atarnatív szülő szoba? mondjuk a Kútvölgyiben nincs, de nekem nem nagyon hiányzik (mondom ezt most :D )

Heni

Kép
Kép
csheni26

Megyek, megnézem mit találok a hűtőben :lol: :lol:

További szép vasárnap estét!

Puszó

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
Engem nem nagyon érdekel az alternatív szoba nem akarok se labdán ugrálni se bordásfalon lógni :lol: csak csendben szenvedni egy ágyon miközben férjem kezét tördelem :lol: amúgy vannak ott ilyen eszközök.
Vendég

Sziasztok!

Vége a Bubónak,nagy siker volt!!!
Holnaptól nagyon keveset leszek,mert kezdem a filmet,csak este leszek.Remélem túlélem.
Mindenkinek drukkolok,kismamiknak kitartás.
Nagy pusszantás!
vedresandi

Jó reggelt!

Andi: na, akkor megy a meló ezerrel! Neked is kitartást hozzá!

Pandi: engem sem érdekelnek ezek a dolgok... :)

Mindenkinek nagyon szép hétfőt...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szép jó reggelt mindenkinek.
Aki dolgozik, kitartást, aki nem, jó pihizést.

Dobok egy hőt, és már itt se vagyok. Köszike mindenkinek a biztatást és hitet.

Legyen már holnap...... :twisted: Kép

madiani

Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!

Chris: Gratulálok az ötösödhöz, dehát én ugye megmondtam előre! :D :D :D :wink:

Madiani: Ez is megmondtam előre. :wink: :wink:
Erősödést kívánok a tesztednek!!!

Panda: Dec. 26-ra módosult a szülés várható időpontja. Helye: Hetényi Géza Kórház, Szolnok

Andi: Hú, nagyon szép az órád. Pont piros-kékba öltöztem ma, villognék vele nagyon. :lol: :lol:

Ditke: Gondoltam rád is a hétvégén, küldtem hőfenntartó energiát ezerrel!

Sirkici: Szerintem tök jól működsz! Nyugi!

Judy: Pedig péntek este eszembe jutottál, gondoltam, micsoda romantika körözhet felettetek. :lol: :lol: :lol: Ember tervez, Isten végez. :lol: :lol:

Panda: Én sok jót halllottam a labdáról, ha szabad lesz én biztos rápattanok karácsony táján. Állítólag sokkal könnyebb rajta vajúdni, mint fekve. Már csak a gravitáció miatt. Aztán lehet, hogy ha eljön az idő, rá sem tudok majd nézni a lasztira...De most úgy el tudom képzelni, ahogy vidámon (???) pattogok a vajúdóban. :D :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jó reggelt,

Először is nagy-nagy gratula Ani a ++++ teszthez, szépen látszik a 2. csík, igaz még halvány, de tutira ott van. Pár nap mulva már nagyon erős lesz, meglátod. :lol: :lol:

Ditke,

Nagyon irirgylem a türelmedet, hogy még mindig nem teszteltél. Én nem bírtam ki, és muszáj volt a mensi napján csinálnom egyet.
Biztos meglesz a várakozás eredménye. Mikorra tervezed a tesztet???? :lol: :lol:

Andi,

Jó munkát kívánok, de azért nagyon ne hajszold magad agyon. :lol: :wink:

Szia Jaimee,

Hát igen elég hülyén jött ki a péntek este, de most már mindegy, egyébként a nevetséges az, hogy azóta sem volt hányingerem.
Murphy egy kicsit megtréfált minket. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Christell!
Gratulálok a sikeres államvizsgádhoz, nagyon ügyes voltál! :lol: Mikor lesz a diploma osztó?

Andi!
Utólag is nagyon boldog szülinapot! :lol: Nagyon szép ajándékot kaptál, jó ízlése van a párodnak!

Bíborlány, Madiani!
Üdv köztünk! :lol:

Madiani!
Halk gratula a kétcsíkos teszthez, holnapra már biztos szép erős lesz! :lol:

Ditke!

Mai hőd hogy áll? :wink:

Jaimee!
Hogy vagy? Még mindig intenzíven hánysz?

Olik!
Ti jól vagytok? UH-ra mikor mész legközelebb? (amúgy nekünk is volt hasonló esetünk a kaszinótojással..)

Judy!
A fiúk tudják már, hogy kistesójuk lesz?

Pandácska!
Én itt szülök: dr. Kenessey Albert Kórház, Balassagyarmat
Vendég

Hello Betsy! El vagy veszve. Mi van veletek, mesélj már egy kicsit!!!!

Hááát, hetente kétszer hányok kb. Nekem ez még elég intenziv, egyre jobban úúútálok hányni. Összetör nagyon. Viszont szabályozni is egyre kevésbe tudom. Szombaton is majdnem elhánytam magam egyik pillanatról a másikra, vendégségben voltunk. :shock: :shock: Szóltam a gyereknek, hogy ez már a második trimeszter, lazítson egy kicsit, remélem, jó fiú és hallgat az anyjára. :wink:

jaimee

Szia Betsy.

Hogy érzed magad?? Nagyon ritkán jössz mostanában.

A gyerekeknek majd csak a 12. hét után akarom elmondani, amikor már minden ok lesz.
Szerintetek 4d uh-ra beengedik a gyerekeket is??? Szívesen elvinném őket, hogy lássák a kistesót, talán ugy könnyebb lesz nekik elképzelni a dolgot.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandus,
nagyon szép az UH-s képed! Hányingerrel hogy állsz?
Ja, meg nekem beirhatod a táblába, hogy cicka+palástfű. Ezt most iszom egész hónapban (együtt a kettőt), megnézem, hogy változni fog-e a görbém tőlük?! Ugye ez a két teakeverék jót tesz? Vagy együtt nem szabad alkalmazni őket? Tudom, hogy már volt róla szó itt a topicban, de hiába, rövid az eszem...
Meg ránéznél az én görbémre is, a 257.-ik oldalon van. Légyszi, légyszi!!!

Biborlány,
hogy érted, hogy a görbém végével van baj? Mi? Én még mindig nem nagyon értek hozzá...

Chris,
GRATULÁLOK AZ 5-ÖSHÖZ!!! Mi tudtuk, hogy sikerülni fog!!!

Andi,
nagyon szép a meglepid, szerintem pont illik hozzád, már amennyire igy ismerni lehet valakit, szerintem nagyon örülhetsz neki!

Ditke,
mikor akarsz tesztelni? Szerintem itt babó kell, hogy legyen a dologban...

Judy,
gratula Bazsinak, meg persze az anyukájának is!

Babszika,
próbáltam nem röhögni, de nem ment, bocs! Amúgy a hőt sajnálom, de igazad van, legalább hátha igy csinál valamit veled az a doki!

Madiani,
halk gratula, kiváncsian várom a pozitivabb tesztedet!
sirkici

Jaimee,
most látom, hogy jó fiút irtál, ezt tudod, vagy gondolod, esetleg csak a mondás kedvéért irtad?
sirkici

Pandi,

Amugy én itt Fehérváron a Szent György Kórházban fogok szülni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sirkici,
Tegnap nagyon rosszul voltam meg ma is de érdekes mert amikor nővéremnél pihiztem ott sokkal jobb volt. Tuti ez a levegő büdi ami itt van :? Az egyik teát csak félidőig szabad mert vetélést okozhat majd mindjárt megnézem hogy melyik.
Vendég

Sirkici,
Szerintem teljesen jó az a görbe volt pé és két fázisu.
Vendég

Pandus,
köszke, mert én nem találtam semmi konkrétat, jó lenne tudnom, nehogy hülyeséget csináljak...
sirkici

A cickát csak félidőig szabad a másikat nem tudom. De megmondom őszintén én nem innám egyiket sem félidő után mert sok gyógynövény árthat a kezdődő életnek.
Vendég

Panda: Ez furi, mert a szüleimnél tegnap én is jobban voltam. :shock: :shock:

Sirkici: Az az érdekes, hogy ha beszélek a babához vagy gondolok rá, mindig mint fiúra gondolok, eszembe sem jut, hogy lány lehet. Fiú nevekben is gondolkodom,már tervezem :oops: :oops: hogy együtt fog járni karate edzésre az apjával. ....ezen mindig meghatódom.....Moshatok két gí szettet.... :lol: :lol:

Viszont egy icipicit-nagyonpicit jobban szeretnék kislányt, ha őszinte akarok lenni, de az érzések egyértelműen fiúra utalnak.
Na, elég bonyolult, nem??

Babszi: Nekem mindig az volt a rémálmom, hogy elalszom míg a számba van a hőmérő, elharapom és kinyiffanok a higanytól.

jaimee

Hát csajok, egy kissé megnyugodtam, ha már ennyien mondjátok, hogy jó az a görbe, akkor csak jó lehet...
Mondjuk azt vettem észre, hogy amióta iszom ezeket a teákat magasabb a hőm, ma is 36,4 volt, a múlt hónapban pedig 35,9 volt ezen a napon. Nem tudom van-e összefüggés, ezért is érdekelnek ennyire ezek a teák...
sirkici

Jaimee!
Köszi, mi jól vagyunk. Bár nálam sem szűnt meg a hányás, de nem olyan jelentős! Remélem, Rád hallgatni fog a picikétek, Rám annak idején Peti nem hallgatott.. AFP-re mikor mész?

Judy!
Szerintem mindenképp beengedik a gyerkőcöket 4D-re, Peti is bent volt, és azért sem szóltak, hogy ki be szaladgált (örökmozgó). Mikor terveztek elmenni? 12 hetesen? :wink: Fehérvárra vagy máshova?

Sirkici!
A teákhoz nem értek, de nekem is úgy rémlik, hogy egy cikluson belül együtt kell inni a kettőt..
Vendég

Jaimee,
Én is jártam karatézni :lol: nekünk tuti fiúnk lesz ezt már azóta mondogatom hogy elkezdődött a lombik hát nagyon kivi vagyok hogy mennyira vagyok megbízható :lol:
Vendég

Pandus,
köszi az infókat, félidőig iszom mind a kettőt, azután meg majd meglátom, de a cickát nem fogom az biztos.

Jaimee,
értem, azt mondják, hogy meg lehet érezni, én erről még nem tudok nyilatkozni, de biztos, hogy van benne valami.
Egyéként nekem is mindig ugyanaz a rémálmom szokott lenni a hőmérőtől, mint neked. Sőt, van is úgy, hogy ráharapok, ha nagyon álmos vagyok, és nem tudok észhez térni az az 5 perc alatt.
sirkici

Panda: Melyik ág? Versenyeztél is?

Betsy: Nem bánom, csak enni hagyjon.
AFP gondolom legközelebb, vagyis a betöltött 16. héten, de még addig belgyógyászat+EKG+fogászat+labor hátra van. Plusz UH a saját dokival két hét múlva.

jaimee

Betsy,

A 12. heti uh-ot szeretném 4D-be. Itt Fehérváron is van, semmiképpen nem utazok fel azért Pestre.
Nagyon várom már, és akkor tuti a gyerekeket is viszem. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,
Dehogy 4 hónap után feladtam mert mindig egy időben volt a zenesulival oda meg 7 évig jártam nem akartam elhanyagolni.
Vendég

Betsy,
neked is kösz az infót!!!

Hát akkor, ahogy elnézem ez a topic telis tele lesz fiús anyukákka, most már Jaimee és Pandus is csatlakozik hozzájuk, talán. Habár Heni is megérezte, kék vonalzót is csinált, és lám a 4d-s uh-n megmondták, hogy kisifia lesz. Talán mégis van benne valami...
sirkici

Sirkici: :lol: :lol: Hátha nemsokára elteszed a fiók mélyére a hőmérőt és elő sem veszek évekig. :wink: Én most találkoztam vele a hétvégén vagy 3 hónap után először.

Jól kitaláltam, mert ha tényleg fiú lesz, büszke lehetek magamra, mert bejött a megérzésem, ha lány, akkor pedig örülök, mert mondom, egy kislánynak 1%-kal jobban örülnék.

jaimee

Jaimee,
remélem én is, hogy el fogom birni tenni a hőmérőt, de nem hiszem. Én is 3 hónapot terveztem mérni, abból késziteni egy statisztikát, majd éppen eljön az augusztus, és akkor hajrá. De szerintem úgy fogok járni, mint Andi, mérni fogom továbbra is, már úgy megszktam. Meg az az igazság, hogy én is szeretném majd látni, hogy milyen lesz a babás görbém, ha lesz egyszer...
Tényleg, Mr Gyapjú tudja már a nagy hirt?
sirkici

Sirkici: Ő még nem, mert a pénteki bejelentéskor nem volt itt. MOst meg forduljak hozzá, hogy izé....te még nem is tudod, háááát szóval, babát várok....

Könnyű hőmérőfüggővé válni, a legjobb leszokást egy babás görbe biztosítja. :wink:

jaimee

Sziasztok Lányok!
Köszi mindenkinek a gartulációt! Aranyosak vagytok. Nélkületek nem sikerült volna. :wink: Július 14-én lesz a diplomaosztó.

Andi!
Nagyon szép ajándékot kaptál.

Ani!
Gratula a teszthez.

Jaimee, Betsy, Heni, Judy Kismamik!
Hogy vagytok?

Bocsi, de csak ennyi jut eszembe a visszaolvasás után. :oops:

Íme a görbém:

Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hi Christell!

Nagyon büszke vagyok rád! Főleg mert én "csak" négyesre államvizsgáztam.

Köszi, én jól vagyok! :D

jaimee

Jaimee!
Köszi. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kacifántos hőgörbémhez mit szóltok? :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chirs,
mondjuk úgy hogy érdekes görbe :?
Vendég

Szia Chris,

Olyan mintha most lenne pé-ed. Nem lehetséges??? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris: Én azt mondanám, még most lesz a péd. Lehet, hogy a stressz miatt váratott magára a kicsike. :wink:

jaimee

Judy, Jaimee!
Nagy a valószínűsége, mert tegnap olyan tojásfehérjém volt, hogy csak na. :lol: Meg is ünnepeltük! :wink: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?