Új privát üzeneted érkezett!

íme egy egészen friss szabi pocakos és ákosos képünk :lol: Kép
Vendég

HÚÚÚÚÚ FATIMA DE JÓÓÓ!!!! MINDJÁRT SZÜLSZ!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉLJEN ÉLJEN KICSI TAREK ÉS SZÜLEI!!!!
DRUKK ÉS ISTEN HOZOTT TAREK!!!!!!
kerekpocak

Húhaaaaaaa, akkor ma ma meglesz Tarek baba?!?!?!? :shock: :lol: :lol: :lol:
Drukkolunk nagyon, és persze én irigykedek is egy kicsit!!!

Niki kösz a híreket, oszd meg légyszi, ha van újabb infod is!

Zsu
svs

hajra Fatima!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
mangó

Szorítok Nektek Tarek, Tarekanyu és Tarekapu!!!
Lehet hogy már nincs is rá szükség és már meghitt hármasban pihentek a szülőszobán??? Olyan megható ez az egész. És olyan jó fej Fatima, hogy felhívta Nikit élő egyenesben, Niki meg hogy továbbadta nekünk!

M-L-Andi: nálad is nagyon egyedi a szülés története. Nagyon hirtelen idult be minden. És annál a résznél amikor azt írtad hogy BABUCI a legnagyobb csoda, hát ott kellett a zsepi. Olyan jó, hogy ezt átélhetjük!!! Még most sem hiszem el, pedig már 8 hét eltelt....
Kívánok sok erőt és boldogságot! Eszerkének pedig jó egészséget!!! Hogy megy a szopizás? Nem semmi tejhozamod van, nem fog éhen maradni a babád. Benike csak 30 grammot tudott "enni" az első két hétben mert nem jött több.

Stellina Niki: nagyon szép kisfiú Ákos, a pocakod pedig igazán helyes, igazi szép és boldog kismama vagy a képen! Én sem ismerlek téged de gratulálok! Hamarosan itt a kistesó. :)

Kép
viky30

tttyüüüüüüü Fatima !! micsoda hírek !! hajrá Tarek !
drukkolunk nagyon !! ++++++++++++++

Marcsi & Laura

Marcsi

KépKép
alon

szia Stellina-Niki !

de jó, h. megint vagy !!
nagyon csinos kismami vagy ! csak a pocakod nőtt !!
húha, mingyá te vagy soron !

Marcsi

KépKép
alon

MA REGGEL 3/4 7-KOR MEGSZÜLETETT A KICSI [size=24]TAREK!
3400 G.
[/size]

A hosszát sajnos nem tudta megmondani Fatima.
Császárral szült végülis. Azt mondja, mivel már péntek reggel óta talpon volt, nagyon elfáradt. Nagyon nehezen tágult szegényke. Elcseszték, mert csak akkor kapott oxitocint, mikor beért a dokija.
Mondta, hogy nagyon elfáradt. Már nyomták a hasát, próbáltak segíteni, de nem ment a kitolás. Tarek így akarta.
Meg hát valljuk be, jó nagy baba lett, Fatima méreteihez képest. Ő ugyanis egy alacsonabb lányka.
De szerencsére megvannak, jólvannak.
Most aludni fog egy nagyot Fatima.

GRATULA FATIMA! ÉS REMÉLEM NEM BÁNT NAGYON, HOGY CSÁSZÁR LETT BELŐLE. TUDOD A LÉNYEG, HOGY EGÉSZSÉG VAN!
DEHÁT GONDOLOM, EZ A HOSSZÚ VAJÚDÁS EGYÁLTALÁN NEM HIÁNYZOTT.
ÖRÜLÖK, HOGY JÓL VAGYTOK!

Kép
niki30

ÉLJENEK A CSÁSZÁROSOK!!!NE BÁNKÓDJ FATIMA! ÉLJEN TAREK ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULA! SOK SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!!!!!!
kerekpocak

Draga Fatima!!

Szivböl gratulalok Tarek erkezesehez!!!!!!
Nagyon sok boldogsagot, sok tejcsit, gtaula apunak is, az egesz csaladnak!!
Fatima, mostmar te is anyuka lettel, graulalok!!!!!!!!

:D :D :D
Vendég

ANNYIRA ÖRÜLÜNK, H MINDEN RENDBEN VAN VELETEK DRÁGA FATIMA!!!! EGÉSZ ÉJJEL DRUKKOLTUNK NEKTEK!!!! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT A LEGFRISEBB KISCSALÁDNAK!!!!!

niki, nagyon aranyos tőled, h igy informálsz mindannyiunkat. mondd meg fatimának, h nagyon-nagyon sokszor pusziljuk az egész családot!

szia vicky30, köszönjük a kedves sorokat. majd meglátod a második babánál már nem jönnek olyan könnyen azok a fránya + kilók, hiszen egész nap egy kis örökmozgó után kell futkosni, enni sincs ideje az embernek :lol: :lol: na de gondolom, h ez nálatok még odébb van, hiszen a kis beni még csak most bújt ki anya pocijából :lol:

puszi
niki
Vendég

Éljen- éljen! :lol: :lol:
Gratula Fatima, Tarek és Salim!!!!! Ügyik voltatok, nagyon drukkoltunk! :lol: :lol:

Sok Boldogságot! :) :)

Zsu
svs

Drága Fatima!!!!! szívből gratulálunk pici Tarek érkezéséhez!!!!!
sok sok puszi és pihenj!!! puszi
mangó

TAREK, Allah ma'kum!

Gratulálunk Fatima és Tarek (és Salim as well).
Pihenj és aludj sokat ( :wink: )
És sok sok puszi
mazsolák

Sziasztok!

Amiota nem neztem mi minden tortent.... :)

GRATULALOK FATIMA A KIS TAREKHEZ.... !!!!!!!!!!!!!!

Mi jol vagyunk csak sajnos nehezen viselem a nagy meleget na meg a tanulast is :(

Evu tenyleg nem meglepo a fogproblema en ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok rokton elmentem ellenorzesre es hat 1-2 foggal volt is problema de szerencsere nem volt nagy a baj es hamar rendbehoztak azota nincs semmi de azert javasoltak, hogy szules elott meg egy ellenorzesre menjek el...
Mindig irod hogy mennyi van meg a munkaidobol, nalatok kotelezo a fix program... ?
Nekem is nagyon tetszik a Vanda nev...

Kepzeljetek most mar minden nap hatarozottan erzem a pocaklakom mozgasat annyira jo es megnyuktato.
Egy het meg es megyunk Kaszas doki bahoz mar alig varom hatha megmutatja magat (de azt hiszem kislany lesz).

Niki nagyon ugyes a kis Emmacska... :D

Csajok szules utan volt nalatok valaki segitseg: anyukatok, valaki tapasztalt aki segit a kicsivel? vagy ezt egyedul (persze apucit is ideertve) is meg lehet oldani?

Na puszi nektek...

Kép
cica_1

FATIMA!
Isten hozta kicsi Tareket itt kint a Világban!!!
GRATULÁLOK! Nagyon klasszul bírtad a hosszú vajúdást, nem csoda hogy végül nem maradt erőd..
SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!
Legyen sok tejci és nőjön nagyra a trónörökös.

Kép
viky30

Fatima - sok szeretettel gratulálunk a kicsi Tarekhez! Nagyon ügyi voltál! Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk Neked és a büszke Apukának!

Millió puszi

Panni

Kép Kép
panni_30

Gratulálunk az új kis családhoz!!!!!
Éljen Tarek, éljen Tarek anyuka, éljen Tarek apuka!!!!

Nem semmi "kis" szülés volt ez, főleg így szinte on-line!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Gratulálunk Tarekhez!!! Nagyon ügyi voltál Fatima, hogy ilyen sokáig kitartottál!!!
Kívánjuk, hogy nagyon- nagyon boldogok legyetek hármasban a kis Tarekkel!!!

Kép
kis pupu

Szia kicsi Tarek!!!!!!
Szívből gratulálunk érkezésedhez!!!!!
Fatima pihenj sokat!!!!
Sok boldogságot kívánok nektek! de hát az már megvan...:)

puszi, Nóri, Farkas, Zsolti

Kép
nóri8

Fatima: Assalamoallekum. Kaifa ha lik. Inshallah. Wassalam (és Tarekért is).
mazsolák

Fatima! Nem voltam net közelben, de többször eszembe jutott, hogy mi lehet veletek. Most olvastam ... és Nagyon sok boldogságot mindhármótoknak! Ügyes voltál és pihenjetek sokat Tarekkel!
Emese

KépKép
emese1974

Mazsolák - írtam privit is 8)
Szia
Emese

KépKép
emese1974

Sziasztok Csajok! :D

Csak egy gyors bejelentkezés, mert dél óta úgy be van görcsölve a "popsim" jobb oldala, h csak feküdni bírok... :( :cry:
talán kálcium hiány??!!!mindenesetre most vettem be ca+magneB6-t.. :?
Visszaolvasni nem volt időm, így most csak Milosról röviden:
mért adatai alapján teljesen tartja a 27 hetet, kivéve a combcsontja, mely alapján 29 hetesnek felel meg 8) :wink: -megint egy hosszú combú pasi érkezik - . becsült súlya most 1125g. A cukrom 4,4 mmol/l 5,3 mmol/l-re ment fel. Szal no para! jó eredmény! Így egy kicsit megnyugodtan... :)

FATIMA,SALIM, TAREKNEK HATALMAS GRATULA!!!! (+amiket apa írt.) :D :D :D

mindenkinek pusszok, ha elmúlik a fájdalom, ill lesz időm a pasik mellettt, akkor próbálok jönni. :wink:
mazsolák

GRATULÁLUNK TAREK ÉRKEZÉSÉHEZ AZ ÚJDONSÜLT KIS CSALÁDNAK !

Fatima, nem semmi maratoni vajúdásod volt, ahhoz meg külön elismerésem, nagyon ügyes voltál !
remélem lesznek majd képek is a kisfiadról !! :wink:

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Emese, köszi, megkaptam, írtam rá egy rövidet! :) :wink:

Pusszok:e
mazsolák

Sziasztok csajok!!!!

Már pénteken sejtettem, hogy sokmindent kell visszaolvasnom, hisz csak most tudok jönni netezni, de azt nem is mertem gondolni, hogy ekkora eseményről maradok le!

FATIMA ÉS TAREK BÜSZKE VAGYOK RÁTOK! SZERETGESSÉTEK EGYMÁST SOKAT ÉS LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK!!!!!

Valaki még régebben kérdezte, igen én most várom első babánkat, valójában teljesen mindegy tényleg, hogy milyen nemű, csak egészséges legyen:) Annyira örülök, hogy fiam lesz.
Nevek ügyében egyre bonyolódik a helyzet, már annyira "túl beszéltük" a férjemmel, hogy 5 név is van: Árpád, Balázs, Domonkos, Gergő, János. De valóban engem a Domonkos nyert meg talán a legjobban, aztán ki tudja! A Gergő is aranyos... hát majd csak dűlőre jutunk!

Mindenesetre kisfiam ma is mocorgott kicsit, olyan jó érzés. Már nagyon vártam ezeket a pillanatokat!!!

Kép
bogen

Most látom pont ma vagyok félidős! Nagyon hamar rohan az idő így pocakosan! Nektek is?
Vagy ez csak az elején van így?

Kép
bogen

Fatima nagyon gartulálok! És akkor most már hivatalosan is várunk az Anyukásban!!

Klári

Klári
Kép
ganti

Csináltam még egy vonalzót! Furi, hogy ugyanarra a dátumra mást számol ki! Ez meg hogy lehet?! No mindegy is!

Kép
bogen

Nos mennem kell, férjuram éhes és vacsorára vágyik!!! Eddig dolgozott a leendő lakáskánkban, szerencsére már kezdődhet jövőhéten a festés, burkolás.... augusztus végére remélem teljesen fullosan készen leszünk!

Kép
bogen

Jövő hétre iszonyat meleget mondanak, úgyhogy minden kedves kismama igyon sokat! Tényleg figyeljetek oda!
Anyukák szintén, és persze a pici manókat is itatni kell sűrűbben.

Nyugodalmas jó éjszakát!

Kép
niki30

Mazsola! Gratula a cukor eredményhez, ez nagyon jó!

Lányok, kérdés: a szülés felkészítő 5-kor kezdődik és meddig szokott tartani? .. át kell szerveznünk kicsit az esténket és jó lenne tudni. Köszi!

Emese

KépKép
emese1974

sziasztok csajszik :D

na, ma is nagy meleg lesz... mar, mintha bepisiltem volna, ugy erzem magamat :?

Fatimanak meg mindig nagyon örülök, remelem jol birjak a höseget, van tejcsije es a kicsi Tarek is jol van :D

ki is most a soros? :wink:

csajok, a foginyem rengeteget javult, vettem egy specko fogkremet, uj sensitiv fogkefet es uj fogselymet :lol: persze ez csak tüneti kezeles, mindenkeppen elmegyek fogorvoshoz is 8)

tegnap gyümitortat csinaltam, az alapot is, eletemben elöször sajat magam sütöttem es kijelenthetem, hogy nagyon finire sikerült :lol:

voltunk sokat setalni, Szentendren es a Normafanal, nagyon jo volt! de sokat is voltam faradt es almos a 7vegen, ezert sokat lustiztunk is 8)

mar csak 2 het van a költözesig :D :D :D

kb ennyi, mas nem törtent, meg mindig halalosan szerelmes vagyok, nagyon varjuk Miniket, akit egyebkent tegnap kisfiunak almodtam meg, kepzeljetek el!!!! azt almodtam, hogy voltunk uh-n, es eszrevettük, hogy kukija van, megpedig narancssarga :lol: asszem tul sok sargadinnyet ettem... :D tiszta hülye vok..pedig hat Minike Vanda lesz, ez mar el van döntve :wink: :lol:

ja, Cica_1, igen, nalunk fix a munkaidö, azt nekem is be kell tartanom :shock: probalok minel erösebbenk lenni, de eleg messze van meg a munkidö vege..de erös lany vagyok en :D

csajok, mindenkinek egy oriasi pusszancs :D
Vendég

Emese, olyan másfél órás szokott lenni az előadás.

Evu, de ügyi vagy, ennyit sétáltál, csavarogtál?!
Meg még tortára is volt energiád.
Hát akkor mikor is lustiztatok?

Jó munkát!
Többieknek meg jó pihenést!

Kép
niki30

Edus ez tényleg egy nagyon jó kis cukoreredmény.
Szuper vagy!

Kép
niki30

Köszi Niki, szerencsere elmarad a betanitas, lazabb lett egyböl a napom :lol:

hidd el, a lustira is maradt idö :lol:
Emmacska hogy van?
Vendég

Köszi, megvagyunk.
Éjszaka 6 órát aludt egyhuzamban, az nagyon jó volt
De a mai nap nem indult a legjobban. Én nem tudom mi van, a meleg, vagy a pocak....
Amit éjjel lefejtem, azt reggel odadtam neki, plusz még volt előtte egy kis cici is, úgyhogy úgy bezabbantott, hogy utána aludt mint a bunda, de mikor felkelt, akkor mintha fájlalta volna a hasát....ma még kaki sem volt, lehet ez a baj. Már adtam neki Infacolt is (hasgörcsre van), de nem jött puki vagy böfi.
Most nagynehezen elaludt.

Kicsit részletesebb voltam a kelleténél, ne haragudj.
Már jó lesz, ha ti is hasonló problémákkal fogtok küzdeni....akkor megoszthatjuk egymással. Mert így rossz, h. ti még nem vagytok benne.
Na nem úgy értem, mármint nagyon jó, hogy most élitek meg a várandósságot, ezt én is nagyon szerettem, hiányzik is.
Csak már jó lenne, ha ti is itt tartanátok.
Szal, érted Evu, mire is gondolok?
Pussz

Kép
niki30

Jajj, Fatimának ma talpra kell állnia. Remélem menni fog neki. Dehát biztosan, miért ne menne.
Tudjátok, császár után 12 órával kiveszik a katétert és meg kell próbálni felkelni.
Annyit gondolok rájuk!

Zsebi, veletek mi van? Dániel? Jelentkezz!

Andi, Te is nagyon el lehetsz foglalva Eszterrel gondolom:) Csók Nektek!

Én is itt irogatok, ahelyett, hogy az ebédemet készíteném és mosogatnék....Hjajjj :P

Kép
niki30

Hello lányok!

Most jövök a dokitól! C:3000, minden zárt és „keményen” tart. Nincsnek jóslóim, nem keményedek, egyátalán semmi előrehaladás. :oops: CTG szerda este! Úgy látszik a kisasszony remekül van odabent! Ennek örülök, de már olyan türelmetlen vagyok, és a kezemben szeretném tartani. :wink: Doki júli 3-án lesz újra, szerinte addig nem fog semmi történni! Hát mit ne mondjak, én is így érzem! Ez lesz életem leghosszabb 2, esetleg 3 hete!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Evu: elvileg én vagyok a soros, azt hiszem, de Stellina simán beelőzhet! :shock: :shock:

Remélem mindenki jól van, és hűsöltök!!!

Zsu
svs

Niki, ertem mire gondolsz..en is nagyon elvezem a terhesseg minden pillanatat, de soxor erzem azt is, hogy milyen jo lenne mar tul lenni rajta es Minit a kezemben tartani :D

svs003, akkor hajra! :D es csak kitartas..mondom en..holott ezt csak te erezheted, hogy milyen hosszuak ezek a napok :shock:

csajok, kezd nagyon melegem lenni...
Vendég

Kép

Vano :D
Vendég

Wow, micsoda pocak és pocaklakó!
Csíkok nincsenek :) jól van. Kened valamivel a hasid?

Zsu, akkor a Ti Emmátok is marha jól elvan odabennt.
Hányadikára vagy kiírva?
Elhiszem, hogy már nagyon be vagy sózva.
Apuka is?

Kép
niki30

szia svs003, még nem ismerjük egymást, hát itt a remek alkalom :lol:
sztem te nem tudod, h én már hosszú ideje elpártoltam a jános kórháztól, dokiváltás miatt, de annyira megszerettem az akkori kis csapatot, h itt ragadtam....pontosabban az anyukásban, mivel szabi már a második babám lesz, ott sokkal inkább otthon érzem magam. sajnos oda is egyre kevebbszer tudok "benézni"....
az nagyon szuper, h még semmi haskeményedés, fájások, ez igy van rendjén. de teljes mértékben együtt is érzek veled, hiszen már én is egyre türelmetlenebb vagyok :lol:

evu, még mi sem ismerjük egymást :lol: gratula a nagy túrához + sütihez és a szép kis pocihoz :lol: én hiszek az álmokban, és én is megálmodtam anno, h ákos kisfiú lesz. mondjuk nem narancssárga :oops: ezen jót nevettem, aranyos volt :oops:
ha jól értettem, akkor ti kislányt szeretnétek?

niki
hűűűű az mennyei, h emma már 6 órát alszik egyhuzamban éjszaka!!!!! legalább te is kipihentebb vagy napközben. hatalamas pusszancs a kis pocakjára, h minél hamarabb elmúljon a hasfájás. remélem már jobban van a kis hercegnő!
fatimáról van vmi híred?

puszi minden pocakosnak és pocaklakónak és legfőképpen sok-sok kitartás ebben az őrültes kánikulában!!!

niki
Vendég

Nah, akkor egy pár kép, ha nem bánjátok. :oops:

KIDŐLTEM APUKÁMON, MINT A LISZTESZSÁK

Kép

HÉLÓÓ, HIÁNYZIK AZ EGYIK ZOKNIM!

Kép

EZ AZ ÉN ÚJ JÁTÉKOM
Kép

ÉS AKKOR ANYA IS KIÜTÖTTE MAGÁT A FAGYITÓL :D

Kép

Kép
niki30

Niki, jaj, de edes fotok :lol: :D

köszi a pocakbokot, en is örülök, hogy (meg) nincsenek csikok, de neha ugy feszül, hogy azt hiszem szetrobban!! Lacitol kaptam egy Vichy terhessegi csikok elleni kremet, a vedönöm szerint is jo, de tegyük hozza, hogy nagyon draga, nem veszünk meg egyszer. A veleda olajat ajanlottak meg, de az majdem annyiba kerül, mint a Vichy. Egyebkent sok zsiros testapolo, föleg Nivea, DM-es kismama kremem van meg, de nem tudom meddig segitenek..ami inkabb aggaszto az a popsim :cry: soha nem volt narancsböröm..na most van es azt kenhetem amivel akarom :cry:

Stellina, örülök, hogy megismerhetlek!! :D igen, jol latod, mi kispunast szeretnenk, es eddig ugy is tünik, hogy kiscsaj lesz, mert a multkori uh-n sokaig nezelödtünk kuki utan, hiaba :D de most megis kissracnak almodtam meg..majd elvalik ki lesz Miniböl.. :D
juj, te mindjart szülsz!!! :lol: hol is?

na csajok, ebedeltem is, magos rozsos zsömlet karajjal.+ rengeteg viz...mar beke nö a hasamban :lol: oops, erre Mini megsertödött, ereztem..jo nagyot boxolt anyuba :lol:
Vendég

beke=beka :lol:
Vendég

Niki: Istenem, milyen édesek vagytok, gyönyörű kis csajosos ez a baba!!!!!! És ahol az égnek áll a kis popsi..... :lol: :lol:
Mi júli 1-re vagyunk kiírva (első házassági évfordulónk), de a doki júli 4-gyel számol állandóan! Apa is nagyon készül, olyan drága lesi minden kívánságom! :lol:

Stellina: nem, még nem "ismertelek", csak láttam, h 7végén írtál. Gondolom nálad hamarabb lesz baba :) , mivel ő már a második! Te hogy érzed, közel az idő?? Hol fogsz szülni?

Evu: gömbölyödünk, gömbölyödünk? Már nem lehet letagadni a gólyát!!!!! :wink: Örülök, hogy már jobb a fogad, de a dokit nem ér ellógni!!!! :wink:

Zsu
svs

Evu a csíkokkal kapcsolatban. Szerintem ez hajlam. Kenheti az ember amivel akarja. Ez az én véleményem.
Vettem én is a vichy-t, de szintén csak egyszer....baromi drága.
Aztán használtam a milupának a krémjét.
A végefele meg kaptam tesómtól Ilcsis csengőlinka olajat. Nah az marha jó. Ha tudsz, szerezz be olyat. És az nem drága.
Azt lehet fenékre is. Ja, Ilcsinek van kimondottan narancsbőr elleni krémje is. Én nagyon szeretem ezeket a termékeket.

Zsu, pedig igencsak közeledünk a júliushoz. Basszus.
Te hogy érzed, mikor jön Emma? De klassz lenne, ha pont a házassági évfordulótokon jönne! Micsoda nap lenne! Na nem mintha egyébként nem lenne nagy nap a megérkezése!

És köszi a bókokat!

Kép
niki30

Evu: sztem ez hajlam kérdése is lehet, én csak sima testápolókkal kenegettem, én nincs rajtam egy darab csík sem :lol: (mondjuk a pocim sem lett óriási)!

Niki: ja közeledik, de én egyre távolabbinak érzem! :roll: Szép ajándék lenne, de sztem megvárja a dokibácsit, és azon a héten jön majd csak! :)

Zsu
svs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?