Új privát üzeneted érkezett!

Na itt is vagyok, megvigasztalódott :)

Virág!
10-kor lesz a tali, úgy hogy ki ne hagyd. Látni szeretnélek még igy pocival!!
A munkával nagyon vigyázz. Én is sokat dolgoztam, sosem éreztem, hogy abba kellene hamarabb hagynom a tervezettnél korábban, és mégis kinyiltam. Attól tartok, hogy a sok ülő munkától. Nem éri meg. Legközelebb biztos nem dolgoznék a 18. héttől.
Vendég

Virág!
Bocsi a szép magyaros fogalmazásért :oops: :oops: :oops:
Vendég

Elnézést, most egy kicsit reklámozni fogok :oops: :oops: :

Kismamák!
Van egy fölösleges légzésfigyelőm, ajándékba kaptuk, de mivel mi már használunk egy másikat, ezért ezt el szeretném adni. Baby Control (BC-230) márkájú, meg lehet nézni az interneten a paramétereit (http://www.babycontrol.hu/). Három érzékelőlapos (nagy méretű ágyban is használható), kibontatlan állapotban van, eredeti ára 30000 ft. Természetesen, én jóval olcsóbban odaadom, ha érdekel vkit.
Vendég

Sziasztok!

Angie!
Nagyon köszönönm,h. leszervezted a végét a talinak, akkor 16-án 10-től a Brendonban. :lol: Már alig várom,h. lássalak Titeket!!!!! :D

Juca!
Ugyan írni nincs időm, de egész nap Te jársz a fejemben, nagyon sokat gondolok Rád!!!!!

Junko!
:( Sajnálom!! De nekünk is lesz babánk!!!

Eszter!
Írok Drága privit, és nekem is nagyon Hiányzol már!!! :lol: Mindednképp talizzunk szombaton, de majd este írok.

Bocsánat,h. így jelentkezgetek, és vissza sem olvastam és nem írok másnak, de borzasztóak a napjaim, a főnököm teljesen leszívja az energiámat, és nincs időm semmire. De, tegnap Apa megosztotta otthon a netet, így a saját kis régi laptopomon tudok majd "babázni". :lol:

Panka!
:lol: Aranyos vagy, de nem tehetem be itt a könyvjelzőbe, mert elvieg itt nem nagyon lehet netezni. :( De otthon könyvjelzőben van.

Fleur!
Mindednképp látni szeretnélek szombaton!! :lol:

Na ennyi tellett most hírtelen ahogy bele bele olvastam a sorokba!!

Puszi, rohanok melózni. :evil:
Vendég

Sziasztok!

Junkókám!
Hát nem értek oda a drukkjaim?! :cry: :cry: :cry:

Angie!
Örülök, hogy Sziszkót végre visszacserélték… :twisted: :lol:

Syry!
Köszönöm, és igyexem nem aggódni túl sokat… Ahogy Juca is mondta, a többi nem rajtunk múlik…

Évi!
Most dolgozom a vonalzón…. Meglássuk… ;) Teeeeeeee, a Dóri mennyit ivott??? A kép szerint annyit, hogy még most is másnapos! :twisted: :lol:

Panka!
Tudom, hogy voltunk ekkorák… ;) Csak így, hogy különösebb tünetem nincs, meg még a hasam se igen változik (este kicsit felpuffad, oszt ennyi), olyan hihetetlen… Meg a másik, hogy ugyebár most nincs időm arra, hogy állandóan magammal foglalkozzak, valahol ez ugyan jó, de azért érdekes is… Megkukucskáltam a blogot, szupeeeeeeer!!! Fúúúúúú, de gonosz anyuka, aki nem ad a gyereknek enni!!! :twisted: Ne aggódj, ha elaludt anélkül, akkor nem volt éhes Emili, a védőnőm szerint az éhes gyereket semmivel nem nyugtatod meg (megjegyzem, nálunk bejött…).

Szheni!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm! Drukkolok, hogy minden sikerüljön, amit elterveztetek!

Eszter!
Húúúúúú, ez jó kérdés, hogy mitől lehet Neked… Jaaaaaaaaj, és ne is jusson eszedbe, hogy nem vagy normális!!! Nagyon drukkolok a vizsgádhoz (apa is tanulta, és apa is utálta, ha ez vigasztal… ;) )

Andy!
Szép lesz az udvarotok biztosan, ha elkészül… Főleg, ha ilyen segítséged van, mint Dani! :D

Annácska!
Köszönöm szépen! Bizony jól megnőtt ez a csibész, soxor már elég emelgetnem… Megkérdeztem a védőnőt is erről, azt mondta, h úgyis érzem, ha sok, addig meg nyugodtan vegyem fel. Kicsi Annamarinak puszi a huplijára…

Juca!
Ez a kép Kingáról… Gyönyörűséges lányod van! Gondolj mindig Rá, arra, hogy Ő van neked, és nyújtson vigaszt a holnapi nehéz órákban!

Virág!
Milyen volt a szülőszoba-látogatás??? ;)

Tegnap végre eljutottunk az Ikeába... Igaz, hogy háromnegyed 9 volt, mire hazaértünk, és a két gyerkőc (merthogy anyósommal meg a sógornőmmel voltunk, és jött a két hónapos Boldizsár is) a haza vezető utat szinte végigbőgte... Kende nem bírt elaludni, pedig olyan álmos volt, hogy nnnnnna... Aztán hazaértünk, levettem róla a pelust, éééés: kakás volt szegényem!!! Ezért nem bírt elaludni... Arany szívemet úgy sajnáltam... És borzasztó lelkiismeret-furdalásom is volt, hogy nem néztük meg...

Vettünk pár dolgot a szobájába, meg egy iszonyat édes strandegyüttest vettem neki az Auchan-ban, rövidgatyó, trikó és sapesz hozzá, nagyon vagány! :D

Na megyek, befejeztem a litániát... ;)

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Túl vagyok a műtéten. A váci kórház, hát érdekes, Angienek majd elmesélem a talin, a többieknek nem érdekes.
Miután én kértem egy uh-t, a pasi lelkesen magyarázott, hogy mit nem látok (mármint a babát) és kereste perceken keresztül. Most ez furán jött ki, de ő nagyon rendes volt, meg aki műtött szintén, a többi kicsit Muppet show volt, csak a végén már inkább bőgtem, mint röhögtem. A lényeg, hogy most tabula rasa, várom pirit, hat hét múlva kontroll. Addig itt a nyár, meg az "eperszezon".
Reggel még azon méláztam, hogy mennyivel közelebb van Pesthez, és váltok, du már azt gondoltam, hogy Sztanyik után a világ végére is. :-)

Jó éjt mindenkinek, és köszi, aki gondolt rám.
Köszi a Kindzse dicsiket is, jól esnek. :lol:

tjuca

Tjuca
bár most lehet, hogy furcsán hangzik, de örülök hogy túl vagy rajta, ha már egyszer sajnálatos módon így alakult. Akkor ezek szerint még egyszer megkukucskáltak. (azért a háttérben néhanyan bíztunk a mai uh-ban, hogy hátha tévedés volt az előző...) Kítartást kívánok és sok örömöt Kindzsában! :lol: Kívánom, hogy szeptemberben újra + teszted legyen és akkor újra májusi babád lesz. Vagy ha nem szeptemberben, akkor valamelyik rákövetkező hónapban. :wink: :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Mindig megbonyolódik az élet kicsit.
Most az van hogy mégsem jött meg, csak barnázok folyamatosan. A doki nagyobb adag duphastont írt elő, meg egyebeket és szigorúan feküdnöm kell. Most ez van. Az az igazság, hogy hétfőn már beletörődtem az egészbe, erre meg most ez van. Nehéz mert az ég egy adta világon a barnázáson kívül nincs semmi. Most már azt szeretném hogy vége lenne az egésznek és akár így akár úgy de túllennék rajta. Sajnos a duphastotn nehezen bírom, mindig is így volt. Hőhullámok, rossz kedv, étvágytalanság. De egy szónak is száz a vége, szombaton kell tesztelnem aztán kiderül.
Ne is mondjatok semmit. Azt le sem merem írni én mit gondolok, mert haj nem marad a fejemen úgy leszidtok. Inlkább fekszem és várom hogy teljenek az órák...

Panka!
Hát ha most nem jött össze, elmegyünk megint nyaralni sátrazni Olaszországba és hódolunk a szabad szerelemnek, hátha...Ha meg nem ősz eleje és újra kezdjük.

Szheni!
Nagyon szurkolok neked az augusztusi újrakezdéshez. És az új munkához. (nekem is váltanom kéne, de nem merek)

Angi!
Szuper a házatok. Remélem már megszeretted. A talira én biztos nem megyek ismerve a helyzetet, de egyszer remélem tényleg megismerhetlek titeket.

Brill!
Igen kb. a 9. 10 napon ET után kezdődött a barnázás. De mivel nekem ilyen szokott lenni menzi elött ezért azt hittem meg is jött. A doki modta hogy nagyon korai és ne törődjek azzal hogy semmit nem érzek.

Juca!
Nagyon nehéz lehet most neked, én ezt biztosan nem bírnám. Hál Isten nyár van, eper is van :) ez sok mindent felejtet.

Fleur!
Hallgass Angira ne dolgozz sokat. Már csak két hét, aztán most mér kezdhetsz több rucit vásárolni.

Eszter!
A doki nekem azt mondta ez a bolond idő sokaknak a menzijét is megbolondítja. Lehet nálad is ez van...

Jmaci!
Köszi.

Norwell!
Szuper a kis kép a babáról. Drukkok jól fognak jönni legközelebb is. :)

Annácska!
Gyógypuszi Annamari puklijára. Szegényke.

Pupy!
sajnálom a sok munkát. Nekem lúdbőrözik a hátam attól hogy újra kell majd mennem dolgozni...
Persze lesz baba, de hogy mikor. :roll:
Álmamiban nem gondoltam hogy nálunk ez így fog menni, ennyire nehezen...

JUCMUC!
Merre vagy??? Aggódóm!!!

Nem tudom még kinek akartam írni, de mindenkinek köszönöm a drukkokat...
Vendég

Syry!

Én is.
Szheninek írtam arra a felvetésre, hogy hátha az utolsó uh, baba....
Nos Zsúka kb. 1,5 héttel járt időben előttem. Vannak tények, amiket nehezen fogad el az ember, de attól még ott vannak.
Szóval én veletek ellentétben attól rettegtem, hogy mégiscsak találnak ott egy élő embriót, és akkor ugye storno, mert bármennyire is kicsi, élő embert nem ölök. Tehát várni kellett volna még két hónapot, hogy befejeződjön a tehesség. Kegyetlen? Az első babával ez volt a helyzet. :-( Most annak örültem, hogy volt egy 30 mm-es petezsák, egy nagy lúdtojásnyi méh, de azon kívül semmi. Ezt könnyebb elfogadni, mint a további várakozást.

Junko!

Szorítok! Olvasgassál, mondjuk Márait. És ne gondolkozz! Mást úgysem csinálhatsz, akkor meg ne pörgesd az agyad.

Most megyek dolgomra.

tjuca

Juca!

Márquezt olvasok. :)
Rosszul indult ez a várandóságod. Igazad lehet abban amit írsz. Mégis szomorú. :cry:
Vendég

Junko!

Márqueztől mit? Nagyon kedvelem. (Csak azért élek, hogy meséljek -vagy valami hasonló a címe- én erre tippelek innen :twisted: )

tjuca

Juca!

Szerelem a kolera idején

Nagyon jó, ha még nem olvastad, mindenképpen vedd egyszer kézbe. Nehéz letenni. :)
Vendég

Olvastam :lol: De ezt hamar ki eleht végezni, utána mi jön?

tjuca

Sziasztok!

Juca!
Akkor csak optimistán nézz mostmár a jövőbe!Legközelebb minden rendben lesz!

Junkó!
Nem tépünk meg, nyugodtan írd ki magadból a gondolataidat, ha ez segít.Addig is pihizz, és szombaton nagyon várjuk a tesztet!

Norwell!
Képet kapunk az új vagesz ruciról?
Csúnya anya, nem cseréli a kakis pelust? :twisted: :lol: De legalább nemjártál úgy,mint mi :wink:
Mjad lesz nagy pocakod, aztán ha már mocorog is , akkor "kézzel foghatóbb" lesz :wink:
Igen, ha éhes, akkor tényleg vígasztalhatatlan.De ma este 7kor evett 200-at!,és 11kor nem adtam neki, így 1kor felkelt,de csak 80at evett, fél 4kor a másik 80at.Szóval jobban jártam volna, ha eszik 11kor, úgy látom ezt az etetést még nem szabad kihagyni.Aztán reggel fél 7kor kelt, és evett 160at.

Vki tud Zsúkáról vmit?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Akkor ne mond el a végét...:)
Há nem tom.

Lehet újra nekifogok Máraitól a Föld, föld-höz, mert az egyszer félbeszakadt. Nehéz olvasmány volt akkor. Van egy félbehagyott Woodhause-m de az most fáraszt. Itt van még egy Jadviga párnája, no és egy olasz útikönyv ha mégis úgy alakulna... Kolleganőm ajánlott egy Vavayan Fable-t de félek nem az én stílusom.

Te olvasol most valamit?
Ügyes vagy gondolatelterelésben... :wink:
Vendég

Nem, lusta dög vagyok. De most nekikezdek, és asszem eltépem a babanetes erős kötődést is.
Én a Jadvigának ugranék neki, nekem nagyon tetszett, de a "trilógia" másik két része még egy fokkal jobban. Elvetemült könyvek, de szerintem jók nagyon.
Egyszer olvastam még egy könyvet, ami nagyon tetszett, fülledt indus környezett full flúgos szereplőkkel:
http://www.konyv7.hu/Docs/99_24/konyvajanlo2.htm
Ez talán most a legjobb, mert nem lehangoló, avagy nekem nem volt az, bár hiányzik belőle az erotika. :-( A sztori nagyon blőd, de az egész nagyon jó.
Másik nagy kedvenc a cseh irodalom, ifjabbak és öeregebbek dettó.

Egy időben rengeteget olvastam, a húgom szarkasztikusan pont a múltkor jegyezte meg, ogy "Juditnak abban az időszakában, mikor a könyvtárból már a pincéből szedegedték elő neki a könyveket" :twisted: :twisted: :twisted:
Hát igen, egyrészt a hatvani könyvtár nagyon jó, tele kortárs irodalommal
másrészt nem voltam valami bódító, nem a pasizással voltam elfoglalva, volt időm olvasgatni, Márti szerint "kilóra" a könyveket.

Na felébredt a lány, megszáradt a padló, kimosott a gép, lépek is.

tjuca

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, aztán újra melóhegyek. :evil:

Juca!
Jó,h. túl vagy rajta testileg, időve3l pedig lelkileg. :rol: Kinga tündéri az uccsó képen.

Junko!
Nem csépelem a szavakat, csak arra kérlek bízz! Sokat jársz a fejemben.

Már alig várom a szombatot..... :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Tegnap voltam a 6hetes kontrollon és rendben volt minden nálam!Szépen alakul a császárom helye de még nem tökéletes!
És pirike még nem fog sokáig meglátogatni a jelen állás szerint!Ennek azért örülök!A fogamzásgátlás meg nem is téma nálam!

Norwell!
Teljes szivemböl gratulálok neked!

Junko!
Borzasztoan szoritok ám neked innen a háttérböl!!!!
És feltétlenül szeretném megemliteni neked,hogy amikor az én lombikom volt akkor 4-5 lánnyal indultunk egyszerre és sopánkodva olvastam,hogy mindenki érzett valamit én pedig semmit a cicim is csak a transzfer napján fájt :shock: aztán semmi!És hát itt van a kis gyöngyszemem!A barnázgatás meg tényleg elöfordul a pihenés a progipotlás és a rutascorbin nagyon sokat segit ám!!!!!!Minden rendben lesz tuti!!!!!

Juca!
Sajnálom ami történt nagyon! :cry:
Kinga zabálni valo!!!!

Évi!
Dori a sörös dobozzal olyan édes!
A rántott husis is nagyon cuki!
Gyönyörü nöcike!

Virág!
Gratulálok a kislánykához!!!!
Akkor ezt megérezted már az elején hogy rozsaszin vonalzoval kezdtél! :D

Brill!
Nagyon édes a pindurkád!!!
Sajnos még nem is emlitettem de a kiskutyim meghalt :cry: !
17 évig volt hüséges társam!Borzaszto érzés! :cry:

KépKépKépKép
aniko24

És Angie volt olyan aranyos és rám csörgött!Annyira figyelmes mindig!Emlitette a talit.Megprobálok elmenni én is!Remélem sikerül, jo lenne találkozni megint veletek!

KépKépKépKép
aniko24

Brill :D

Minden elismeresem, nagyon meghato a születestörteneted!

Angie :D

Sajnalom, hogy Szilardka ilyen kihasfajos, nagyon nehez lehet latni, hogy szenved es nem tudsz tenni semmit.

Sz.Heni :D

Köszönöm szepen jol vagyok, neha emelygek es egyfolytaban nagyon faradt vagyok. Rengeteget pihenek es alszom.
Te jol vagy?

Junko :D

Draga Junko, nagyon-nagyon sajnalom tudom mit erzel es a dühödet is ertem. Remelem Te is ugy leszel vele mint en annak idejen, par nap utan mar csak a következö beültetesre gondoltam, hogy ujabb remeny lesz a babara. Fel a fejjel, en mindig azzal biztattam magam, hogy elöbb utobb lesz baba mert addig jarunk oda mig össze nem jön.

Ezt mar megirtam amikor olvastam, hogy nem is biztos! :D :D :D Nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg! :D
En jol vagyok köszi, csak rettenetes faradt es lkusta mindig. 8) :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Végre van pár percem.

Junko!
Nagyon szorítok Neked!!!

Juca!
Csak előre nézz! :)

Jucmuc!
Jó hogy jelentkeztél. Émelygés, fáradtság ismerős... :wink:

Anikó!
Sajnálom a kutyust. :( Bár pontosan nem tudom, hogy mi a jellemző, de szerintem nagyon szép kort élt meg.

Köszönöm mindenkinek a drukkokat. Voltam tegnap a dokinál. Mindent rendben talált. Nála nincs UH, úgyhogy a kórházba fogok bemenni. Úgy terveztem, hogy ma el is tudom intézni, de aki csinálta volna a héten nem dolgozik, úgyhogy majd csak jövő héten. :( Majdcsak kibírom valahogy. Új vonalzót majd utána csinálok.

Kép
Kép
tina82

Ma áramszünet volt nálunk. Most jött vissza, igy most rengeteg dolgom halmozódott fel, ami áramhoz kötődik. Délelőtt sétáltunk, védőnénihez mentünk. Minden rendben a kis tökmagommal. 5 kg, és hosszra 54 cm. Két hét alatt 800 gr-t hizott, ami heti 400. 3 hete nem mérem a szopizásoknál, és azért megnyugtató, hogy ennek ellenére szépen gyarapodik. Mostmár azt hiszem, végleg szakitok a méricskéléssel.
Tegnap rendeltem neten egy pihenőszéket, hátha azzal le tudja foglalni magát, mert nem szeret egyedül lenni. Lógnak rajta szinel plüss labdák, de még nem igazán érzett rá az izére. Még nem tudja ringatni magát, túl kicsi még hozzá. Egyelőre itt alszik mellettem a pihenőszékben.

Junkó!
Én nagyon drukkolok, hogy nem jöjjön össze az az olasz körútazás :wink:

Juca!
A filozófiáddal teljesen egyetértek. Jobbulást úgy lelkileg mint fizikailag. Az olvasás jót fog tenni (ügyes vagy, hogy Kinga mellett még ez is belefér). Kinga egy tünemény a tegnap reggeli képen.

Judit!
Olyan rossz, hogy ilyen messze vagy, és nem tudsz talizni velünk.

Anikó!
Jó lenne, ha tudnál jönni. Ágoston babára nagyon kiváncsi vagyok, de persze rád is :) Jó volt dumcsizni.

Évi!
Jobban vagy?

Futok is a dógomra......
Vendég

Angie!

Nagyon aranyos vagy, jol esett! :D Hat igen, sajnos messze vagyunk egymastol. Kepzeld mult szombaton volt a 20 eves (!!!) altalanos iskolai osztalytali oda sem tudtam elmenni, de megertettek. :wink:
Olyan jo mindig olvasni, ahogy irsz a kis Szilardrol! :D Orülök, hogy eszik es azert minden rendben vele!

Tina!

:D :D En is a jövö heten valamikor megyek uh-ra. :D Pihenj Te is amennyit csak tudsz! :D

Kép
Kép
jucmuc

Lányok,
sajnos nem tudok menni a talira. A kocsink csak szombat este lesz kész. Sajnálom. :( :evil: Ha ez az autómizéria nem lenne mennék tuti. BKV-val sajna nekünk messze van-babakocsival. Meg itt a busz nálunk nem alacsonypadlós (Csepelen kettő kivételével az összes már alacsonypadlós, csak épp a miénk nem :evil: .) Aztán a Borároson is lépcsők vannak hogy feljussunk a 4-6os vilihez. Aztán a Metro már nem lenne probléma. Remélem a következő talira tudunk menni.

Junko
pihengess sokat, az olvasás jót tesz. (az említett Marquez könyvet én is olvastam, épp akkor mikor Mátéval voltam kórházba pár napot a cukor miatt. azóta sajnos ritkán olvasok :oops: :( )

Jucmuc
milyen gyakran tudtok jönni haza? Szülni hol fogsz itthon- vagy Olaszországban?

Tina
örülök, hogy minden rendben. jövő hét meg mindjárt itt lesz. :lol:

Anikó
sajnálom a kutyusod. :cry: szép kort ért meg. (a miénk- még a szüleimnél 12 évig élt, azóta nincs kutyánk, hiányzik...)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Drága Juca!
Most olvastam..., nagyon sajnálom :cry: , sok erőt kívánok Nektek. Tudom, hogy ilyenkor semmi sem vígasztal, de azért ott van a kis Kinga már Nektek, gondoljatok rá.

Jucmuc, Norwell, Tina!
Nektek pedig nagyon gratulálok :D ! Örülök, hogy azért jó dolgok is történtek az elmúlt egy-két hónapban :D
Nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok Nektek a pocakoskodáshoz :D !

Angie!
Köszönöm az sms-t, jól esik, hogy gondoltál rám. Sajnos nem tudok menni, mert a Bátyám szombaton nősül,úgyhogy esküvőre megyünk, ami egy kicsit rendhagyó lesz, mert utána nem lagzi, hanem kerti bográcsozás lesz, de már nagyon várom, hogy "bekössék" a Bátyám fejét.
A Kaálit most szüneteltettük, mert hétfőn kell leadnom a diplomamunkámat, és 25-én fogok védeni. Utána viszont újra nekivágunk a nem spontánnak is.

Évi!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm :) .
Most nem a munkával vagyok elfoglalva, hanem a diplomámmal, és mindenek tetjébe eladtuk a lakásunkat, úgynéz ki, hogy a hónap végéig ki kell költöznünk, mert hamarabb fog fizetni a vevőnk, úgyhogy most nagyon sűrű minden körülöttünk. Az új lakásunkat már lefoglalóztuk, de még most jön majd a hitel ügyintézése is. Persze szigorúan csak 25-e után szépen sorban.
Köszi, hogy hiányoltál, nagyon igyekszem jönni, de most elég reménytelen a dolog.

Apropó, nem tudtok véletlenül a városliget környékén egy albérletet?

Szombatra jó talizást Lányok, remélem a következőn már én is ott tudok lenni.

Bocsi, a rövidségért, de csak bele-bele olastam a visszaolvasás teljességgel reménytelen most.

dido
dido

Junkó drága!

Gondolok majd Rád! és csak feküdj szorgalmasan!!!

dido
dido

Sziasztok!

Jucám!
Borzasztóan sajnálom, hogy még ezeken is keresztül kellett menned... :cry: Kép

Angie!
A 800 gramm két hét alatt fantasztikus jó! :)

Panka!
Mit szólsz, megalakítjuk a gonosz anyák klubját??? :twisted: :D

Anikó!
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!! :) Képet nem teszel Ágostonról?

Junko!
Nagyon-nagyon szorítok... Kép

Jucmuc!
Már várom nagyon az uh-dat! :)

Tina!
Jaj, de kár, hogy nem tudtál uh-ra menni! De ami késik, nem múlik, nemsokára itt a jövő hét! Nekem még július elejéig kell várnom... :roll:

Dobok néhány friss képet:

Fürcsi a teraszon:
Kép

Egy nehéz nap "estéje":
Kép

Ezt az Auchan-ban vettem neki:
Kép

Éjjel az én drága kisfiam másfél órán keresztül úgy gondolta, hogy nem alszik... Nem tudom, mi volt vele, ilyet már rég csinált, lehet, hogy egy kicsit felfújta a karfiolfőzelék... Cserébe viszont reggel 8-ig aludt! Ezzel kiegyeznék... :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Tina!
Hogy én mekkora taplo vagyok! :oops:
Teljes szivemböl gratulálok neked és kivánom hogy problémamentes 8 honapod legyen még! :D

Dido!
Akkor nagyon szoritok a diploma védéshez!!!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Nem tudtam jönni, mert nem voltunk itthon!

Tina!
Gratulálok!!!! :lol:

Junko!
Csak annyit szeretnék mondani, hogy mégha nagyon rossz is, nekem a Duphaston segített abban, hogy Gabóca a pocakomban maradjon,mert én is barnáztam az elején!
Szóval kitartás!!!!!!!!

Tali!
Mint már írtam sajnos nekünk nem jó a 16-a! :(
Ballag az első olyan osztály, akiknek osztályfőnökük voltam! :D
Telik az idő....
De nektek nagyon jó szórakozást!!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Jó reggelt!

Olyan álmos vagyok.... Úgy kell annak, aki éjfélig TVt néz.... :?

Andy
Hmmm.... A párom öccséék is hasonló ház építésébe vágtak bele.
Sajnálom a szemfogacskákat. :( De a dinnyés kép nagyon jó. :)

Anna
Nem irigyellek, borzalmas napod volt... Ennyi rosszba belenyúlni. :( A lényeg, hogy vége lett a napnak, komolyabb gond nélkül. :)

Fleur
Nem csodálom, hogy nem érdekel a meló. Van, ami, inkább aki, sokkal fontosabb. Kitartást a 2 hétre!

Angie
Sajnos nem tudok menni. :( Vendégeim lesznek, jön a másik felem haza, indul a 12 órás éjszakás hétvégém is. :(
Remélem, a legközelebbi összejön.

Junko
Nagyon várom a szombatot, remélem, az lesz, amire gondolok. ;) Addig pedig pihenj, ne gondolja a melóra.
Jó olvasgatást! :)

Anikó
Nagyon sajnálom a kutyusod. :(:(:(

Dido
Gratula a diplomamunkádhoz!
Még nem hallottam, bográcsos lagziról, de jó lehet. :) Majd mesélj, hogy sikerült. :)
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a dicsiket, hízott a májam rendesen :) És azóta még dögösebb lett a kislányom, mert levágattam a haját :) Na jó, nem mindenhol, csak elöl, hogy ne lógjon a kis szemébe, de olyan nagylányos lett :)

Tali: Hazazavarnátok, ha a Dóri nélkül tudnék csak jönni? :oops: Mert én már meggyógyultam, picit még Dart Vödörkés a hangom, de már jól vagyok. Dorcikám viszont még picit köhög, és az orra is folyik, így ő nem jöhet babák közelébe :( Ha szívesen láttok egyedül is, akkó' jövök :)

Szheni!

Drukk az új munkához! Ha van egy csepp eszük, akkor téged választanak :) Majd mesélj ám, hogy hogy alakult! Lombikhoz is drukkolok, hogy akkor kezdhessétek, amikor a legjobb nektek :)

Eszter!

Sajnálom a vizsgát :( Viszont az tök jó, hogy jössz a talira :) Vétek is lenne kihagyni, majd megátod :)
Ilyen barnázós dolgom még nem volt. Illetve volt, de nekem mensi előtt. Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki.

Annácska!

Ez ám a kaka nap :( Még jó, hogy semmi komoly bajotok nem esett.

Fleur!

Na, megvolt a szülőszoba-látogatás? Szerintem olyan megnyugtató látni! Sehol egy műszer elöl, meg semmi félelmetes eszköz, minden szoba olyan, mintha pl. szállodában lennél :) Nekem kifejezetten csalódást okozott, persze szigorúan jó értelemben :)
A kismamatorna is király!

Juca!

Egész nap te jártál a fejemben :( Nagyon sok erőt kívánok nektek! Kinga tüneményes a képeken :)

Junko!

Óriási drukkhegyek holnapra a teszthez!
Egész kedvet csináltál nekem Marquez-hez :)

Anikó!

Nagyon sajnálom a kutyusodat :cry:
De jó lenne, ha el tudnátok jönni a talira!

Dido!

Tényleg jó sűrű most a programotok. Drukkolok a diplomához, meg hogy minden simán menjen a hitellel és a lakással is :) Bátyádéknak sok boldgságot!

Timika!

Veletek mi újság? Rég írtál már.

Hát, nekem tuti nincs pé-m ebben a cilusban :evil: Mindjárt mutatom a görbémet, és akkor látjátok. Egyébként semmi nyák, nulla szurka, úgy lapít az egész "berendezésem", mint aki valami rosszat csinált :evil: Jó, az én petefészkeimnek is jár egy kis szabi, de ne pont most... Egy esetben vagyok hajlandó megbocsátani nekik, ha a következő ciklusban szépen behozzák a lemaradást :) A hőmet ma mértem utoljára, nem akarom idegesíteni magam vele :(
Egyébként hogy van ez? Anovulációs ciklusban mennyi időre jön meg a piri?

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Dóri nélkül!?!?!?!?!? Na azt nem!!! (csak viccelek, persze, hogy téged is várunk, viszont nagyon-nagyon fog hiányozni a kis nokedli).
Csak annyit fűznék ehhez a pé-s dologhoz, hogy az én 'anovulációs' hónapomban sem volt nyák, rendes hő, szurka, semmi. Aztán nézd meg a végeredményt.
Egyébként én úgy tudom, hogy egy anovulációs ciklus lehet maratoni hosszúságú is, de meg is jöhet ugyanúgy, mintha mi sem történt volna.

Csibe!
:(

Maci!
:(

Dido!
Sajnálom, hogy nem tudtok ott lenni, de érthető a lagzi. Sok boldogságot a bátyádnak. Már én is nagyon várom, hogy bekössék öcsém fejét. Talán jövőre beadja a derekát :) Diplomamunkához mennek drukkok.

Judit!
Az ember néha lemarad a jó dolgokról, de az a jó, ha egy még jobb dolog miatt marad le. Nálad ez most igy történt. Majd mész a 30 évesre :wink: Tényleg nagyon fogsz hiányozni.

Anikó!
Kutyit nagyon sajnálom. De az vigasztaljon, hogy szép kort élt meg. Cserébe pedig gondoskodtak az égiek egy gyöngyszemecskéről.

Juca!
Ti hogy mentek holnap?

Puszi és szép napot MINDENKINEK!
Már nagyon várom a holnapot.
Vendég

Judit!
Még azt akartam kérdezni, hogy nincs kedved vonalzót csinálni?
Vendég

Angie!

Akkor jövök a család nélkül :)
Remélem azért az én ciklusom nem lesz maratoni, szépen jöjjön csak meg időben. Feleslegessé vált mensiket most is szívesen látok, de csak most, utána kéretik új gazdit keresni nekik :)

Na lépek, ha jól hallom ébred a nokedlim :D Reggelre már úgy tud hiányozni a kis szaros :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Ezzel én is igy vagyok. Ha hosszabban alszik, azt érzem, hogy mindjárt megyek és felébresztem. Persze, közben örülök, hogy végre hagy dolgozni.
Vendég

Helló csajok!

Hát azért ma teszteltem egyet és természetesen negatívó. Egyre jobban vérzek is, úgyhogy most már tényleg jó volna inni egy unicumot és elfelejteni ezt az egészet.

Rengeteg dolgom van. És meg kell tervezni at olaszországi nyaralást is. Sztem szeptemberbe újrázunk és arra igazán jól fel fogok készülni, lezárjuk a lezáratlan ügyeket. És jó hogy nyár van gyorsabban telnek majd a napok és és még sorolahatnám mennyire szerencsés vagyok, hogy most nem sikerült...

Drágák vagytok, hogy szorítottatok, majd legközelebb!!!

Panka!
Legutóbbi hírem Zsúkáról, hogy jól van. Voltak komplikációk és volt kórházban is, de túl van rajta és a baba is jól van. Sajnos ez jó pár hetes infó, nem tudom azóta mi van vele.

Anikó!
Majd legközelebb minden rendben lesz. Sajnos fagyibabánk sincs, mert bár nekem volt 10 petikém, csak három termékenyült, Abból kettő volt nagyon szép. De majd legközelebb kezdjük elörről.
Örülök, hogy minden rendben volt a kontrollon. :)

Juca!
Köszönöm a könyvajánlást. :)
Ma már én is nekiesek a lakásnak.

Didó!
Örülök, hogy jelentkeztél, sokat jártál az eszembe.
Sok sikert a diplomádhoz és főleg ahhoz ami utána jön. :)

Jucmuc!
Ha fáradt vagy az jó. Ne is csinálj semmit. igazán megérdemled.
Na szóval idén is megyünk felétek, hátha most összehozunk valamit. :wink:

Norwell!
Nagyon vagány a ruci. És most nézem milyen vicces az kiságyat körbevevő anyag.

Csibe!
Ha azon múlna egész életemben nyomatnám a duphastont, de sajnos nem.

Jmaci!
Remélem egy másik szombaton hozhatok majd jó hírt is. :)

Évi!
Nekem egyszer volt UH-val kimutatott anov ciklusom, de akkor ugyanolyan volt a hőm mint mindig. pont ugyanúgy jött is meg.
Másrészt nekem már jó ideje nincs se nyákom, se szurkálásom se semmim a ciklus alatt. Úgyhogy sztem ez nem jelent semmit. Bár én sem értem mitől múlt ez el nálam. egyedül most szurkált, de volt is 10 petém mondjuk nyák mégsem volt. Na most ezzel nem lettél okosabb gondolom. A lényeg hogy hiába nincs nyákom, meg szurkálás, attól még van peteérésem. Ha idegesít a hő ne mérd, mert azért nagyon nem tuti biztos.

Lányok jó talit nektek holnapra!
Vendég

Junko
Úgy legyen!!! Szeretem a jó híreket. :)
Majd a kirándulás alatt beröppen a gólya. :)
Vendég

Junko!

Leghamarabb mi is szeptemben kezdünk gondolkodni, de még az sem biztos, hogy a tettek mezejére lépünk, ez hosszú, és nem is untatok vele senkit, most nagyon bizonytalan vagyok.
Örülök, hogy nem vagy letörve, és remélem minden rendben van a mélyben is, nem csak a felszínen.

Dido!

Keleti mellett Fiumei úton átmenetileg? A mi lakásunk.

tjuca

Juca!

Akkor szeptemberben legyünk egymás párjai. Az utolsó mondatod, én is csak remélem...

Jmaci!
Pedig egyik kedvenc állatom a gólya, mégsem vagyok szimpi neki. De majd valamivel megpróbálok bevágódni.
Vendég

Junko
Azért ne fogj neki békákat. :D
Majd Jucával szeptemberben sikerül. :)
Nagyon szorítok nektek.
Vendég

Sziasztok :)
Fleur :)
Sajnálom, hogy nyűgös voltál, de ha vígasztal én is az vagyok :D Ez a nagy meleg mindenkit megvisel, a kismamákat főleg :)
Kitartás! A munkában meg tényleg kezd el egy kicsit pihizni, nehogy baj legyen :)
A fürdőrucis képet várom :D Remélem találkozunk holnap :D

Pupy :)
Apa nagyon rendes, hogy megosztotta veled otthon a netet :D

Panka :)
Norwell védőnőjének igaza van, tényleg nem lehet semmivel sem becsapni egy éhes gyereket :D Tudja, hogy neki mi kell :D

Norwell :)
Hát bizony néha nekem is nehezemre esik cipelni Petka senekét, pedig ő csak 9 kiló :D Tényleg csak addig emelgesd, amíg jól esik :D Egyébként a természet jól kitalálta ezt is jelez mielőtt gond lenne belőle :D
Klassz, hogy sikerült ilyen jó bevásárlást csapnod :D A képek nagyon klasszak :D Hogy kiterült Kende :D
Látom a vonalzó már alakul

Juca :)
Jó, hogy túl vagy rajta, legalábbis testileg. Hamarosan lelkileg is sikerülni fog, aztán jöhet a kistesó :D

Junko :)
Szegénykém :( Hidd el megértelek, mert a bizonytalanságnál még a rossz hír is jobb.
Sajnálom, hogy egyre jobban vérzel :( Majd a következő ciklus :) Most tervezd a szép nyaralást, az jó figyelem elterelő :)

Anikó :)
Örülök, hogy minden rendben volt a kontrollon :D
Sajnálom a kutyusod :( Nehéz lehet, pláne, mikor az ember szinte családtagnak érzi.
Remélem holnap taliunk veled és a kis gyöngyszemeddel :D

Judit :)
Az alvás nagyon jó jel :D Mikor Petkával pocakos lettem, szinte teljesen átaludtam az augusztust :D Egész nap tudtam aludni :D Pihengess :) Kár, hogy nem tudsz jönni a talira :(

Tina :)
Örülök, hogy jól vagy :) Jövő hétre drukk az uh-ra és várjuk az új vonalzót :D

Syry :)
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni :( Elmennék értetek, de sajna a kocsiba nem férnétek be. Na majd veszünk nagyobb kocsit :D

Didó :)
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni holnap :( De mentséged legyen, hogy az esküvő megismételhetetlen :D
Drukk a diploma leadáshoz és megvédéshez :)

Maci :)
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni :(

Évi :)
Kicsit sajnálom, hogy nem tud jönni Dóri, de egye fene eljöhetsz nélküle :D
A görbéd tényleg elég érdekes :roll:

Köszi lányok :)
Annamari már jól van, csak egy csík van a puklija helyén :P

Na lépek mert még rengeteg dolgom van és Petka is nem sokára felkel :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Ha nem baj Petkáró teszek fel képet.
Tegnap nagypapánál pancsoltak :D megpróbálta megfogni a habot :lol:
Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Anna
Én is sajnálom, hogy nem tudok menni, de igyexem majd pótolni. :)
Bele se merek gondolni, mi lesz én velem, ha elkapom a gólyát. Így is állandóan alszok. :roll: :oops:
Párom azt szokta mondani, hogy olyan vagyok, mint 1 kisgyerek, eszek és alszok.
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Annácska
nagyon ari vagy, köszi. :lol: de idén még biztos lesz tali, és akkor remélem ott tudunk lenni. Petka nagyon aranyos a képeken.

Junkó-Évi
a nyák nem mindig van, akár egy pici fertőzős (amit észre sem vesz az ember) az is befolyásolhatja a belső dolgokat. (egyébként két hete én is észrevettem nyákot- mióta Máté megszületett most először, úgy látszik már volt peteérés?? fájdogált is a hasam, olyan menzisen. Lehet, hogy meg fog jönni? a tejci is kevesebb egy-két hete, mint korábban volt, mondhatni alig van.)

Junkó
sajnálom :( de akkor most koncentrálj a nyaralásra. Pontosan merre mentek majd? Jucmuccal nem tudsz találkozni?

Dido
sikeres diplomavédést és gyors költözködést kívánok neked :wink:

Timika
jól vagytok? már rég jelentkeztél. (a múltkor nem válaszoltam neked Pilisről. Jól vannak, két hónapja diplomázott, baba mellett írta a szakdolit, megemelem a kalapom előtte. most építkeznek, meg le szeretné tenni a jogsit, kistesót későbbre terveznek, nagyobb korkülönbséget szeretnének.)

Most egy darabig nem tudok jönni, mert vasárnaptól szombatig az Őrségben leszünk. Holnap még megpróbálok jönni. (párom holnap a Harley-Davidsonos talira megy-nem az van neki, csak szereti a felvonulás részét és persze a motorokat.)

Kép

Kép
syrynx

Annácska!

A fiad legalább hűsölt tegnap. :)

Syry!
Neked el is felejtettem megköszönni a drukkokat. :oops:
Merre megyünk? Még nem tudjuk, vszínű rábökünk a térképre. Na meg pénzügyi tervet is kell készíteni.:(
Remélem össze tudok futni Jucmuccal. Ha arrafele megyünk, mindenképpen.
Nálatok tesóbaba?

Tina!
Várjuk jövő héten az új vonalzót. :)
Vendég

Junko
a térképrábökős utazás izgi, sok látnivaló van olasz honban. (ha szeretitek a hegyeket, a Dolomitokat érdemes megnézni, úgyis északon van, nem messze az osztrák határtól.) biztos jó lesz.
tesóbaba: még konkrétan nem beszéltük meg mikor legyen. Még korai, de túl soká sem szeretnénk várni. (főleg, hogy már benne vagyunk a korban: 36 éves leszek hamarosan, párom meg 41.) De én ettől függetlenül se szeretnék nagy korkülönbséget köztük. Meglátjuk hogy jön össze.
drukkolok nektek szeptemberre. :wink: :lol:

Kép

Kép
syrynx

Lassanként végre vége.... Nagyon éhes vagyok.... és álmos.... :lol:
Vendég

Mára befejeztem, majd holnap este 6kor folyt. köv.
Mindenkinek további szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Délután megyünk a telekre, úgyhogy megint csak pár percem van.
Sajnos a talira nem tudok menni. A sógoromék elvitték a családi autót Kiskunmajsára, a majd 30 éves Minivel meg őszintén szóval nem szivesen vágnék bele egy hosszabb útba, ebben a hőségben. Viszont ha idén lesz még tali és addigra talán már lehet, hogy táppénzen is leszek, akkkor arra nagyon szivesen elmennék.

Junko!
Sajnálom a történteket. :( Koncentrálj csak az olaszországi útra, annak a megtervezése majd jó kis figyelemelterelés lesz.
:wink:

Jucmuc!
Igyekszem pihenni is. Jövő héten hétfőn, kedden megcsinálom a tanácsadást, utána ha a férjemnek is sikerül veszek ki szabit és irány a telek! :)

Annácska!
aranyosak a képek! Olyan jó nézni a kicsiket, ahogyan önfeledten áttudják adni magukat a játszás és a felfedezés örömének. :)

Évi!
Jobbulást Dórinak!

Csibe!
Köszönöm!

Anikó!
Köszönöm Neked is! Ne viccelj! :) Ezer más dolog van, amire figyelned kell! :)

Norwell!
Már csak 3 nap! :) Ne aggódj július is mindjárt itt lesz, hiszen már június közepe van! Kende mellett meg gondolom röpülnek a napok.
Jók lettek a képek!

Dido!
Köszönöm!
Nagyon szorítok neked a szakdolihoz meg a védéshez is. Abszolút át tudom érezni.
Várunk ha lesz egy kis időd! :)

Most eddig jutottam. A hétvégén biztos, hogy nem tudok jönni, és a jövő hét is bizonytalan, de az UH eredménnyel mindenképpen próbálok jönni.

Mindenkinek szép hétvégét és jó talizást, dumcsizást holnapra! :)

Kép
Kép
tina82

Lányok!
Mi ez a nagyon csend?! Akkor holnap reggel úgy-e tali a Brendonban?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?