Kismok
Még nem váltottunk albit. Sajnos.
Mondjuk túl sokat sem néztünk meg, de jövő héten majd belehúzunk, mert egyre rosszabb a dolog. Kiderült, hogy eddig is az alattunk lakók voltak a zörgölődősek. Ugyanis elköltöztek, és azóta bizonyos zajok nincsenek. Most fölöttünk sem laknak, csak néhanapján eszükbe jut vmi, és akkor jönnek kopácsolni. Pénteken meg a változatosság kedvéért a szomszéd társasház udvarát kezdték lebetonozni. Az ablakunk arrafelé nyílik. Reggel 7-től már kopácsoltak.
Még jó, hogy Fici korábban kelt minket.
Most már azért kezd bemelegedni a lakás. Napközben sem csukom be az ablakot, mert akkor szinte nincs levegő.
Ja, meg amin ki vagyok akadva. A házban kb. 2 hete szült egy csaj, a teraszukra látunk rá (onnan tudjuk
). A terhesség alatt és most is BAGÓZIK!!! Még ha nem is szoptat, szegény gyerek szagolja a bagófüstös anyját?!? Ráadásul (asszem) az anyja is ott van náluk, gondolom, segít, és együtt szívnak. Eddig csak az öreglány krahácsolt, most már a csaj is. Érdekes emberek vannak.
Engem az e-mail címem alapján megtalálsz az iwiw-en.
Emma
Addig én sem tudtam, hogy kapni a KIKA-ban ilyen dolgokat, amíg Győrben meg nem nyílt.
Gondolom, ma nagy bababútor szerelésben vagytok.
Szép méretes Zalán baba. Mi is 33 hetesen voltunk a második 4D-s UH-n, de asszem Fici 1900 gramm körüli volt akkor.
Tényleg kezd izgis lenni a dolog! Szép sorban jönnek most a babócák!
Tündi
Így már értem. Ne is kockáztassatok!! Amúgy Fici is vákuumos volt.
Mona
Szerintem tökéletes Dani súlya.
Fici is ilyen takargatós meg elbújós volt. Szerette az arcát a lepénybe dugni.
Bocsi, de még mindig nem néztem meg a homeos szereket.
Remélem, azóta javult a dolog. Szerencsére, nekem nincs/nem volt. Bár szülés után, mikor kicsit nehezebben kakiltam, akkor nekem is vérzett a popsim, de csak picit. Aztán Anyukám adott kenőcsöt és rendbejött. Szerintem nem aranyér volt.
Nekem mindig a nőgyógyász kérdezte, hogy mozog-e a baba.
Cirkuszka
Nagyon édes a kis babszem.
Pü-t megkaptam!
Nelli
Örülök, hogy Domcsival minden OK. Gondolom, Te is megkönnyebbültél. Én még számolom.
Barbi
Gyönyörű nagylegény Balázs!! És micsoda frizura!
Irigy-irigy, hogy Balázs ilyen jó alvó. Remélem, nem változtat ezen a jó szokásán! Írhatnál kicsit bővebben is magatokról – ha van időd.
Wish
Te is jó régen néztél be!!! Hiányzol és Balászt is szeretnénk látni!!
Szilvi
Hát én is ledöbbentem ezen a felhajtó dolgon, de tényleg így van. A saját szememmel láttam.
Azért érdekes, hogy nem csinálnak ott előbb 4D-s UH-t! Nem mindegy nekik? Úgyis Te fizetsz, nem??
De itthon úgyis készül róla DVD, majd megmutatod neki.
Bogáncs
Én is hallottam ezt a háton alvás dolgot. Általában a vége felé már nem is kényelmes. Én mondjuk volt, hogy háton aludtam. De álmában úgyis forgolódik az ember, nem hiszem, hogy annyit feküdnél háton, hogy megártson. Próbálj meg oldalt feküdni.
Fici pl. azt nem szerette, ha az egyik – már nem tudom melyik – oldalamon feküdtem. Ilyenkor jókat rúgott, én meg megfordultam a másik oldalamra.
Én 24. héten voltam cukorterhelésen. Cukros vizet kellett inni. Nálunk lehetett citromot vinni, és beletenni. Én nem vittem. Simán megittam, csak jóval később éreztem egy kicsit, hogy annyira nem ízlett a gyomromnak, de bent maradt.
Ui. ha kijön, akkor újra kell menni.
Timi
Szia elveszett Anyuka!! Azért remélem, most, hogy itt a szünet, azért kicsit gyakrabban jössz majd!!
7 kg az tök jó! De Te is sportos leányzó vagy, ha jól emlékszem.
Lara
Gyönyörű ez a baba!!! Úgy örülök, hogy minden OK.
Vera
Gratula a szüléshez! Nagyon ügyes voltál! Nálunk is Apa vágta el a köldökzsinórt.
Málnalevél teát én is beszereztem, aztán a természet közbeszólt.
Pedig bírtam volna, ha én is csak egy öltést kapok. Így kicsit sokáig tartott, mire normálisan tudtam ülni.
Naja, csecsemősökről ne is beszéljünk. Úgy látom, mindenhova jutott a legaljából.
Én már elterveztem, hogy legközelebb nem leszek nyuszi, szépen beszólok annak, aki bunkó és kész!
Remélem, Emese továbbra is ilyen jó alvó kiscsaj lesz. Mondjuk 1-2 hónaposan még Fici is este 9-től hajnali 3-ig húzta a lóbőrt, ami szintén 6 óra, csak hát azóta….
Ezek a képek!! Tündérbogár az a lány!! És az a mosoly! Megzabálom!
Manda
Mikor mész leszívásra???
Többi Mamik és Pocakosok!
Tessék jelentkezni!!!!
Bocsi, ha van hiba, de nincs erőm mégegyszer átolvasni.