Sziasztok!
Tegnap voltam NST-n, és már volt kemény 1 db fájásom.
Szülésznőm ma elutazik, de nagyon kedves volt, és felhívott nekem egy másik szülésznőt, ha netán rámjönne a szülés, őt zargathatom.
Lányok, azért, mert nem fáj a szuri, vagy nem érzed, hogy beadták, attól még hatásos, inkább örüljetek neki! Az utsó azthiszem hármat talán már én sem éreztem, és mégis meglett a hatása. És itt nemcsak a babára célzok, hanem pl. elmúlt az addig hiába kezelgetett méhszájsebem is többek között. Tehát semmi izgalom, a hatás várhatóan nem marad el!
Kukac, szívből örülök, hogy nem halt bele a szuriba a férjed, bár általában nem szoktak.
Az én férjecském sajna nem szúratta magát, gondolom hasonló okokból, bár tegnap szó nélkül volt vérvételen, tehát nem hinném, hogy félne a tűktől, csak gondolom nem kellemes. Na de nekünk sem. Úgyhogy a lényeg, hogy büszke lehetsz a párodra, és ezt fejezd is ki valahogyan, mondd el neki szóban, ha dícsérik őket, attól nagyon boldogok.
Surmi, pedig már lelkiismeretfurdalásom volt, hogy biztosan jól tettem-e, hogy megírtam neked, de ezekszerint igen. Szerintem kezdd el a dokid által javasolt kúrákat, ez nem olyan hosszú idő, viszont hátha használ. Ha gondolod, eközben elmehetsz vérvételes hormonvizsgálatra is, a férjed meg spermavizsire, ezzel még nem teszel rosszat, viszont haladtok közben is (már ha nem voltatok ilyeneken), aztán meglátjátok, hogyan tovább, ha ezek után sem jön a baba. Én a 8. hőmérőzős hónapban, a gynevacos szurikúra befejezése utáni 8. héten lettem babás, tehát kitartás neked is, és kezdj bele bátran. Ártani semmiképpen nem árthat, pláne, ha ilyen különleges dokid van, aki ezt felírja, és hisz benne!
További drukkjaim mindenki felé, pusz