Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
a nyeremény attól függ, h hányan és milyen téttel tippelnek :lol: :lol:

babszika

Babszi:a szöszi tippje a 16. nap!
vedresandi

Ditka:menjümk együtt.Én 10 kor indulok :lol:
vedresandi

Nórinak, a munka hősének extra fizetést ajánlok!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Babszi:hidd el nekik, ők a profik hőjelentésben.De te mit szeretnél hallani?Én majd azt mondom... :lol:
Vendég

Földim!
éreztem én.... majd egyszer meglátogatlak, ha megyek haza :wink:
Úgyis van egy b.nőm Csabán, hiszen oda jártam suliba :)

Legyen szép napod Ditke!
Ja, neked is Heni!

babszika

Ditke: :lol: :lol: :lol:
Én inkább zebrás tesztet kérnék...
Vendég

Babszika!

Szépek a gyűrűk!

De mostmár tényleg lelépek, mert soha nem szabadulok el innen!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nóri!

Zebrás teszt rendelve!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nóri!
Tényleg nem tudom....
De mindegy is, mert ebben a hónapban nem is volt időnk a babára gondolni, úgyhogy nem is fogok kiakadni, ha megint nem sikerül. :roll:

babszika

Ani!
Nekem eddig csak 1x volt pé-m, úgyhgoy nem tudom :lol: :lol: :lol:
Akkor a 17. napon volt.

babszika

Babszi:na majd akkor most jön kicsibab, amikor nem is gondolsz rá.Remélhetőleg.Most én is lekattantam a témáról kicsit, nem használom a mikroszkópomat és nem kezdtem el mérni sem.Jövőhéten viszont elmegyek egy másik dokihoz myoma ügyben szakvéleményt kérni.Kedden.
Vendég

Nagyon szeretném elkerülni a műtétet. :cry:
Vendég

Nóri!
próféta szóljon belőled

a műtétre meg ne is gondolj!!

Lassan lelépek, mert korog a pocikám :lol:
Legyen napsütéses szép napotok!!!!!

babszika

Babszika, értem. Tippem még mindig áll, de szerintem pár nap múlva jobban meg tudjuk állapítani. Na nem mintha olyan nagy szakértő lennék. :) Különben is a babák döntik el mikor akarnak jönni. :lol:

madiani

Andi!
Kép

Üdv Mindenkinek!
Ditke! Köszi, hogy hiányoztam. :roll:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna:köszönöm szépen!
vedresandi

Andi, boldog szülinapot!
Ani, én tanácstalan vagyok, holnap elutazunk, azon okoskodom, tampont vegyek e vagy tesztet, vagy menjek tutira , és mindkettőt?:)
Vendég

Tesztet! De én ugye optimista vagyok. Képzeld olvastam valahol hogy ha terhességi teszt még nem mutatja ki a babót az ovu teszt már igen. Csináltam egyet és pozitív lett. Most megint reménykedem :)

madiani

Na, ez jóóóó hír. Én nem értek hozzá, de drukkolok! Te, és el is múlott ezennel a hasfájásod? :wink: Egyébként én is optimista vagyok, úgyhogy felejtsd el gyorsan a pirit, különben is mi vagyunk, akiknek nem jön meg holnap:)
Vendég

Sziaszok!
Minden jót és + teszteket a köv.napokra!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jaj de jó hogy itt vagy, nem fájt a hasam (ez gyanús is). Igy van tartsunk össze. Remélem holnap zebrás tesztel jössz. Márha utazás elött még bekukkantasz hozzánk :)

madiani

megzakkant a vonalzóm, ilyenkor mi van?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Hát holnap még tutira nem tesztelek, kis lépések ezek az embernek, egyelőre tényleg annak fogok örülni, hogy nem lesz mensi, aztán meg az állandósult magas hőnek, s mikor jó egy hét múlva visszajövök, akkor meg a sok-sok csíkosnak Tőletek az enyém mellé. Zebrafarmot akarok!:)
Vendég

:) irigylem a kitartásod. Reméljük egy hét múlva jó hirekkel jösz.

Kamilla, nem értek sajna a vonalzókhoz, probálj meg máshol csinálni egyet.

madiani

Kamilla:nekem is azért nincs vonalzólm,mert az oldal,ahonnan másoltuk,megzakkant.Az enyém is meghülyült.Így jártunk :lol:
vedresandi

Egy kis bekukk!

Ani!

Ezt az ovutesztes dolgot én is kipróbáltam, 3 nappal ezelőtt én is csinálta ami halvány pozitiv lett, aztán ma is csináltam egyet, mert minek árválkodna az az egy teszt a dobozban, az pedig negativ lett!!!! Lehet hogy elindult valami, aztán mégsem lesz belőle semmi? :cry: :cry: :cry:
Vendég

Ani holnap kellene nem megjönnie!!!!

Ez még nem jelenti azt hogy neked nincs pocaklakód, csak nekem nem jött össze!!!!

Bár az előző o-n már feltettem a görbém, még magas a hőm, de holnap minden kiderül!!!!
Vendég

Ani, Bíborlány!

Én is drukkolok nektek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Ditke, megnéztem a görbéd. Ne hari, mégegyszer, most látom hogy még irtad is milyen hasonló.

madiani

Hát mégsem birtam ki, hogy ne nézzek be hozzátok hétfőig!!!

Heni,
nagyon-nagyon nagy gratula a kis fütyishez!!!

Andi,
GRATULÁLOK, nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!

Judy,
ez a bejelentés aztán tényleg jó lehetett...

Aninak és Ditkének azért még drukkolok, hogy fent maradjon a hőjük. Hátha pozitiv lesz abból, Ani!

Babszika,
ez a görbe tényleg érdekes, én is a 16-ik napra tippelnék, mert azóta van feljebb a hőd.

Pandácskáról tud valaki valamit? Úgy el van tűnve!
sirkici

Felteszem én is a görbémet, mint látjátok ma megjött (26 napra). Kiváncsi lennék a véleményekre, szerintetek hogy működöm?

Kép Gorbem
sirkici

Megjöttem :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Madiani,
Szia :lol: azt hiszem lemaradtam rólad üdv az oldalon :lol: remélem azért neked majd hamarabb lesz ilyened mont ahogy nekem volt :wink:
Vendég

Pandácska,
még csak ez a második hónap hogy próbálkozunk. Remélem hamar akar jönni a kis drágánk.
Köszi a szíves fogadtatást:)

madiani

LÁNYOK ÚJ ADATOK? KINEK MIT ÍRJAK BE?

Kép
Vendég

Sirkici, én, mint kezdő felhasználó azt mondom, semmi baj a görbével, kivéve a vége.

Pandácska, gyönyörűek vagytok !Megkérdezhetem, mennyi időt vártatok rá?

Ani, majdnem ebben is egyezünk, mi is két hónapja kezdtük el
( pontosabban 2 és fél) :)
Vendég

Bíborlány,
Ohh még egy új neked is üdv :lol: 25 hónapot vártunk rá.
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?