Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Megint előkerültem 8)

Látom, hogy új tagokkal bövült a csapat.

Rólunk röviden: jól vagyunk, csak mostanában Apa elég elfoglalt, én meg ki vagyok nyiffanva, ezért nem nagyon irogatok nektek.
Antónia is nagyon szeret mostanában hisztizni, pedig volt olyan idöszak, amikor nagyon jól eljátszott magában.
Egyébként mostanában kezdett el egyre többet beszélni, nagyon cuki.

Judit! Jobbulást Marcinak, én is a torkára gyanakszom, szinte mindenki átesik most ezen a torokgyuszin.

Katlina! Tényleg kezd egyre izgalmasabbá válni nálad a helyzet.
Robika nagyon jól érezheti magát odabent.

Ildi! Szoritok neked nagyon a szopihoz,biztos menni fog.
Van egy ismim, aki szintén 3 gyerekes anyuka, az elsö két gyerköcöt nem tudta túl sokáig szopiztatni, de a 3. még mindig szopizik már 1.5 éves.

Szilbee! Láttam a pocak képeidet, nagyon jók úgy látom most hirtelen megindult a növekedés.

Cleo! 3. baba :D , az igen !
Bizti, hogy feküdnöd kéne?
Nekem is beigérte másodjára a doki a cukorbetegséget mondván a hasnyálmirigyem nem tud mind a kettönknek elég inzulint termelni. azért ettöl egy kicsit tartok.

Úgy látom jön valami idöjársás, már napok óta nagyom várom a vihart.
Igyekszem majd egy kicsit gyakrabban irni.

Sziasztok

Kép
Kép
mongi

Mongi!
De jó hogy írtál! :) Már nagyon hiányoltunk. :(
Levente is mostanában kezdett újra hisztizni, de én leginkább a melegnek tudom, no meg annak, hogy a meleg miatt alig tudunk kimozdulni, mert itt a placc baromi forró és mivel rendesen szédülök a melegtől egyedül nem merek vele elindulni sehova. Ja a játszóterünk meg kész életveszély. Párom már a második levelet is elküldte a főkertésznek, hogy tegyen valamit, de az csak tojik ránk. Lassan petíciógyűjtésbe fogunk. :evil:
Mikor kell majd visszamennetek kontrolra?
Babaproject?? Azért tervben van már? :wink:
szilbee

Szilbee! Nem csodálom, hogy nem birod ezt a nagy meleget, már én sem, igaz még nem vagyok pocakos.
Mi sem járunk mostanában játszótérre nem szeretném ha a Manó napszúrást kapna, igy marad a terasz szinte egész nap kint vagyunk.
Most délelöttönként pancsol nagyon élvezi. De szerintem hamarosan megunja majd és akkor törhetem a fejemet.

Babaproject egy kicsit megcsúszott, Attila rendesen le van terhelve és elég keveset is van itthon. De majd lassan belehúzunk.

A Tallin városrész végén van egy jó kis játszótér, de most ott is nagyon jó a fütés.
Sajnos sok helyen nem vigyáznak a játszók épségére.
Akkor gondolom a Tisza- partra sem nagyon jártok.
Mi vasárnap kint voltunk, de nem sokáig mert menekülnük kellett a meleg elöl.

Nagyon jó rólad az új fotó.

Kép
Kép
mongi

DuciKati :wink:
aki nem is duci :)
Jó bulizást!
Sajnálom a betörést :cry: Ha tutira akartok menni a betörők ellen akkor sztem a riasztó, a kmera a nyerő. A kutyut bánthatják..

Szilbee
Én még nem akarok kistesót. Várnék még vele 1-2 évet, majd talán akkor.

Judit
Marcinak jobbulást! Most a hütőfürdő talán még jól is esik :?

topik:
én se akarom kezdeményezni.. lehet hogy majd megpróbálok oda is bekapcsolódni. Én ezen kívül már csak egy helyre írok de még vagy 5-öt olvasgatok. Nem tudom "otthagyni" őket se mert hiányoznak :cry:

Mongi
Jó hoyg egy kis füstjelet adtál magatokról :wink: :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Mongi!
Az agráriumban most tényleg nagy a meló! Ádám is le van strapálva. Erről jut eszembe, hogy egyik (nő) ismerősöd a párommal dolgozik. Állítólag szokott is minket olvasgatni, csak írogatni nem írogat. :(
Valóban nem megyünk el a Tisza partra. Eddig ugye azt mondtam, hogy nekünk meg se kottyan az a "kis" séta, de most mr nagyon meleg van hozzá. Hétvégén se jutunk ki, mert akkor általában nagyszülőknél vagyunk.
De irigyelem azokat akiknek házuk van. Én is úgy szeretnék már sajt házat, de addig még nagyon sokat kell félretenni. :? :cry:
szilbee

Sziasztok!

Megpróbálok sok mindenre reagálni, de félek nagyon hiányos lesz. Elég kápos a fejem ebben a nagy melegben.

Először is babaúszás. Én nagyon meggondolnám a helyetekben. Nálunk most volt úszásoktatás a Kodályban, én nem engedtem Csongit, mert féltem, hogy az országos döntőre lebetegszik. Jó volt az előérzetem, mert kb. 3 nap után szinte az összes gyerek lebetegedett. Mandulagyulladástól kezdve hányós-hasmenéses, minden volt!!! Úgyhogy vigyázzatok a Kodállyal!

Judit, nekem is az jutott eszembe, hogy csak úgy a melegtől nem lesz 38 fok feletti láza a gyereknek. Ilyenkor gondolhatsz torokgyuszira, vagy a mandulájára is... A hűtőfürdő jó ötlet!

Petri, óvoda. Itt Szolnokon, már csak 2-3 óvodát tudok, ahol egyáltalán van még normál csoport, inkább vegyesek vannak. Ami azt jelenti, hogy kicsik, középsősök, nagycsopisok egyben. Az én tapasztalatom az, hogy a kicsiknek ez nagyon jó, hihetetlen gyorsan fejlődnek, nézik el a nagyoktól a dolgokat. Viszont a nagycsopisokkal így sokkal kevesebbet foglalkoznak az óvónők. Nálunk nagyon nem szeretik az év közben jövő gyerekeket, és már ilyenkor be kell íratni őket, vagy legalábbis szólni, hogy jönnek, mert tele az ovi. Nem tudom, Miklóson hogy van, azt hallottam ismerősöktől, hogy az Almási úti ovit nagyon dicsérik!

Topicok. Nos, én mikor ránéztem a babanetre, mindkettőt megtaláltam. Szerintem nem muszáj egyesülni, csak talán mindenhol jelezni kellene, hogy van másik is, aki szeretne csatlakozzon. Én úgy látom, mindkettő nagyon jó társaság, és mindkettőben szívesen fogadnak újakat. Bár néha én sem tudom, már kinek, hol, mit írtam, de igyekszem a történéseket követni!

Évi és
Kép
csongianya

Ja, tudom, mit akartam még. Szilbee, nem biztos ám, hogy az oviban is verekedős lesz! Tapasztalat az, hogy ott egyszerre jó és szófogadó kislány lesz belőle, aztán otthon kiéli magát! Jaj neked!

Évi és
Kép
csongianya

haliho.

Letti.De jó,hogy írtál,már hiányoltalak ám!!! :)
Hu...neked is jó beígértek ám terhességre,de szerintem semmi nem biztos,tuti nem lenne semmi baj. :)
Fekvés.Sziszinél már a 30.héten nyílt a méhszájam (Zsoltinál 35.hét),és rákérdeztem Balogh-tól,hogy mi várható és nem festett szép jövőképet-röviden tuti nyílni fogok megint és val.színű még hamarabb. Picit azért még reménykedek,hogy csajomnál azért voltam így,mert kevés idő telt el a két terhesség között (15hós volt nagyfiam,amikor hugi megfogant).Úgyhogy nekem ez a koraszülés veszély a mumus és ez már nem piskóta... :(

Amúgy megértelek,hisz majd egy cipőben járunk Apuka tekintetben-nálunk is lassan csak aludni jár haza :? -dehát a meló...

Judit
MARCIKÁNAK JOBBULÁST!!!!!! Elvittétek dokihoz?mit mondott?

Petri.
A beíratkozások május első hetében szoktak lenni minden oviban,de azt a kérdést passzolom,hogy ha valaki jan-febr hóban születik,akkor hogy is oldható meg.Bár az is lehet,hogy megoldható-akkor kezdi akár évközben az ovit,amikor betölti a 3-at-de akkor is tuti be kell íratni már májusban.
Az egyénileg változó,hogy kinek melyik csopi jön be-sima v. vegyes,de megvan mindkettőnek az előnye és hátránya is.

Szia mki.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Évi!
Én nem emléxem, hogy verekedős témában írtam volna. :oops:

Judit!
Doki mit mondott? Láz lement már?
szilbee

Szilbee, bocsánat, Cleo-nak akartam címezni :oops: Na, tényleg megártott a meleg, jobb ha már meg sem szólalok! :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Tegnap én voltam így! :oops: Sőt... nem is csak tegnap! :oops: :lol:
szilbee

Szilvi.

Lehet,hogy már Évi tud valamit,hogy ki lapul a pocidban?? :lol: -ez már tekinthető előjelnek :roll: :lol:

Évi,igen az én csajszim a bunyós,de szeret(ne) harapni,rúgdosni...persze csak Zsoltit (ez is sokkkk)
Mondtam is ma ovónéninek,hogy mire számítson :wink:

Nyugodjatok már...már hallottam,hogy lehet jövőhéten melegszik az idő :shock:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo! :lol: Ki tudja! :wink: :lol:
1 vagy 3 héten belül lehet már többet fogunk tudni. Mert két hét múlva párom Visegrádon lesz és akkor nem tudunk menni dokihoz. A jövő hét azért rizikós, mert sógornőm addigra tuti megszül és anyósom a kis Szabolcsra vigyáz majd valszeg... vagy ki tudja. Három hét múlva meg nem lesz kocsi, hogy fürdetésre hazaérjünk. Szóval a fene tudja mikor lesz a köv. uh. :?
szilbee

Szilbee!
Majd írd meg hogy hívják a sógórnődet,hátha emlékezni fogok a nevére,habár az én szita fejemmel nem bizti a dolog,az arc nemóriám jó de a névnemóriám az a béka segge alatt van :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok, nagyon jól esik, én meg hűtlen kutya voltam. :(

Szilbee! Antóniával már nem kell kontrolra mennünk, rendben van minden. Igaz a bal veséjén látszik egy picit a gyulladás nyoma a kéregállományban.

Hát igen, egy kertes ház nem lenne rossz dolog. A neten szoktam nézegetni az ingatlan hirdetéseket, de elég elszomoritó a helyzet.

Úgy gondolom, hogy Andrea dolgozik a férjeddel egy munkahelyen, ugye? Igaz neki nincs gyereke,/legalább is nem tudok róla/ mondjuk ettöl még ovasgathat minket.

Remélem a legközelebbi uh-on megmutatja magát a babuci.
Antónia mindig nagy terpeszben ült, igy 4 alkalommal is jól látta a doki, hogy kislány lesz.

Tényleg, nevek vannak már?

Cleo! Hát a koraszülés nem tréfa dolog, akkor tényleg kell majd a segitség.
Borzasztó, hogy az apukák mindenhol megállás nélkül dolgoznak, kimaradnak néha egy-két dolgból. Én sokszor sajnálom, hogy Attila nem látja a Kismanó legújabb tudományait.

Hogy álltok az épitkezéssel?

Egész nap vártam a vihart, de hiába. Talán majd éjszaka.
Már nagyon ÚÚÚTÁLOM ezt a meleget.

Jó éjt

Kép
Kép
mongi

Mongi!
Van nevünk. :) Legalábbis most ez ami legjobban tetszik.

Szilvási Anna Kata
Szilvási Nándor

Kellemes Hétvégét Mindenkinek! :)
szilbee

Mongi, megjött a vihar!!! Én is nagyon vártam, de van negatív hozadéka is! Fél öt óta csak forgolódtam, és áll a víz a játszótéren, így a fiam halálra fogja ma magát unni, már előre látom!

De annyira jó egy kis hűvös, nyitva van az összes ablak!

Évi és
Kép
csongianya

Üdv csajok, tegnap csak olvasó üzemmódban voltam!

Tegnap egész nap úton voltunk, délelőtt vásároltunk a férjemnek egy-két ruhát, szandit, stb...A nagymamámnál ebédeltöűünk, majd délután volt Ancsikának a tanévzárója, az utolsó ebben a suliban.
Volt nagy sírás rívás, összeborulás, nem gondoltam volna, hogy a gyerkőcöket ennyire megviseli majd a búcsúzás.

Ancsika kapott két könyvet, egyiket az igazgató bácsitól, mert kitűnő lett, a másikat meg az osztályfőnöktől, mert kiváló sportoló.

Fél nyolcra értünk haza, apának haza kellett hoznia Imikét, mert szegény egész nap nem aludt és már nagyon fáradt volt. Így mi ketten és Petike jöttünk haza, nem is volt olyan borzasztó, leszámítva azt, hogy a buszsofőr olyan klasszul állt be a megállóba, hogy szerencse, hogy anyukám kikísért minket a vasútállomásra és segített feltenni a kocsit a buszra. Amikor meg leszálltunk, akkor meg megkértem egy fiatal srácot, hogy segítsen letenni a kocsit.

Tegnap találkoztam Hajnival és Katival is, kérdeztem, hogy nem is vagytok kíváncsiak a fiamram, mire ők: már láttuk a picit.
Anyukám már végigmutogatta, mire mi végeztünk Anycsikával a tanévzárón.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

[size=12][size=24]Na ki írt sms-t?[/size][/size]

Hát Katlina!

Azt üzeni, hogy most nem tud gép közelben lenni, de már fáj mindene és kb. óránként vannak görcsei. Konzultál a szülésznővel is, de még nem kell bemennie a kórházba. Kapcsolatban maradok vele, majd üzenni fog, ha lesz valami!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Hú de béna voltam!

Mongi, örülök, hogy írtál, tudom nagyon elfoglalt vagy, de majd apának is lesz egy kicsivel töb ideje, és kapsz egy kis felmentést!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Katlina

Akkor ez a kis front meghozza Robikát???

Könnyű és gyors szülést kívánok!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Lehet hogy már ma megszületik Robika?! Vagy holnap!
Hűha, akkor szorítunk érte!!!

Mi tegnap a fél délutánt a dokinál töltöttük, nem azért mert sokan voltak.... Nincs baja a torkának, valószínű hogy húgyuti fertőzést kapott, és azért lázasodott be. Arra vártunk másfél órát, hogy pisiljen zacsiba, és meg tudja nézni a doktornő. Erre kapott antibiotikumot. A láza már lement, ma reggel 38 alatt volt, de éjszaka még nyűglődött egy sort, s tegnap nagyon későn tudott elaludni, azért is nem jöttem már. Mind nagyon nyűgik voltunk. Én is utálom a meleget.

És tényleg rossz, hogy nem lehet elmenni sehová. Bár most lehűlt egy kicsit a levegő, megint jön a kánikula a jövő hétre :evil:

Nahát, Ildi, gratulálok Ancsikának, biztos nagyon büszke vagy rá!!

Szilbee: szerintem jól hangzik mind a kettő név :D

Azért már jobban van Marcika. Itt nyüzsög és követelei a csip-csip csókát.

További szép hétvégét mindenkinek!
judit_79

Sziasztok!

Katlina! Szoritok neked, biztos minden rendben lesz.
Csak ugye ilyenkor nagyon izgi.

Szilbee! Nagyon szép neveket választottatok.
én is szoktam azért már olvasgatni az utónévkönyvet, de a fiú nevekkel bajban vagyok.

Ildi! Gratulálok Ancsikának, nagyon ügyes, hogy olyen szépen teljesit és nagyon sajnálom szegényt, hogy szétrobbantották az osztályt.
Olvastam a szülés történetedet, nagyon szép, a búcsúzkodós rész nagyon megérintett. Bevillant az agyamban, hogy majd egyszer nekem is el kell köszönnöm Antóniától egy pár napra. Én is kezdek újra félni a szüléstöl, pedig nekem az elsö nagyon pozitiv volt.

Évi! Nagyon örültem a viharnak, de sajnos igazad van, hogy most nem tudnak a gyerekek kimenni a játszótérre.
Antónia úgy pattant ki az ágyból mint a bolha 5 órakor, hogy végre itt van a vihar, nagyon szereti a villámlást és a dörgést./ Apja vére/

Judit! Nagyon sajnálom a húgyuti fertözést, sajnos mi is ismerjük.
Meddig kapja Marcika az antibiotikumot?

Petri! nagyon jó Timiröl a kalapos kép.

Nálunk végre most igazi hétvége van, pihenünk és majd lassan elmegyünk egy kicsit csavarogni.

további szép napot mindenkinek

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Judit, jobbulást, nem is gondoltam volna, hogy ez van nálatok a láz hátterében :( Az ügyeletről én is pont most hallottam rémtörténetet a barátnőmtől. Ők is több, mint 2 órát töltöttek ott, valami kis fiatal doktornőnél, aki nem volt éppen a tudása magaslatán:(

Ildi, ügyes nagy lányod van, büszke lehetsz rá! Le vagyok maradva, mi ez az osztály szétszedés???

Én ma teljesen hulla voltam, úgyhogy mindjárt megyek és fekszem le. Holnap megyünk Csongival az országos döntőbe Pestre, kérek nekik egy kis drukkot, hogy ügyesek legyenek!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Csak egy gyors kukk! Mi újság Katlinával!?

Bizony lányok láttuk Petikét! :lol: Nagyon édes!! :D :D :D
Olyan békésen aludt,még mosolygott is álmában,biztos valami nagyon szépet álmodott! Ildi,meg azt hitte nem vagyunk kíváncsiak a kis picúrra,ejnye :cry: Mikor megláttam,hogy az anyukája tologatja rögtön lerohantam! :oops: :lol:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Csak azért most írok, mert szinte egész nap vasaltam. Katlina három körül írta, hogy már negyven percesek a fájások, vagy mik, mert hát ugye ő sem biztos benne. Amúgy az anyukájánál volt, így van aki vigyázzon rá. Reggel amúgy beszéltem is vele, olyan vidám volt! Olyan aranyos a hangja!

Köszönöm a lányom nevében a dícséretet és a gratulációkat!
Mongi, valóban nagyon büszke vagyok rá!

Évi, annyi a tröténet, hogy a Széchenyi Gimi Ált sulijába jár, vagyis járt eddig, mert ők voltak az utolsó évfolyam. Nincsen utánnuk osztály. Szóval a tavasszal felreppent a hír, hogy a következő tanévet még kijárhatják, vagyis az ötödiket, de hatodiktól már másik iskolába kellene járniuk. Aztán mondtak ezt is azt is, de én úgy döntöttem, hogy átiratom a szandai suliba, mert úgyis itt lakunk, körzetileg amúgy is idetartozik.Röviden ennyi.

Ha Katlina jelentkezik, akko én, mint az ideiglenes sajtófőnöke szállítom a híreket!
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Bocsi Hajni, csak nem tudtam, hogy anyukám már körbemutogatta a szecskán! :wink: :P

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ja, Judit! Milyen antibiotikumot szedtek?
Imikének az Augmentintől lett rossz a kukija. A háziorvos mondta, hogy volt már egy ugyan ilyen esete. Szóval, ha azt szeditek, figyeljétek nagyon Marcikát. Jobbulást neki!Amúgy Imikének is alsó hugyúti fertőzése lett!

Most jut eszembe a nap szinte legfontosabb híre!!!!!!!!!

Imike megzenéltette a fóka bilijét!!!!! Belepisilt!!!!!
Azóta, állandóan ráül!!!!!
Na tényleg jó éjszakát!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Csajok!
Emlékeztek még Dorkára. Csak egy pár alkalommal írt sajnos, de ma életet adott egy gyönyörű kisfiúnak, Szabolcsnak. 3800g és 56 cm-es gyönyörűség! :D
Katlinát is sasoltam bent a kórházban, de nem láttam, csak egy 26 hétre született babót hoztak ki, míg mi ott voltunk délután. :(
szilbee

Katlina!
Szoríííííííítunk!! :)
szilbee

Lányok!!!!!!!

Eljött a drukkolás ideje!!!!!
Katlina most megy be a kórházba, 15 perces fájásokkal!!!!!!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

:mrgreen: De jó!
szilbee

Na végre valaki!

Annyira izgulok, hogy a tejem is elkezdett folyni! Hi hi hi

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

KATLINA ÜZENI!!!!!!

3100 grammal és 52 cm-el megszülettünk, az hiszem 1 óra 45 perckor, de ezt nem tudom, mert szerintem nem voltam észnél, de gyönyörű kisfiú!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Csajok!
Katlina lebabázott!! :mrgreen: Egy szobában van sógornőmel (Dórával). Jól vannak, több sajna nem fért az sms-ben. Izentem neki, hogy pusszantjuk őket!!
szilbee

Katlina, gratulálunk!
Legyetek nagyon boldogok!

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Katlina.

GRATULÁLOK.JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT NEKTEK.

KépKép
KépKép
cleo27

KATLINA!!!!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK,SOK TEJCSIT ÉS JÓ BABÁZÁST!
KépKép
Vendég

Katlina!
Gratulálok! Mi is sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!!

Cedax-baby-t szedetünk Marcival. Ez a szirup édeskés marcipánillatú, mégis utálja, úgy kell beleerőltetni.
Jövő hét pénteken megyünk vissza, vinni kell majd pisit az sztk-ba.
Amúgy néha még fölmegy a láza, de már nem vészes, azért még adok neki kúpot.

Ildi: Imikének gratula a bilizéshez :D Tök jó, hogy már itt tart. Tegnap este Marciról is levettem a pelust fürdés előtt, hadd mászkáljon egy kicsit. Ő meg megjelölte egyik szobában a padlót, másik szobában a szőnyeget.

Sziasztok,
judit_79

Katlina! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kivánok Nektek és jó babázást!

Kép
Kép
mongi

Judit! Antónia is Elöször Cedax baby-t kapott 3 hétig utána megint egy másikat/úgy emlékszem, hogy a következö a Zinat volt / és utána megint cedax-ot.

A következö pisi eredményetek biztos jó lesz már.
Az antsz- hez is küldtek belöle tenyésztésre vagycsak az sztk-ba?

Jobbulást Marcinak!

Kép
Kép
mongi

Katlina!
Szívből gratulálok! Sok tejcsit és jó egészséget kívánok!

KépKép
KépKép
geromilo

Marcika, jobbulást kívánok! Kép

Tudom szereted ezt a képet!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Jó estét!

Ildi: ez aranyos :) Holnap megmutatom Marcinak a képet, biztos örülni fog!
Ma este jó nehezen aludt el, talán mert délután több mint 3 órát aludt... Ma reggel óta már nem volt láza, de még bágyadt egy kissé.

Mongi! Csak az sztk-ba kell vinnünk pisit. Hogyhogy Antónia ilyen sokáig szedte? Ezek szerint nehezen lábalt ki belőle szegény :(
Hát én remélem, Marci hamarabb kikeveredik belőle...

Amúgy nagyon helyes ebben a kalapban a kislányod!:)

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Katlina: Nagyon gratulálok! Jó egészséget kívánok! :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok!
Volatam bent a kórházban sógornőmet látogatni. Gondoltam rá, hogy megkérem szóljon Katlinának is (olyan kíváncsi voltam már rájuk), mivel egyszobába kerültek, de úgy voltam vele, hogy anno olyan rossz volt, hogy a sok látogató nem hagyott minket szopizni meg pihenni. Ráadásul még akkortájt költöztek le az emeltről. Ezért csak érdeklődtem felőle és sok puszát küldtem nekik. Ráadásul dugig volt a látogató rész és iszonyat meleg volt. :( Úgy sajnáltam szegény anyukákat, meg babákat.

Más! Készül az új tábli. Kicsit változtattam rajta. Várom még mindig a képeket, hogy be tudjam illeszteni őket. :)

Judit:
Lehet tudni, hogy mitől lett a fertőzés?
Remélem gyorsan kilábal Marci belőle. :( Ez egyébként fáj is neki?

Jaimee:
Mi van veletek? Remélem nincs baj, hogy nem írsz mostanában. :(

Rólunk:
AFP eredményem jó lett. :) Pénteken megyek uh-ra párommal és csinálunk képeket is. :D
szilbee

Anyámmmmm.... Látszik már megint, hogy hajnalban (5-kor keltem). Nagyon dekonc. vagyok már megint... :?

Látom Jaimee, míg én gépeltem, te már be is jelentkeztél. :)
szilbee

Szilbee: Itt vagyok, megvagyok. Két nappal túl az első trimeszteren. :D

Nem tudod véletlenül, mostanában mikor megy a doki szabira? Sakkozok, mikor menjek vissza hozzá (mivel nem mondta mikor menjek a 12. heti után...) De most már össze akarom várni a leleteim, ami még kb. 2 hét. Amilyen mákom van, akkor elmegy szabira...

Pokoli ez a meleg, lehet, hogy szabi lesz ebből, nincs légkondi az irodában.... :cry:

jaimee

Hú de jó hogy felvetetted a szabi dolgot. Megkérem páromat, hogy mikor jön haza nézze meg, nincs e kiírva.

Rossullétek elmúltak már??
szilbee

Szilbee: Szombaton a reggelitől eltekintve délután 3-ig aludtam, viszont tudtam enni, vasárnap pedig olyan jókat ettem egész nap....Szóval a rosszullétek megvannak, enyhülnek, de legalább enni tudok és számomra most ez a lényeg. Talán elmúlik az egész egy héten belül...

Szombaton látogattuk meg a barátnőm 1 hónapos kislányát, ez nagy inspirációt adott, hogy egy ilyen kis "csomagért" minden kínt érdemes elviselni. Nagyon édes!!!!

jaimee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?