Sziasztok.
Először is Nagyon Sok Drukk Fatimának, jaj de kíváncsi vagyok Rátok!!!!!
Bár reggel felhívtam, olyan kis édes volt, érződött rajta, hogy már a fájásokkal tele a ..., de jól bírja!!!!
HAJRÁ FATIMA!!!!!!!
A szülés story:
reggel 6 órakor kezdődtek az 5 perces fájások, 09 órára berendelt a dokim a magánrendelőjébe, ahol a vizsgálat szerint még nem történt nagy változás a méhszájon, a ctg szerint 25, 40 és egyszer egy 60-as fájás jelent meg. Így hazamentünk jósló fájásokkal, a doki még azt mondta, hogy időzített bomba vagyok. Fél 11-re hazaértünk, na onnantól kezdve egyre csak erősödtek a fájások, amíg végül negyed 1 órakor nem bírtam tovább felhívtam a dokimat, aki sajnos elsőre nem vette fel. Majd felhívtam a fogadott szülésznőmet, aki azt mondta, hogy induljunk el. Mégegy telefont elejtettem a dokim felé, aki felvette a telót és ismét berendelt a magánrendelőbe. Fel is kerekedtünk...
A rendelőbe már tényleg nagyon-nagyon dúrva fájásaim voltak, Kati megnézett és döbbent arccal mondta, hogy ez bizony 4 újjnyi és azonnal menni kell a kórházba. Kicsit én is ledöbbentem...
A kórházba vezető úton az anyósülésen ültem, ahol szinte kiegyenesedve fetrengtem, olyan fájás jött rám, a doki utólag mondta, hogy ott nagyon neccesnek érezte a dolgot, de hála a magasságosnak, nem történt semmi. Ahogy a kórházba értünk, a dokim kézen fogott és felsegített a lépcsőn. A lépcső tetején már ott várt a szülésznőm. A dokim, ahogy beértünk a szobába elkiabálta magát, hogy kitolási szakban vagyunk. Mindenki ott serte-perteltélt körülöttem és rendezgettek. A szülésznőm és a dokim elmagyarázta, hogy mit kell csinálnom, aztán már csak a toló fájásokra kellett koncentrálnom. Tényleg olyasmi, mint a kakilás...
Aztán... háton fekve egy nyomás, bal oldalt egy nyomás, jobb oldalt egy nyomás, majd az utolsó háton fekvő nyomásnál megszületett a feje, majd mégegy nyomásnál a MI KIS BABUCINK!!!
Rögtön rámtették a kis lila babámat, aki azon nyomban meg is nyugodott, az apgar 10/10 lett!!!! Utána elvitték megfürdetni és lekezelni, addig engem elkezdtek varrni, ami sajnos nem olyan jó érzés...
Szóval nekem fájt, mert nagyon csúnyán berepedtem és vágtak is.
Amíg engem varrtak, addig a babucinka az apukájánál volt és szopizta az ujjacskáit...
Amikor mindennel készen voltunk, akkor tolókocsival kivittek egy két ágyas nem alapítványi szobába, ami szerintem kultúrált volt és az igényeket teljesen kielégítő.
Csajok tényleg nem számít, hogy milyen a szülőszoba, annyira leszarod szülés közben, hogy azt el sem lehet mondani, úgyhogy ne aggódjatok.
Egy szó mint száz, a szülés nagyon jó!!!!!!!!!! És utána??? A BABUCI a világ legcsodálatosabb dolga, talán a világnak csak ez a legnagyobb csodája!!!!!
Eszterke nagyon édes baba, a mai éjszakán csak 2X kelt fel enni, és képzeljétek már leesett a köldökcsonkja.
Apropó: meddig kell alkohollal kenni a köldökét????
Tejem nagyon sok van (lekopogom), már lefejtem 300 ml-t.
Na, de csajok Veletek mi a helyzet??? Ne haragudjatok csak éppen-hogy tudtam beleolvasni a levelezgetésekbe.
Minden új fórumost köszöntök a legjobb társalgóban!!!!!!!!