Új privát üzeneted érkezett!

Fatima: írtam, szólj ha nem megy át! :roll:

Zsu
svs

Sziasztok.

Itthon vagyunk és nagyon boldogok vagyunk. Gyönyörű kislányom született!!!!! :lol: :lol: :lol:
A szülés nagyon gyorsan zajlott le, nem is kívánhattam volna jobbat...
Kicsit ugyan most megviselt vagyok, mert a gátmetszés melett lett egy kis repedésem,( nem éppen kellemes helyen ), de amúgy ezeket az apró kis problémákat leszámítva, minden ok.
Csajok ne haragudjatok, de még nem merem nagyon egyedül hagyni a kis Eszteremet, úgyhogy most zárom soraimat.
Ígérem, amint holnap lesz időm, léeírom a szülés minden rezzenetét, jó story lesz... :lol: :lol: :lol:
Mindenkit puszilok.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Andi Gratula Eszterkéhez!!!
HA tudsz jelentkezzél........És képeket is kérünk:)!!!!

Kép
kis pupu

Sziasztok,

Emese, én is zuglói voltam (Szatmár u), illetve a szüleim még mindig ott laknak, holnap is megyek hozzájuk. :D

Andi, nagy gratula nektek, nagyon kiváncsi vagyok a történetedre, és szupi, hogy gyors volt a szülésed, így igazán szép emlék marad. Hogy bírja ezt a meleget a lányzó?

Jó éjt,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Sziasztok Csajszik :D

rossz hirem van..el kezdtek a semmiböl romlani a fogaim es tegnap este verzett az inyem, annyira faj, mintha ki akarna esni egyszerre az összes fogam!!!!!!!!!!!nagyon be vagyok ijedve :( :shock:

maskülönben minden ok, csak nem birom a meleget, melozom, de nem jo sehogy sem ülni :shock: nagyon feszit a hasam, olyan, mintha egy 15 kg-os dinnye lenne benne :roll:

jaj, nem nyavajgok, csak olyan allergias vok a fogproblemakra, es addig nem nyugszom, ameddig baj van velük..szoval ahogy tudok, irany a fogaszat :shock:

remelem ti jol vagytok!!!

Fati, mi ujsag..mas gepenel ülök, nincs kerdöjel..

pusszancs
Vendég

sztem megtalaltuk!!!!!!!!!!!!!!!

Molnar Vanda

mit gondoltok csajok?
Vendég

Hahó Csajok!!!

Na megjöttünk a kórházból és a dokibától! :)

A CTG kb 2 perces fájásokat mutatott, amikből semmit nem éreztem! :) De azt mondta a dokibá, hogy azt azért nem kell annyira komolyan venni, mert mindent bejelez. Azt is, ami még korántsem szülési fájás! :)
Csinált flowmetria vizsgálatot :arrow: minden tökéletes odabent! Tarek még mindig szuperül meg kap mindent, amire szüksége van! Így hát nem csoda, hogy jól el van még odabent! :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek! Akkora tumultus volt a CTG-nél, hogy csak na! 11:00 sem volt még, de már 25 CTG-t csinált a Barbara. És még kígyózott a sor odakint a folyosón!
Tele volt olyan kismamákkal, akik 3-11 napja túlhordták a babájukat!!!! Nem semmi, hogy ennyi baba nem akar időre megszületni! :? :roll: :)

Én legközelebb vasárnap megyek be és majd az ügyeletesnek mutatom meg a CTG-t. Aztán hétfőn meg a dokibával "randizok" :arrow: CTG, UH és meg is fog vizsgálni, hogy mizujs a méhszájjal!

Na csak ennyi! Most megyek ledőlök, mert kipurcantam az utazástól meg a nagy hőségtől!

fatima

Ja! Még neked Evu!

Most akkor a fogaid romlottak el vagy csak vérzik az ínyed????
Mert ha csak az utóbbi probléma van, akkor megnyugodhatsz. A terhesség alatt valóban nagyon figyelni kell a fogainkra, de az íny vérzése teljesen normális dolog. Használj szájöblögetőt illetve vegyél Sensodine-t (asszem így írják). Az kifejezetten érzékeny fogaknak és ínynek van!
Apukám meg fogorvos!!! :lol: Csak ezért vagyok ilyen okoska!!! :lol: De amúgy ezt mindenki tudja... mármint aki volt terhes! Szóval no para és azért a biztonság kedvéért mutasd meg a fogaidat is egy szakembernek!

Molnár Vanda!!!! :arrow: Tuti a név!!!!!!!! :lol:

fatima

Fatima, most örüljek, hogy még egyben vagytok? :wink:
Mi lenne a jobb?
Jesszusom, tényleg sok a túlhordó kismama?
Hiába, nincs front.

Persze, pihenjél csak, pihenjél! Ebben a hőségben nem is lehet mást csinálni.

De annak örülök, hogy jól vagytok! Puszi

Kép
niki30

Fatima!

jaj Istenem, akkor Tarek meg varat magara :lol:

sajnos en sztem az egyik fogam kilyukadt, es tenyleg egyik naprol a masikra :(
elmexet es sensodinet hasznalok, fogselymet, meridol szajvizet..mindenkeppen elmegyek fogdokihoz :shock: jaj de jo lenne, ha az en apucim is fogorvos lenne :D hol praktizal amugy apud?en a kiraly utcaba jarok egy maganrendelöbe, mert sztem a szep fogak minden penzt megernek! bar lenne annyi penzem, hogy minden fogam hibatlan lenne :roll: :roll:
de lepek majd az ügyben :D

pusszancs nektek, 3ig van ma melo, hala az egnek :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!
Ismét itt vagyok! Hirtelen felpörögtek körülöttem az események :lol:

Előszöris Mlandi : Gratula a kis Eszterkéhez!!!
Kíváncsian várom én is "születés történeteteket"....

Emese1974 és Kispupu: Én 26-án még biztos nem tudok menni a szülésfelkészítőre, mert jövőhéten még sokáig dolgozom, de talán utána héten már hátha:) 26-án kezdődik egy új kurzus vagy bármikor be lehet csatlakozni?! Mit tudtok erről?!
Minden tapasztalatotok érdekel majd, írjátok le!

És akkor magamról
: ahogy írtam is tegnap voltam az AFP eredményemért és minden szuper értéket mutatott, ezen felbuzdulva a dokim mondta, hogy ne is várjunk az UH-gal jövőhétig.
Így ma reggel voltam ... és egészséges a babám, aki megmutatta magát és kisfiú!!!!
Most aztán már ki kell találjuk, hogy mi lesz a neve, egyelőre 3 név forog még közkézen a párommal: Árpád, Balázs és Domonkos
Nem tudom hogyan fogunk még dönteni!!!
S nagy aggódásaim hatására tegnap este már tök jól éreztem a mocorgását is, szóval 2 nap alatt ennyi minden történt velem!
Örüljetek velem :lol:

Kép
bogen

Bogen!

gratula a kis fütyishez!!!

:D
Vendég

Evu: köszönöm! Bár mi kislányt szerettünk volna, de így is nagy a boldogságunk :oops:

Kép
bogen

Evu: most nézem, hogy mi majdnem "egyidősek" vagyunk?! 4 nappal jársz előttem?! Te mikorra vagy kiírva?! Még a végén összefutunk a szülőszobán :wink:

Kép
bogen

Hello lányok!

Kutya meleg van ma is! Én nagyon szenvedek, remélem Ti jobban bírjátok!

Evu: mindenképp menj el fogorvoshoz, de egy puha sörtéjű fogkefét is szerezz be! Nekem javult tőle a helyzet! A Vanda szép név :lol: , nekem is tetszett volna, csak a férjem nem egyezett bele!

Fatima: kösz, hogy ilyen gyorsan írtál! Fő hogy mindketten jól érzikek magatokat! :) Jól emlékszem, hogy 1 hét túlhordást engedélyez a dokid?! Aztán mostantól tényleg tessék naponta bejelentkezni! Durva, hogy ennyi a túlhordás, bár valahol jó is, mert ez azt jelenti, hogy a mamák és babák egészségesek és jól vannak, nem?? :wink:

Niki: kicsi Emma hogy bírja a hőséget? Mennyit hízott eddig? Írj többet magatokról is!!!! :wink:

Bogen: gratula a kis kukishoz meg persze a jó Apf-hez és a mocorgáshoz! :) Nem semmi napod volt tegnap! Most aztán tényleg indulhat a névválasztás!

Mi este elmegyünk mozizni, megnézük az új Shrek-et!!

Zsu
svs

Bogen, tenyleg :D

bizti összefutunk majd, es mehetünk majd együtt elökeszitöre :lol: tök jo lenne :lol:

mi a keresztneved, megkerdezhetem?

svs03 mindenkeppen elmegyek :)
Vendég

Evu: ismét itt vagyok, csak ki kellett mennem az írószerbe!!!
Hát remélem mindenképpen összefutunk majd, s az marha jó ötlet, hogy együtt járjunk majd az előkészítőre:) Szuper volna!!!
Boglárka vagyok, ebből jön a becenevem Bogen:)

Kép
bogen

Most viszont futok megint csak tovább, mert útlevelet kell csináltatnom... jó hétvégét Nektek! Hétfőn újra találkozunk, ha hétvégén nem lenne időm bekukkantani 8)

Kép
bogen

Bogen:Gratula a fütyishez, mostmár tényleg neki állhatók fütyis neveket keresni!
Amúgy nem tudom, hogy közben is be lehet-e csatlakozni az előkészítőre!!!De jó kérdés!

Evu:Mi is gondolkoztunk anno a Vandán, szerintem szép név nagyon és tesódnak is tetszik, de ezt majd személyesen:)

[b]Kismamik:
Ki milyen pelust ajánl újszülőtnek?

Kép
kis pupu

Bogen, gratu a kisfiúhoz! Gondolom nagy az öröm.
És ahhoz is, hogy minden rendben van!
Na, akkor már mocorog is, ez szuper! Élvezd csak!

Zsu, köszi szépen, mi jól vagyunk. Emma mostanában nagyon jókat alszik. Éjszaka is csak egyszer ébred meg, mintha beállna a rend. Nem rendszer, csak egyfajta rend:)
A nappalok még kaotikusak olykor, de nagyon jól bírom. Még pihenni is tudok, mikor ő alszik.
Ma ráadásul reggel fél 9-re megfőztem. Na nem 3 fogást....:)

Csajok, a szülésfelkészítőre bármikor be lehet csatlakozni. Körbe-körbe forog a 6 téma.
Jó lesz!

Kép
niki30

Mindenkinek nagyon szép estét!

Andinak üzentem, hogy vajon hogy telt az első icakájuk, de még sajna nem válaszolt:(
Lehet, felhívjuk őket.

Jó pihenést Csajok és kellemes hétvégét!

Kép
niki30

Bogen: Gratulálok a fejleményekhez!!! Kisfiúúúú! Éljen! Nekem a három név közül a Domonkos tetszik, mert a Domi becenév olyan aranyos.

Kis pupu: pelusból hatalmas a választék és mindenkinél más jön be. Én azt csináltam hogy az ajánlottakból vettem és amelyik a legjobb szerintem azt használom. Nálunp a Pampers New Born lett a nyerő, mert abból nem folyik ki simmi, mert dupla zárógumija van. Sokan ajánlották még a Liberot is.

Evu: a Vanda nagyon szép név!!! Vigyázz a fogadra, sajnos a kismamaság evvel jár. Én alig várom, hogy Beni nagyobb legyen és rendbehozassam a fogaim, mert sajna írtó rosszak és kellene egy korona....

Zsu: végig tudsz ülni egy filmet? Kibírod, hogy nem kell kimenni mosdóba? :oops:

Fatima: vettem dinnyét és nagyon jóóól esik ebben a melegben jól lehűtve. Vajon Tarek mennyit időzik benn?? Van olyan is hogy nem erre gondolsz egész nap? Fú nekem folyton csak ez járt a fejemben....

Niki: drága Emmácska nagyon jó kislány!!

Szép estét Mindenkinek!

Kép
viky30

Sziasztok!

A Domi szerintem is nagyon klassz név és édes!

Vicces a sok Zuglói a Jánosos szülészeti topicban .... Nem tetszik nekünk az Uzsoki? :lol:

Evu: a fog nagyon kritikus, szerintem is mielőbb menj el a fogorvosodhoz ... egyébként is kell egy fogorvosi vizsgálat a terhesség alatt a kismama könyvbe. Részemről most estem túl rajta - szerencsésen.

Bogen: ezek szuper jó hírek, gratula a sikeres AFP-hez és a kifiúhoz. Nálatok ő az első ugye? Elsőnek nem rossz ám fiú ... bár mi is úgy voltunk vele, hogy nagyon örültünk mikor a doki bácsi megmondta, hogy kislány :P :P Minden szuper, csak egézség legyen :!:

Akkor néhányotokkal hamarosan a szülés felkészítőn talizunk :P

Jó éjt!

Fatima - hihetetlen, hogy még egyben vagy !!! A dokibánk ezek szerint csak 1 hét túlhordást enged? Vagy ez csak nálad? ... valaki írta feljebb .

KépKép
emese1974

Fatima, nekem is a vége felé mindig fájásokat (10 perceseket) pródukált a gép, azaz én :) :lol: :lol:
drukkolok Nektek!!!

Kis pupu, az elején nekünk is Pampers New Born volt a nyerő, aztán Libero, most a Huggiest használja Bende.
mangó

Hahó!

Gyors helyzetjelentés! :)

Tegnap még kora este (8 körül) észrevettem, hogy picit élénk véres a WC papír pisi után. Előtte szinte egész nap betonkemény volt a pocim. Hívtam a dokibát, hogy mi ez!?! Erre mondta, hogy ez OK, mert valószínűleg tágulok. Megnyugodtunk és TV-ztünk. Aztán elkezdődtek a fájások. Rendszeresen rendszertelen. Volt, hogy fél óráig 10 percesek, aztán 5 percesek, össze-vissza!!!Ha beindult, akkor egymás után eléggé rendszeres volt. 11 körül elmentünk egyet sétálni a férjemmel. Ott is jöttek... Olyan 10 percesek!
Aztán amikor hazaértünk, mennem kellett WC-re "nagydolgozni".
Na az nagyon gááááz volt. Nagyon fájt, ahogy nyomtam. Aztán a WC papíron elölről megint vért láttam, de az már nem olyan kis kevéske volt. Erre beijedtünk, hogy mi ez már, mert ugye az élénkszínű vérzés nem jó jel. Kaptuk magunkat és bementünk a kórházba. Volt CTG, ami mutatta a fájásokat (5 percesek) meg egy doki is megvizsgált. Külső méhszáj 1 újjnyira nyitva, a belső akkor még zárt volt, így hát úgy döntöttünk, hogy inkább hazajövünk és itthon folytatjuk a vajúdást.
Egész éjjel jöttek a fájások. Volt megint 10 perces, 5 perces stb. De leginkább 5 percesek vannak. Reggel 6 óta írom is. Nagyon vátozó a sűrűsége és az erőssége sem egyforma.

Na szóval most itt tartunk! Még várunk! Majd ha tényleg beáll 5 percesre 1 órán át, akkor bemegyünk. :)
Az is lehet, hogy elmúlik. Bár kétlem. Tegnap kb 9 óta ez megy! :)

Na most megyek lepihenek egy kicsit. Aludni sajnos nem tudok! :(

Puszi mindenkinek!

fatima

Azta Fatima!!!!!!!!!! Nagyon szurkolunk ám!!!!! Mostantól csak a plussszzz energiákat küldjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak így tovább pici Tarek!!!!!!! Hátha ma meglesz!!!!!!!!!!!!
Annyira izgulok, hogy ebben a kicsit hüvösben egyből leizzadtam!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Jó reggelt!

Micsoda hírek!! FATIMA DURUKKOLUNK és várjuk a híreket!
Csak nem ilyen pontos ez a Tarek baba?! :lol: :lol: :lol:

Pusz

Zsu
svs

A pampers new born nekünk nem vált be. Nekünk bizony kifolyt belőle. Csak hogy ellenpéldát is hozzak fel. :lol:

Bogen: nekem úgy tetszik a Boglárka név. Az uncsitesómat is így hívják, úgyhogyez nálunk ezért nem jöhetett szóba. :cry:

Evu: öveg is meg vanda is??? :wink:

Zsu: milyen volt a Shrek? Megközelíti az első kettőt??

Kép

Kép
b79andi

Andi: Jó volt a Shrek (Viki: ennyit még pont végig bírok ülni), de azért az első kettő még jobb volt!

Niki: jó, hogy jól bírod, gondolom azért hétről- hétre könnyebb lesz majd!

Zsu
svs

hajra Fatima!!!! hajra Tárek, Hajra apuka!!!!!!!
mangó

Sok sikert Fatima és Tarek!!!!!! Lehet, hogy már el is indultatok a kórházba? Ilyen még nem volt, hogy valaki tudja közvetíteni a fórumon a vajúdást!!! DRUKKOK!!! Ez az idő pont ideális, mert ma kellemes hűvös van. Lehet,hogy Tarek erre várt, hogy anyucinak könnyebb legyen? :wink:

Kép
viky30

Hahó Csajok!

Nagyon köszönöm a drukkokat! :)

Én is nevetek magamon, hogy még képes vagyok írni nektek! :)
"Sajnos" megállás nélkül jönnek a fájások ugyanúgy, ahogy reggel írtam. Talán kicsit most erősebbek és hosszabb ideig tartanak. De nem akar beállni! :(
Kissé fáradt vagyok, hisz tegnap reggel 8 óta alig aludtam valamit. Most sikerült elszenderednem egy picikét! Muszáj erőltetnem a fájások ellenére, mert még a végén pont arra nem lesz energiám, ami a legnehezebb! :? :roll:
Most 1-től fogjuk mérni megint, aztán 2 körül hívom majd a dokibát, hogy mi legyen!?! Hogy normális-e az ilyen hosszú ideig tartó jóslófájás időszak??? Talán nem lenne rossz, ha tudnám, hogy egyáltalán tágulok-e, mert ugye éjjel még zárt volt a belső méhszáj!

Na ennyi a jelenlegi helyzet! :P

Küldjétek a drukkokat továbbra is! :)

Puszik,
F.

fatima

Sziasztok lányok!

Jó régen jelentkeztem, kb. 3 hete, de azért olvasgattalak Titeket.
Mi azóta voltunk 4D-n ahol a kis Luca nagyon szépen megmutatta mindenét és csodálatos képek készültek. Fölteszek majd párat, vagyis megpróbálom.

Fogprobléma: én már kb. 3-szor voltam fogorvosnál a terhességem alatt, de ebből 2-szer egy fogammal sajna. Ínyvérzés nekem is van, hol erősebb hol gyengébb.

Kép

Edis

Kép
ediske

Fatima: nagyon drukkolok, légy ügyes! Hamarosan a kezedben tarthatod a kis Tareket! :)

Edis

Kép
ediske

Kép

Kép

Kép

Edis

Kép
ediske

Ediske: édesek a képek, Luca baba nagyon hagyta magát! :wink:

Fatima: akkor most még nem tudni, hogy szültök vagy sem? Kitartást! Azért pihenj kicsit, ha tudsz! :lol: :lol: :lol:

Zsu
svs

Ediske! édes a Lucátok!!!

Fatima!!! huh!!! nem semmi, olyan édes vagy, hogy be-bejelentekezel!!! nagyon sok drukk Nektek!!!! puszi!!!!
ügyesek lesztek apával Tarekkel :lol: :)
mangó

Sziasztok.

Először is Nagyon Sok Drukk Fatimának, jaj de kíváncsi vagyok Rátok!!!!!
Bár reggel felhívtam, olyan kis édes volt, érződött rajta, hogy már a fájásokkal tele a ..., de jól bírja!!!! HAJRÁ FATIMA!!!!!!!
A szülés story:
reggel 6 órakor kezdődtek az 5 perces fájások, 09 órára berendelt a dokim a magánrendelőjébe, ahol a vizsgálat szerint még nem történt nagy változás a méhszájon, a ctg szerint 25, 40 és egyszer egy 60-as fájás jelent meg. Így hazamentünk jósló fájásokkal, a doki még azt mondta, hogy időzített bomba vagyok. Fél 11-re hazaértünk, na onnantól kezdve egyre csak erősödtek a fájások, amíg végül negyed 1 órakor nem bírtam tovább felhívtam a dokimat, aki sajnos elsőre nem vette fel. Majd felhívtam a fogadott szülésznőmet, aki azt mondta, hogy induljunk el. Mégegy telefont elejtettem a dokim felé, aki felvette a telót és ismét berendelt a magánrendelőbe. Fel is kerekedtünk...
A rendelőbe már tényleg nagyon-nagyon dúrva fájásaim voltak, Kati megnézett és döbbent arccal mondta, hogy ez bizony 4 újjnyi és azonnal menni kell a kórházba. Kicsit én is ledöbbentem... :shock: :lol:
A kórházba vezető úton az anyósülésen ültem, ahol szinte kiegyenesedve fetrengtem, olyan fájás jött rám, a doki utólag mondta, hogy ott nagyon neccesnek érezte a dolgot, de hála a magasságosnak, nem történt semmi. Ahogy a kórházba értünk, a dokim kézen fogott és felsegített a lépcsőn. A lépcső tetején már ott várt a szülésznőm. A dokim, ahogy beértünk a szobába elkiabálta magát, hogy kitolási szakban vagyunk. Mindenki ott serte-perteltélt körülöttem és rendezgettek. A szülésznőm és a dokim elmagyarázta, hogy mit kell csinálnom, aztán már csak a toló fájásokra kellett koncentrálnom. Tényleg olyasmi, mint a kakilás... :lol:
Aztán... háton fekve egy nyomás, bal oldalt egy nyomás, jobb oldalt egy nyomás, majd az utolsó háton fekvő nyomásnál megszületett a feje, majd mégegy nyomásnál a MI KIS BABUCINK!!!
Rögtön rámtették a kis lila babámat, aki azon nyomban meg is nyugodott, az apgar 10/10 lett!!!! Utána elvitték megfürdetni és lekezelni, addig engem elkezdtek varrni, ami sajnos nem olyan jó érzés... :( Szóval nekem fájt, mert nagyon csúnyán berepedtem és vágtak is. :? :( :roll:
Amíg engem varrtak, addig a babucinka az apukájánál volt és szopizta az ujjacskáit... :lol: :lol: :lol:
Amikor mindennel készen voltunk, akkor tolókocsival kivittek egy két ágyas nem alapítványi szobába, ami szerintem kultúrált volt és az igényeket teljesen kielégítő.
Csajok tényleg nem számít, hogy milyen a szülőszoba, annyira leszarod szülés közben, hogy azt el sem lehet mondani, úgyhogy ne aggódjatok.
Egy szó mint száz, a szülés nagyon jó!!!!!!!!!! És utána??? A BABUCI a világ legcsodálatosabb dolga, talán a világnak csak ez a legnagyobb csodája!!!!!
Eszterke nagyon édes baba, a mai éjszakán csak 2X kelt fel enni, és képzeljétek már leesett a köldökcsonkja.
Apropó: meddig kell alkohollal kenni a köldökét????
Tejem nagyon sok van (lekopogom), már lefejtem 300 ml-t.
Na, de csajok Veletek mi a helyzet??? Ne haragudjatok csak éppen-hogy tudtam beleolvasni a levelezgetésekbe.
Minden új fórumost köszöntök a legjobb társalgóban!!!!!!!!

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

[size=24]FATIMA DRUKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
kerekpocak

Hajrá Fatima és nagyon sok kitartást kívánunk neked:)!!!![/b]

Kép
kis pupu

Ismét én....

Basszus folyamatosan vannak a fájások, de egyszerűen nem akar beállni! Se 10 percesre, se 5 percesre, se semmi! :cry: :cry: :cry:
Már vannak olyanok, amiket csak úgy tudok elviselni, hogy közben ide-oda görnyedek és Jajj Istenezek! :oops:

Kezdek nagyon elfáradni. Nem látom a végét, hogy mikor rendszereződik már végre. Mi van ha nem is fog??? És a legrosszabb, hogy persze fogalmam sincsen közben tágulok-e vagy sem. Mert ha a 20 órája tartó jóslófájásaim teljesen hiábavalóak, akkor nagyon nagy baj van! Mi lesz akkor ezután???

Na bocsi, hogy nyavalygok, de valahogy nem így képzeltem a dolgot. Azt hittem úgy fogok vajúdni, mint minden normális ember. :)

KÖSZI AZ EDDIGI DRUKKOKAT és drukkoljatok továbbra is, hogy végre jöjjön már a fekete leves.

fatima

Fatima, az erő legyen veled! :)
Na jó, a viccet félretéve, kérlek tarts ki, nagyon ügyes vagy.
Talán ha felhívnád a dokit és megkérdeznéd, hogy most mi legyen.
Hm?
Jajj istenem, biztos nagyon nehéz!

Puszi, puszi, puszi, puszi és kitartás!!!!!

Kép
niki30

drukkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Kedves Kismamák!

A napját nem tudom megmondani, h mikor jártam itt nálatok, és igazából csak nikit és fatimát ismerem, de természetesen gratulálok az összes számomra ismeretlen kismama pocaklakójához és az elmúlt időszakban megszületett csöppségekhez!!!

Először is NIKI NEKED TISZTA SZÍVBŐL GRATLULÁLOK ÉDES KIS EMMÁHOZ!!!! nagyon-nagyon örülök, h a szülés is rendben zajlott le, aztán a kórházi élmények is pozitívak voltak :lol: :lol: :lol: SOk-SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!! ahogy bele-beleolvastam a hsz-okhoz, én is leírnám a véleményemet a napirendről és a kengururól.
napirend: én ákos 1,5 hónapos korában hallottam először a Suttogó titkai c. könyvről és a módszerről, ami miután elolvastam, rögtön be is vezettem. a legtöbb tanácsát sikerült átültetni a gyakorlatba, ami részben nagy szerencse, mert ákos partner volt benne. az gondolom, h pont időben ismerkedtem meg azokkal a módszerekkel, amik a legnagyobb segítségemre voltak, mert alapvetően az első hat hét az ismerkedésről, összeszokásról szól. főleg első babánál képtelenség elvárni egy anyukától, h tökéletes rendszer szerint éljenek.....bármelyi filozófiát is teszed magadévá, sztem a legfontosabb, h MINDIG FIGYELD A BABÁD JELZÉSEIT ÉS HALLGASS AZ ANYAI ÖSZTÖNÖDRE!

kenguru: akkor javasolják, ha a baba már biztosan tudja tartani a nyakát, sztem inkább a próbáld ki a hordozókendőt, lehet, h imádni fogja a kis emma

FATIMA!!!! K I T A R T Á S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ezerrel drukkolunk neked!!!!
ahogy olvasom a soraidat az otthoni vajúsással kapcsolatban, jönnek vissza nekem is az emlékképek.......félelmetesen hasonló volt ákossal is. vasárnap 6kor már jöttek a fájások, hasonló intenzitással mint neked, be is mentünk a kórházba, de a szülészem jóslófájásnak ítélte meg, a méhszájam teljesen zárt volt. nekem is azt mondta, h csak akkor menjek be, ha rendszeresek lesznek és a hasam olyan lesz, mint a beton. egész éjjel szinte a falat kapartam a fájásoktól, azt hittem ezek még nem azok, ezért nem szóltam a dokinak....hétfő hajnali 4ig virrasztottam, és félóránként szinte már kúsztam a wc-ig, alig bírtam menni, aztán besokaltam és felhívtam a szülésznőt, h engem nem érdekel, h nem rendszeres + nem is beton a hasam, én megyek szülni.......igy is lett. hajnali 4kor igaz még csak egy ujjnyira, de már nyitva volt a méhszájam, aztán megindították a szülést (burokrepesztés, kézzeltágítás.....) ami sztem helytelen volt. semmi sem indokolta, h nem várja meg a doki, amig magamtól tágulok, de vszínűleg mivel pont ügyelt, "le akarta tudni" ügyeleti idő alatt.

most hogy érzed magad? mit mond a dokid, h meddig várjatok????

nagyon-nagyon várom a helyzetjelentést, ki tudja, lehet, h már úton vagytok a kórházba????!!!!!

rólunk most csak röviden annyit, h jól vagyunk, leszámítva a kánikula okozta kellemetlenségeket. kb. két hete szinte csak pár órát alszok, ahhoz képest- vszínűleg már autómatikusan készít fel a szervezetem a nehezebb napokra- egész jól bírom a nappalokat és az ákos utáni rohangálást. már amennyire rohangálásnak lehet a csiszi-csoszi, szinte már gurulós formámat venni :lol: néha már nem bánnám, ha szabolcs kicsit korábban bújna ki, mondjuk csak egy héttel:lol: :lol na de úgyis ő a főnök :lol:

sok-sok puszi
niki
Vendég

de jó h jöttél niki! mindjárt érted is drukkolhatunk!

fatima???
kerekpocak

Fatima!!! nagyon sokat gondolok Rátok!!! drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!

Niki, már hiányoztál!!!!!
mangó

helló zsófi,

pont most néztem az anyukásban samu képeket......nem semmi a kisrác, az idősebb csajokra bukik :roll: ákosnak is megvolt az első nyelves puszi, egy 14 hónapos kiscsajszi volt a kiszemelt "áldozat", ráadásul első látásra szerelem a baby-outletben....hümmmmm, mi szülők csak néztünk tágra nyilt szemekkel....
na megyek kicsinyíteni képeket.

FATIMA???? PICI TAREK MÁR CSAKNEM ÚTON VAN?????
Vendég

Lányok, előbb hívott Fatima, már bennt vannak a kórházban.
5 perces fájásai vannak és 4 ujjnyira van nyitva.
Édes volt, hogy felhívott!
Szorítsunk nekik!
Engem ráz a hideg. Olyan hihetetlen, hogy már ő is a célegyenesben.

Niki, de jó, hogy végre itt is jelentkezel.
Te is már nemsokára....hujjjujjujjjj :lol:
Nem raksz fel pocakfotót?

Kép
niki30

Drága vagy mangó, ti is nagyon hiányoztatok, és bármennyire is akartam jönni korábban, nem jött össze. férjuram most osztálytalákozón, és nem nagyon jön álom a szememre.........amikor itthon van, akkor pedig ilyenkor már édesketteskézünk :lol:

napközben pedig annyira lefoglal ákos és a háztartás....nem szükséges részleteznem, ugye?!

ti jól vagytok?
Vendég

HŰŰŰ DE IZGI, MOST ÉN IS TISZTA LIBABŐRŐS LETTEM!!!!!!!!! HAJRÁ FATIMA, TAREK ÉS TAREK APUCI!!!!!!!!!!!!!!!

de-de niki, már 20 perce készülök lekicsinyíteni a képeket, de ahogy láttam, h fent vagytok, muszáj írnom.....olyan ritka pillanatok ezek :lol:
emma már alszik?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?